×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва


Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва
В петък 24 юни Кузманов узнал, че му готвят клопка от Спецпрокуратурата и затова се изнесъл, напълно легално
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
29 Юни 2016, Сряда, 04:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Адвокатът му Деян Костов се чул с него за последно преди седмица

34-годишният Божидар Георгиев Кузманов, известен с прякорите Кравата, Козела и Сумиста, е напуснал страната в петък, на 24-ти юни, и се намира на гръцки остров в Средиземно море. Това съобщи за Флагман.БГ близък негов приятел, който смята, че всъщност Божо нямал никакъв проблем с това пътуване до чужбина.

„Както знаете, Божо сам се предаде още на другия ден вечерта след стрелбата и каза на органите на МВР, че ще съдейства за изясняването на всички подробности по извършеното срещу него нападение от страна на Митьо Очите. Веднага след това той внесе и няколко жалби за това деяние в очакване органите на МВР да вземат отношение и да го защитят”, каза приятелят на Божо пред Флагман.БГ.

Божидар Кузманов – Кравата към момента е само свидетел. Според информация на Флагман.БГ Кравата се намира в чужбина заедно със сърпугата си. Той е узнал, че разследването ще бъде прехвърлено към Спецпрокуратурата в столицата и от жертва ще стане за дълго обвиняем – при това за тежки престъпления, като участник в организирана престъпна група за рекет, трафик на хора и разпространение на наркотици.

„Аз съм адвокат на Божидар Кузманов и Иван терзийскити в качеството им на свидетели по случая с престрелката в Слънчев бряг”, заяви адвокат Деян Костов, бивш шеф на бургаския затвор. Вчера Костов присъства на така наречения частичен следствен експеримент, за който бе довел и Иван Терзийски.

Терзийски и останалите шестима участници от групата на Божо се представиха блестящо в пресъздаването на фактическата обстановка от вечерта на 8-ми юни.

„Не съм се чувал с господин Кузманов от една седмица, известно ми е, че съпругата му е в напреднала бременност и той трябва да се погрижи за нея, недопускам, че се укрива, просто не са го намерили на посочения адрес”, каза адвокат Костов.

Според източника на Флагман.БГ Кузманов е успял да изведе жена си, която действително е в напреднала бременност, за да се погрижи за сигурността й. Той бил с нея. При така стеклите се обстоятелства от вчера обаче вероятността сам да се върне в България е нищожна.

МВР обяви за издирване още трима, които вчера не се явиха на следствения експеримент. Малко предиобед днес обаче стана ясно, че единият от тях - 42-годишният Силви Николаев, се е предал доброволно.
Присъствалите вчера общо 8 адвокати на членове на групата на Кравата по време на следствения експеримент буквално са поразени от действията на МВР и прокуратурата.

След като приключил така нареченият експеримент дознател номер 1 на ОД на МВР-Бургас Златко Пеев културно поканил участниците на една от масите навън, за да им даде съвети как да се държат оттук нататък, докато трае цялостното разследване.

„При този анонс от страна на Пеев, ние решихме, че сме си свършили работата, запалихме си колите и си тръгнахме. Полицаите са ни наблюдавали всички да се отдалечим от мястото и тогава са пуснали спецчастите и са извършили арестите – за да нямаме възможност да реагираме”, каза пред Флагман.БГ друг от адвокатите, който настоя да остане анонимен.

Ситуацията и към момента – в 11:30 ч. на 29-ти юни, сряда, е патова. Задържаните осмина се намират в ареста на Пето РУП-Бургас. Те трябва да поемат към столицата, тъй като случаят вече е на Спецпрокуратурата. За целта обаче трябва да им повдигнат обвинения, а такива липсват.

Операцията, проведена вчера под ръководството на топполицая по разследванията на ОД на МВР-Бургас Златко Пеев, се счита за ювелирна. Шансовете му оттук нататък обаче да се сгромоляса от пиедестала растат с всяка изминала минута. От една страна обществото очаква да разбере какво се предприема срещу групата на Димитър Желязков-Очите, която очевидно не бе влязла в ресторант “4 You” с цветя и бонбони. От друга страна задържането на вчерашните свидетели, двама от които твърдят, че били най-обикновени работници, трябва да бъде добре подплатено с доказателства за съпричастност към организирана престъпна група.

„Най-важното обаче във всичко случило се досега е определен кръг от върхушката на държавата да намери логичен отговор на въпроса „Кой изкара извън релси Димитър Желязков-Очите, за да атакува ресторант “4You”, с чиито неформален собственик Божидар Кузманов – Кравата той е трябвало да проведе среща – но не в това заведение и не в този час”, това каза източник на Флагман.Бг от обкръжението на Димитър Желязков-Очите. Същата вечер на 8-ми юни Очите е имал среща в 21:00 ч. с друг важен фактор от бизнеса на Слънчев бряг, но не в ресторант “4You”, а в ресторант “Джани”, намиращ се откъм противоположната страна на хотел „Кубан”.


Силви Николаев

В категории: Крими


10
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
10
Коментара по темата
10.
озбг
30.06.2016 02:50:44
0
0
Озбг спешно набира членове на организацията - жертвоготови да дарят пикочен мехур или уретер още със записването си с предимство са олигофрени и бавнозагряващи(6 вотови) всички желаещи автоматично стават патриоти и полчават шлифер (бяло зелено червено)
9.
а
29.06.2016 17:47:19
0
2
Тоя сигурно ще му вкарват анаболи във ареста, че ще вземе да се стопи... Митьо ще му отреже големите ушенца на Божо Кравичката.
8.
urudska rabota
29.06.2016 16:03:30
0
2
"Кравата и жена му се плацикат"
7.
хан Крум
29.06.2016 15:29:06
1
13
Е сега , тоя среден пръст, дето го показваш, в чий гъз ще влезе ? На такива боклуци мястото им е само едно. ПАНДЕЛАТА.
6.
ЮРИСТ
29.06.2016 14:54:42
3
5
Не само с агнета си вземаше изпитите и дамаджани с ракия имаше.Голяма селяния ,името не можеше да си напише,сричаше.Сега пъчи големия корем и си вика -кой като мен.Хубавото е, че не реши да учи медицина. На тези от снимките и без това мястото им е в затвора.
5.
ZapoznAt
29.06.2016 14:27:38
1
1
Модерно е да имаш религиозни мотиви в татуировките ти
4.
bojo
29.06.2016 13:58:31
0
5
mite pak plati nqkoi lev da otstrani6 konkurenciata golqm zvqr si priznah te
3.
do 1.
29.06.2016 13:37:11
2
3
samo zavistliv kompleksar moze da kaze tova
2.
Мечо Кух
29.06.2016 13:01:46
0
12
Абе гледам , всички буци са бая набожни . Що ли ?
1.
В БСУ, колко агнета изядоха, да дадат диплома на т
29.06.2016 12:44:11
4
11
Евтин адвокат,евтин пиар от негова страна.Този некадърник, иска да му пишат името по вестниците и върти телефоните .Сега го чакаме да започне да дава интервюта.Ей така се става известен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори