×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод!


Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод!
Силвия Панагонова, Радослав Попов (горе вляво) и Пламен Петков (долу вдясно) се срещнаха в съда с Божо Кравата
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
07 Ноември 2018, Сряда, 12:45 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: "Флагман"

Познавам Радослав Попов от бебе, мъжко момче е, каза пред съда Силвия Панагонова за сина на Туцо от "Килърите"


За мен Божидар Кузманов е изрод. Това казва Силвия Панагонова, по-известна като вдовицата на Бай Миле (Милчо Бонев). Показанията й от досъдебното производство срещу Кузманов и хората му бяха прочетени на делото днес в съда заради разминаване.

Панагонова бе призована като свидетел в процеса заедно с Радослав Попов - син на Янко Попов-Туцо от „Килърите”.

Вдовицата на Бай Миле не бе особено словоохотлива и се наложи да бъде надълго препитвана от страните по делото, включително и след четене на показанията й в досъдебното производство.

Припомняме, че подсъдимите са десетима – Божидар Кузманов-Кравата като ръководител на организирана престъпна група(ОПГ), както и Иван Терзийски, Георги Иванчев, Тодор Славов, Радослав Димитров, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николаев и Марчо Марков.

Процесът срещу тях бе иницииран по повод стрелбата в ресторанта „4 you” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г., когато Димитър Желязков-Митьо Очите бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев бе убит.

Познавам единствено Божидар, може би от 10-12 години. Работеше при мен на Боровец. За другите научих от новините. От шест години не съм ходила по морето, не познавам момчетата”, каза Силвия Панагонова за подсъдимите днес.

След въпрос на прокурор тя обясни, че Кузманов работил за нея допреди 10 години за един сезон като охрана на дискотека в Боровец.
Съдията Стоян Тонев поиска да се уточни какво точно е работил подсъдимият за лидерство на ОПГ и дали е бил пазач. Насред смеха в залата Божидар Кузманов се обади от място: „Точно така - пазач”.
Силвия Панагонова обаче уточни: „Държеше охраната”.

Конфликтът в Слънчев бряг бил заради спорове на Панагонова с бившия й съдружник Пламен Петков, който също бе свидетел на делото днес.
Припомняме, че Божидар Кузманов и хората му преди години бяха замесени в серия от разправии със служители на Силвия Панагонова.

Днес вдовицата на Бай Миле обясни пред съда, че Кузманов работил при Пламен Петков и наел негов паркинг.
Панагонова и Петков били съдружници докъм 2011 г. След това прекратили сътрудничеството, като поделили общ парцел от около 10 декара в курорта Слънчев бряг. Проблемът дошъл от това, че достъпът до частта на Пламен Петков бил блокиран от бариера, поставена от Панагонова.
Двамата се скарали и за това как да си поделят задълженията за тока и водата в общия имот.

Тогава се намесил Божидар Кузманов и хората му.
Самата Силвия Панагонова обаче нямала пряко отношение в конфликта. Тя от много години не стъпвала в Слънчев бряг. Стояла си в Боровец.
Панагонова делегирала управлението на дружеството й „Казино бийч ризорт груп” на Радослав Попов.
Тя обясни, че познавала Радослав „от бебе”. След въпрос дали знае за проблеми между него и подсъдимите, Панагонова каза, че вероятно е имало такива, но не се месила.
„Ради е мъжко момче. Върши си задълженията като управител”, отсече вдовицата на Бай Миле.

След въпроси на прокуратурата Силвия Панагонова каза, че споровете били донякъде елементарни - за сметки за ток и за вода, но и за бариерата, която била „строшена” в резултат на конфликта.
Тя обаче уточни, че вече няма много спомени: „Не съм на 20, наближавам 50. Не мога да си спомням абсолютно всичко.”

Адвокатите не зададоха въпроси, но прокуратурата поиска да се прочетат показанията на Силвия Панагонова, дадени в досъдебното производство на 6 март 2017 г.
Съдът разреши това въпреки яростното противопоставяне на защитата.


В тези показания Силвия Панагонова също казва, че познава Радослав Попов от бебе, но и че се „абстрахира от баща му и цялата фамилия”.

С Пламен Петков били съдружници от 2001 до 2012 г., когато се разделили. Когато настъпил конфликтът, всеки ден започнали да се случват неприятности.
От четири години никой не е стъпвал на морето заради него, коментира Панагонова. Причината е, че наематели на нейната фирма били притеснявани. Имало над 20 случая на счупени витрини, машини за играчки, бити клиенти…
„Зад всичко това стоят Пламен Петков и Божидар Кузманов”
, твърди Силвия Панагонова.
След жалбите пред органите на реда резултат нямало.

Пламен Петков бил алчен, понеже не искал да си построи път, а искал да минава през нейния парцел.
За Божидар Кузманов Панагонова казва: „За мен той е изрод!”
Кузманов започнал да бие и да плаши хората и винаги това оставало безнаказано.
Жената на Божидар – Зорница, преди работела като секретарка на Силвия Панагонова.

Вдовицата на Бай Миле спряла да пуска Радослав Попов в Слънчев бряг, защото я било страх за него. Затова Попов ходел само в началото, средата и края на сезона.

След като показанията й бяха прочетени, Силвия Панагонова като че ли се дистанцира, като обясни, че всъщност Радослав Попов подавал всички жалби за инцидентите.
Но след като бе попитана дали поддържа казаното миналата година пред разследващите, тя потвърди.

След въпрос на адвокат, Панагонова обясни, че тя лично не е присъствала, а всичко това й било докладвано от нейни служители.

Показания даде и 59-годишен пазач на бариерата. Той също нямаше желание да си спомни за инцидентите с Божидар Кузманов и хората му, което пак наложи четене на показания от досъдебното производство.
Подобна бе ситуацията и с управителя Радослав Попов.

В категории: Темида , Несебър


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
*********
08.11.2018 21:21:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Negroto
08.11.2018 18:40:13
0
3
Очите този път се обърка.Попадна на божата кравичка.Му ха ха ха ха ха.В истамбул не празнуват коледа.Му а хо ха ха ха.
10.
*********
08.11.2018 13:53:28
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
dyd
08.11.2018 12:13:31
0
0
Къде е батко ?
8.
БожоизнасилиМитьо
08.11.2018 00:51:42
0
4
И той намрази хомосексуализма,но в Турция пак откри ”мъжката любов”.
7.
Tosho
07.11.2018 22:27:44
0
2
Ivo iovov li?
6.
Ториното
07.11.2018 21:19:32
0
6
Тая дето няма един ден трудов стаж откъде има 10 дка място в Сл.бряг ,НАП спите ли
5.
ГЕРБ
07.11.2018 20:40:35
1
2
По тези дела винаги свидетели в последния момент изкачат или някой си спомня нещо важно
4.
bay stavri
07.11.2018 20:15:17
0
4
boli me chepa za nekvi bokluci
3.
войник от НРБ
07.11.2018 19:53:27
0
9
много има за чистене , много гнилоч на тази територия
2.
Ами вдовицата какво ще каже ...
07.11.2018 18:41:49
4
17
За мъжа си бай Миле,след като Божо бил изрод? Защото всички са наясно че Милчо изтрепа една гимназия хора. Те за това го разстреляха барабар с охраната,защото не беше стока! И таз нагла и безочлива,ако мъжа и не беше СИК-джия трепал наред,тя от къде щеше да има пресечни точки с Божо,с Янко Попов-туцо от килърите? От къде щеше да има хотели,кръчми,пари?
1.
*********
07.11.2018 18:41:03
5
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори