×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ямболската адвокатка Весела Сотирова: Ако не изглеждам добре в порноклип, ще се обидя на автора


Ямболската адвокатка Весела Сотирова: Ако не изглеждам добре в порноклип, ще се обидя на автора
Адвокат Весела Сотирова защитава подсъдимия сексманиак Атанас Атанасов пред Окръжния съд в Бургас
01 Юни 2016, Сряда, 14:11 ч.
Автор: Флагман.бг

И ако пишат в интернет за сексуалния ми живот, ще се чувствам поласкана, на тая възраст...


- Филип Филипов, СКАТ: Г-жо Сотирова, известно ни е, че сте сред добрите адвокати в Ямбол, как Ви плати хонорар подзащитният ви Атанас Атанасов, чиято заплата е повече от скромна?

- Весела Сотирова: За него ми платиха минималния хонорар. Той беше събран от колегите му от Ямболския театър, които дълбоко го уважават и по чиято молба съм  ангажирана за делото на втора инстанция в Бургас. На първата инстанция Атанасов се е явил със служебен защитник.

- Филип Филипов, СКАТ: Как така? Та той е с телефон за над хиляда лева, а колегите му събират дарения за адвокат?

- Весела Сотирова: Не съм забелязала. Мен не ме интересува какво е станало по делото срещу г-н Атанасов. Имаме обвинение – за закана за убийство. Имаме ли доказателства?!

- Филип Филипов, СКАТ: Имаме запис от живо предаване и двама свидетели?

- Весела Сотирова: Заканата да е записана?! Няма такова нещо… Изгледала съм записите от до. Единствено и само блъскането на двамата се вижда. „Уплашеният” Касабов (журналистът, който отива в Ямбол и го среща на главната улица, за да го пита за порноизстъпленията в интернет, б.р.) го гони по улицата, блъскане и нищо повече.

- Филип Филипов, СКАТ: Смятате ли, че един човек може да разбие живота на преподавателите в цяло училище, и не само, а после да остане безнаказан?

- Весела Сотирова: По този въпрос не съм работила, но ще кажа  едно – ако е имало такова нещо, мислите ли, че досега във всичките тези години нямаше да има предявени искове.

- Филип Филипов, СКАТ: Хората се срамуват и страхуват, има починали от най-страшната болест заради тормоза, упражняван върху тях от Атанасов – години наред.

- Весела Сотирова: Не знам дали се срамуват. В този случай аз разсъждавам като юрист – или е имало нещо, или нищо не е имало и затова не се депозира тъжба.

- Филип Филипов, СКАТ: А като жена как бихте разсъждавали, ако някой разкаже най-интимните подробности от сексуалния ви живот?

- Весела Сотирова: Трудно може да се каже, аз съм съм жена след 45 г.. На тази възраст, ако пишат за сексуалния ми живот, бих се почувствала поласкана. Отдавна мисля, че не съм сексуален обект.

- Филип Филипов, СКАТ: А ако покажат порноклип с Вас?

- Весела Сотирова: Ама не може да покажат, защото не съм участвала.


Дългогодишният журналист Филип Филипов (вляво), на 57 г.  и крехкото агнешко -
операторът Светослав Стойнов, на 37 г.


- Филип Филипов, СКАТ: Вие откъде сте сигурна, че разпространяваните от Атанасов в интернет материали са истина?

- Весела Сотирова: Не съм участвала в такова нещо. Ако не изглеждам добре на клипа, сигурно ще се обидя. Но ако изглеждам добре в порноклипа, ще бъда поласкана.

- Филип Филипов, СКАТ: А в тройка бихте ли участвали?

- Весела Сотирова: Е, ако съм на Вашата възраст… (колегата Филип Филипов е на 57 г., б.р. ). Ама и Вие отивате към друга възраст. Нооо, младежа – даже ще ми е приятно! (хвърляйки закачлив поглед към оператора Светослав Стойнов, който е на 36 г. и е с атлетично тяло, б.р.)

В категории: Темида


20
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
20
Коментара по темата
20.
Атанас Атанасов
02.06.2016 16:21:09
0
19
Чрез тази и други подобни статии Флагман и по-точно Валентин и Катя Касабови защитават директора на училището в Приморско Стоян Налбантов. Нека читателите да прочетат какво съм писал по темата и да отсъдят каква е истината. Доколкото разбирам статиите умишлено не се пускат в раздела за Приморско, защото там Флагман вече нямат подръжници. Всички в Приморско са наясно кой е Стоян Налбантов и никой не иска да го защитава. Тук публикувам едно от последните ми писма до институциите - МОН, РИО - Бургас и Общ. съвет Приморско.
_________________
ДО
МЕГЛЕНА КУНЕВА
- МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА
- НАЧАЛНИК РИО – БУРГАС
ДИМИТЪР ГЕРМАНОВ
- КМЕТ НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
Копие:
МЕДИИТЕ

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,

Обърнете най-после внимание на училището в Приморско и неговия директор Стоян Налбантов! Престанете да се правите, че там проблеми няма!

Не знам вече с какви думи да ви говоря за това училище и този директор, за да се стреснете. Затова поставете се на моето място. Отидох в това училище с най-чисти намерения – да работя честно и почтено и да предам знанията си на учениците. А какво се получи? Попаднах на един директор, който ежедневни ми говореше глупости и ми се хвалеше какъв секс бил правел с учителките в директорския кабинет. И това беше всеки ден, ВСЕКИ ДЕН! Наслушах се на едно и също. Примерно, как учителката по изобразително изкуство му правела свирки и как той накрая се изпразнил върху дрехите й. Дори ме караше да отида и да я разгледам, за да се уверя, че на дрехите й имало влажни петна. Как бил използвал учителката по английски, за да му правела свирки, а друга една – по български – за традиционен секс… Еди-си коя му била лижела задника… Извинявайте, че ви казвам тези гадости, но тогава такива неща чувах с ушите си и нямам намерение да ги премълчавам, докато не се стреснете и не предприемете някакви мерки! Лично аз смятам, че за тези неща трябва да се крещи и да се вика, докато целият български народ научи какво се случва в училищата на България, а не както вие правите – да си заравяте главите в пясъка и да отричате очевидни истини!

Събудете се! Моля ви! Отидете на място в Приморско и разпитайте обикновените хора на улицата (не служители на заплата в общината или подчинени на Налбантов учителки, а хора непредубедени) и те ще ви кажат самата истина!

Грешите, ако мислите, че някога ще спра да говоря за всичко това! Твърдо съм решен да изпълня гражданския си дълг и този човек да бъде поставен на мястото му! Ако смятате, че имате нещо общо с българското образование и в частност с училището в Приморско, във ваш интерес е да вземете съответните мерки!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
19.
до Маринова
02.06.2016 16:15:34
0
7
Няма как да се обединят всички хора в Приморско, защото повечето са в кюпа. Не видя ли как бягат и не искат да дават интервю на СКАТ? Прочети пак какво е писал номер 6 и съди кой и за какво е виновен!
18.
Маринова
02.06.2016 15:31:23
4
0
Не нападайте г-жа Сотирова. Тя просто си върши работата, като всеки добър адвокат. Обществото може да съди! Да се обединят всички хора и да го заковат така с доказателства, че да не може да намери вратичка в Закона!
17.
Маринова
02.06.2016 15:28:43
4
0
Не нападайте г-жа Сотирова. Тя просто си върши работата, като всеки добър адвокат. Обществото може да съди! Да се обединят всички хора и да го заковат така с доказателства, че да не може да намери вратичка в Закона!
16.
чичко Филипов
02.06.2016 14:23:06
1
8
Филип Филипов... тоз пък откъде го изкопахте? Той ли е лицето на СКАТ?
15.
adv
02.06.2016 07:39:16
5
0
advokatkata e dart karakonjul.
14.
До 12
02.06.2016 07:05:31
2
3
И гласът му е един кадифен !
13.
До СКАТ: Нямате ли по-млади кадри?
01.06.2016 22:18:29
1
9
Много му е измъчена физиономията на този 57-годишния! Да не сте го домъкнали от отделението за хемодиализа?
12.
Браво!
01.06.2016 21:56:57
1
13
Така се отговаря на СКАТ. На тъпите им въпроси трябва да се отговаря по същия начин и адвокатката е намерила правилния път!
11.
ани
01.06.2016 21:50:36
1
12
Много смешно интервю-браво на лелята-адвокат, поздрави на Светльо. колкото до Филип Филипов-"бедни, бедни", макар да си стигнал 57-те, много си далеч от журналистиката".
10.
до 9
01.06.2016 19:46:04
2
9
Прочети какво пишат бе, че всичките тези порноекшъни са се случвали в Приморско,значи Цацаров трябва там да отиде, не в Ямбол.
9.
do 8
01.06.2016 18:59:11
8
3
ot qmbol pishat be pardqlnik
8.
до 7
01.06.2016 18:47:46
3
13
Объркал си града! Не в Ямбол, а в Приморско са се случвали порноисториите, повечето от които - в дирекцията на училището СОУ "Н. Й. Вапцаров".
7.
Ямбол Е Града
01.06.2016 18:40:55
11
4
Ей такива работи стават във гр. Ямбол.
Къде сте г- н Цацаров, да се самосезирате?
Прокурори, адвокати, съд... Мафия, чиито пипала са навсякъде...
6.
Ето за това става въпрос!
01.06.2016 18:40:39
2
11
ДО
МОН - СОФИЯ
РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
копие:
ДО МЕДИИТЕ

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,
Изпращам ви приложен файл с едно писмо от учителка в СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско писано и разпространявано през 2001 г. Доста обстоятелствено учителката описва от своя гледна точка скандалното поведение на директора Стоян Налбантов, но се страхува да разкрие самоличността си. Ръкописът на писмото ми беше даден през м. януари 2001 г. от един работник в училището - Георги Людиев Георгиев, който тогава отговаряше за поддръжката в училището, продаваше закуски и имаше някакви други домакински задължения. Георги искаше от мен да набера текста на писмото на компютър и да го разпечатам на хартиен носител, за да можели после двамата с учителката да го разпращат до МОН, РИО и други инстанции. За целта ме заведе с колата си в Бургас в един компютърен клуб, където направих това, което той искаше - набрах писмото на хартиен носител и му го дадох. Георги държеше на това, името на учителката да остане в тайна, за да не загубела работата си и поради тази причина аз все още не знам коя е авторката му.
Междувременно, същият ден сутринта, преди да отидем в Бургас, се бяхме срещнали и с един родител, който искрено се възмущаваше от поведението на Налбантов и по-точно от някакъв случай, когато при среща с ученици на улицата Налбантов вместо да ги поздрави им казал: "Курец!" и децата останали много изненадани. А към едни момичета се обърнал с въпроса: "Растат ли ви циците?" Тези случаи се описват в писмото на учителката и затова предполагам, че тя е близка с този родител или най-малкото се познават. Когато набирах писмото Георги ми каза, че мога да го редактирам както аз реша, но аз отказах и оставих текста така както беше написан. Стилът и начинът на изложение на текста ми беше много чужд и много неща в него не одобрявах, затова не промених нищо. Така например, в писмото се описваше някакъв случай на изнасилване, което ми звучеше неправдоподобно. Казах на Георги, че това не може да е вярно. Познавах Налбантов и знаех, че той не действа по този груб начин. Обикновено предварително обработваше учителките като ги подлагаше на психически тормоз и умееше да им въздейства и да ги манипулира докато те постепенно се поддадат и отстъпят на атаките му. Но винаги така се получаваше и той така изкарваше нещата, че уж учителките сами идвали при него за секс.
Впоследствие Георги е разпратил писмото, но не знам дали е имало някакъв ефект - вероятно никакъв, защото беше анонимно. Около една година по-късно се случи така, че и аз започнах да изпращам писма до инспектората и МОН, които носеха мой подпис и за които поемах лична отговорност. Там описвах случки, на които аз съм бил свидетел, по-точно описвах това, което съм чувал лично от Налбантов, когато той се хвалеше пред мен и други колеги. Смятах, че не е нормално един директор на училище да си служи с такъв вулгарен и циничен език и да описва сексуалните си подвизи на всеки срещнат. За мен подобно поведение беше повече от скандално и затова считах, че е нужно институциите да вземат необходимите мерки и да отстранят Налбантов от поста му. На практика проверките не даваха никакъв резултат, защото никоя от учителките не си признаваше, че е правила секс с Налбантов. Повечето заемаха неутрална позиция и от страх да не загубят работата си отказваха да говорят против него.
През м. май 2003 г., във връзка с някакви публикации във вестници, е имало някакво брожение сред съпрузите на учителките и Георги ме предупреди да не се мяркам в Приморско, защото ме търсели и искали да отмъщават. Неговите думи бяха буквално следните: "Много те търсят. Внимавай да не ти направят някой кюляф!" Съветваше ме да спра, докато утихнели нещата.
Нещо подобно ми каза и учителката по химия Диана Янева (м. август 2004 г.). Чудеше се, как се разкарвам свободно по улиците, защото мъжете на учителките ме търсели. Веднага потърсих съдействие от полицията, след което, доколкото ми е известно, Янева е била привиквана в РУП и разпитвана за повече информация за заплахите срещу мен.
Впоследствие Георги напусна училището и вече не разполагах с информация за това, което се случваше там.
Имам основания да предполагам, че учителката, която е писала писмото от м. януари 2001 г. вече е напуснала училището и поради това, че вече не е заплашена от нищо, най-малкото от Налбантов, е възможно да иска да разкрие самоличността си. За целта трябва да се отнесете до Георги Георгиев, който да ви даде повече информация по въпроса и най-вече да каже коя е тя. За повече информация можете да го потърсите на адреса му в гр. Приморско...
Ще очаквам Вашите по-нататъшни действия по разследването на скандалните случаи с директора Стоян Налбантов!
Приемете моите почитания!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
5.
До Флагман
01.06.2016 18:36:24
3
11
Защо не пуснете тези статии в раздел "Приморско"? Защото знаете, че там никой няма да ви подкрепи. Хората в Приморско са наясно кой е Стоян Налбантов и знаят, че Атанасов пише самата истина за него!
4.
Bariera na vhoda na Burgas
01.06.2016 18:35:55
8
4
Kukerite da si stoqt v getoto varnete jitelstvoto!!!
3.
Весела свирката
01.06.2016 18:11:37
7
7
Да ревизират всичките и дела на тая селянка гнусна...
2.
Gerginova
01.06.2016 18:08:20
10
5
Sotirova ti si za zatvora!!!
1.
bate shefe
01.06.2016 17:35:29
4
14
kasabova iskam kaval da mi praish na nqkoi peika
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори