×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращи изненади при преференциалния вот в Бургас. Ето окончателното разпределение на мандатите!(ОБНОВЕНА)


Шокиращи изненади при преференциалния вот в Бургас. Ето окончателното разпределение на мандатите!(ОБНОВЕНА)
Благодетелят на БСП Бенчо Бенчев влезе в ОбС на косъм след преразпределението на мандатите.
Тема в развитие
Окончателно: ГЕРБ 29, БСП – 5, НФСБ и Реформатори по 4 мандата Местна коалиция № 1 в Карнобат, пет партии влизат в Общинския съвет Николай Димитров с комфортно мнозинство в Общинския съвет в Несебър. Вижте как се разпределиха мандатите Златко Димитров: Благодаря от сърце на всеки един от тези 4064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС Прецедент! ДПС се топи в Бургас, на път да остане без общински съветник ДПС окова Руен за още 4 години, Исмаил Осман печели на първи тур ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас Първо във Флагман: Резултатите от местния вот в община Бургас Картата на Бургаска област: Кметовете на 9 общини печелят на първи тур, в 4 битката продължава на балотаж ОДМВР-Бургас с нечувани мерки за сигурност! Отцепиха ОИК в радиус 1 километър (СНИМКИ) Битката за Приморско приключи: Германов разби Димитров на първи тур Само във Флагман.бг! Николай Димитров печели Несебър на първи тур(ОБНОВЕНА) При 40 % обработени протоколи в Карнобат! Георги Димитров кмет от раз, има и мнозинство в ОбС Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур Фурор в Камено! Жельо Вардунски на крачка да отнесе червения Стефан Бонев на първи тур Уиски с утеха за БСП-Бургас: Не даваме оставките, по-добри сме от миналия вот! Георги Лапчев на 50 гласа от победа на първи тур в Царево Балотаж в Средец: Иван Жабов срещу Живко Гърков Георги Димитров води в Карнобат, но балотаж не е изключен Шок и ужас в Приморско: Димитров блокира ОИК, изходът от вота непредвидим Вижте как кмет и министър танцуват блус след смазващата победа в Бургас (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг: ГЕРБ ликува с исторически 82 % в Бургас, Димитър Николов чисти екипа си Бойко Миразчийски изпревари Мосинов, но БСП се оформя втора сила в Бургас Панайот Рейзи спечели трети мандат! Имал довършителни работи, за да го помни историята Димитър Николов: Бургазлии гласуваха за новите проекти, гласуваха с позитивизъм, гласуваха градът да се развива! Първи резултати! Димитър Николов спечели убедително третия си мандат, ГЕРБ отново с мнозинство Илиян Янчев спечели убедително втори мандат в Малко Търново Иван Алексиев гони рекорда на Димитър Николов, над 70% са гласували за втория му мандат
виж още
скрий
26 Октомври 2015, Понеделник, 16:19 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Размествания има във всичките листи
ГЕРБ има мнозинство от 29 общински съветници в Бургас, показват разпределението на мандатите по системата Хеър-Ниймайер при 99 % от обработените протоколи (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Големият въпрос обаче бе как ще заработят преференциите. Флагман.бг публикува окончателните резултати, според данните от Общинската избирателна комисия.

Най-активно преференцията размества листата на ГЕРБ. Както вече стана ясно Антон Берданков 24/24 е безспорен шампион – над 2400 преференции и със сигурност ще е отново съветник. Всички останали резултати за ГЕРБ обаче са в процес на сложни математически изчисления и разпределения на гласовете за 29-те мандата. В челото със сигурност влизат 49, 50-ия и 51-ия – Карамфилка Апостолова, Стефан Колев и Станислав Андреев, които съответно 368, 554 и 496 гласа. Изключително добър резултат има и 38-ият Тодор Колев -326, което го изтиква на челни позиции. Със сигурност аут от избираемото си място е 10-ата Валентина Иванова, събрала едва 182 гласа.

Във втората политическа сила БСП също има сериозни размествания. Чанко Мирчев, Живко Господинов и Тодор Ненов, които са съответно на четвърто и шесто място със сигурност изпадат от челото, а на тяхно място идват 16-ият Стоян Колев, банкер и бивш икономически директор на МБАЛ „Бургас“ с 415 гласа и 27-ият Кирил Петков с 337 преференции. Те двамата, заедно с Николай Тишев и Евгений Мосинов и Бенчо Бенчев ще са общинските съветници на БСП в новия местен парламент. Първа резерва е Радослав Петков с 258 гласа. Извън борда остава и Йордан Георгиев с 212 преференции.

В Реформаторския блок водач остава д-р Георги Митев, за когото освен 507-те лични преференции отиват и 1598-те гласа за листата. Втори е Живко Табаков с 1057 преференции, а трети Тошко Иванов – 1012 гласа. Четвъртата квота е за Станимир Апостолов, който събира 273 преференциални гласа. Петото място, което обаче не е билет за Общинския съвет е за Митко Иванов – осми в листата, който събра 247 гласа.

В Средна европейска класа Константин Бачийски запазва първото си място. Второто обаче отива за Кирил Начев – 22-и в листата, който има 445 преференции, трети е Георги Манев с 245. Четвърта Стела Богданова със 159 гласа засега остава извън ОбС.

Шестият в листата на ДПС Йордан Козаров се изстрелва на второ място и стига партията да позволи  ще стане общински съветник след Шерафет Мехмед.

В коалиция АБВ на второ място след Антон Коджабашев е Тодор Ангелов от Тракийското дружество, който има най-много лични преференции – 337.

При НФСБ единственото разместване касае 11-ата в листа №11 – тв репортерката Кристина Лазарова, която има 447 преференции и се нарежда на второ място.

Общински съветник от БДЦ ще стане водачът Димитър Христов, а от „Солидарност“ мандат получи Петко Стамболиев.


В категории: Политика


8
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
8
Коментара по темата
8.
BRAVO KARA
28.10.2015 17:08:28
0
1
POKAZA IM NA NEKOI KOI MOJE I KOI NE MOJE. CHESTITO I DA SI JIVA I ZDRAVA, CHE SAMO TI OSTANA V DIK-A DETO ZNAESH KADE E MORETO HAHAHAHA
7.
Берданков
27.10.2015 07:28:06
1
10
Ще мога да си спирам с БМВ то ми където си искам и да не дърпам ръчна. Само Берданковкар. Никой не ме закача.
6.
Captain Jack Sparrow
26.10.2015 23:40:23
4
3
Кара честито!Успех и късмет ти пожелавам.
5.
до 4
26.10.2015 19:51:56
8
4
зависта и злобата е голям бич !!!Честито на Берданков!
4.
m,utgdyhbhtd
26.10.2015 17:37:57
0
21
за да се получи резултат 24/24 в такива размери 2400 души има само един вариант, гласоподавателя да е малоумен или циганин. Мисля, че е второто........
3.
Ббц
26.10.2015 16:07:32
0
10
Няма го Цветан,няма го Дилян
С по 20лв на глас толкова
2.
s
26.10.2015 15:24:28
5
15
При резултатите от преференциалния вот ясно се вижда кой колко гласа си е купил, така де събрал да гласува голямата си рода до деветдесет и девето коляно.
1.
.
26.10.2015 15:10:05
1
10
Бдц се издъни, 15 000 гласа каза съпредседателят им, а едвам успяха един човек да вкарат, срам, позор, къде е сега Кенов тази пребоядисана....? А ббц има ли ги още, нищо не се чу за тях!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори