×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Аутопсията категорична: Йордан Вълков от ж.к. "Меден рудник" се е самоубил


Аутопсията категорична: Йордан Вълков от ж.к. "Меден рудник" се е самоубил
Погребението на Йордан Вълков ще бъде днес в Гробищен парк - Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Октомври 2015, Сряда, 11:17 ч.
Автор: Флагман.бг

По тялото на 39-годишния бургазлия няма следи от насилие


Удавяне е причината за смъртта на 39-годишния бургазлия Йордан Вълков, чието тяло бе открито вчера в Мандреското езеро от водолази. Това стана ясно след извършената аутопсия, която показа, че по тялото на мъжа няма никакви синини, нито други следи от насилие.

По случая не са назначени повече експертизи, като разследващите са категорични, че Йордан сам е сложил край на живота си. Той сам е вкарал колата си в езерото, а след това е продължил пеша навътре към водата.

Погребението е днес от 14,00 часа в Гробищен парк-Бургас.


Това е колата на Йордан Вълков, който е влязъл с нея в езерото, преди да сложи край на живота си

Припомняме, че Йордан Вълков изчезна безследно на 21 октомври. От тогава близките му не спираха да го търсят и да обхождат района около ж.к. „Меден рудник“, където живееше младият мъж. Така те стигнаха до лекия му автомобил, зарязан в Мандреснкото езеро в местността „Разлятото“, която се намира между комплекса и село Димчево. Тя бе с отворена врата, а в нея бе открита преполовена бутилка с алкохол. Това озадачи сериозно близките на удавения мъж, тъй като той бил въздържател и никога не бил опитвал спиртни напитки. Само денонощие след това, както Флагман.БГ пръв съобщи (ВИЖ ТЕМАТА В РАЗВИТИЕ), водолази и екипи на полицията откриха тялото му в близост до мястото, където бе лекият му автомобил.

Информация за мистериозния случай се появи първо във фейсбук заедно със снимката на Вълков. Той е баща на 2 деца, работел в "Лукойл нефтохим", няма данни да е бил замесен в някаква престъпна дейност.

В категории: Животът


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
11
Коментара по темата
11.
НИК
28.10.2015 17:01:35
3
15
ЙОРДАН НЕ СЕ Е САМОУБИЛ, А Е САМОУБИТ, ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО БЕШЕ САМОУБИТА И МЕДИЦИНСКАТА СЕСТРА ВАЛЯ!!!!!!!!ТОВА Е ЯСНО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !!!!!
АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАР № 9
НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО......КАКВИ КРИМИНАЛИСТИ ,КВИ 5 ЛЕВА .........!!!
10.
мм мм
28.10.2015 16:59:08
1
2
Пишете пълни глупости . Да удавяне е но можеби нещастен случай . Човека имаше проблеми но да сложи край на живота си за такива проблеми просто не го вярвам .
9.
народната полиция ни "пази"
28.10.2015 16:46:40
0
11
ТОВА Е НАЙ - ЛЕСНАТА ТЕОРИЯ ЗА КРИМИ-СМЕШНИЦИТЕ "САМОУБИЙСТВО" И ТОЧКА СЛУЧАЯ ПРИКЛЮЧВА "КРАЙ НА МАЧА" ЗА КАКВО ДА СИ УСЛОЖНЯВАТ СПОКОЙНИЯ ЖИВОТЕЦ А ЧЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОСТАНА БЕЗ СЪПРУГ И БАЩА НЕ ИМ ПУКА НАЛИ НЕ Е НА ТЯХНАТА ГЛАВА. НЯМА ПОЛИЦИЯ ,НЯМА ЗАКОНИ ,НЯМА И ДЪРЖАВА,ИМА САМО ЕДНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА И СИЛИ НА БЛИЗКИТЕ ......
8.
mimi
28.10.2015 16:19:48
4
9
Винаги самоубиство...винаги...Не им ли омръзна.всеки такъв случай За разследващите е все самоубийство...банални сте вече.
7.
брр
28.10.2015 15:25:34
3
7
А проверено ли е за инсулт? Може да е получил инсулт в движение и да му се е видяло логично и неориентирано
6.
Санитар в Моргата до№5
28.10.2015 15:19:24
3
13
Нали знаеш че следите във водата най лесно се прикриват, подхвърлена бутилка, нарочно оставена врата отворена, колата във водата (уж че сам е влязъл)и самоудавил се човек в плитък водоем, айде стига и ние сме учили криминалистика
5.
Меден рудник батко
28.10.2015 15:05:47
6
7
Трети, ами има логика, да!
1. Алкохол, който е намерен в колата ; 2. Вкараната умишлено кола до половината в блатото ; 3. Оставената отворена врата...
Аз си го обяснявам така: Нещо очевидно е измъчвало човека. Взел е решение да се самоубие, алкохолът му е помогнал да го извърши по-лесно. Вече изпил половин шише, умишлено е вкарал колата във водата, след което е отворил шофьорската врата, и без да я затвори се е отправил навътре във водата с явното намерение да се самоубие и се е удавил.
Така ми изглежда на мен.
Пак казвам, жалко за младия човек и огромни сили на близките му да продължат напред!
4.
Санитар в Моргата до№3
28.10.2015 14:55:56
2
17
Инсценирано до няма и къде
3.
Логика
28.10.2015 14:51:58
2
16
Може ли някои експерт да ми обясни защо ще вкарва колата в езерото и СЛЕД това ще влиза сам?
2.
Санитар в Моргата
28.10.2015 14:48:13
0
14
Нямало синини и следи от насилие, все едно сте чели експертизата, па на две на три приключихме случая, удавил се е и това е, ебати държавата, тоя случай от 100 км личи, че не е обикновенно самоубийство...жалко много жалко
1.
Меден рудник батко
28.10.2015 14:41:34
2
10
Имало е нещо, което го е накарало да се самоубие човекът!
Бог да го прости!
Съболезнования и сили на близките му!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори