×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изпращат със салюти загиналия край Горно Ябълково граничeн полицай


Изпращат със салюти загиналия край Горно Ябълково граничeн полицай
Асен ще бъде погребан днес от 14,00 ч. в родното си село Ореш. Тъй като семейството е католическо, опелото ще се извърши в католическата селска църква
Тема в развитие
Пак инцидент със ЗИЛ на „Гранична полиция"! Осем души спасени по чудо след отказ на спирачки Само във Флагман.бг! Истината за техническото състояние на граничния ЗИЛ-ковчег: без спирачки, скорости и блокажи Изпращат със салюти загиналия край Горно Ябълково граничeн полицай Последно сбогом: Погребаха загиналия граничен полицай Асен Асенов Оперират отново спецполицай Райчо Петков, пострадал при катастрофата край Горно Ябълково Утре погребват загиналия полицай Асен Асенов Кръщават в Ореш улица на загиналия граничен полицай Синдикатите в МВР сезират прокуратурата за тежкия инцидент със загиналия Асен Жители на Горно Ябълково: Границата ни е забравена от Бога, камиони с дърва допълнително разорават Странджа Бащата на Асен Асенов: Двама началници ми съобщиха, че той вече не е между живите Полицаи пред Флагман ексклузивно! Вижте ужаса на българо-турската граница (СНИМКИ) Първо във Флагман.бг! Имената на шестимата ранени полицаи, тялото на шофьора е размазано под каросерията Полицаите по границата пътували със стар ЗИЛ като в „Сървайвър“ през калните ниви, карали по 20-часови дежурства Спецполицаят Райчо Петков: ЗИЛ-ът можеше да се взриви, не открихме тялото на Асен и се отдалечихме Полицай Димитър Стамов от Средец: Познавам шофьора, трезвен беше, удави се в канавката 34-годишният Асен Асенов е загиналият граничен полицай (ОБНОВЕНА) Шестимата ранени гранични полицаи са настанени в бургаската болница, шофьорът починал на място Извънредно! Граничен камион с полицаи се обърна край Горно Ябълково, водачът е загинал
виж още
скрий
28 Декември 2014, Неделя, 14:05 ч.

Италиански свещеник ще води опелото на Асен Асенов

Колегите на загиналия граничен полицай Асен Асенов ще го изпратят със салюти, произведени с автомат “Калашников”, съобщи шефът на Гранична полиция – Русе, комисар Димитър Чорбаджиев. След опелото в църквата на гроба ковчегът ще бъде посрещнат от стрелково отделение, което по команда ще произведе пет прощални изстрела. След погребението официалните лица ще поднесат венците и цветята.

Вчера се появи информация, че друг служител на Гранична полиция – Русе, който във фаталната нощ също се е връщал от наряд, се е спасил като по чудо, като в последния момент се е качил да пътува в друг камион. Комисар Чорбаджиев опроверга обаче тази информация. “Пострадалите първоначално са пътували в друг камион, който обаче се е повредил и тогава е бил изпратен този ЗИЛ, шофиран от Асен Асенов. Всички, които са пътували в авариралия камион, са се прехвърлили в ЗИЛ-а на Асен. Не е имало трети камион. А и аз нямам информация за друг наш служител на Гранична полиция да е бил по това време в обърналия се камион. Има още един полицай от районното управление в Свищов, всички останали са си местни, от Средец и региона”, обясни комисар Димитър Чорбаджиев, съобщава "Монитор".

Загиналият Асен Асенов бил командирован за две седмици на южната ни граница. По жестока ирония на съдбата вчера командировката му свършвала и той трябвало да се прибере при съпругата и двете си дъщери. Таткото действително се прибра вчера при любимите си хора и семейството си, но в ковчег.

Асен ще бъде погребан днес от 14,00 ч. в родното си село Ореш. Тъй като семейството е католическо, опелото ще се извърши в католическата селска църква “Непорочното зачатие на Блажената Дева Мария” от енорийския свещеник Винченцо ди Клерико. Отец Винченцо обясни, че католическата погребална церемония, която ще извърши в църквата и над гроба, не се отличава особено от православната. Единствената разлика е, че след отправените молитви към Бога, свещеникът ще държи проповед пред събралите се в църквата хора. Наред с това загиналият полицай Асен Асенов ще бъде изпратен и с официални държавни почести и военна церемония. Очаква се на опелото и погребението да присъстват министърът, зам.-министър или главният секретар на МВР.

Кметът на село Ореш Любомир Иронов пък каза, че заедно с кмета на община Свищов Станислав Благов ще обмислят как да подпомогнат семейството на загиналия полицай. Най-вероятно общината заедно с МВР ще окаже съдействие, като поеме разходите по погребението му.

В категории: Животът


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
и
29.12.2014 17:51:22
0
0
ДО №8
А НЕ, ГЛУПАК СИ,
Полицаите не са виновни, че някой мнооооого умен реши да развали телената ограда и вече може свободно да се преминава. Не бъди толкова сигурен в "големите" заплати на полицаите. Щом търсят да работят допълнително, значи не са толкова големи. Бъди сигурен, че те не го правят от кеф и за запълване на времето! Иди питай полицай в ЕС колко получава и тогава скачай...
8.
Не съм глупак
29.12.2014 00:47:15
1
1
Жалко за човека, но все пак не мога да разбера, защо толкова много шум се вдига за нещо което се е е случило по време на изпълнение на служебно задължение. Затова на полицаите им се плаща!!! От моя джоб включително. Те са длъжни да работят във всякакви условия и то компетентно. За това им се плаща. Какво чакат? Да им осигуряваме заплати, асфалтови пътища, всякакви удобства, ранно пенсиониране, парични добавки и 20 заплати накуп??? Ами я да вземат като не им харесва да напуснат. Скоро да сте чули някой да е напуснал тази тъй сладка система на МВР? Постоянно има въпроси от страна на Европейската комисия за българските полицаи. Защо са толкова много, защо са с големи привилегии, защо са с големи заплати на фона на заплащането в България, защо не си заплащат сами осигуровките, защо престъпността не намалява, защо се пенсионират рано и т.н.? Редно е да се зададе и въпроса - защо в Гранична полиция работят шофьори на камиони със слаба подготовка за управление на автомобил при трудни условия? Или в България "граница" е само бариерата пред гладкия асфалтов път??? Ние, които сме служили на границата при социализма не се сещаме, да е имало такива разглезени пазители на границата. И сега какви са тези упреци към Министерството? Егати наглотията! Жалко за човека, но още по-жалко щеше да бъде ако в резултат на неговата липса на опит бяха загинали и други полицаи от същия камион. Така, че не да реват против лоши условия на работа, а да се захващат здраво да тренират всякакви там управления на автомобили при трудни условия, защото целия български народ вижда, че редовите служители на МВР ходят на работа само за стажа, големите заплати и привилегии и основно за да си отпочиват от работата, която те извършват в регламентираните им от държавата дни за почивка. И запомнете - няма полицай, който да не работи в почивните си дни на часмаг, а ние с нашите данъци му плащаме и заплата и осигуровки и всичко останало. Карат без винетки, паркират личните си автомобили където си искат. Карат пияни. Скоро един граничен полицай, който в дните си за почивка работи с пикапчето си в курорт по Южното черноморие премаза едно бебе в Бургаско и т.н.
Извода е един - постоянни изпити, проверки и редовно отсейване на неиздържалите. Кандидати има достатъчно. Интензивна работа по-време на смените и задължителна почивка в дните за почивка, а не работа на часмаг. И който не му харесва - вън от системата.
7.
jojoba
29.12.2014 00:03:25
0
0
AZ GOVORQ NERAZBRANO NO AZ DA RAZBIRAM A NE DRYGIQ MEN, NA TOZI JIVOT TRQBVA DA SE PRAVISH NA SHASHAV INACHE TE PRAVQT NA SHASHAV KUKVO HYBAVO SI JIVEQ SEGA S ARTISTICHNATA SI ROLQ V JIVOTA NERAZBIRAEMO ZA DRYGITE A ZAMEN SE RAZBIRA.-STANI DA SEDNA.
6.
до №5
28.12.2014 18:30:46
0
2
Ами тези учителки поне да те бяха научили на българската азбука, каква е тази латиница.
5.
r
28.12.2014 11:47:33
4
0
Flagman, bulgarite sa bolni na tema vse da se govori za smurt, vse nekrolozi, ne mogete li da proizvedete positivni novini?!!!!

Tova e chastno pogrebenie. E, sushto e pogrebenie na tupacite ot MVR deto vzimat dva puti po golemi zaplati ot uchitelkite ---za nishto rabota I obrazovanie.
4.
fuck the police
28.12.2014 11:45:11
3
0
Hubavo che beshe Flagman da pokage kakvo selo sa v MVR, zatova Bulgaria e na pisledno miasto po economika, magnets gi tez policai, samo piani hodiat, daite naroda Sam da se zashtitava po evtino shte ni izleze, i pone shte se oturvem ot ciganite
3.
Do FFF !
28.12.2014 10:42:33
0
9
Ти малоумен ли си бе ?

Какво общо имат учителите със полицайте? Ти си от онези мишки, които само стоят зад компютрите и плюят! Що не отидеш ти да се занимаваш с тъпаците по улиците да те видим ербап ?
2.
колега
28.12.2014 10:19:35
1
10
До fff стига си злорадствал и намесвал ечителите в тази история. Момчето няма вина за заплатите на учителите в България.Прояви малко уважение към мъртвия.
1.
fff
28.12.2014 09:54:21
18
3
Stiga gluposti. Samo ni razseivaite.
Umrial. Umrial. Shtoto samo tova moge da stane vuv MVR i armiata. Tova sa tupaci.
Ama praviat dva puti poveche otkolkoto uchitelkite, nali? Kolko praviat uchitelkite v Burgas?


IA POCHNETE DA POCHISTVATE DUPKATA DO TROIKATA I CURKVATA KIRIL I METODII.

DOKOGA SHTE VI TRAEM GLUPOSTITE KMETE< EDIN GRAD NE MOGESH DA RAZVIESH KATO PO EVROPA>>>> DA EBA>..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори