×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наръганата Галина: Георги Бабата иска да ме убие, защото не съм негова


Наръганата Галина: Георги Бабата иска да ме убие, защото не съм негова
27-годишната Галина се бори за живот в "Реанимация" на бургаската болница, състоянието й остава много тежко
Тема в развитие
Георги Бабата, накълцал зверски Галина: Съжалявам, нямах намерение да я убивам Първо във Флагман! 30 години затвор за Георги Бабата, наръгал зверски Галя от Бургас Съдия Захариев към касапина Георги Бабата: Ти си сериен убиец, убиваш хората като на кино! Георги Бабата: Намушках Галина, защото я ревнувах! Убиецът Георги Бабата иска съкратен процес, отървава доживотния затвор Георги Бабата се сдоби с нови две обвинения - опит за убийство и укривателство Наръганата Галя ексклузивно за Флагман: Нямах връзка с Георги Бабата, той ме преследваше! Убиецът Георги Бабата бил перфектен затворник Местят накълцаната Галя в хирургия, утре ще я разпита съдия за зверството на Георги Бабата Георги Бабата остава в ареста Вижте как касапинът Георги Бабата влезе в съда по джапанки и шорти (СНИМКИ, ОБНОВЕНА) Адв.Марковски за Георги Бабата: Когато се пускат хора от затвора, трябва да има ресурс Георги Бабата призна за зверското нападение над 27-годишната бургазлийка Галина Наръганата Галина е по-добре, но все още с опасност за живота Още от досието на убиеца Георги: Заплашил гадже, че ще я залее с киселина Първо във Флагман! Ето го изверга Георги Бабата, който наръга Галя от Бургас Търсят спешно кръв за зверски намушканата Галя от Бургас, журналистът от СКАТ Степан Дадурян се отзова първи Флагман пръв посочи касапина на Галина, МВР току-що го арестува (ОБНОВЕНА) Наръганата Галина: Георги Бабата иска да ме убие, защото не съм негова Зверски наръганата Галина се събуди след операцията, остава опасността за живота й Първо във Флагман: Ето го Ивелин, който според МВР опита да заколи бившата си съпруга Три лекарски екипа оперираха 5 часа и половина накълцаната Галя, животът й все още е в опасност Ивелин наръгал бившата си жена 17 пъти след скандал, зарязал я в локва кръв и избягал Арестуваха извършителя на опита за убийство в "Славейков" (ОБНОВЕНА) Лекари се борят за живота на намушканата Галя, състоянието й е много тежко Извънредно! Търсете Георги – бивш затворник, той опита да убие Галя Ужас! Млада жена с 5 рани в гърдите се влачи до „Теньовата къща“ в Бургас
виж още
скрий
05 Юли 2015, Неделя, 10:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Ножът беше 15 - 20 см, този убиец щеше да заколи още двама - вижте разтърсващия разказ на първия човек, притекъл се на помощ на Галя

Поради зачестилите безскрупулни случаи на кражба на интелектуалната ни собственост, забраняваме да ползвате текста или части от него, както и снимковия материал без позоваване на Флагман.бг

С последни сили зверски наръганата Галя стенеше: „Беше Георги Бабата! Затворник.” Аз я питах: „Защо, бе момиче, защо?!”, а тя каза само „Искаше да съм с него, а аз не го ща!” Тя го познаваше, не я нападна случайно и това не го чух само аз, имаше и други хора. 

Това разкри пред репортер на Флагман.Бг най-важният свидетел на жестокото нападение срещу 27-годишната Галина Г. в бургаския ж. к. „Славейков”. Възрастният мъж първи е видял всичко и се е притекъл на помощ на жертвата. С треперещ глас, през сълзи и разтърсен от ужаса, който все още преживява, той обясни как се е случило всичко от самото начало. По негово настояване ще запазим анонимността му.

Видях как тя бяга и вика: „Помощ, помощ!”. Нямаше никой навън. Точно до блока той я настигна. Хвана я с лявата ръка, завлече я между двете павилиончетаНе видях, че има нож. Веднага отидох.

 Хванах го за рамото, а той я ръгаше, буквално я кълцаше с огромен 15 - 20-сантиметров нож.

Хванах го и го дръпнах. Тогава замахна с ножа към главата ми, искаше да ме заколи. Ножът мина край главата ми, усетих въздушната струя от острието на сантиметри от гърлото си. В това време друго момиче дойде, беше видяло какво става
”, разказа възрастният човек.

Аз започнах да крещя: „Какво искаш от жената, луд ли си, идиот ли си, касапин ли си, животно ли си, какъв си ти бе?! Какво правиш, няма ли начин да се разберете?!” А той ръга, ръга, ръга… Само пред очите ми я наръга 7-8 пъти. Хващам го пак, втори път посегна и към мен. Ножът беше поне 15 – 20 сантиметра, със синя дръжка, дълъг и тънък и много остър. Не приличаше на кухненски нож . Беше го хвърлил после зад първия павилион до блока”, разкри още той.

Аз му крещях, а той… нищо не каза… мълчи. А тя под него крещеше „Помощ, помощ!”, той я ръга навсякъде – по ръцете, по хълбоците, по тялото.

Посегна към гърдите й, аз го дръпнах с все сили и той отново посегна с ножа към мен.

Държах го за дясното рамо, а той с лявата ръка държи нея и я мушка. Аз крещях някой да дойде на помощ. Той е убиец, два пъти замахна към мен, искаше и мен да заколи
”, каза спасителят на Галина.

Всичко стана за секунди. В паниката изкарах един дървен кол от градинката до блока и се върнах, исках да го ударя по главата, да го цапардосам, за да спре. Щях да го халосам, каквото ще да става, ако ще и да го убия. Нямам сили да го спра иначе. Като се върнах, него го нямаше, беше изчезнал. До наръганото момиче имаше друга жена, държеше я за ръка и викаше за помощ. Този човек е посегнал и на нея с ножа, докато аз търсех с какво да го ударя”, продължи още  възрастният човек.

Момичето държеше телефона си, тя се обаждаше на някого, докато той я преследва. Дойдоха и други хора, повикахме полиция и линейка. Поливахме я с вода, течеше много кръв, цялата беше плувнала, започна да се дави, жените наоколо започнаха да носят салфетки, превръзки…”, спомни си с ужас мъжът, който първи е застанал срещу изверга с огромен нож.

Той разказа още, че един по-млад човек хукнал да го гони надолу, преследвал го дълго, но нападателят успял да избяга. Беше с бръсната глава, облечен с къси гащи, приличаха на бермуди – прилепнали – това помня, каза още възрастният мъж.

Полицията дойде и веднага започнаха да ме разпитват. До такава степен бях разстроен, момичето се гърчи, а те ме разпитват имал ли онзи татуировки. Видях само, че беше подстриган, аз бях зад гърба му и го дърпах, гледах да го хвана за ръката.

От вчера полицията идва 4 пъти, викат ме да ме разпитват, държат ме по три часа, защото съм бил важен свидетел
”, каза още възрастният човек.

Флагман.Бг пръв съобщи за инцидента, пръв съобщи и името на Георги Бабата и първи призовахме, че трябва да бъде издирван. Георги Бабата излежава 15-годишна присъда за убийството на баба си. В момента лежал в общежитието с по-лек режим „Спартак”, но бил пуснат в няколкодневен отпуск.

Пресцентърът на МВР обаче след 5 часа съобщи, че за нападението е задържан друг човек – бившият мъж на Галина – Ивелин Цветков, който също има богато криминално досие и е лежал в затвора. Приятелите и колегите на Галина, която от 6 години е продавач-консултант в мола, са категорични, че изродът, причинил й всичко това, не е Ивелин. Те нямат представа кой е истинският извършител, но отхвърлят възможността да е бившият й мъж, с когото били добри приятели след раздялата.


В категории: Бургас


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
19
Коментара по темата
19.
пешо кура
06.07.2015 10:15:46
0
15
Ся ще стане георги момата предстой му светло бъдеще
18.
Замислете се ...
06.07.2015 07:31:19
1
31
Това е било ход на полицията Георги Бабата да не се чувства застрашен и да не избяга зад граница ... Защото е звънил на съкилийници, за да го укрият в своите жилища. Галина е назовала нападателя си поименно пред хората които са и оказали помощ.
Също е разпознат и от възрастния пазач който е спасил Галина.
Възрастният пазач с риск за своя живот се е борил с Георги.
Никой оттук коментиращите не му благодари, а той е извършил геройство лице в лице със смъртта. За малко не е бил заклан от Георги Бабата. А човека е възрастен - колко от вас биха влезли в схватка с млад, силен мъж въоръжен с 15-20 см нож ??? Георги Бабата е арестуван в Сливен в апартамента му ...
17.
аз съм
06.07.2015 04:27:12
2
15
полицията със сигурност не го е нарекъл убиец, а ЗАПОДОЗРЯН. което е много по различно от убиец и изверг. Ивелине свържи се с адвокат да ти разясни нещата, крайно време е тия псевдожурналисти да почнат да си плащат за това че оплюват хората.
16.
ivelin
05.07.2015 23:47:02
4
3
ivelincho go napraiha izvesten daje moje da gi cherpi po edno flegmanchetata :)
15.
ivelin
05.07.2015 23:46:59
4
1
ivelincho go napraiha izvesten daje moje da gi cherpi po edno flegmanchetata :)
14.
ivelin
05.07.2015 23:46:59
4
1
ivelincho go napraiha izvesten daje moje da gi cherpi po edno flegmanchetata :)
13.
ivelin
05.07.2015 23:46:16
4
1
ivelincho go napraiha izvesten daje moje da gi cherpi po edno flegmanchetata :)
12.
егати правосъдието
05.07.2015 23:28:00
2
14
В момента лежал в общежитието с по-лек режим „Спартак”, но бил пуснат в няколкодневен отпуск.
11.
mima petrova
05.07.2015 22:49:00
11
7
за какво да съди сайта че полицията го нарече убиец ли аре малко се осазнайте
10.
аз съм
05.07.2015 21:57:08
7
19
Ивелине не те познавам, но можеш да съдиш сайта
9.
bla
05.07.2015 21:25:20
0
16
Изрод мръсен ! Трепането му е малко на тая жена в мъжко тяло !
8.
i...
05.07.2015 20:15:52
1
21
Публично извинение за Ивелин!!!
7.
бaтко
05.07.2015 20:07:09
2
8
ДО КОГA ЩЕ МЕ ПРAВИТЕ НA ЛУД !!
Четох до шестия ред. 15-20 см. нож??
И прaсе и мечкa дa бяхa ....
6.
Ужас
05.07.2015 19:50:09
5
15
И сега какво излиза, че убиецът е на свобода?! Ние как да спим спокойно?! Защо не е заловен?!
5.
Мазен гъз
05.07.2015 19:25:07
5
25
Гошето атанасов жк изгрев 19 бл изнасили 13 годишна ,но никой нищо не му каза
4.
Флегман
05.07.2015 19:22:16
0
46
Публично да се извините на Иво....изкарахте го убиец не ви ли е срам бе драскачи жалки...то на вас си ви стои..
3.
Йозеф Менгеле
05.07.2015 19:16:22
2
62
Първи оклеветихе и името Ивелин Цветков, нали така? Нарекохте го с какви ли не епитети от сорта на "Изверг". Толкова сте жалки, че дори не ви стиска да се извините! Дано да ви излезе скъпо!
2.
Вай
05.07.2015 19:10:28
0
32
Смърт за този!!!!
1.
аз съм
05.07.2015 19:08:15
1
24
флагман имам един съвет за вас: пишете при всеки нов случай по една статия с всяко едно име по азбучен ред за да не сгрешите и да напишете КАКТО ФЛАГМАН ПРЪВ СЪОБЩИ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори