×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Морякът Тодор превърнал нива в плантация, дрогата била за лечение на тежко заболяване


Морякът Тодор превърнал нива в плантация, дрогата била за лечение на тежко заболяване
Част от дрогата е била натъпкана в бидони
10 Юли 2019, Сряда, 10:50 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: ОДМВР-Бургас

57-годишният Стамов твърдял, че използва рекордното количество наркотици, за да се лекува

57-годишният бургазлия Тодор Стаматов е арестуваният с 90 кг марихуана при акцията на полицията, научи Флагман.бг. Мъжът цял живот бил моряк, преди няколко години се пенсионирал и се прибрал в родния Бургас.

Съвсем скоро той преживял жестока лична драма, тъй като починала майка му. Именно в семейния имот между селата Страцин и Бата засадил растенията с марихуана. Полицаите получили оперативна информация и щурмували плантацията. Освен растенията, те открили и изсушена дрога, съхранявана в бидони.

Тодор обяснил на ченгетата, че страда от тежко заболяване и използва наркотика, за да си прави специални масла, с които се лекува. Той отворил хладилника и лично показал на униформените къде са въпросните масла, разкриха още нашите източници.

Тодор не е криминално проявен или осъждан.

Ръководителят на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев обясни, че откритото количество е доста сериозно – 90 кг суха листа маса и още над 100 кг растения. Тодор е обвинен за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества.

"Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Още днес ще поискаме да бъде удължена мярката му за неотклонение. Растенията са много добре подредени, със спазени отстояния, което значи, че целенасочено са отглеждани, за да дадат добра реколта. Такова количество показва, че то е отглеждано за продажба, а не само за държане", обяви Георги Чинев на пресконференция за медиите, която Флагман.бг предава на живо. (ВИЖ ТУК)

Шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар  Калоян Калоянов разкри, че нивата е била оборудвана със специална поливна система, а процентът на наркотично вещество в откритата дрога - доста висок.

"Самата суха маса е съхраняване в различни бидони, кашони и вакуумирани пакети. Задържан е в процес на поливане на растенията. Част от сухата листна маса е пакетирана по начин, който предполага друга цел", каза старши комисар Калоянов.

 


В категории: Крими


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Няма Лек
10.07.2019 18:33:39
0
0
Ей Българията никога няма да излезе от капана на управляващата мафия, защо да се лишават от бизнеса си като накрая ще печелят само от ДДС и акцизи
9.
западна европа
10.07.2019 12:15:12
1
17
ние в Западна Европа даваме пари на държавата за масло от канабис или за канабис, а вие давате парички на мафията, все пак държавата се ръководи от мафията, яко, а?
8.
???
10.07.2019 12:06:14
2
42
Значи ако моите цвятя и градина са добре подредени са за продажба.
7.
Жалка работа
10.07.2019 11:54:05
1
20
Дори на Балканите в почти всички страни освен в Тикволенд е легализирана марихуаната за медицински цели.Ама нали трябва докторите и фармацевтите да печелят от болния и невеж българин!Също така и т.нар. полиция,събрала в редиците си предимно випускници на помощните училища да трупа активи!
6.
От село
10.07.2019 11:26:26
1
17
Сега ще измайсторят доказателства че е продавал.
5.
Справедливия
10.07.2019 11:20:05
2
20
Полицията щурмувала нивата ! Представете какъв екшън е било - полицаи с качулки, щурмгранати, димки и хеликоптери...Но накрая престъпникът е заловен - жив !!! Край на дрогата, започва ново летоброене !
4.
pfff
10.07.2019 11:16:38
5
25
в цял свят се лекуват с масла от трева, само тук наще мърши трупат точки и ги повишават... бахти смешната работа
3.
ALF
10.07.2019 11:10:17
3
10
"Моряците винаги накрая се издънват."
2.
Съсед
10.07.2019 11:09:57
6
14
Много кротък и тих човек. Жалко че се е забъркал в такава глупост
1.
Тшко
10.07.2019 11:09:32
3
37
Ей стахотна работа на полицията невероятни сте, а ония в софия дето крадът милиони и милиарди кога? По скоро никога, защото е по лесно да хващата болни хора и потребители на нещо което вече е легално в половината свят, така ще е защото нямате топки, а имате малки педалски потчици мишкувате си там взимате си жалките заплатки и симулирате, че вършите нещо жалки мижитурки!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори