×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина


Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина
Адв. Илиан Василев (вляво) не можел да се свърже с Димитър Желязков
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Май 2018, Четвъртък, 11:00 ч.
Автор: Флагман, снимки: "Флагман"

Делото срещу групата на Божо Кравата тръгна с разпит на роднините на убития Александър Алексиев


Димитър Желязков-Митьо Очите не живее на официалния си адрес в Несебър и не може да бъде открит. Дори и адвокатите му не могат да се свържат с него. Днес тръгна делото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата в Специализирания наказателен съд.

Очите бе призован като свидетел, но не се появи. Призовкарят го търсил многократно на адреса му на ул. „Отец Паисий” в Несебър. Това станало на 22 и 26 април.  Живущите на адреса казали, че Желязков отдавна не пребивава там.

На предишното заседание единият адвокат на Митьо Очите – Любомира Гавазка, бе поела ангажимент да уведоми клиента си да се яви на делото. Това обаче днес не даде резултат. Официалната призовка от съда, която е изпратена за подсигуряване, също не стигнала до Очите.

Днес пък в съда се яви другият адвокат – Илиан Василев, който обясни, че колежката му Гавазка не била повереник на Желязков. Това било така само ако Василев отсъства.
Защитникът заяви, че направил опити да се свърже с Димитър Желязков, но не успял. По информация от близки той бил чужбина.

Адвокатът на Георги Иванчев (обвинен, че е стрелецът по Очите при екшъна на 8 юни 2016 г.), Росен Желязков, изрази недоволство, че от два дни се говори по медиите, че Очите няма да се яви на делото.
Съдията Стоян Тонев отвърна, че не чете медии и се пошегува: „Цяла България разбра, само ние не разбрахме”.


Друг адвокат - Иван Ангелов, припомни, че Любомира Гавазка на миналото заседание е поела ангажимент да уведоми Митьо Очите. Според Ангелов, в случая има опит за шиканиране на делото.
Той обясни на съдията, че Очите трябва да се води редовно призован.


Адвокат Димо Гочев – защитник на Божо Кравата, също акцентира, че Желязков не се е явил, въпреки че е бил редовно призован. Той припомни, че в такъв случай „законът предвижда определени процедури”, вероятно намеквайки, че Димитър Желязков трябва да бъде санкциониран или че следва да бъде доведен принудително в съда.
Съдията обаче не взе отношение. Той просто поиска за пореден път Митьо Очите да бъде призован като свидетел. Така Желязков отново ще бъде търсен, за да се яви на делото – следващото заседание трябва да е другата седмица.

Адв. Илиан Василев обеща да направи „всичко възможно” да се свърже с Очите и да го уведоми.
Клиентът му щял да се яви рано или късно като свидетел по делото, което е длъжен да направи, но в качеството си на частен обвинител не желаел да присъства. За това той упълномощил адвокатите си.

Адв. Иван Ангелов призова съдията да се погрижи да бъде намерен реалният адрес на Димитър Желязков, след като е станало ясно, че официалният в Несебър не е актуален. Реакция обаче не последва.

Днес все пак делото тръгна по същество. Бяха разпитани трима свидетели, които са и частни обвинители. Това бяха роднини на убития Александър Алексиев, смятан за охранител на Митьо Очите. Алексиев почина при стрелбата в ресторанта “4 You” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г.

В категории: Темида , Несебър


17
Коментара по темата
17.
Do15
07.05.2018 05:23:41
2
1
Кой та знае кой си, сигурно си от онези дето бързо залязахте,голямо гърбене си беше,а сега драскачев хаха
16.
Млякото от Горно Езерово
04.05.2018 18:58:25
0
1
Изкам да лапам на Новак и на Харито
15.
Бари Подлогов
04.05.2018 08:54:35
0
5
А на него не влага,а ”кафявата точка” не му държи. Хахахаааааа
14.
Bari
04.05.2018 03:23:13
3
3
Мдаа,само шматки комплексари под постовете. Ай очния бая са е вахтунил щом пушите така,държи ви влага паляри
13.
*********
03.05.2018 23:26:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Акександър
03.05.2018 19:53:51
1
13
Чета и не вярвам на очите си днеска обядваше митьо очите в слънчев бряг в ресторант джани 03.05.2018г
11.
Ко стана бе паляшката мафия?
03.05.2018 19:37:46
1
23
Понеже минаха две години,а много лизачи и фенове на ”смешният изплашен наркос” пишеха и говореха,какво щяло да се случи на Кравата и хората му.
Ко стана бе бургаски мафиоти,Божо и хората му са живи и здрави? Нали щеше да ги трепят,да ги заравят? А,шматароци?
Онези дето бяха с Очко и избягаха и оставиха шефа си препариран,кога ще отмъстят?
Май наркобоса и свитата му от стойкаджии се оказаха цирк за дечица. Мафия която обикаля чалгатеките и се правят на страшни,а като трябваше да отстоят чест и бизнес,направо оцапаха гащите. Очкоооо,Очкоооо ти и клоуните ти излязахте много големи смешници.
10.
*********
03.05.2018 19:00:32
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
03.05.2018 18:33:30
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Нежен наркобос
03.05.2018 18:30:24
4
18
Ако още някой ме нарани и насили,ще пусна жалба чак в Страсбург. Защото аз си мислех,че полицията,съда и прокуратурата са само с мен,а какво излезе,тоз Кравата на свобода под гаранция. Вместо да го осъдят на ”доживотен затвор” по най-бързият начин,той и хората му си правят майтап с мен. Това държава ли е? Искам правосъдие. Затова ли плащам данъци? Аз съм производител на домати и свидетели,и държавата ми е длъжна!
7.
Катетъра
03.05.2018 18:01:52
0
11
Аз съм жена...всъщност не женичка съм при това нежна но със закоравели ушички
6.
Asdf
03.05.2018 17:13:01
1
17
V kosharica e
5.
До 4
03.05.2018 17:08:42
18
10
Яж лайна
4.
До бакшиша
03.05.2018 17:07:07
6
24
Абе филмов герой,много филми си гледал за Пабло. Как точно те спаси Катетъра от шопите,след като от едни пазарджиклии се оака и затова сега го дири съда,защото е завел иск като пострадал,а освен това е и свидетел? Поредният кух бакшиш ”разбирач” те шопите си държат всичко,ама ти не знаеш. Да не би” катетъра с жалбата” да е изгонил Маргини,Маджо,Вальо Златев и другите ”патрони” Мноооо си кух бе бакши!
Наркобоса с жалбите се изложи като кифладжия без кифли!
3.
Бакшиша
03.05.2018 16:53:00
16
10
Добре че си жив маниачето ми, че шопи майни ши на завладеят
2.
kloun
03.05.2018 16:47:53
0
16
Според wc-премиерът , е в сл. бряг :))))))
1.
МАРС
03.05.2018 16:39:49
0
12
Абе ,развали се телепорта ,ще го оправим и ще дойде.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори