×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман: Тази жена купува гласове в Екз.Антимово. Ние питаме: За кого?


Само във Флагман: Тази жена купува гласове в Екз.Антимово. Ние питаме: За кого?
Катя Иванова Стоянова е на свобода, охранявана от няколко цигани и самия Ради Гарджев, който заплаши наш репортер, че ще му уреди арест
18 Октомври 2015, Неделя, 13:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Гергана РАДЕВА

Не исках да се захващам, ама постоянно ми звъняха, оправдава се тя, но не казва  кой е възложителят

Нищо няма да докажат в МВР-то! Ама и аз не трябваше да се захващам. Още бях арестувана и не бях пусната да се прибирам, когато в Интернет написаха, че купувам гласове и полицията ме била прибрала. Никакви 7 хиляди лева не са намирани у мене!!!

Това са думите на Катя Иванова Стоянова, на 34 г., от Екзарх Антимово, с които започна разговорът й с наш репортер. Тя бе получила информация, че я търсим на домашния й адрес и се появи в ромската махала с автомобил, в който имаше двама мъже. В това време екипът ни бе пред дома на Ради Атанасов Гарджев. Виждаше се, че отнякъде той се е замогнал скоро, защото многобройна бригада ремонтираше къщата му – с хоросанови мазилки и смяна на покрива. За него досегашният кмет на Екзарх Антимово Кольо Чанев даде твърде оскъдна информация. По странно съвпадение, в момента в който потърсихме кмета във връзка с изборната търговия, се оказа, че били заедно с Ради - допреди малко.

Не знам с какво се занимава, ама аз се срещнах с него, за да му предам призовка от арбитражен съд – нищо особено, за дължими някакви 200-300 лева от стар мобилен телефон. Мен не ме набърквайте в тая история с покупката на гласове, защото нито съм кандидат на тия избори, нито повече ме интересува кой с какво се занимава“.

Според слухове, които трудно биха могли да се потвърдят, Ради бил част от схема с трафика на мигранти. Имал покровители по високите етажи на властта и те щели да го укрият, за да не се разплете мафиотското кълбо, в което бил просто една брънка.

Докато екипът ни разговаряше с Катя, Ради се появи и започна да заплашва репортера ни – заяви, че говори по телефона с важен човек и с МВР,  започна да диктува регистрационните номера на редакционния ни автомобил, марката, модела  – с цел веднага да бъдем засечени и респектирани. Видно беше, че човекът има достатъчно власт, дадена му от някого, за да си позволи подобна гавра!

Катя заяви, че бялото й БМВ било прибрано от Четвърто РУП-Бургас и че й трябвали пари, за да докаже, че го притежава законно. На нас, до този момент,  не ни беше известно, че у нея е имало 7 хил.лв., за които самата тя реши да говори.

Ради отказа да отговаря на въпроса откъде има пари за толкова голям ремонт на къщата си, както и какво работи, за да издържа четирите си деца.

Очаквайте отговорите на прокурор Щиляна Петкова, която води досъдебното производство.

Наш екип е в Карнобат, за да установи на кого му трябват циганските гласове от Екз.Антимово и дали реално Катя е получила 7 хил.лв., за да се разплаща.

Междувременно на редакционната поща пристигна сигнал от гражданка на Карнобат. Вътре са написани директно две имена като възложители – на кандидат за кмет на община Карнобат, както и на видна карнобатска личност с пряка роднинска връзка в  една от листите с общински съветници. Има потресаващи твърдения за професионалната кариера на прокурор Петкова, които ще изясним при разговора ни с нея – има ли чадър над поръчителите на покупката на гласове и чувстват ли се безнаказани те заради преплитащи се бизнес и приятелски връзки

В категории: Карнобат


10
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
10
Коментара по темата
10.
Карнота
19.10.2015 14:33:56
10
4
ВСИЧКИ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ГЕРБ!
9.
Кенеф
19.10.2015 10:39:06
1
8
Тоя Кенеф е не само глупак ами и манипулатор. От 5 години живея в Екз.Антимово . Тука хората винаги са гласували за Г.Димитров. Тая година пренасочиха половината цигански гласове в други села, да гласуват за левицата ,карнобатлии за Карнобат и кмета Г.Димитров. И Катя и Ради са хората на Г.Димитров.Тоя полудепутат, полуадвокат и полуумен само лъжи ръси. Питайте колко цигани от Екз. Антимово и Грозден има регистрирани в карнобатските села? Тая левица и тия по-по-най карнобатлии са пълни смешковци .
8.
Mincho
18.10.2015 21:30:32
3
5
7000 гласа x50 лв. = 350 000 лв.М.Г. после откъде ще ги избива?
7.
к
18.10.2015 20:13:06
0
1
за ХФСБ ЛИ?
6.
До Кенов
18.10.2015 19:08:52
1
15
Абе,момченце,винаги си ми бил антипатичен ,защото си въздух под налягане,обаче самочувствието ти е до небесата.Слез малко на земята,защото в един момент така ще се изплющиш,че свят ще ти се завие.Първо познавам много добре Катя и знам,че тя е върл поддръжник на Г.Д,следователно,ако са я хванали, тези гласове са били за него,а не за някий друг.Виждам,че се опитваш да внушиш,че гласовете са за друг,ама няма да стане.Доколкото чета и "свидетелка"си си намерил и нейното мнение точно съвпада с твоето,е браво добре си се изучил в лъжите.Колкото обаче да се пънеш Г.Д няма да стане кмет и той си го знае.Иначе едва ли щеше да привиква на дружеска почерпка дори метачките от предприятието.Дочух,че и учителките от детските градини и училищата е опрял.Това на какво го прилича-притиска хората и ги плаши,че едва ли не ,ако не е той кмет и край ,закрива се всичко.Същевременно чешмата от така хвалените проекти и то пред общината ,вече 2 седмици е запушена.Явно хората са били заети да се срещат с" бащицата" и затова не са могли да си свършат работата.Гледам и парка как добре е обрасъл.Може би това е нарочно,за да събират сено за животните, в така наречения зоокът. Сега се сещам,че на вашето откриване Г.Д се изказа,че "властта не е цел.а спасение за Карнобат"И затова да попитам от кого ще спасява града,нали 8 години той дерибействаше .Та значи от себе си ще го спасява.Майтап голям.Кенов,в листата ,която е резервна за Г.Д,фигурират лица,които са толкова компрометирани,че не знам кой ще гласува за тях.А пък господина,който се каните да подкрепяте за кмет ,не случайно се натиска за пореден мандат.Още отсега виждам как точи лиги,защото едни 36 милиончета са се засилили към Карнобат за водния цикъл.Каква ли комисионна ще гушне господина,а може и ти да намажеш и затова така драпаш пак той да стане кмет.Затова си и толкова активен и плюеш по всички.Друг е въпроса защо му е на Карнобат този воден цикъл и с какво ще допринесе за развитието на града.А ,да Г.Д ще се обогати с още някое и друго милионче,ако пак успеят да му купят мандат.Да ти кажа ,обаче,баламите,ако не са свършили,поне доста са намалели и аритметиката ти няма да излезе,колкото и листи да направите.А що се отнася до Катето,защо не питате преди да се хванете с нея да ви купува гласове .Сега единствения ви полезен ход е да плюете и да обвинявате други ,заради вашия провал с купувача.
5.
Кака Радка
18.10.2015 18:06:13
1
12
Кмете, бат Кольо, мъжо, как не те интересува кой ще е кмет у селото? А, да, то вярно, че още кога те избраха преди 4 години, се знаеше, че аз ще съм кмет след тебе.
Бацили. Не са виновни циганите, а шепата алчни българи в умрялото село. Вие го съсипахте.
4.
....
18.10.2015 15:53:30
3
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOOO!!!
3.
МИТКО
18.10.2015 15:36:34
1
6
КУПУВА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ВЛАСТ И ПАРИ И ТЕ СА ...........
2.
hihih
18.10.2015 15:00:03
0
9
kmeta shto ne kaje kak sled vsqka krajba v seloto se krie kato mishka i daje na policiqta ne se obajda da kaje che i polovinata nqmat knijki abe s edna duma mn zle neshtata otide hubavoto selceee prevzeha go
1.
Възраждане
18.10.2015 14:56:54
1
12
Като и гледам павиаинския фейс с явни черти от айтоското средиземноморие този примат само за отбор щурчетата ще да е купувала гласове.Там процента шебеци е в повече...
А сетих се това е женския павиан от зоологическата в айтос,да точно този където му подаваш солета а то ти стиска ръката от лакътя и те дърпа през решетките
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори