×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Собственикът на сринатия базар в Слънчака: Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове!


Собственикът на сринатия базар в Слънчака: Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове!
Любомир Василев твърди, че обектите са напълно законни и има разрешение за тях от министерството на туризма
21 Април 2017, Събота, 01:52 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: авторът

Законовият срок за обжалване изтича в понеделник, а багерите вече са тук, обяви хотелиерът 


Собственикът на съборените в центъра на Слънчев бряг търговски обекти Любомир Василев заяви пред Флагман.бг, че има разрешение за временните постройки. Той показа пред наш репортер скици, одобрени в края на миналата година от Министерството на туризма. Василев представи и разрешително за строеж от 2005 г., което обаче е общо, включително за хотела и част от прилежащите му терени.

Бизнесменът се жалва още, че получил заповедта за събаряне вчера вечерта, а само ден по-късно багерите вече влизат в действие. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Законовият срок за обжалване при подобни случаи е 3 дни. Той изтича в понеделник, а виждате, че багерите вече са тук. В момента аз не мога да направя нищо, защото е събота и институциите не работят. Остава ми да наблюдавам само как разрушават обектите ми. Полицията пък ме обвинява, че съм лидер на организирана престъпна група, защото защитавам бизнеса си. Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове, които искат да ме съборят“, заяви Любомир Василев.

Хотелиерът добави, че досега е обжалвал всички протести, като е печелил многократно, включително и на ниво ВАС.

Един от ръководителите на акцията, който отказа да се представи, но обяви, че е служител в „Контролен блок“ на Община Несебър пък уточни, че собственикът е напълно наясно с проблема.

„От 6 години прави опити всячески да попречи на събарянето. Всички знаят много добре, че обектите са незаконни, но въпреки това са платили наем за сезона от по 10 000 лв.“, коментира той.

Полицията вече изгони всички протестиращи от улицата и багерите продължават с акцията по събарянето. В момента търговците са се изтеглили встрани и отчаяно наблюдават как павилиончетата им попадат под греблата на машините.

Припомняме, че днес сутринта в центъра на Слънчев бряг започна акция по събарянето на 70 незаконни обекта. 


Разрешителното за строеж е издадено в края на 2005 г.


Становището на РДНСК от миналото лято е, че временните обекти трябва да бъдат съборени от собственика


Скица на търговските обекти по цялото протежение на улицата, която е одобрена от Министерството на туризма през декември 2016 г.

В категории: Несебър


16
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
16
Коментара по темата
16.
Никита
23.04.2017 14:13:04
1
5
Еее стига с тия обиди никой не знае къв е не забравяйте 500 гд под турско робство.
15.
Бай Добри
23.04.2017 13:12:14
0
3
Евала на млякото руснака изкара лаф "с муусура на педераст"
14.
ех
22.04.2017 23:23:21
0
20
любо за колко пари го купи баща ти хотела - че си голям собственик- покажи документи като си много чист.колкото един апартамент в бургас .Хотела е пълна мизерия- всичко е леш ремонт не е правен от години - сега 700000 лв. назад .Свикна да лапаш още април тези кинти а сега ми лапай хуя
13.
da
22.04.2017 23:00:54
2
15
Най накрая се сетиха .хайде сега по цялото черноморие тия сергии да се изринат и да се освободят тротоарите .Който иска да продава - в нормален магазин - не в тия миризливи навеси ! И стига разни пумияри са скубали грешни пари от наеми !
12.
закона
22.04.2017 21:16:08
1
16
Тези бараки отдавна трябваше да са история.Да се събарят.Най-големия тарикат ли е този или какво? Закона важи за всички.
11.
Долмабахче слънчаккапаллъчарши
22.04.2017 20:03:05
2
12
теннииските ментак Tommy Hilfiger се шиият във фабрики в турския град КОНЯ рродното място на неосманиста Ахмед Даавутоглу.Така приобщеНия в САЛЯМА пазарджищки ром ироддата му трупат бол пара тллъсти пачки с които си строояткъщи кууатси ецедеси и строят боядисани в яррко залено джамии
10.
Долмабахчее слъчаккапалъчааарши
22.04.2017 19:51:44
3
8
Турски фирми произвеждащи т- шъртки тениски ризи менте на Томи Хилфайгер и Хоолистер подаряват за без пари турска конфекция на Пазарджишкии роми търговци на сергии в СЛЪНЧАКА в райониите на х-л Планет Вариетето х-.л Поморие х-л Нессеббъър бийч с-у подкрепа и логистика за транзитно преминаващи джиххадисти от ЕСза Сирия
9.
Човекът
22.04.2017 19:42:01
1
11
Така тоя вместо да си стегне гнусния хотел се е отворил че от цигански сергии по е на печалба и дявай върху тротоара не става така селяк ай потъвай гнусньоо ема и още много такива пред вай лайняните хотели сергия до сергия няма тротоари заменавай и потъвай искаме да е хубаво не бай тарикат да лапа от наеми и даже не си отваря хотела чака само ва сергии наигра ли са боклус
8.
местен
22.04.2017 19:41:45
2
12
Голямото строителство започна като се появи партията НДСВ !
7.
bgman
22.04.2017 19:18:05
4
12
Егати държавата, откога Министерството на туризма издава разрешения за поставяне на временни обекти?
6.
Аз
22.04.2017 18:24:00
4
25
Събарай наред, да остане само това от преди 1989г
5.
Europe
22.04.2017 18:16:15
3
36
Слънчев бряг се намира в България, а бараките тип сергии са като в турско-цигански битак.. Мястото им не е в Европейски курорт. Трябва да се съборят стотици такива бараки.
4.
Млякото от Горно Езерово
22.04.2017 18:00:17
3
22
Тоя гьонсурат ли е собственика.Ши го еба и чучелото с тес селски дрехи и мусура на педераз.Бутайте сичко наред барабар с мангалите.
3.
паткан
22.04.2017 17:13:49
0
26
В България няма икономически кръгове. Има само мафиотски,
2.
Батко
22.04.2017 17:11:31
2
25
Този Любо много добре знае и на скицата се вижда ,че Одобрението Не е за разположение на обекти върху тротоара.А за разполагане във земята която е отзад тротоара.
1.
Конкурс за простотия
22.04.2017 16:59:41
5
24
Ух мани мани, бай мангау ни мож продава кюлоти вечИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори