Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта за пилешки филенца с майонеза и кашкавал

Ключови думи: Рецепта, пилешки филенца, майонеза, кашкавал

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

пилешко месо 300 грама най-добре бяло месо

майонеза 3 супени лъжици

горчица 1 супена лъжица

кашкавал 100 грама

черен пипер 1/4 чаена лъжица

РЕЦЕПТАТА:

Най-често след работа, най-вече вечер, когато нямаме време, когато нямаме сили за нещо специално стигаме до големият въпрос: КАКВО ДА ПРИГОТВЯ НАБЪРЗО? На отговора на този въпрос има посветени цели кулинарни книги, а понякога решението е по-близо от очакваното. Рецептата за пилешки филенца с майонеза и кашкавал дава отговор на всеки, който търси лесна и сполучлива рецепта, която да се приготвя за нула време. Пилешките филенца с майонеза и кашкавал са чудесна идея какво за вечеря, така и за бързо мезе за бира или вино, а същевременно са толкова вкусни, че опитали ги веднъж, със сигурност ще станат любима част от домашната ви кухня.

Първата стъпка от рецептата за пилешки филенца с майонеза и кашкавал е подготовката на продуктите. Добре е да ползвате охладено пилешко месо, ако обаче изберете замразено, то то трябва да се е размразило напълно преди да започнете да го обработвате. Измивате добре пилешкото месо и го осолявате, добавяте и черния пипер и го втривате с ръце.

В купа поставяте пилешките филенца, добавяте майонезата и горчицата и разбърквате много добре с ръце, така че месото да се овкуси. Нареждате филенцата в тава и ги печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 15-20 минути, докато придобият леко златист цвят.

Докато пилешките филенца се запичат настъргвате кашкавала и след като са се позапекли ги поръсвате с него. Запичате за още няколко минути, докато кашкавалът леко се запече с апетитна коричка.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Мъж съди ресторант, качили го в TikTok, докато вечеря с любовница Той казал на жена си, че е навън с колеги Перфектният тиквеник за Бъдни вечер Тиквеникът не е просто сладкиш – той е символ на плодородието и благоденствието, които семейството си пожелава за идната година
Антъни Джошуа прати на пода влогъра Джейк Пол След края на двубоя стана ясно, че Пол е със счупена челюст Повечето притежатели на iPhone дори не подозират за тези функции Това са най-полезните и скрити функции в iOS, които си струва да започнеш да използваш още днес
Експерт по киберсигурност: Камерите в 138-о училище 100% са злонамерени, има ясен умисъл Няма как за два дни разследващите да извадят материали, доказващи сексуалния мотив 4 зодии ще получат всичко, за което мечатят през 2026 г. Това е година на големи промени, тъй като Сатурн напуска Риби и преминава в Овен на 14 февруари, където остава до април 2028 г.
Всяка година на Бъдни вечер правя мачкан боб с подправки по тази рецепта Чудна рецепта за вкусен и лесен за приготвяне боб, който ще се понрави на всеки Гъвкаво работно време за родители: Какво ще се промени в бизнеса и в живота на хората с деца Според експерти промяната не е възможна за всички
Антония Петрова обяви най-радостната вест Бившата миска роди третото си дете Всички, тръгнали на път, трябва да прочетат това - актуална пътна обстановка за 20.12 Вижте къде има ограничения и кои са по-натоварените пътища
Постна шоколадова торта – пухкав, сочен блат, целият пропит с много крем! Без сложни пластове, но с максимален вкус – десерт, който ви печели от първата хапка Рим въвежда платен достъп за туристи до фонтана "Треви" Бароковият шедьовър е едно от най-популярните места