×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 6 – 12 май


06 Май 2024, Понеделник, 21:36 ч.
Автор: Флагман.бг

Време е за повече романтика

През новата седмица вниманието ни ще бъде насочено към чувствените наслади. Огненият Марс се движи през Овен, подсилвайки желанията ни по всякакъв възможен начин. Венера остава в Телец, напомняйки ни да ценим малките красоти на романтиката.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първите дни на май ще бъде подходящо да изразите кои сте по най-чистия, автентичен и подкрепящ начин, което ще ви направи още по-привлекателни от обикновено. Любимият ви човек или любовен интерес може да се нуждае от вашето внимание по даден въпрос, възхищавайки се на вашата директна личност. Тъй като тази седмица сте толкова добри в комуникацията, бихте могли да впечатлите другите по-лесно от обикновено. Истинският въпрос е искате ли романтично внимание? Разбира се, че да!

Телец

Животът може да бъде красив, Телци! Венера се движи във вашия знак, което ви прави звездни фаворити по отношение на любовта. Но планетата на късмета Юпитер също остава във вашия знак, така че с тези две благотворни планети, бихте могли да очаквате много положителни събития в любовта. Във вторник настъпва новолуние във вашия знак, отваряйки изцяло нов прозорец на възможности за вас. 
Поводи за радост ще имат както обвързаните, така и необвързаните представители на зодията.

Близнаци

През новата седмица може да се почувстваме малко по-изморени и да имаме нужда от почивка. Тази седмица ни очаква новолуние. Това може да ви се отрази добре, ако имате любим човек до себе си, да задълбочите връзката си. Помислете за това да се отдадете повече един на друг.

От друга страна, ако нямате партньор до себе си и попадате все на неподходящи личности, може да отдадете повече време на обмисляне на тези неща. Въпреки това ще се чувствате добре със себе си.

Рак

Динамичен и вълнуващ ще е социалният ви живот, Раци. Венера оказва влияние на вашия 11-и дом. Също така, новолунието в Телец ще бъде свързано с нея и с Уран. Това може да ви донесе романтична изненада, ако не сте в сериозна връзка. Ако си имате любим човек, то отново може да очаквате хубава изненада от него.

Лъв

Скъпи Лъвове, професионалният ви живот може да се пресече с любовния ви тази седмица по великолепен начин. Възможностите са безкрайни. Ако сте необвързани, някой, на когото дълбоко се възхищавате или професионално уважавате, може да прояви романтичен интерес към вас.

За онези, които са обвързани, вашият партньор може да направи нещо изключително, за да подкрепи усилията ви да постигнете напредък в работата. Възможно е да се почувствате по-силно влюбени в партньора си. Без значение какво се случва помежду ви, събитията ще са положителни за вас.

Дева

Новолунието в Телец се свързва както с Венера, така и с Уран във вашия 8-и дом на интимността. В резултат на това имате способността да проявите най-дълбоките си, най-нежни желания за романтика, стига да сте сигурни, че вярвате, че е възможно да получите желаното в любовта. Очаквайте изобилие в любовта, Деви! От вас зависи дали ще се възползвате от благоприятната енергия.

Везни

През новата седмица напрежението в комуникацията към партньора ви или любовен интерес ще се повиши и то от ваша страна. Бъдете внимателни, тъй като с поведението си може да отблъснете другия. С Марс във вашия сектор на отношенията, вие имате тази енергия „любовта е бойно поле“. Това може да ви накара да провокирате повече половинката си и да предизвикате разговори около области, които знаете, че са чувствителни за него/нея. Ако сте необвързани, имайте предвид, че може да изглеждате прекалено силни в очите на отсрещната страна. Това ли е вашето намерение?

Скорпион

Вселената е на ваша страна, Скорпиони! Венера и Юпитер се движат през вашия знак, а това много ще ви помага в любовта. Новолунието тази седмица също ще окаже влияние на любовния ви живот. Обвързаните представители на зодията може да постигнат много повече във връзките си. Ако сте необвързани, планетите се подреждат, за да подскажат, че на хоризонта е нова възможност за партньорство. Готов си!

Стрелец

Марс се движи през вашия сектор на романтиката, докато Меркурий се присъединява към него. Марс ще ви подтикне да действате, за да сте сигурни, че ще получите всичко, за което сърцето и тялото ви жадуват. Сексуалното удовлетворение може да бъде на високо ниво. Без значение дали сте в сериозна връзка или флиртувате с някого, определено любовния ви живот ще ви носи удовлетворение.

Козирог

Венера и Юпитер блестят през вашия романтичен сектор, а във вторник новолуние попада в същата област на вашата карта. С цялата тази енергия това, което ви носи радост, са малките романтични удоволствия, като интимен масаж, дълга разходка, но и какво се случва в спалнята ви. Ако нямате сериозна връзка, погрижете се за комфорта си, ще се почувствате много добре.

Водолей

Скъпи Водолеи, през следващите дни може да ви липсва търпение, особено когато става въпрос за любовните въпроси. Ако току-що сте срещнали някого, може да се изкушите да прибързате с нещата помежду ви, преди да отделите време да се опознаете. Опитайте се да устоите на това желание. Не забравяйте, че когато химията ви е толкова силна, има риск да замъгли стабилната ви преценка. Обвързаните ще трябва да внимават с думите и да не забравят, че компромисите във връзката са важни. Може дори да прекарате известно време сами тази седмица, за да избегнете да кажете нещо на любимия ви човек, за което ще съжалявате.

Риби

Любовните ви думи определено ще имат силно въздействие върху някой специален за вас човек. Нова любовна връзка може лесно да се случи между вас и някого, когото виждате всеки ден. Обвързаните Риби ще градят планове с любимия, ще си споделят повече и времето прекарано заедно ще им носи много хубави емоции.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори