Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Пилешките дробчета ги правя само по този начин, стават сочни и много вкусни

Ключови думи: пилешки дробчета, флагман, рецепта

Ястията с пилешки дроб са вкусни и сочни и най-важното – не съдържат много калории!

Много хора ги предпочитат, защото хем са засищащи, хем са по-малко калорични от другото пилешко месо. И не на последно място – не се налага да висите с часове пред печката, за да се насладите на вкусно ястие.

Рецептата е истински специалитет, на който трябва да се насладите още днес! За да стане обаче дробът сочен, е важно лукът да се запържи добре.

Ето от какво се нуждаете за приготвянето на тази уникална вкусотия:
1,2 кг. пилешки дроб
3 глави лук
черен пипер
Начин на приготвяне:
Дробчетата се измиват и се нареждат в тигана с олиото. Маслото не трябва да е горещо. Най-добре е да използвате тиган с незалепващо дъно.


В първите 20 минути дробчетата се задушават под капак, след което той се отстранява. Дробчетата се пържат 15 минути, след което се изваждат от тигана и се посоляват.

Лукът се запържва за 10 минути, след което се нарежда върху дроба, посолява се и се поръсва с черен пипер.

Бързо и лесно, както ви обещахме! Да ви е сладко! /jenata.blitz.bg

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Руски военен се ядоса жестоко заради чужденец в Москва Иностранецът изглежда не разбра, че е обичайно да се изправи по време на химна на страната домакин на спортно събитие, хванаха го за качулката Една от най-бързите жени в историята е застигната от страшна болест Марион Джоунс споделя, че дори слизане по стълбите може да я затрудни
Почина легенда на Холивуд Този свят напусна Сали Къркланд Румен Радев наложи вето На част от измененията в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България
Делфинът Мимо се превърна в сензация, но от властите са притеснени Поведението на симпатичното животно не е много обичайно Хората, родени през тези месеци, са много корави Кипят от енергия
Печели ли жена "Игри на волята" Ръждавичка е голям фаворит в този сезон Голям пожар във Варненско Пострада бизнес за производство на чехли
16-годишен българин се оказа изпечен бандит Дали момчето ще съумее да излезе от света на престъпността? Катастрофа в Бургаско, бъдете особено внимателни Инцидентът стана след Свети Влас в посока Варна
Защо малък прозорец в колата може да струва повече от предното стъкло? Причината не само в материала, от който е направено, но има и други разходи Как се преобразува най-старият център за подводна археология в Източна Европа Центърът се намира в Созопол и вече е с категория 2 - институт на ЮНЕСКО