×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Бургаския съд влиза най-гнусният сексизвратеняк в България – Атанас Петров Атанасов


В Бургаския съд влиза най-гнусният сексизвратеняк в България – Атанас  Петров Атанасов
Това е лицето на порноманиака от Ямбол. Той може безнаказано да съсипе всеки с измислена интимна история
26 Май 2016, Четвъртък, 17:12 ч.
Автор: Флагман Снимката е от профила му във Фейсбук

Съсипал е десетки съдби на известни личности с гнусни интимни истории, разпространявани в интернет вече близо 20 години


Днес в 10 часа състав на Бургаския окръжен съд ще гледа наказателното дело от общ характер срещу ямболския интернет-сексманиак Атанас Петров Атанасов. Този човек, който с анонимни и явни писания до всевъзможни инстанции и форуми, в продължение вече близо 20 години, успя да опропасти десетки почтени семейства и да съсипе стотици човешки съдби. 58-годишният извратеняк продължава да се разхожда на свобода из Ямбол, работи като сценичен сътрудник в Държавни театър „Невена Коканова”.

С нечовешка настървеност, гнусно и последователно са злепоставяни в обществото и пред децата си, без възможност да защитят честта и достойнството си,  дългогодишният директор на СОУ „Никола Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, както и целия педагогически състав на училището, в т.ч. и чистачките. Приморско като цяло е описан като рай на детската проституция. В много от съчинените порноскандали присъстват и авторитетни личности от съседната община Царево, предимно учители. Порноновелите от годините се четат именно от техните възпитаници.

Омерзен от клевети и обиди е и настоящият кмет на общината д-р Димитър Германов. Цяла плеада от началнички на регионалния инспекторат на МОН – от 2000 г. досега фигурират в потресаващи секссценарии, някои  са покойнички, но близките ми всеки ден четат подновени сексафери за тях в интернет. Има и имена на експерти от просветното министерство.  Като долнопробни мръсници в сексафери със студентки са обрисувани  бившият просветен министър Веселин Методиев и неговият заместник Румен Вълчев, проф.Милчо Лалков, също така бившият ректор и настоящ президент на Бургаския свободен университет  проф.Петко Чобанов.

Също така Д-р Петя Илиева – стоматолог, д-р Златина Табакова – училищен лекар, замесени в порноромани са и жени на полицаи, но тава само малка част от пострадалите.

Можете да направите справка за гнусотиите на Атанасов в рубриката на Флагман за община Приморско, а и не само в тази рубрика на всеки час  валят все нови и нови „разкрития” за сексизвращения с герои - реални хора с истинските им имена. Флагман няма възможост да следи форумите на други интернетиздания, но сме убедени, че и тяхната аудитория не е пощадена. Невъзможно ни е да трием коментарите – срещу всеки изтрит се мултиплицират десетки нови в реално време.

Наказателното дело утре срещу Атанас Петров Атанасов - някогашен учител в Приморско, уволнен преди 15 години поради непригодност,   е второинстанционно. Но не е заради престъпленията му в интернет, където и до ден днешен се вихри, но явно няма воля у Прокуратурата да бъде наказан!
Атанасов получи условна едногодишна присъда лишаване от свобода, произнесена на първа инстанция от Районния съд в Ямбол в началото на 2016 г. затова, че удари и заплаши с убийство журналист от СКАТ тв, дръзнал единствен през последните 10 години да разкрие истинското му лице пред обществеността. Нападението срещу журналиста бе извършено през април 2014 г., когато екип на СКАТ отиде в Ямбол, за да се срещне лице в лице с него и да му зададе въпроси, свързани с извършените  серия киберпрестъпления, оставащи ненаказани от компетентните органи вече второ десетилетие. На една от централните улици в Ямбол  Атанасов нападна екипа и ритна журналиста, едновременно с това го заплаши и с недвусмислени жестове, представляващи  насочен пистолет към главата му и прерязване на гърлото с нож. 

В хода на този наказателен процес срещу Атанасов в родния му град, през 2015 г., гнусно дискредитирана с доноси бе съдията по делото, която не издържа на тормоза и се отведе с отвращение. След нея в същото дело застъпи колегата й Георги Василев, който доведе процеса до края, но гнусотиите в малкия град застигнаха и неговото семейство. Под натиск е и прокурорът  по делото Милена Кирова.

Най-отвратителното е, че до този момент никой от подложените на системния тормоз хора не дръзва да се яви като свидетел, защото всички се страхуват от вманиачеността на Атанасов в отмъщението му срещу нарочените жертви. Никой не подава жалба, за да не се фиксира допълнително в семейството му.

Патологичното денонощно срастване с компютъра, смяната на различни мобилни устройства в различни точки от Ямбол – видно от айпитата на адресите, свидетелства за нещо, което е невъзможно да се реализира само от един човек. Тормозът продължава и до ден-днешен.

Флагман призовава компетентните органи незабавно да направят проверка в свободния ни форум под рубриката „Приморско”, за да се убедят, че под всяка статия се издевателства с реални личности.
Съставът, който днес ще гледа делото на втора инстанция в Бургас, след като в Ямбол всички съдии от Окръжния съд са отведени, е следният: Даниел Марков – докладчик, Събчо Събев, Магърдич Мелконян.

Флагман разполага с данни, че за втората инстанция Атанасов е наел една от най-висоплатените адвокатки в Ямбол. Подчертаваме, че месечната му заплата в театъра е близка до минималната за страната. Защитничката му е приятелка на тамошен магистрат, командирован към момента в Апелативния съд на Бургас. Имаме съмнения за подготвяна манипулация по делото. Причината: очевидно е, че Атанасов е полезен на определен кръг в разчистването на сметки от най-гнусно естество. Разполагаме също така и с данни, че в тази връзка ГДБОП съвсем наскоро е започнала разследване. То е поверено на отдела за борба с киберпрестъпленията.

В категории: Темида


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
28
Коментара по темата
28.
*********
14.01.2024 16:21:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
*********
30.12.2023 17:38:47
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
*********
25.12.2023 14:41:58
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
Фантазии и свободни съчинения
02.06.2016 17:12:05
0
16
"...В хода на този наказателен процес срещу Атанасов в родния му град, през 2015 г., гнусно дискредитирана с доноси бе съдията по делото, която не издържа на тормоза и се отведе с отвращение. След нея в същото дело застъпи колегата й Георги Василев, който доведе процеса до края, но гнусотиите в малкия град застигнаха и неговото семейство. Под натиск е и прокурорът по делото Милена Кирова..."

И КАКЪВ БЕШЕ СМИСЪЛЪТ ОТ ТЕЗИ ЛЪЖИ? КОМУ БЯХА НУЖНИ? ПОНЕ ДА ЗВУЧАТ ПРАВДОПОДОБНО, АМА ТАКА НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОВЯРВА!
24.
За това става въпрос!
30.05.2016 14:31:33
0
24
ДО
МОН - СОФИЯ
РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
копие:
ДО МЕДИИТЕ

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,
Изпращам ви приложен файл с едно писмо от учителка в СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско писано и разпространявано през 2001 г. Доста обстоятелствено учителката описва от своя гледна точка скандалното поведение на директора Стоян Налбантов, но се страхува да разкрие самоличността си. Ръкописът на писмото ми беше даден през м. януари 2001 г. от един работник в училището - Георги Людиев Георгиев, който тогава отговаряше за поддръжката в училището, продаваше закуски и имаше някакви други домакински задължения. Георги искаше от мен да набера текста на писмото на компютър и да го разпечатам на хартиен носител, за да можели после двамата с учителката да го разпращат до МОН, РИО и други инстанции. За целта ме заведе с колата си в Бургас в един компютърен клуб, където направих това, което той искаше - набрах писмото на хартиен носител и му го дадох. Георги държеше на това, името на учителката да остане в тайна, за да не загубела работата си и поради тази причина аз все още не знам коя е авторката му.
Междувременно, същият ден сутринта, преди да отидем в Бургас, се бяхме срещнали и с един родител, който искрено се възмущаваше от поведението на Налбантов и по-точно от някакъв случай, когато при среща с ученици на улицата Налбантов вместо да ги поздрави им казал: "Курец!" и децата останали много изненадани. А към едни момичета се обърнал с въпроса: "Растат ли ви циците?" Тези случаи се описват в писмото на учителката и затова предполагам, че тя е близка с този родител или най-малкото се познават. Когато набирах писмото Георги ми каза, че мога да го редактирам както аз реша, но аз отказах и оставих текста така както беше написан. Стилът и начинът на изложение на текста ми беше много чужд и много неща в него не одобрявах, затова не промених нищо. Така например, в писмото се описваше някакъв случай на изнасилване, което ми звучеше неправдоподобно. Казах на Георги, че това не може да е вярно. Познавах Налбантов и знаех, че той не действа по този груб начин. Обикновено предварително обработваше учителките като ги подлагаше на психически тормоз и умееше да им въздейства и да ги манипулира докато те постепенно се поддадат и отстъпят на атаките му. Но винаги така се получаваше и той така изкарваше нещата, че уж учителките сами идвали при него за секс.
Впоследствие Георги е разпратил писмото, но не знам дали е имало някакъв ефект - вероятно никакъв, защото беше анонимно. Около една година по-късно се случи така, че и аз започнах да изпращам писма до инспектората и МОН, които носеха мой подпис и за които поемах лична отговорност. Там описвах случки, на които аз съм бил свидетел, по-точно описвах това, което съм чувал лично от Налбантов, когато той се хвалеше пред мен и други колеги. Смятах, че не е нормално един директор на училище да си служи с такъв вулгарен и циничен език и да описва сексуалните си подвизи на всеки срещнат. За мен подобно поведение беше повече от скандално и затова считах, че е нужно институциите да вземат необходимите мерки и да отстранят Налбантов от поста му. На практика проверките не даваха никакъв резултат, защото никоя от учителките не си признаваше, че е правила секс с Налбантов. Повечето заемаха неутрална позиция и от страх да не загубят работата си отказваха да говорят против него.
През м. май 2003 г., във връзка с някакви публикации във вестници, е имало някакво брожение сред съпрузите на учителките и Георги ме предупреди да не се мяркам в Приморско, защото ме търсели и искали да отмъщават. Неговите думи бяха буквално следните: "Много те търсят. Внимавай да не ти направят някой кюляф!" Съветваше ме да спра, докато утихнели нещата.
Нещо подобно ми каза и учителката по химия Диана Янева (м. август 2004 г.). Чудеше се, как се разкарвам свободно по улиците, защото мъжете на учителките ме търсели. Веднага потърсих съдействие от полицията, след което, доколкото ми е известно, Янева е била привиквана в РУП и разпитвана за повече информация за заплахите срещу мен.
Впоследствие Георги напусна училището и вече не разполагах с информация за това, което се случваше там.
Имам основания да предполагам, че учителката, която е писала писмото от м. януари 2001 г. вече е напуснала училището и поради това, че вече не е заплашена от нищо, най-малкото от Налбантов, е възможно да иска да разкрие самоличността си. За целта трябва да се отнесете до Георги Георгиев, който да ви даде повече информация по въпроса и най-вече да каже коя е тя. За повече информация можете да го потърсите на адреса му в гр. Приморско...
Ще очаквам Вашите по-нататъшни действия по разследването на скандалните случаи с директора Стоян Налбантов!
Приемете моите почитания!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
23.
налбантов говори
29.05.2016 14:33:09
2
18
искам да си презная нещо: АЗ САМ ГЕЙ един арабин ме чука,харесами много,да ми стимолират простататa
22.
до директора на училището:
28.05.2016 15:02:58
1
18
Г-н Налбантов, разбрахме как сте образовали рускинята до Летния театър. Но нас повече ни интересува как образовате нашите деца! И смятате ли това за нормално - да ви четем тук глупостите от интимния живот?
21.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
28.05.2016 14:53:20
0
19
Повечето постове за Стоян Налбантов са с давност над 10 години. Възможно е някои хора тогава да са ги оформяли текстово, а други да ги разпространяват сега в мрежата. Въпрос на логистика - има си хора за всичко.
20.
До коментарите след 13
28.05.2016 11:43:20
0
5
За пръв път чувам, че Касабова имала син. Това някаква нова информация ли е или я бъркат с друг човек?
19.
xaxaxa
27.05.2016 21:53:37
1
4
то може за тва да са му направили на тоя статия синът и да не е на някой порно клип и да духа хахахахах
18.
do 17
27.05.2016 21:52:03
1
4
NE ZNAM DALI E NARKOMAN NO GO POZNAVAM I E PEDERAS NA 100% PREDLAGA NI S EDIN AVER DA GO CHUKAME ZA 100LV ISKAL I DA GO BIEM MALKO I DA SME MU TOPQLI GLAVATA V KENEFA S AVERA SE NADRAZNIHME I TOI GO UDARI S SHAMAR A NA GNUSNOTO LAINO MU STANA PATKATA
17.
dilar
27.05.2016 21:48:42
0
4
na kasabova urod4eto e narkoman4e ama kukite ne go zaka4at
16.
do 13
27.05.2016 21:47:23
1
4
ае верно помните ли рижите ко праиха на ската дайте да линчуваме флагмана и жсеки който работи там. Справедливост трябва да има.
15.
do 12
27.05.2016 21:45:10
1
3
tq kasabova pak 6te izluje v strazburg i 6te vzeme pari ot durjavata
14.
5.10
27.05.2016 21:43:35
1
3
kasabova kurvo na kopeleto ti 6te mu se vidi tesen sveta ot liubov
13.
5.10
27.05.2016 21:40:17
1
4
a za6to ne prekarame lapeto na kasabovi vsi4ki deto sa opliuli v toq sait otpravqm priziv kudeto i da go sre6nete po sofiq burgas ili plovdiv varna kydeto i da e ako go sre6tnete neka si plati za grehovete na maika mu az li4no 6te mu burkam v guza za vas ne znam maski i seks da ima posle statiq da se znae 4e e eban
12.
bingo
27.05.2016 12:22:15
0
22
Човека се подписва под всеки свой пост. Полицията да вземе да му пусне един полиграфичен тест да видим дали казва истината и ако наистина не лъже "Флагман" да му се извинят публично, и да си понесат наказанието по реда си. Зашото думата "Сексизвратеняк" е меко казано обидна.
11.
ISTINATA
27.05.2016 05:37:07
2
28
BOLI.
FLAGMAN MOJE DA LAJE VSEKI DEN, VSEKI CHAS, NO CHOVEKA NE MOJE DA KAJE ISTINATA!!!
ZASHTO?
10.
кибик
27.05.2016 04:29:58
21
13
Атанасов, не те познавам, но ти признавам - това, което си написал, е като сценарий за черна порно комедия. Забавно четиво за xора със здрави нерви... А този Налбантов трябва да те черпи докато е жив, за рекламата.
9.
Ето, за това става въпрос!
27.05.2016 02:14:07
1
34
ДО
МЕГЛЕНА КУНЕВА
- МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА
- НАЧАЛНИК РИО – БУРГАС
ДИМИТЪР ГЕРМАНОВ
- КМЕТ НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
Копие:
МЕДИИТЕ

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,

Обърнете най-после внимание на училището в Приморско и неговия директор Стоян Налбантов! Престанете да се правите, че там проблеми няма!

Не знам вече с какви думи да ви говоря за това училище и този директор, за да се стреснете. Затова поставете се на моето място. Отидох в това училище с най-чисти намерения – да работя честно и почтено и да предам знанията си на учениците. А какво се получи? Попаднах на един директор, който ежедневни ми говореше глупости и ми се хвалеше какъв секс бил правел с учителките в директорския кабинет. И това беше всеки ден, ВСЕКИ ДЕН! Наслушах се на едно и също. Примерно, как учителката по изобразително изкуство му правела свирки и как той накрая се изпразнил върху дрехите й. Дори ме караше да отида и да я разгледам, за да се уверя, че на дрехите й имало влажни петна. Как бил използвал учителката по английски, за да му правела свирки, а друга една – по български – за традиционен секс… Еди-си коя му била лижела задника… Извинявайте, че ви казвам тези гадости, но тогава такива неща чувах с ушите си и нямам намерение да ги премълчавам, докато не се стреснете и не предприемете някакви мерки! Лично аз смятам, че за тези неща трябва да се крещи и да се вика, докато целият български народ научи какво се случва в училищата на България, а не както вие правите – да си заравяте главите в пясъка и да отричате очевидни истини!

Събудете се! Моля ви! Отидете на място в Приморско и разпитайте обикновените хора на улицата (не служители на заплата в общината или подчинени на Налбантов учителки, а хора непредубедени) и те ще ви кажат самата истина!

Грешите, ако мислите, че някога ще спра да говоря за всичко това! Твърдо съм решен да изпълня гражданския си дълг и този човек да бъде поставен на мястото му! Ако смятате, че имате нещо общо с българското образование и в частност с училището в Приморско, във ваш интерес е, вземете съответните мерки!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
8.
чарка
26.05.2016 23:18:44
5
10
до калемето ще те скасам от ебане на важения мост боклук ще ти еба путката майна педераззззз
7.
чарка
26.05.2016 23:14:19
4
27
товаса глупости наско е точен дави еба майката и боклуци от флагмен
6.
защо
26.05.2016 22:08:21
1
36
не пишете, че пострадал по делото е Валентин Касабов
5.
Отворено писмо до Общината
26.05.2016 21:08:49
2
39
Този е Порно конкурента на Флагман само че не е притежаван от Лукойл като Флагман.
4.
друга тема
26.05.2016 21:07:29
0
36
Не е ясно Флагман които постоянно пишат порно от кого се оплакват - от същото.
3.
Kelemeto
26.05.2016 21:00:56
19
5
6te go spykam ot zdrav sikish
2.
Жельо - Селски кмет на Камено
26.05.2016 20:47:49
1
23
Той тоя е добре ..

Добре че не са ви налазили и Д-р Стефан Чолаков, Апостол Апостолов и другата всеизвестна интернет гнилоч ...

Всъщност и сайта ви привлича такива като ла*ното мухите ..
1.
N+++
26.05.2016 20:47:32
8
46
Абсолютно не е виновен човека - най-много, заради това, че е писал самата Истина ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори