×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра


Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра
„Бог ми е свидетел, че казвам истината. Атанаска не е убиецът на Алекс“, казва Светла Димитрова. Тя настоява дъщеря й да бъде подложена на тест с полиграф.
Тема в развитие
Флагман.бг в епицентъра на съдебното дело за отвлечената Алекс от Поморие Атанаска: Кой затри салфетката със сперма на убиеца на Алекс?! Моята съвест е чиста! Поискаха най-тежката присъда за Атанаска – доживотен затвор без право на замяна Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!” Братът на убитата Алекс към Атанаска в съда: Кажи си истината най-после! Атанаска забърка и Милото в убийството на Алекс в Поморие, отвлякъл я с кола "Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска! Новият любовник на Северина е бивш сервитьор в хотел "Лагун" в Поморие Северина измамила с пари поморийския бизнесмен Веселин Тошев! Притиснат, той й прехвърлил къщата си в Каменар Делото за убийството на Алекс взриви Поморие: Искат с подписка да изгонят Северина от общината Наказателният съдия полк. Пепеляшев ударил джакпота от тотото Атанаска мълчи за убийството на Алекс, чака камериерката Гунка за алибито на майка си Първите показания на Атанаска за убийството в Поморие: Правих секс в кола с 4-ма цигани, а малката Алекс гледаше! Секс с циганин за 20 лева правила Атанаска в нощта на убийството на Алекс, твърди полицай от Поморие (ОБНОВЕНА) Ето го Антон Тъпака, набеден, че убил Алекс Набеденият за убиец на Алекс - Атанас Петров, се оказа фантом, Северина се изсели от Поморие Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра Салфетка криела ДНК-то на тайнствения убиец на малката Алекс? Бизнесменът Христо Широков пред Флагман: Коя е тази Атанаска, че да я подстригвам?! Сестра й Северина лъже, ще я съдя! Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“ Поморийският бизнесмен Веселин Тошев: Атанаска не стъпваше в хотела ми, защото й казах, че е долна к*рва Бизнесменът Веселин Тошев от Поморие изхвърлил жена си Северина, сестра на убийцата на 8-годишната Александра Вижте новата версия за убийството на малката Александра от Поморие, която шокира съдебната зала Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна(ОБНОВЯВА СЕ) Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек Убийцата на 8-годишната Алекс от Поморие лъже! Не е била изнасилвана, нито бита, твърди съдебен лекар Атанаска влезе в съда безмълвна за убийството на малката Алекс, утре щяла да каже кой е удушил детето Отпечатъци върху тиксо и ДНК заковават Атанаска – убийцата на Алекс!
виж още
скрий
21 Януари 2015, Сряда, 11:45 ч.

Нека подложат и нас, и семейство Тодорови на полиграфа, за да се види кой казва истината и кой иска да натопи дъщеря ми за убийството на детето, каза Светла Димитрова

Да бъдат подложени на тест с полиграф родителите на убитата Александра от Поморие и сочената за нейна убийца. Това настоява майката на обвинената Атанаска Светла Димитрова.
„Искам да знам кой отмъсти на семейство Тодорови и натопи същевременно с това Атанаска. Затова настоявам да се подложим на детектор на лъжата и ние, и семейство Тодорови. Тогава ще се види кой казва истината“, заяви пред камерата на Нова телевизия Светла Димитрова.
Вчера тя направи обрат в съдебната зала като хвърли бомбата, че някой си Антон Петров е извършил убийството. Майката на Атанаска твърди, че в деня на изчезването в апартамента на дъщеря й е влязъл мъж. Тя предостави снимката му на съдебния състав.
„Около 20 часа той е избутал Атанаска и я е заключил в банята. 
Дъщеря ми е чувала как той разговаря с детето приятелски. После е напуснал апартамента. След това 
отново се върнал, извинил се за грубото отношение и изпратил Атанаска да купи цигари. На фона на църквата съм. Бог ми е свидетел, че всичко, което казах, е истината“, кълне се Светла.
Тя твърди, че Антон Петров се върнал около 1 часа през нощта в дома на дъщеря й. Опитал се да отвори вратата с шперц. Атанаска разбрала, че нещо става и отварила. Той обаче я избутал. Това е човекът, който последен е видял жива Алекс, добавя Димитрова.
„Атанаска предполага, че убийците са били двама, защото детето е тежко. След като вкарал тялото в стаята, той изкарал дъщеря ми от банята, изнасилил я до трупа на детето и започнал да лепи по нейните ръце тиксо. Сложил втората торбичка на главата на детето. Защо не са открити други ДНК профили, като и аз, и внуците ми сме били там в същия ден? Атанаска не е крещяла, защото той й казал: „Млъквай, или ще те бия“. Антон е ключът към всичко. Да го намерят! Той ще разкрие истината“, каза още Светла Димитрова.

В категории: Крими


6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
5
Коментара по темата
5.
Живот
22.01.2015 17:06:16
2
2
Какво ще каже детектора,че ти ли удуши момиченцето заедно с двете си дъщери долни!
4.
Отвратен
22.01.2015 13:34:18
2
2
Ти дърта пача искаш един юмрук в отвратителната ти и гнусна уста!
3.
Отвратен
21.01.2015 16:21:31
2
4
Кой ще ти го плаща тоя детектор,мръсни пачи долни гадини от къде дойдохте в Поморие да бяхте пукнали отвратителни паразити!!!
Стига сте измисляли истории,гнусните ти дъщери да спрат да скалъпяват разни истории,че почва да ни писва!!!
2.
хейт
21.01.2015 10:59:46
3
5
дано се объркат и по жиците на детектора да пуснат ток 220 волта,да изпече мръсната селска пача барабар с цялата и рода.....
1.
tianata
21.01.2015 09:32:56
3
6
Maika vi da eba i lajzite dashteria ti pogybi edna nevina dysha i to malko dete dano da izgnie v pandiza a ti i sestra i da se pecete na jiv ogan dart izryd
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори