×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Бабата, накълцал зверски Галина: Съжалявам, нямах намерение да я убивам


Георги Бабата, накълцал зверски Галина: Съжалявам, нямах намерение да я убивам
Той обжалва наказанието от 30 г. затвор
Тема в развитие
Георги Бабата, накълцал зверски Галина: Съжалявам, нямах намерение да я убивам Първо във Флагман! 30 години затвор за Георги Бабата, наръгал зверски Галя от Бургас Съдия Захариев към касапина Георги Бабата: Ти си сериен убиец, убиваш хората като на кино! Георги Бабата: Намушках Галина, защото я ревнувах! Убиецът Георги Бабата иска съкратен процес, отървава доживотния затвор Георги Бабата се сдоби с нови две обвинения - опит за убийство и укривателство Наръганата Галя ексклузивно за Флагман: Нямах връзка с Георги Бабата, той ме преследваше! Убиецът Георги Бабата бил перфектен затворник Местят накълцаната Галя в хирургия, утре ще я разпита съдия за зверството на Георги Бабата Георги Бабата остава в ареста Вижте как касапинът Георги Бабата влезе в съда по джапанки и шорти (СНИМКИ, ОБНОВЕНА) Адв.Марковски за Георги Бабата: Когато се пускат хора от затвора, трябва да има ресурс Георги Бабата призна за зверското нападение над 27-годишната бургазлийка Галина Наръганата Галина е по-добре, но все още с опасност за живота Още от досието на убиеца Георги: Заплашил гадже, че ще я залее с киселина Първо във Флагман! Ето го изверга Георги Бабата, който наръга Галя от Бургас Търсят спешно кръв за зверски намушканата Галя от Бургас, журналистът от СКАТ Степан Дадурян се отзова първи Флагман пръв посочи касапина на Галина, МВР току-що го арестува (ОБНОВЕНА) Наръганата Галина: Георги Бабата иска да ме убие, защото не съм негова Зверски наръганата Галина се събуди след операцията, остава опасността за живота й Първо във Флагман: Ето го Ивелин, който според МВР опита да заколи бившата си съпруга Три лекарски екипа оперираха 5 часа и половина накълцаната Галя, животът й все още е в опасност Ивелин наръгал бившата си жена 17 пъти след скандал, зарязал я в локва кръв и избягал Арестуваха извършителя на опита за убийство в "Славейков" (ОБНОВЕНА) Лекари се борят за живота на намушканата Галя, състоянието й е много тежко Извънредно! Търсете Георги – бивш затворник, той опита да убие Галя Ужас! Млада жена с 5 рани в гърдите се влачи до „Теньовата къща“ в Бургас
виж още
скрий
15 Декември 2015, Вторник, 06:05 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Петър ПЕТРОВ

Адвокатът му Камен Кънев се аргументира с това, че извършеното деянието е опит, а не довършено престъпление, т.е. Галина е оживяла

Съжалявам за това, което извърших. Не съм искал да убия Галина, не съм отишъл там в това намерение. Това каза днес в съда Георги Андонов, по прякор Бабата, накълцал близо 20 пъти бургазлийката в ж. к. „Славейков” в началото на юли тази година.

Той обжалва решението на Бургаския окръжен съд, с което го осъжда на 30 години лишаване от свобода за зверското нападение (ВИЖ ТУК). Делото се разгледа по съкратената процедура, след като Бабата призна фактите, изложени в обвинителния акт. Съдия Захарин Захариев определи доживотен затвор , но присъдата се намали до максималните 30 години за опита за убийство. Още тогава адвокатът на престъпника Камен Кънев каза пред Флагман.Бг, че ще обжалват решението и ще настояват за присъда под 20 години затвор.

Делото в Апелативния съд се разгледа днес. Бабата и защитникът му смятат, че наложеното наказание е несправедливо определено.

Адвокатът пледира размерът на наказанието да бъде намален. Той се аргументира с това, че извършеното деянието е опит, а не довършено престъпление и общественоопасният резултат не е настъпил, т.е. Галина е оживяла.

Защитникът посочи практиката на съдилища от Бургаския съдебен район и по конкретно дела с предмет на разглеждани довършени убийства, за които са били наложени по-леки наказания от доживотен затвор и лишаване от свобода за срок от 30 години.

Прокурорът се противопостави на жалбата и посочи, че възражението за размера на наказанието е необосновано и неоснователно и счита така определеното наказание за справедливо. Представителят на държавното обвинение намира първоинстанционния акт за законосъобразен и обоснован. Според прокурора Бургаският окръжен съд правилно е приложил материалния закон и не е допуснал процесуални нарушения при разглеждане на делото. Съдът подробно е изложил и обсъдил всички доказателства, събрани в хода на наказателното производство и обосновано е приел, че направените самопризнания от подсъдимия се подкрепят от материалите по делото.

Прокурорът обърна внимание, че Андонов е извършил опита за убийствов деня, когато е бил в домашен отпуск, по време на изтърпяване на наказание, наложено от Сливенския окръжен съд за убийството на неговата баба, което е осъществил в деня след изтърпяване на друго наказание за престъпление срещу собствеността. И в двата случая са установени особена жестокост, хладнокръвие и дързост при начина на извършване на престъпленията. Апелативният прокурор поиска от въззивната инстанция да потвърди изцяло присъдата на Бургаския окръжен съд като законосъобразна и правилна.

Магистратите намериха делото за изяснено и го обявиха за решаване. Съдът ще се произнесе в 30-дневен законов срок.

В категории: Темида


6
Коментара
6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
6
Коментара по темата
6.
Rambo
15.12.2015 22:22:57
0
4
Искам да попитам адвоката, ако той или негова роднина бяха на мястото на момичето за какво ще пледира
5.
Темида
15.12.2015 17:53:36
0
5
Ако този изверг го пуснете, това ще означава, че няма абсолютно никакъв съд, ние не сме правова държава и вие умишлено застрашавате живота на всеки нормален човек на тази територия! Стоим и ви гледаме сеира, докъде ще се разпростре беззаконието, та да удари съвсем дъното! Този е за убиване, по най-жесток и мъчителен начин!
4.
Aaaaaa
15.12.2015 15:37:24
1
4
Do jivot da gnie tam takiva pomqri nakazani ot Gospod nqmat mqsto v obshtestvoto pak shte nakalca nqkoi no tozi pat do krai tezi choveci imat seriozni psihicheski otkloneniq vse pak ima edno ubiistvo zad garba si i to na sobstvenata si baba kak moje da ima pravo na objalvane takav recidivist ne mi e qsno pravosadieto da si otvori ochite veche.
3.
*********
15.12.2015 15:28:22
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
666
15.12.2015 14:56:49
1
9
Baba li e dqdo li e v pandelata bokluk napada jena kato predi tova e ubil baba si vaprosa e kvo pravi na svoboda ,tva e bedni du6i bedni djobove
1.
TONY
15.12.2015 13:16:10
0
33
ЕГАТИ ИЗРОДА ГНУСЕН Е ТОЯ! ПЪРВО УБИЛ БАБА СИ,ПОСЛЕ СЕ ОПИТАЛ ДА УБИЕ ТОВА МОМИЧЕ ГАЛИНА,КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ОЩЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е ИЗВЪРШИЛА ТАЗИ ГАДИНА,СЕГА 30 ГОДИНИ ЩЕ ГО ХРАНТУТИМ , НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, СМЪРТ ЗА ТАКИВА ОТРЕПКИ ,ИЗМЕТ ГАДНА.. @ @ @
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори