×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търговци искат места за зареждане на магазини и заведения в центъра на Бургас, вижте къде


Търговци искат места за зареждане на магазини и заведения в центъра на Бургас, вижте къде
Дистрибуторите допълнително изнервят шофьорите в Бургас, те често са причина за изблик на гняв
06 Май 2015, Сряда, 21:39 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Евгения ДЖАМБАЗОВА

Трудно, а понякога невъзможно е да се намерят места в Синята зона, често се нарушават правилата, мотивират се собствениците на обекти

Търговци, собственици на магазини и заведения в центъра на Бургас, поискаха да бъдат обособени места на възлови кръстовища в центъра на морския град, за да могат да зареждат обектите си. Собственици на 27 фирми са входирали писмо в Общинския съвет, в което са посочили пресечките, които смятат за удобни, за да извършват дейността си.

„В последните години град Бургас интензивно се развива и се посещава от все повече туристи. В центъра има много магазини и заведения, които трябва ежедневно да бъдат зареждани с необходимите стоки и консумативи, за да могат да осъществяват търговската си дейност и да предоставят качествени стоки и услуги на гостите на града и на своите съграждани. По-голямата част от обектите са малки и не разполагат с необходимата складова база за съхранение на стоките. Поради тази причина се налага ежедневно зареждане, а за обектите, които предлагат хранителни продукти, това е задължително.

Зареждането обаче е много трудно, а понякога и невъзможно. Местата в Синя зона са почти винаги заети и се налага да се спира на тротоара на противоположната страна на улицата, като по този начин се нарушават правилата за движение по пътищата, което води до съставяне на актове от страна на КАТ и Общинска полиция. От друга страна се затруднява движението на автомобилите на уличното платно и на пешеходците по тротоарите”, мотивират се търговците.

Затова те предлагат следните места на възлови кръстовища и улици, където има съсредоточени най-много обекти, да бъдат определени за зареждане:

Пресечката на бул. Богориди и ул. Лермонтов
Кръстовището на бул. Богодориди и ул. Фотинов
Кръстовището на бул. Богориди и ул. Цар Симеон I
Пресечката на бул. Богориди и бул. Демокрация
НАП-Бургас
Ул. Мара Гидик – магазин Болеро
Ул. Мара Гидик, срещу банка ДСК
Пресечката на ул. Македония и ул. Александровска
Кръстовището на бул. Стефан Стамболов и ул. Цар Самуил
Пресечката на ул. Славянска и ул. Съединение
Ул. Цар Симеон I, до Славейковото пазарче
Кръстовището на ул. Цар Симеон I и ул. Гурко
Пазар Краснодар
Ж.к. Меден рудник, зона А, срещу блок 436

В категории: Бургас


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
13
Коментара по темата
13.
gagi
07.05.2015 14:18:03
0
0
а какво да кажем ние живущите по тези улици и въобще в синята зона, понякога обикалям по 30 минути да си намеря място, безобразно недостатъчни са местата за паркиране на живущите и проблема според мен са местата за гаражи под кооперациите,превърнати в магазини.дано сега с привършване строителството на подземния паркинг на площада пред църквата нещата малко се подобрят
12.
gagi
07.05.2015 14:18:03
0
0
а какво да кажем ние живущите по тези улици и въобще в синята зона, понякога обикалям по 30 минути да си намеря място, безобразно недостатъчни са местата за паркиране на живущите и проблема според мен са местата за гаражи под кооперациите,превърнати в магазини.дано сега с привършване строителството на подземния паркинг на площада пред църквата нещата малко се подобрят
11.
tintirimintiri
07.05.2015 08:46:44
0
7
Поради това, че тези темерути спират така, както им е кеф, без ВЪОБЩЕ да им пука за трафика и безопасността на движението, КРАЙНО време е общината да им нашока репите и да им определи часове за зареждане, в които да не пречат на гражданите. Като заредят магазините сутринта, през деня могат да обикалят села и паланки, откъдето са дошли!
10.
статист
07.05.2015 03:02:51
2
16
ред и дисциплина требе тука-зарежда се примерно от 5 до 7 сутринта когато няма силен трафик и всичко е ок . . . .аааа ама трябва да се плаща тогава допълнително за нощен труд и на някой няма да му излезе сметката.Еми не може хем х.. до края хем душата в рая.Или ще ставате рано и ще плащате допълнително или ще си я карате по старому и ще събирате негатива на хорското недоволство.
9.
HI
07.05.2015 01:32:00
1
14
27-те фирми да си закупят съответните места на съответната цена.
8.
Йоана
07.05.2015 00:39:03
18
7
Няма такава злоба и завист, за това, че някой е направил нещо и извършва някаква дейност, не виждам какво ви пречат зареждащите и какво ви интересува по кое време ще е.
7.
Офф
06.05.2015 23:47:07
6
17
На тия тарикати-селяндури с вмирисаните им дюкянчета с измекярска стока, трябва да им забранят да зареждат през деня изобщо! Егати простаците - за 2 кренвирша и 3 кисели млека викат разносвача, толкоз не могат да си направят сметката!
6.
бургаския
06.05.2015 22:28:08
4
8
Плащайте си като попчета, мама ви търговска да еба!
5.
macdonalds
06.05.2015 22:03:00
4
22
В цял свят зареждат през нощта всичко , само в БУРГАС искат да зареждат от 9 до 16 часа , ба си тъпите собственици на 27 фирми ,АЛОООООООО шпингиииииии
4.
Сотир - шофьор на ТИР :)
06.05.2015 21:47:03
4
12
Някога замисляли ли сте се когато седнете по кафенцата на Александровска и Богориди ,а и по капаните на плажа - как аджеба всичко е било транспортирано до там ? Трябва да се въведе някакъв ред .Не е нормално постоянно по центъра да летят едни претоварени колички с безалкохолни напитки ,плодове,зеленчуци ,зарзавати ,меса.риби и тн ......... Трябва да се измисли нещо ,защото е логистичен кошмар да спреш на Георги Кирков и да премъкнеш 200-300 кила стока до околните заведения .
3.
Шофьор (не на зареждащ камион)
06.05.2015 21:37:53
8
23
Разбирам ги момчетата! И на тях, и на нас ни е неприятно, трябва да има наистина решение за този проблем. Стига сте ги обвинявали, те си вършат работата, вие какво бихте направили ако трябва да заредите магазин - ще спрете на 100 метра, за да не задръстите града ли? И после дискови хернии, операции? Айде по-сериозно бе! После мрънкате, че в магазина няма това, което търсите. Те си изпълняват задълженията. На мен не ми пречи, спирам, чакам 5 минутки, да си свършат работата и готово. Ако бързам - минавам по друг маршрут.
2.
SS
06.05.2015 21:34:42
0
14
V anglia se zarejda vecher ili rano sutrin a malkite magazini vednaj sedmichno da ne se prechi. Sashto ima zonirane. Nemoje pod vseki blok magazin. Ne sam protiv chastnia dreben buisness, no e vreme kato varvim kam Europa i tuk da e taka. Dori predi taka beshe. Magazin,frizior, cafe, zarzavat. Pomnite li plochata v lazur?
1.
Годжоман
06.05.2015 21:07:52
10
36
Няма по-нагли копелета от зареждащите.Целия град е задръстен от тях.
Трябва да има часове за зареждане,а не на който когато му скимне .......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори