×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“


Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“
Сестрата на Атанаска - Северина, по време на процеса за убийството на малката Алекс, упорито се опитва да я защити, подробностите около семейството им изглеждат все по-налудничави
Тема в развитие
Флагман.бг в епицентъра на съдебното дело за отвлечената Алекс от Поморие Атанаска: Кой затри салфетката със сперма на убиеца на Алекс?! Моята съвест е чиста! Поискаха най-тежката присъда за Атанаска – доживотен затвор без право на замяна Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!” Братът на убитата Алекс към Атанаска в съда: Кажи си истината най-после! Атанаска забърка и Милото в убийството на Алекс в Поморие, отвлякъл я с кола "Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска! Новият любовник на Северина е бивш сервитьор в хотел "Лагун" в Поморие Северина измамила с пари поморийския бизнесмен Веселин Тошев! Притиснат, той й прехвърлил къщата си в Каменар Делото за убийството на Алекс взриви Поморие: Искат с подписка да изгонят Северина от общината Наказателният съдия полк. Пепеляшев ударил джакпота от тотото Атанаска мълчи за убийството на Алекс, чака камериерката Гунка за алибито на майка си Първите показания на Атанаска за убийството в Поморие: Правих секс в кола с 4-ма цигани, а малката Алекс гледаше! Секс с циганин за 20 лева правила Атанаска в нощта на убийството на Алекс, твърди полицай от Поморие (ОБНОВЕНА) Ето го Антон Тъпака, набеден, че убил Алекс Набеденият за убиец на Алекс - Атанас Петров, се оказа фантом, Северина се изсели от Поморие Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра Салфетка криела ДНК-то на тайнствения убиец на малката Алекс? Бизнесменът Христо Широков пред Флагман: Коя е тази Атанаска, че да я подстригвам?! Сестра й Северина лъже, ще я съдя! Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“ Поморийският бизнесмен Веселин Тошев: Атанаска не стъпваше в хотела ми, защото й казах, че е долна к*рва Бизнесменът Веселин Тошев от Поморие изхвърлил жена си Северина, сестра на убийцата на 8-годишната Александра Вижте новата версия за убийството на малката Александра от Поморие, която шокира съдебната зала Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна(ОБНОВЯВА СЕ) Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек Убийцата на 8-годишната Алекс от Поморие лъже! Не е била изнасилвана, нито бита, твърди съдебен лекар Атанаска влезе в съда безмълвна за убийството на малката Алекс, утре щяла да каже кой е удушил детето Отпечатъци върху тиксо и ДНК заковават Атанаска – убийцата на Алекс!
виж още
скрий
20 Януари 2015, Вторник, 17:40 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА снимка: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Антон Петров-Тъпака я заплашвал: „Затваряй си устата, за да не ти я зашия“

Сестра ми Атанаска Георгиева се познаваше с хора от поморийската мафия. Христо Широката бе един от тях, той й предлагаше да му стане муле, заяви Северина Димитрова, сестра на обвиняемата Атанаска, по време на разпита й в съда, където от вчера върви делото за убийството на 8-годишната Александра Тодорова. По време на разпитите на свидетели делото започна да наподобява истински психотрилър, в който се забъркват все повече и стряскащи, лишени от всякаква логика твърдения от страна на близките на обвиняемата Атанаска.

Северина заяви, че сестра й отказала да пренася наркотици, но тогава Широката започнал да я заплашва и дори й подстригал косата, за да я пристисне. Според лаконичния й разказ в историята бил замесен и мъж на име Атанас Желев, но за него Северина не знаела никакви подробности, затова не пожела да говори повече по тази тема.

Пред съдиите сестрата на обвиняемата повтори почти същите свидетелски показания като тези на майка си Светлана (ВИЖ ТУК). Северина също не успя да даде ясен отговор на това защо Атанаска не е потърсила помощ от полицията, когато е излязла да купи цигари на предполагаемия, според тях, убиец на малката Алекс. Според нея Атанаска е била в шок и изпитвала страх, за това чинно се върнала отново в таванското помещение.
Атанаска разказала на сестра си, че когато непознатият мъж занесъл вече мъртвото тяло на Алекс в таванската стая, то било увито в кафяво и меко одеяло, което миришело силно на омекотител. Проснал го на земята, а след това съборил там и Атанаска, където я изнасилил. След като половият акт приключил, непознатият хванал ръцете на обвиняемата и започнал да ги търка по тялото на детето, както и  в найлоновите торбички и тиксото, които били в стаята.
Часове по-късно, когато Атанаска била на разпит в районното управление, един от полицаите й зашлевил шамар и й казал да си признава всичко бързо, а  друг я заплашил, че ако не потвърди да е извършител на убийството, „забавленията от снощи ще се повторят“. Северина обаче не уточни как в полицията са знаели както точно се е случило между нея и непознатия мъж в стаята й, след като до този момент тя не бе разказвала за него.

За Антон Петров-Тъпака Северина каза, че се появил 3 седмици след ареста на Атанаска. Той започнал да й пише във фейсбук. Пращал й съобщения с текст „Убийци!“, на които Северина не отговаряла в продължение на няколко дни. Един ден обаче не издържала и започнала да си пише с мъжа представящ се като Антон Петров. В началото разговорите били свързани само и единствено със смъртта на Алекс, но по-късно той започнал да я сваля. В един момент обаче разговорите започнали да загрубяват и Тъпака почнал са изпраща заплашителни съобщения на Северина:
„Затваряй си устата, за да не ти я зашият!“, „Може да се случи нещо с теб, като например катастрофа с камион“, „Малката ти Ярис (б.а.модела на колата, която кара Северина) дали ще издържи на удара“.
Северина преснимала цялата хронология от разговорите с Антон Петров, след което подала жалба до прокуратурата в Бургас. Няколко дни по-късно профилът на мъжа вече не бил активен.

В категории: Крими , Бургас


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
12
Коментара по темата
12.
Juli
18.02.2015 21:08:50
0
0
Atanaska e ubiicata .Ot zloba go e napravila . Tq e iznenadala deteto v grab. Jalko za hubavoto dete.
11.
f
20.01.2015 21:06:23
2
6
mai samo plateni komentari
10.
наблюдател
20.01.2015 20:18:32
2
5
съдията е професионалист, няма да се върже на глупостите им, щом делото е внесено в съда и прокурора е повдигнал обвинение, значи е убеден че вината на атанаса - изрода е доказана . вярвам че тя ще получи доживотна присъда!-без замяна! (макар че и това е малко)
9.
Отвратен
20.01.2015 18:53:20
1
6
Тая като само като я видя на снимката и ми идва да повърна,отврат,как ще имаш деца от такъв изрод?Цял живот жена да не видя,не бих отишъл с нея,паразит!
8.
WTF
20.01.2015 17:24:21
2
2
Се-ве-рина.........момиче от сняг :) :) :)
7.
20.01.2015 17:20:00
2
11
Как може да не знае майката на убитото дете нищо за жената която живее на тавана и.Много интересно ...
6.
Поморие
20.01.2015 17:11:50
4
10
Тая северина ли е каква е и тя ми мирише че е замесена!Какви са тия изродки бе хора те са убийци заедно с майка си вкарайте ги в затвора и трите курви,долни лъжкини!Какво увъртате ?Какво заблуждавате хората,има ли някой който да ви вярва измамнички долни!
5.
Жорж Български
20.01.2015 17:06:01
15
14
Да еба Русите ви курви същата работа е и със руснаците, гледаш ги руси и си мислиш бели хора, ама това са диваци, лъжци, крАдци, тъпаци, диваци, това е руснака и затова Европа го е натикала на изток защото за нищо не става, руснака е рус мангал. Не се лъжете от обвивката на хората!!!
4.
много жалко
20.01.2015 16:43:31
0
6
Аз пък все повече започвам да си мисля че тази курва с това злобарско изражение на лицето Северина и дъртата простакека майката са виновните,и тоя Тошев може да е инициатора на всичко.А тази Атанаска да е поема нарочно вината,за да се прикрие истинският извършител...Много противоречиви и издухани показания и сюджети има?!Дано да се открие истината и да се раздаде справедливост.Много жалко че клетото детенце'го отнесе,то милото не е било изкупителна жертва в случая:(((((((
3.
icata
20.01.2015 16:43:04
0
2
Icata li namesiha chak ai sektirluk la arkadash
2.
...
20.01.2015 16:25:36
5
18
Я ги вкарвайте всички за опит за заблуда на следствието... Миндили, тръгнали с мафия да се оправдават...
1.
shh
20.01.2015 16:25:23
3
5
Izrodi mrusni,ubiici smurt trqbva za vas ne zatvor
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса
Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори