×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал


06 Май 2024, Понеделник, 16:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков

"Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия!" Това написа Кирил Петков в своя фейсбук профил.

Съпредседателят на ПП-ДБ отбелязва празника на плаж Корал, който е част от скандала дали заедно с Лена Бориславова са фалшифицирали подписи. 

"Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не. Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение "Да Запазим Корал", но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита "на кое място в листата ще бъда?," защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници. Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно. Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е! Честит празник на храбростта", пише Петков в своя пост.


В категории: Политика


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
До 13
07.05.2024 09:37:01
0
2
Сега е още комунизъм, но от най мръсния ...и селяни само по париите.
Деца и внуци комунисчета... Дедо петко, трактори, тикви , прасета, трафиканти, музиканти и все педераси
14.
Корварино
07.05.2024 09:31:44
1
2
Срам нямаш ли БЕ!!
Че и с децата си се снимал!!!!
13.
Корварино
07.05.2024 09:24:48
1
3
Срам нямаш ли БЕ!!
Че и с децата си се снимал!!!!
12.
Леле
07.05.2024 08:44:51
3
3
Колко невеж , прост и необразован народ сме. Да кажеш на човек завършил Харвард / топ5 на най-реномираните университети в света/ да му кажеш "ПРОСТ" при положение, че ти си със средно образование или в най-добрия случай завършил Бургаски Свободен Университет.
Жалка картинка сте хора, жалка.
Овце си бяхте по комунизма , овце си останахте и в демокрацията.
11.
Чупи тъпомера Кирчо Олигофрена
07.05.2024 08:06:19
2
2
Киро Простото се оказа тотално неграмотен на ниво 3 клас!
Че Кирчо е функционално прост и глупав знаят всички. Говори откровени глупости, бърка думи или не знае тяхното значение. Не може да чете и срича.
Днес Кирчо опита да пише сам за Лена и показа колко е неграмотен. Киро Петков прописа за най-смелата жена и честити на имениците, но кой да му обясни на плажа правилото за двойното “НН” в българския език.
Именици се пише с едно Н, а не с две, защото се казва и пише Имен ден, а не “именен”. Кирчо, кирчооооо (нарочно с малка буква)! Сядай си, Кириле, много си тъп!
10.
ДРЕМЕ МУ НА ДЕДОВИЯ
07.05.2024 05:41:31
1
2
На Киро,гледа си кефа ,пък виЙ си плюйте до утре,все тая.....
И с плюването ша си останете,щото Ганьовците сте яки само ,зад клавиатурата на компа....
9.
ТБС
07.05.2024 01:11:32
1
0
Пределите скоро няма да стъпят там.
8.
Как'Сийка
07.05.2024 00:42:37
0
3
Птички да вдигат шум? Птичките чуруликат и това е приятен звук. Гларусите са по-кресливи, но са част от романтиката на плажа и безкрайното синьо море!
7.
Флагман,
06.05.2024 22:55:50
1
1
Защо като се попълни паролата и кликнеш да добавиш коментар се появява нов код и така няколко пъти. Съответно коментарът излиза няколко пъти.
6.
Пешо
06.05.2024 22:50:34
2
6
"Да запазим Корал" за Киро и татко Петко. Никой друг политик в друга държава не може да се похвали с частна местност извън закона.
5.
Въпрос
06.05.2024 22:27:22
5
9
Абе няма ли кой да го центрова този дебил или в България само джендъри са останали.Такива дебили и нърдове само бой,шутове и задвратки ги оправят,че вземат ли се несериозно и виждате какво става.
4.
*********
06.05.2024 19:03:16
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Теодор
06.05.2024 19:00:48
15
11
Кирил Петков днес се разходи по крайбрежната алея на Бургас и показа, че е един нормален човек. Няма охрана няма правежи, няма тумби от приятели и почитатели. Ей така искам да видя вашия Бойко. Да излезе с внучето по крайбрежната на Бургас без тълпи от лизачи и подмазвачи, без охрана която да го пази от всенародната любов. Боже пази България друго не ни остава. А Кирил наистина представа си няма къде се е насадил и колко безмислено е всичко което ще пожертва за нас простото бойково население. Нали помните. Бойко е прост ние сме прости значи ще се разберем. Еми случи се......
2.
Айде
06.05.2024 17:50:32
11
18
стягайте си куфарите и си ходете у канадЪтЪ. Дреме ни къде сте ти и твоята паплач.
1.
Бургас
06.05.2024 17:46:15
12
17
Смешник,тепърва започват неприятностите на България,ще плащаме ние твоя кеф да си топиш г..за на "Корал".Испанската фирма,която е платила около 50 милиона евро започва дело,което ще влезе в Европейския съд и ще ядем дървото,въпреки закона,който приехте.Тогава друг ще се смее.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори