×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство


След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство
Съдия Светлин Иванов влезе в задочен спор с районния прокурор на Несебър Радост Бошнакова
Тема в развитие
Конфискуват имуществото в Швеция на Ралф Сундберг, ако не плати глобата си за нападението над камериерката Камериерката, пребита от шведа Ралф: Платил си е за тази смешна присъда! (ВИДЕО) Шведът Ралф, пребил камериерка в Слънчев бряг, отърва затвора, ще се размине със смешна глоба След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност Скандално! Бургаският съд тихомълком пусна под домашен арест шведа бияч, той изчезна Оставиха шведа Ралф в ареста, имало опасност да избяга от България Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в наш хотел, се измъква - ще плати смешните 5 бона обезщетение Шведът с изповед в съдебната зала в Бургас: Вие били ли сте в български затвор? Знаете ли какво е там? (ВИДЕО) Скандинавецът Ралф в съда: Имам около 30 хил. лв. - стигат ли Ви, за да ме пуснете? (ОБНОВЕНА) Битата като куче камериерка Диана: Шведът Ралф ми каза само една дума, преди да ме изрита като футболна топка! Шведският "каратист" от Слънчев бряг с безумно обяснение за екшъна: Упоиха ме, обраха ме, мислих братята си за отвлечени! Алкохолик нападнал българка в Слънчев бряг, Веселин Налбантов го превъзпитал (ВИДЕО) Шведите побесняха заради бияча Ралф: Да бъде вързан за дърво, изнасилен с бухалка и изгорен с бензинова горелка! Благой Рагин проговори от Слънчев бряг след оставката си: Сега отивам на свиждане на ритнатата камериерка Четиво за алчни хотелиери: Дъщерите на битата камериерка написаха отворено писмо към Рагин Ангелкова към Рагин: Българинът е важен. Извини се! Тръгни си! Татяна Кристи с култово видео! Това, че някой Ви е ударил в лицето…айде, стига! Усмихнете се и продължете! Пълен цирк в съда! Шведският бияч рони крокодилски сълзи, след като чу какво е направил (СНИМКИ) Живко Табаков: Въпрос на чест е България да защити ритната от шведски турист камериерка Шведският хулиган, пребил камериерка в Слънчев бряг: Не помня нищо, бях пиян (СНИМКИ) Експерт скочи люто на Рагин: Една шайка, която презастрои морето, е готова за пари чужденците да ритат служителите в хотелите! Ето го шведския изрод, изритал наша камериерка в Слънчев бряг (СНИМКИ) Прокуратурата обеща постоянна мярка задържане под стража за шведския бияч Върнаха в ареста шведа, който натроши челюстта на чистачка в Слънчев бряг Вижте как шведски турист изрита зверски камериерка в хотел на Слънчев бряг (БРУТАЛНО ВИДЕО) Шведски турист преби камериерка в Слънчев бряг
виж още
скрий
21 Юли 2017, Петък, 14:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Архив на Флагман.бг и Burgasdream.com

Задържането му било прекомерно дълго според българските закони, Радост Бошнакова внесла калпав обвинителен акт, мотивира се съдия Светлин Иванов

Защо съдия Светлин Иванов от Окръжния съд в Бургас освободи тихомълком шведския бияч Ралф Сундберг? Отговор на този въпрос дадоха току-що от Съдебната палата, изпращайки мотивите за променената мярка за неотклонение на агресивния скандинавец. (ВИЖТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ПОД ОСНОВНИЯ ТЕКСТ)

Според съдия Светлин Иванов освобождаването на Ралф Сундберг е напълно правомерно, защото той е обвинен по престъпление, което предвижда максималното задържане в досъдебна фаза до два месеца, а към момента на освобождаването му са изминали над 45 дни.

Шведът е подведен под отговорност по чл.131, ал.1 от НК – грози го лишаване от свобода до 3 години, но спрямо неговото деяние бил приложим чл.78 от Наказателния кодекс – за освобождаване от наказателна отговорност, предвид необремененото му съдебно минало. Т.е. – за ритника срещу камериерка ще получи най-много символична за възможностите му парична глоба.

Съдия Светлин Иванов изглежда стриктно спазва буквата на Закона, за да няма основание след време обвиняемият да съди държавата в Европейския съд за правата на човека за нарушени права, нещо, което е обичайна практика за много престъпници.

Друг е въпросът, че българското законодателство е прекалено либерални към подобен род изпълнение. За справка – сънародникът ни, който изрита жена в Метрото в Германия вече е осъден на три години затвор. А в България скандинавецът Ралф ще се размине с 2-3 хил.лева глоба и ще се прибере обратно в родината си.

Окръжен съд - Бургас намери, че продължителността на най-тежката мярка за неотклонение спрямо жалбоподателя понастоящем вече е прекомерна, несъобразена с приключването на досъдебното производство и неоправдана от гледна точка на предмета на обвинението и продължаващото ненужно сурово ограничаване правата на подсъдимия, произтичащо от задържането му”, пише в мотивите си съдия Светлин Иванов.

Освен това, според обвинението, присъствието на Ралф в съдебна зала не било задължително, а и прокуратурата прекалено много се бавела с приключването на досъдебното производство, установява съдия Светлин Иванов, прехвърляйки топката в полето на районния прокурор на Несебър Радост Бошнакова.

Русокосата държавна обвинителка по-рано днес изрази възмущението си от решението на съдия Иванов да освободи шведа и изрази притесненията си, че той може да избяга и твърдеше, че вече е внесла обвинителния акт, но според съдия Светлин Иванов той й е върнат заради допуснати съществени нарушения.

------------------
Мотивите на съдия Светлин Иванов 1/1

При преценка за наличието на реална опасност деецът да се укрие, несъмнено следва да се отчетат най-напред характерът, правната квалификация и наказанието, предвидено за престъплението, в което е обвинен.

Престъплението е по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. чл. 130, ал. 1 от НК и се наказва с "Лишаване от свобода" за срок до 3 години. Престъплението не е тежко по смисъла на чл. 93, т. 7 от НК и спрямо такова деяние е императивно приложим институтът по чл. 78а от НК, за освобождаване от наказателна отговорност с налагане на административно наказание, предвид необременото съдебно минало на дееца и липсата на съставомерни невъзстановени имуществени вреди.

Законодателят в чл. 63, ал.4 от НПК, изрично е ограничил периода на задържане на лица, обвинени в престъпления, които не са тежки, до два месеца в досъдебната фаза и е скрепил спазването на това ограничение с вмененото на прокурора задължение след изтичане на този срок незабавно да ги освободи - чл.63, ал.5 от НПК. Максималният срок на задържане в досъдебното производство не може да бъде спиран, възстановяван, нито продължаван.

Припомняме, че Ралф С. е задържан на 06.06.2017 г., преди това за времето от 10.30 часа на 04.06.2017 г. до 09.50 на 05.06.2017 г. е бил задържан със заповед на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗМВР и към датата на постановяване на обжалваното определение на Районен съд - Несебър продължителността на задържането му е 1 месец и 1 ден, т.е. повече от половината от максимално допустимия срок.

При настоящото обвинение, при отчитане на процесуалното поведение на Ралф С. и на вида и максималния размер на предвиденото в закона наказание, което може да му бъде наложено, Окръжен съд - Бургас намери, че продължителността на най-тежката мярка за неотклонение спрямо жалбоподателя понастоящем вече е прекомерна, несъобразена с приключването на досъдебното производство и неоправдана от гледна точка на предмета на обвинението и продължаващото ненужно сурово ограничаване правата на подсъдимия, произтичащо от задържането му.

В своите мотиви въззивната инстанция се съобрази и с факта, че обвинението, повдигнато на Ралф С. не изисква личното му явяване и участие в съдебното производство и това обстоятелство не подкрепя извода на първата инстанция за необходимост задържането на подсъдимия да продължава.

Видно от приложено по делото на Районен съд - Несебър разпореждане от 12.07.2017 г., съдията - докладчик, на основание чл. 249, ал. 2, вр. чл. 248, ал. 2, т. 3 от НПК е прекратил съдебното производство и върнал делото на прокурора с указания за отстраняване на допуснати в досъдебното производство и при изготвяне на обвинителния акт съществени нарушения на процесуални правила. С посоченото разпореждане, ако влезе в сила, на практика се възстановява висящността на наказателното производство в досъдебната му фаза. При цитираното по-горе ограничение на чл. 63, ал. 4 от НПК за продължителността на задържането, в рамките на следващите няколко дни прокурорът ще е длъжен сам да предприеме действията по чл. 63, ал. 5 от НПК.

Окръжен съд - Бургас прие за най-подходяща и съобразена с обстоятелствата по делото мярката за неотклонение "Домашен арест". Още пред първоинстанционния съд защитата на подсъдимия е представил доказателства, че като пълномощник на Ралф С., на 05.07.2017 г. е сключил договор за наем на недвижим имот - жилище в гр. София.

Понастоящем, жалбоподателят Ралф С. разполага с годно за обитаване жилище с адрес на територията на страната, осигурено му за периода от 05.07.2017 г. до месец януари 2018 г., който адрес, макар предназначен за временно възмездно ползване, създава относително трайна териториална връзка на подсъдимия с Република България за срок от 6 месеца и позволява прилагането на мярка за неотклонение "Домашен арест".

Определението на Окръжен съд - Бургас е окончателно.

В категории: Темида


37
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
37
Коментара по темата
37.
случайко
24.07.2017 00:14:05
8
1
Въй, тука от говнар нагоре, баси. Туй правни еридити, морални стожери, откровени завистници и кръгли олигофрени. Май и някой по-знаещ за кадията има, ама нещо май са го прищипали в гръцмуля, затуй сега вий мУрално, ръиш. Съчкият смачканак тука май никой, никъде и за нищо не го пита, па са намерили тоя форум да отдъхнат и да са изходят. Бравос, ашколсун, пичлемета! Дано да ви е олекнало след голямото аку. Ай, със здраве, че мъ е гнус даже да повърна тука.
36.
обобщение
23.07.2017 18:26:06
1
3
На вечно кривия и куц с хората Светлин Иванов вълната на сливенската мастия Бошнакова му пречи.
Затова наиситна е по-добре Камен Гуспадънов да си дойде. Хем ще е по-близо да Танчево Спасова и ще продължава да я лъже, че ще разведе и тя ще му се отблагодарява със секс на много възбуждащи места като кабинети в съдебните палати в Несебър и Айтос. Хем ще обуздае развихрилата се мъжетрошачка Радост Бошнакова. Харем, харем те чака Каменчо.
Може да се залюбят и със Светлин Иванов, пък знаеш ли. Може и нежни да са двамата.
35.
КАМЕН ГОСПОДИНОВ да се връща в Несебър...
23.07.2017 12:12:13
0
6
ЕХ , АКО БЕШЕ НА РАБОТА в НЕСЕБЪРСКАТА ПРОКУРАТУРА .... КАМЕН ГОСПОДИНОВ, ШВЕДА ДОСТА ЩЕШЕ ДА Е ОЛЕКНАЛ пък и БОШИТО С ГАДЖЕ . КАМЕНЕ, ВЪРНИ СЕ в НЕСЕБЪР, ЧЕ БИЗНЕСА и ЛЮБОВТА ЗАЦИКЛИХА
34.
До 31
23.07.2017 11:02:46
0
6
"тя е втори прокурор по делото , за да подпомага дейността на първия".
Той, първия прокурор с помоща на втория, такова "професионално" обвинение изфабрикува, че "съдията - докладчик, на основание чл. 249, ал. 2, вр. чл. 248, ал. 2, т. 3 от НПК е прекратил съдебното производство и върнал делото на прокурора с указания за отстраняване на допуснати в досъдебното производство и при изготвяне на обвинителния акт съществени нарушения на процесуални правила" и веднага освободи шведа. Сега прикрепете още един некадърник, белким скалапите нещо, те "тримата глупаци" винаги излизат от ситуацията.
33.
до 31 - Радост Бошнкаво
22.07.2017 21:44:36
0
4
до 31 - Радост Бошнакова
Някой се е засегнал и го боли!
ДАНО И НЯКОЙ СЕ ВЪРЖЕ, АМА НАДАЛИ!
32.
до предния писател
22.07.2017 16:41:36
1
8
Знаем ви колко сте калпав с всички хора около вас.
Знаем ви в коя групичка от прокурори, адвокати, съдии и полицаи сте и на какво сте способни всичките.
А "шведа Ралф", сковани тъпако, си има фамилия. Не е куче, а гражданин на друга държава.
Ясно е, че не всички в тази сграда в центъра на Бургас чувате и прилагате еднакво закона, калпави ездачо на коне в залата.
Всичко е ясно, но дано майка ви е простила за всичко.
31.
съдия Иванов
22.07.2017 14:42:16
16
4
До всички писатели:
Прокурор Бошнакова ръководи и представлява тази изключително тежка прокуратура и съдебен район и е чест , че се е нагърбила с тази неоценено висока отговорност .
В тази прокуратура работят и други прокурори. Тя не е вносител и съставител на обвинителния акт за шведа Ралф, тя е втори прокурор по делото , за да подпомага дейността на първия.
И Флагман , не си позволявайте да вкарвате свои интерпретации "калпав" или "некалпав".
Всички чуваме и прилагаме еднакво закона.
Другото са гротески и споделени несимпатии.
30.
blqblqblq
22.07.2017 10:04:35
1
1
И само да допълня, не се ли пише в медиите, ако се случи да бъде задържан някой за грабеж и то в петък, не очаквайте някой да се занивама да пусне дори едни 72ч., камо ли мярка.
29.
blqblq
22.07.2017 10:01:40
6
7
Решението на съда е повече от правилно. Като сте неграмотни не се опитавайте да мислите.
НПК си е написано - максимум 2 месеца. Ако ги беше искарал, като се имат пред условията в ареста и най-вероятното административно наказание, щеше да осъди държавата с поне 50 000 евро.
Не е виновен съда, това са приетите закони. Личните коментари от страна на прокурора са повече от излагация.
За много по-тежки престъпления поруратурата с години стои само на досъдебни и се чудят къде да ги засилят с уникално скалъпени указания. Едно нещо работи в Бургас и това е съда. Това, че полицията няма ресурса, а прокуратурата интелекта за нужната работа, не означава, че съда е виновен. Малки изключения правят в окръжна прокуратура.
28.
до 26
22.07.2017 07:26:00
4
5
Майката на този вече не е между живите заради него.
Майката на съдя Светлин Иванов - Елена Иванова която си отиде от рак а той нищо не направи за нея. Правеше се че не я познава и я подминаваше по улиците не даваше да си вижда внуците. Жената влезе в някаква евангелистка църква където се грижеха за нея повече отколото сина и...разбира се срещу апартамент но това е друга тема.
Представяте ли си какво нищожество е този нещастник Светлин Иванов?
27.
ММ
22.07.2017 01:05:06
3
2
И какво стана в България? Независимо дали е чужденец или сънародник, ние сме беззащитни. Утре някой може да ме нападне и пребие, накрая ще плати 100 лева глоба и ще го пуснат на свобода. Другия ден някой може да ме наръга на улицата и ще трябва да плати 200 лева глоба и пак ще го пуснат на свобода. То човек вече да го е страх от това да излезе някъде, защото хората нямат страх да извършват такива неща като знаят че ще се разминат без последствия.
26.
Нещастен
22.07.2017 00:59:20
3
4
На тоя нещастник,ако изритат майка му дали ще им даде 45 дни арест.Ако левски беше жив,щеше да му резне главата без да го здрависва масонски.. А?? Но това са българките за жалост,вече.За пари дават да ги правиш на боксова круша..много и се видяха 1000 лева..
25.
този е
21.07.2017 23:02:41
5
8
най-големия комплексар от съдиите, най-голямата нула
прикрива се зад фасадата на мъж, мъжкар, железен мъж
сигурно вкъщи е путьо и всичко е по план
смотан човек
кръгла нула като човек с хората
24.
гадняр
21.07.2017 21:47:43
4
18
Този е толкова нагъл, самоуверен, сух и инвалид в човешките си отношения.
А Бошнакова, че е една голяма сливенска мастия - така е.
23.
=
21.07.2017 21:10:21
3
18
СТАНА ЗА СРАМ И ПОСМЕШИЩЕ РАДОСТ БУШНАКОВА. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТИ СЕ СМЕЕ.
АКО Е НЕКАДЪРНА ВЪРНЕТЕ Я ОТНОВО В БУРГАС.
ВМЕСТО ДА ВЪРТИ ЛЮБОВ С ЖЕНЕН МЪЖ ОТ ПОМОРИЕ ДА ЧЕТЕ ПО-ЧЕСТО ПРАВНА ЛИТЕРАТУРА
22.
Aaa
21.07.2017 18:28:30
10
17
Абсолютно правилно решение, още на първа инстанция трябваше да не го задържат, но заради големия обществен интерес съда се огъна.
21.
до 18
21.07.2017 17:38:57
6
10
Майката на този вече не е между живите заради него.
Майката на съдя Светлин Иванов - Елена Иванова която си отиде от рак а той нищо не направи за нея. Правеше се че не я познава и я подминаваше по улиците не даваше да си вижда внуците. Жената влезе в някаква евангелистка църква където се грижеха за нея повече отколото сина и...разбира се срещу апартамент но това е друга тема
20.
К'ва стана тя
21.07.2017 17:27:58
4
13
Докато изританата камериерка умуваше колко кинти ще я удовлетворят, хитрия съдия бързо се ориентира в обстановката. Прибра мангизите, освободи престъпника, а за потърпевшата остана една хладна Камчийска.
19.
Българин
21.07.2017 17:04:55
6
10
Лицето на българския съд. Правете каквото искате, винаги ще ви се размине, особено ако имате и някой лев. От това нещо държава няма да стане, не може да няма никакво правосъдие и да очакваме нещата да се оправят. Ставай народе, не знам какво чакаме още, по-зле никога не сме били и ако сега не направим нещо ще става все по-зле. Родителите ни ще измират от немотия и мизерия с 75 евро на месец. 75... толкова взимат чистачките по Европа за 1 ден работа. Циганите ще бъдат безнаказани докато сме живи, децата ни ще плащат парите, които сега дружно измъкват, докато се правим, че не ги виждаме. От какво ви е страх? Всеки един паразит в държавната система е там само и единствено да измъкне каквото и колкото може, а ние се правим, че не ги разбираме тия неща. В такава ли държава искате да живеят децата ви, внуците ви? СТАВАЙ НАРОДЕ, ВСИЧКИ ЗАЕДНО ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ тези български поробители, които ограбват ВАС, вашите родители, вашите деца и вашите внуци. Всички заедно против българските унищожители, с цената на много усилия, постоянство и ако трябва кръв, сами няма да си тръгнат!
18.
БАЙ ПЕТКО
21.07.2017 16:25:56
6
10
АМИ ПОЖЕЛАВАМ МУ НА ТОЗИ ХУБАВЕЦ МАГИСТРАТ НЯКОЙ ДЕН И НЕГОВАТА МАЙКА ТАКА ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ
17.
Още един любопитен
21.07.2017 16:08:42
4
29
Гледах интервю по БТВ с РП на Несебър, голямо деколте, голи рамене, говори на диалект и не знае къде е ударението на думата "кодекс"....КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ, КАТО ПРАВНА КВАЛИФИКАЦИЯ !?!?!
16.
*********
21.07.2017 16:05:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
]]]]
21.07.2017 16:01:04
1
15
То само шведа пуснаха!? А киро "принца", тодор и още кой ли не?? А???
14.
......
21.07.2017 15:45:14
3
28
Френскитя на Бушнакова е всеизвестен /по всички инстанции от Бургас до София/, както и правната и култура..., но нали е "нашето момиче" ще си я търпим
13.
До любопитния
21.07.2017 15:29:30
2
12
Е нали съдията още в началото пита шведа колко пари има - така че вече са ги наместили
12.
Любопитен
21.07.2017 15:28:00
3
13
А колко шведски кинти ще си делната проКУРорката и съдията
11.
Аз
21.07.2017 15:27:48
2
11
Боже, толкова много магистрати не трябва са са между живите.Колко ли още ще изкарат?Стискам им палци.Моля се всяка седмица да чета за изкормен магистрат.
10.
Знам
21.07.2017 15:15:16
1
11
Само си сменят местата. Гарван гарвану око не вади. Разстрел е нужен и то публичен. Всичко се знае само до кога ще се трае?
9.
Киранка
21.07.2017 15:08:50
3
9
Онова прасе прокурор Ангел Георгиев го заловиха с подкуп и пак държа невинни хора по арестите 3 години. Кела не го е забравил
8.
май?
21.07.2017 15:07:51
3
13
Не я ли раследваха тая за някви работи покрай Луков? И ко стана? Нищо!
7.
до 4
21.07.2017 15:04:15
0
5
направо ми заби курсора на дислайка и рипорта.
Хахах много тъпи клипове
6.
Декамерон
21.07.2017 15:02:42
4
27
Радост Бошнакова вероятно владее добре устен френски,но не и правните канони,или пък се прави?Важното е,че срами себе си и нас като нация.
5.
Цацаров
21.07.2017 14:52:55
3
8
Кой му е адвокат на тоя швед, кой тоя задник бюлгарски?
4.
Васил
21.07.2017 14:52:42
4
0
https://youtu.be/_Htk1swjt6E мале Мале! Това не. Е нормално
3.
българин
21.07.2017 14:46:11
2
12
Беззещитни българи сме и това е !
2.
*********
21.07.2017 14:40:25
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Mordor
21.07.2017 14:37:59
2
13
Отдавна са мъртви нашите души.
Отдавна се скитат самотни в ноща.
Отдавна са слепи нашите очи.
От нас остана само прахта.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори