×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Подвизите на ексгарда Горан Горанов - от бар "Интрига" до католическата църква


Подвизите на ексгарда Горан Горанов - от бар "Интрига" до католическата църква
Едно от многото войнствени превъплащения на Горан
06 Март 2016, Неделя, 11:37 ч.
Източник: 24часа

Горан Горанов - бургаският крими герой, който първо стреля и наби четирима в компютърен клуб, а след това си сложи маска на лицето, вече е прибран на топло зад решетките.

31-годишният мъж бе приведен в бургаския затвор, където трябва да излежи 6-месечна присъда именно заради нападението в интернет клуба, осъществено през август, 2014 г.

Присъдата бе пусната в изпълнение "по спешност", заради поредната и още по-фрапантна изцепка на наркозависимия бургазлия.

На 29 февруари т.г. Горан преби двама свещеници от католическата църква в Бургас, които му направили забележка да не разваля декорацията в храма.

До малтретирането на духовиците се стигна след серия изцепки на екшън героя, някои от които доста налудничеви.

До март 2011 г. почти никой в Бургас не е чувал за Горан Горанов. По това време той е лична охрана на строителния предприемач Георги Танев.

Около 3 часа през нощта на 24 март 2011 г. вече подпийналият Танев решава да разпусне в бар "Интрига" в центъра на Бургас, известен и с присъствито на еротични танцьорки.

Вътре обаче се спречква с Динко Сменовски - 28-годишно момче от Рудозем, което е охранител в нощното заведение, но не се води официално на работа.

Когато Танов и Сменовски си разменят няколко груби реплики, строителният бизнесмен и гардът му Горан решават да се "оправят" с момчето.

В спречкването Сменовски замахва с нож, първият удар е поет от Горан. Динко обаче замахва още веднъж и намушква Танев в слабините. Строителният бос издъхва няколко часа по-късно в болницата от остра кръвозагуба.

Виждайки шефа си паднал на земята, Горан изтичва навън, за да вземе собственото си въоръжение от колата - голям армейски нож и мачете. На връщане засича Динко до входа го удря с тъпото на мачетето. Динко има и порезна рана на гърба, най-вероятно нанесена му от гарда Горанов.

Няколко часа Динко и Горан лежат в Шокова зала през една завеса, без да подозират. Динко сам отива в болницата, хващайки такси, а Горан е отведен с линейка.

След убийството в бар "Интрига" името на Горан все по-често започва да присъства в полицейските сводки.

На 26 декември 2013 г. Горан и негов авер са арестувани при опит за кражба от магазин "Всичко за майстора" в Бургас.

Установено било, че малко по-рано тандемът е извършил и въоръжен грабеж на сак с дрехи и сумата от 25 лв. от 15-годишно момче. Горан заплашил тийнейджъра с пистолет и грабнал сака му.

През август 2014 той отново е арестуван, този път за хулиганство, след като вилнял в интернет клуб в центъра на Бургас. Веднага след нахлуването си в интернет клуба "Имортал" Горан произвел изстрел, след което се нахвърлил срещу клиентите и набил четирима. Едва след това той си сложил маска.

Най-вероятно липсата на логика в постъпките му е свързана със злоупотребата с наркотици, коментираха тогава запознати със случая.

"Спектакълът" в компютърния клуб е бил заснет от охранителните камери. След него Горанов бе задържан и прекара една нощ в изолатор, докато се съвземе.

Той остави следи и там - разби с глава шперплатовата врата на стаята си, оставяки 10-сантиметрова дупка в, а с ритник повреди ключалката на външния портал.

Сред изцепките на тежко зависимия от наркотиците Горан бе екшън в бургаския к-с Меден Рудник, при който той вися близо половин час на външното тяло на климатик, монтиран на 7-я етаж в жилищен блок.

През февруари 2015 срещу бившия гард е образувано бързо полицейско производство заради увреждане на имущество в отрезвителя.

Горанов е бил прибран в Дома за временно настаняване на непълнолетни заради неадекватно поведение и мятане на пиратки по денонощен магазин. Там обаче загубил напълно контрол и започнал да троши всичко наоколо. Той счупил лампа и изкъртил предпазната решетка в помещението за задържане. С парче стъкло от осветителното тяло започнал да реже ръцете си.

Наложило се няколко човека да усмиряват развилнелия се Горанов.

За цирка в отрезвителя Горан поучи 8 месеца пробация с 3 пробационни мерки: задължителна регистрация по настоящ адрес за Бургаския районен съд, е за унищожаване на държавно имущество.

С него на обвиняемия се налага наказание този срок, периодични срещи с пробационен служител за същия период и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото, които трябва да положи в рамките на 1 година.

Със сключено споразумение Горанов се признава за виновен.

В началото на тази година той получи поредната си присъда - 3 г. и 4 месец за кражбата от магазина „Всичко за майстора“ и въоръжен грабеж срещу тийнеджър, осъществени през ноември и декември 2013 г.

Преди около два месеца Горан се прояви за пореден път, когато заплаши с нож травестит в градинка в центъра на Бургас.

От около месец психично нестабилният бивш гард е обсебен от сатанински страсти – започва да поставя черни кръстове по улиците в бургаския к-с Възраждане. В един от сучаите дори „гарнира“ символите с пера от гълъб. Първоначално жителите на комплекса са ужасени, някои дори виждат в кръстовете прокоба. Криминалисти бързо разбират, че зад сатанинските знаци стои до болка познатия им Горан, но новата му страст не е престъпление.

От около месец Горан проявява и друго увлечение – ходи редовно в католическата църква, която се намира в центъра на Бургас. Според свещеници първоначално се държи мирно и кротко, докато едни ден започва да обира цветята от църквата. Оказва се, че те му трябват за „арти инсталациите“ с кръстове.

„ На 27-ми февруари му беше направена забележка заради неговите действия свързани с унищожаването на декорацията в църквата. В този моментискал да удари един от свещениците, но не успял", обясняват отците.

На следващият ден, неделя, 28-ми февруари, в 17.45 ч. отново дошъл в църквата и налетял на свещениците щом ги забелязал да влизат. Това провалило вечерната литургия, били са повикани лекар и полиция.

На следващия ден католиците са поискали да бъде осигурено полицейско присъствие в църквата по време на вечерната литургия.

Тогава Горанов бе задържан, но малко по-късно - пуснат. Веднага след като го освободили той се върнал в храма и набил двама католически свещеници.

Заради набезите на Горан църквата остана заключена на 1 март. Към 18 ч. бившият гард отново се появил и започнал да блъска по металната порта с камък. Задържан е малко по-късно същата вечер.



7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
B-s
10.03.2016 02:15:08
0
2
Обесете го този боклук застреляйте психото болен мозьк няма ли кой да го вкара в лудницата израда му мрьсен.
6.
От Варна
06.03.2016 18:18:27
0
3
Определено Бургас бие Варна по брой луди на глава от населението.
5.
аз
06.03.2016 15:51:39
2
5
Аз видях как травестита чукаше Горан в едни храсти зад старата поща. Траверса беше мръсен мангал. Много ниско е паднал Горанката останах потресен неможех да повярвам.
4.
Бургас Р.Христова
06.03.2016 11:43:47
0
6
Горан е искал да стане герой и го постигна- сега е време да му връчат медалите и да му се даде заслужена почивка-топла стая с телевизор и ол. инклузив.
3.
...
06.03.2016 11:31:20
7
1
наплашил ви е нещо Горан...
2.
Горанката
06.03.2016 09:54:09
0
11
Горан е нападнал травестита понеже той не е искал да прави секс с него. Освен че полудя от наркотиците той се и изпедерасти от тях.
1.
Очарован
06.03.2016 09:42:38
6
3
Това е моя идол! Човек за подържание!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори