×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност


Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност
Светлин Иванов от няколко седмици е в Окръжния съд и не изневери на стила си
Тема в развитие
Конфискуват имуществото в Швеция на Ралф Сундберг, ако не плати глобата си за нападението над камериерката Камериерката, пребита от шведа Ралф: Платил си е за тази смешна присъда! (ВИДЕО) Шведът Ралф, пребил камериерка в Слънчев бряг, отърва затвора, ще се размине със смешна глоба След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност Скандално! Бургаският съд тихомълком пусна под домашен арест шведа бияч, той изчезна Оставиха шведа Ралф в ареста, имало опасност да избяга от България Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в наш хотел, се измъква - ще плати смешните 5 бона обезщетение Шведът с изповед в съдебната зала в Бургас: Вие били ли сте в български затвор? Знаете ли какво е там? (ВИДЕО) Скандинавецът Ралф в съда: Имам около 30 хил. лв. - стигат ли Ви, за да ме пуснете? (ОБНОВЕНА) Битата като куче камериерка Диана: Шведът Ралф ми каза само една дума, преди да ме изрита като футболна топка! Шведският "каратист" от Слънчев бряг с безумно обяснение за екшъна: Упоиха ме, обраха ме, мислих братята си за отвлечени! Алкохолик нападнал българка в Слънчев бряг, Веселин Налбантов го превъзпитал (ВИДЕО) Шведите побесняха заради бияча Ралф: Да бъде вързан за дърво, изнасилен с бухалка и изгорен с бензинова горелка! Благой Рагин проговори от Слънчев бряг след оставката си: Сега отивам на свиждане на ритнатата камериерка Четиво за алчни хотелиери: Дъщерите на битата камериерка написаха отворено писмо към Рагин Ангелкова към Рагин: Българинът е важен. Извини се! Тръгни си! Татяна Кристи с култово видео! Това, че някой Ви е ударил в лицето…айде, стига! Усмихнете се и продължете! Пълен цирк в съда! Шведският бияч рони крокодилски сълзи, след като чу какво е направил (СНИМКИ) Живко Табаков: Въпрос на чест е България да защити ритната от шведски турист камериерка Шведският хулиган, пребил камериерка в Слънчев бряг: Не помня нищо, бях пиян (СНИМКИ) Експерт скочи люто на Рагин: Една шайка, която презастрои морето, е готова за пари чужденците да ритат служителите в хотелите! Ето го шведския изрод, изритал наша камериерка в Слънчев бряг (СНИМКИ) Прокуратурата обеща постоянна мярка задържане под стража за шведския бияч Върнаха в ареста шведа, който натроши челюстта на чистачка в Слънчев бряг Вижте как шведски турист изрита зверски камериерка в хотел на Слънчев бряг (БРУТАЛНО ВИДЕО) Шведски турист преби камериерка в Слънчев бряг
виж още
скрий
21 Юли 2017, Петък, 10:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Светлин Иванов е опитен магистрат с изключителна подготовка и добре познава процедурите в законодателството


Бившият зам.-председател на Районния съд в Бургас и настоящ окръжен съдия Светлин Иванов е магистратът, освободил от ареста шведския бияч Ралф Сундберг.

Иванов от няколко седмици е в Окръжния съд, но не изневери на маниера си и използвайки възможностите в НПК разгледа искането за промяна на мярката на закрито заседание. Това не е изненада, защото още в Районния съд Светлин Иванов показваше подобен маниер на работа и отбягваше публичност, когато разбира се законът му позволява.

Ето какво съобщиха от Окръжния съд в Бургас:

"Производството е по чл. 256, ал. 4, вр. чл. 341 от НПК, което регламентира, че по искания относно мярка за неотклонение „Задържане под стража“, първоинстанционният съд разглежда делото в открито заседание, но определението подлежи на обжалване по реда на Глава 22 от закона, а именно:

Чл. 344 от НПК „Съдът, който е постановил определението, може сам да го отмени или измени в закрито заседание. В противен случай съдът изпраща на въззивната инстанция делото заедно с постъпилата частна жалба или частен протест.“

Чл. 345, ал. 1 от НПК „Въззивната инстанция разглежда частната жалба и частния протест в закрито заседание в седемдневен срок“

Възможно е въззивният състав да реши да разгледа делото и в открито съдебно заседание, с участие на страните и тогава срокът за разглеждане на делото е не повече от месец. Тази възможност се прилага по изключение, когато съдебният състав е преценил, че е необходимо да се съберат нови доказателства, да бъде назначена експертиза или на всяка цена да се изслушат присъствено страните".


От пресцентъра на Окръжния съд в Бургас уточниха за Флагман.бг, че днес ще изпратят мотивите на съдия Светлин Иванов за освобождаването на Ралф Сундберг.

Районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова остана силно възмутена от решението на съда да пусне под домашен арест на закрито заседание шведа Ралф Сундберг.

Неприятно изненадана съм, защото се боря за правото, а какво всъщност се случи?!", коментира пред колегите от Дарик Радост Бошнакова. Тя изрази съмнения, че шведският бияч ще бъде настанен в апартхотел в Слънчев бряг. Няколко комплекса вече му отказаха и към момента не е ясно къде точно трябва да изтърпява домашния си арест.

„Не знам дали ще го настанят там. Ако откажат, ще имаме проблем. Стига се до парадокс”, каза прокурор Бошнакова. Според държавното обвинение няма предпоставки за изменение на мярката за неотклонение на Сундберг.

„Той няма установен адрес в страната, има опасност за избяга и това са хипотези, които ние сме ги обсъдили”, заяви тя. „Ако напусне страната? Защото той няма забрана за това и може да си тръгне само с лична карта”, поясни Бошнакова.

„Какво правим при това положение? Прокуратурата няма как да осъществява контрол върху съда. Имахме участие по делото само по първата фаза, допълни Бошнакова и поясни, че обвинителния акт срещу шведа вече е внесен.



В категории: Темида


7
Коментара
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
7
Коментара по темата
7.
Один
21.07.2017 12:55:33
0
8
Майката на съдя Светлин Иванов - Елена Иванова която си отиде от рак а той нищо не направи за нея. Правеше се че не я познава и я подминаваше по улиците не даваше да си вижда внуците. Жената влезе в някаква евангелистка църква където се грижеха за нея повече отколото сина и...разбира се срещу апартамент но това е друга тема
6.
Гето
21.07.2017 12:32:26
0
4
Гетото пак се размириса
5.
gradski
21.07.2017 11:37:28
0
5
А какво е максималното наказание на шведа? 10г затвор ли? Или максимално глоба?
4.
Money money money
21.07.2017 11:09:03
0
12
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
3.
Бургас
21.07.2017 10:58:18
2
18
Бургаския съд е много корумпиран и нарочно използват дупки в закона. Все пак несебърския съд и бургаския са любими на очите където срещу едни 20 000 правят чудеса, а ако дадете повече... и полицейска охрана ще ти сложат.... така ще е . Никакво уважение за държавни служители!
2.
Гларуса
21.07.2017 10:44:05
1
9
Галчето Василева стои в поза в стил :Ко пийяя тука уе, по хуу съм на някуй къфйе.
1.
n
21.07.2017 10:36:59
1
18
Живеем в абсурдна държава ;-(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори