×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битка за пазара на дограма: С туба нафта унищожиха склада на "Берлинер" в Бургас (ОБНОВЕНА, СНИМКИ)


Битка за пазара на дограма: С туба нафта унищожиха склада на "Берлинер" в Бургас (ОБНОВЕНА, СНИМКИ)
Огънят е потушен от два противопожарни автомобила. От инцидента имуществото в магазина е изгоряло напълно
02 Февруари 2015, Понеделник, 12:02 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Боряна ТЕНЧЕВА

От три месеца сме тук, естествено, че не ни искат в града, каза собственикът докато разчистваше овъглените останки


Склад за алуминиева и PVC дограма на пловдивската фирма "Берлинер" на ул. "Чаталджа" в Бургас изгоря мистериозно тази нощ. Около 4.34 ч. в Първо Районно управление „Полиция” е получено съобщение за пожара. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила. От инцидента имуществото в магазина е изгоряло напълно. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление „Полиция” - Бургас.
По първоначални данни в магазина е намерена туба, в която се предполага че е имало запалителна течност. Работници на фирмата днес разчистваха черните останки, абсолютно цялата стока, както и офис- обзавеждането е овъглено. Собственикът оглеждаше щетите. "Не ми се говори, ще оставя полицията да да установи точно какви са причините. Но ясно е, че е имало запалителна течност. Разбира се, че не сме желани тук", каза той пред Флагман.бг.











В категории: Бургас


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
11
Коментара по темата
11.
мерки
03.02.2015 08:19:13
0
3
Чуждите елементи трябва да правят бизнес въоръжени до зъби в града на местния протекционизъм. Много сте далеч от град на гражданите и от космополитизма. Лозунг от типа "Бургас - на бургазлии" отива повече на град, съставен от селяни.
10.
freeland
02.02.2015 23:01:38
0
2
до N:6 - Професионалиста: Явно навремето нафтовата ни печка е работила с дизел според теб, защото помня че с клечка кибрит я палих!
9.
ГЕРБ ПОБЕДА!
02.02.2015 21:05:59
0
7
Така е в най-добрия град за живеене и правене на бизнес !
8.
коко
02.02.2015 20:42:52
0
6
Много хубав склад взима много клиенти на конкурентите
7.
баси
02.02.2015 19:46:23
0
4
Аз съм доволен от берлинер. Доста е възможно някой от конкуренцията да е, понеже напоследак доста фирми станаха ...
6.
Професионалиста
02.02.2015 18:46:20
5
5
ФЛАГМАнджии глупаци, вие карате ли коли изобщо, нафтата не се пали с клечка кибрит ,човешки недоразумения!!!
5.
Амиии...
02.02.2015 18:11:27
3
5
По-вероятно ми се струва, че не му е потръгнал бизнеса и се е самозапалил за застраховката... търси си оправдание май. Или е от недоволен клиент.
4.
Spectator
02.02.2015 17:25:05
5
4
До 3: На пловдивския пич полицията ще каже да се прибира на "майната си" и ще приключат разследването по случая доволни на някоя чалготека... "За такава заплата толкова бачкане"
3.
до 2
02.02.2015 16:41:36
1
10
Е сега е моментът да се види има ли добри разследващи в полицията или са "връзкари" само за заплата?
2.
Spectator
02.02.2015 16:07:48
3
4
Причината може и да не е борба за пазар ... Мотиви и хора мизерници всякакви.Вашия Инч Хай бърза да се изцепи ...
1.
kojo
02.02.2015 15:31:00
2
9
Хубави хора са балканците, горди, със славна история
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори