×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицаи пред Флагман ексклузивно! Вижте ужаса на българо-турската граница (СНИМКИ)


Полицаи пред Флагман ексклузивно! Вижте ужаса на българо-турската граница (СНИМКИ)
Тялото на загиналия 34-годишен полицай Асен Асенов бе извадено преди минути, продължава акцията по изтеглянето на камиона, с такъв ЗИЛ превозват охраната на границата
Тема в развитие
Пак инцидент със ЗИЛ на „Гранична полиция"! Осем души спасени по чудо след отказ на спирачки Само във Флагман.бг! Истината за техническото състояние на граничния ЗИЛ-ковчег: без спирачки, скорости и блокажи Изпращат със салюти загиналия край Горно Ябълково граничeн полицай Последно сбогом: Погребаха загиналия граничен полицай Асен Асенов Оперират отново спецполицай Райчо Петков, пострадал при катастрофата край Горно Ябълково Утре погребват загиналия полицай Асен Асенов Кръщават в Ореш улица на загиналия граничен полицай Синдикатите в МВР сезират прокуратурата за тежкия инцидент със загиналия Асен Жители на Горно Ябълково: Границата ни е забравена от Бога, камиони с дърва допълнително разорават Странджа Бащата на Асен Асенов: Двама началници ми съобщиха, че той вече не е между живите Полицаи пред Флагман ексклузивно! Вижте ужаса на българо-турската граница (СНИМКИ) Първо във Флагман.бг! Имената на шестимата ранени полицаи, тялото на шофьора е размазано под каросерията Полицаите по границата пътували със стар ЗИЛ като в „Сървайвър“ през калните ниви, карали по 20-часови дежурства Спецполицаят Райчо Петков: ЗИЛ-ът можеше да се взриви, не открихме тялото на Асен и се отдалечихме Полицай Димитър Стамов от Средец: Познавам шофьора, трезвен беше, удави се в канавката 34-годишният Асен Асенов е загиналият граничен полицай (ОБНОВЕНА) Шестимата ранени гранични полицаи са настанени в бургаската болница, шофьорът починал на място Извънредно! Граничен камион с полицаи се обърна край Горно Ябълково, водачът е загинал
виж още
скрий
26 Декември 2014, Петък, 04:31 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Боряна ТЕНЧЕВА

Дневната смяна не успя да отиде до границата заради катастрофата с обърнатия ЗИЛ


Кошмарни условия на труд, допотопна техника, липса на каквито и да е било пътища, са само част от ежедневието на полицаите от охранителна полиция, командировани да пазят границата с Турция.

Командировките тук са наказание. През две три седмици сме тук“, казаха униформени служители.

Дневната смяната от ГПУ- Средец не успя днес да достигне до браздата заради тежката катастрофа, при която загина 34-годишният полицай Асен Асенов. Мъжът остави сирачета две деца и Коледата се превърна в най-черната за семейството му. Днес неговите колеги казаха, че в продължение на година са предупреждавали за рисковете и опасността от инцидент. "Камионите лъкатушат в хлъзгавата кал, пътища въобще няма, прибираме се наклонени на една страна. Събрани сме от цялата страна, запознаваме се на място. Изпълняваме разпореждания, понякога не знаем дори кой е шофьорът, който ни вози", казаха служители на реда.

В Горно Ябълково командированите служители се приютяват в ламаринен павилион, в който се греят с кюмбе, докато чакат часове камионът да ги превози до границата. В него униформените топлят както премръзналите си ръце, така и сушат прогизналите си дрехи. Отпред спират камионите, с които пътуват.

Тук минава нашата Коледа, а днес не знаем кога ще се приберем по квартирите си“, казаха те.

Те са от всички краища на страната, повечето са на квартира в бургаския квартал Сарафово или в хотел в местността „Божура“. Пътят им от Средец до Горно Ябълково е с микробус, а от там повече от 3-4 часа до границата с камион.

Работните им смени са – дневна, нощна и два дни почивка. Но на практика с дългия превоз през гората единият ден, в който трябва да събират сили, е загубен.

ЗИЛ-ът, който се обърна снощи, преди това е закарал нощната смяна на работа, днес полицаите от нея преминаха през намиращото се на около 10 км от Горно Ябълково - село Факия, едва към 13 часа наобед, което означава, че са били повече от 18 часа в горите и по липсващите пътища.


Така изглежда ламариненият павилион, в който се помещават униформените
Единственото, с което се отопляват, е това кюмбе, на него сушат и прогизналите си дрехи и обувки








След катастрофа с подобен ЗИЛ загина 34-годишният Асен Асенов от Свищов

Така изглеждат пътищата, по които преминават ежедневно полицаите, охраняващи границата

В категории: Средец


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
87
Коментара по темата
87.
Вазов
30.12.2014 18:06:21
1
2
"Бързо взе тоягата си и с дъската под мишницата той се завърна към незамръзналата река на Дунав; спря се до нея, измери я с поглед, опита с тоягата твърдостта на леда и внимателно хвърли дъската на двата бряга на бездната.
Тоя импровизиран мост, широк нещо педя и половина, едвам се опираше на краищата на леда. Една никаква случайност, едно малко кривнуване можеше да го превали.
Македонски, който от години не беше се кръстил, сега пред тая зеюща яма неволно вдигна ръката си и се прекръсти: стъпи на страшния мост и премина благополучно на другата страна.
Така по-после на 1876 г. сториха и Бенковски и Волов, когато насред замръзналия Дунав им се беше изпречила една река срещу Бекет."
ХЪШОВЕТЕ НАВРЕМЕТО СА НАПРАВИЛИ ДОБРОВОЛНО СВОЯ ИЗБОР! И НЕ ЗА ПАРИ СА ПРОЛИВАЛИ КРЪВТА СИ!!!
И ПОЛИЦАИТЕ ДОБРОВОЛНО СА ИЗБРАЛИ ДА СА ПОЛИЦАИ - ПРИ ТОВА С ВРЪЗКИ И СРЕЩУ ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ И МНОГО ДРУГИ ПРИВИЛЕГИИ. И КЛЕТВЕН ЛИСТ СА ПОДПИСАЛИ - ЧЕ СА ГОТОВИ И ЖИВОТА СИ ДА ПОЖЕРТВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
Е, СЛУЧВАТ СЕ И ТАКИВА РАБОТИ - ВОЙНА БЕЗ ЖЕРТВИ НЕ МОЖЕ! ТА САМО ПОЛИЦАИ ЛИ ЗАГИВАТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБЕН ДЪЛГ? ПРИ ТОВА ПОД КЛЕТВА!!! НИМА СА ПО-МАЛКО ДРУГИТЕ ГЕРОИ, ЗА КОИТО ДОРИ НЕ НАУЧАВАМЕ???
НЕКА ДА ПРЕСТАНЕМ ПОСТОЯННО ДА МРЪНКАМЕ - ПАРИТЕ МАЛКО, УСЛОВИЯТА ТЕЖКИ И ОЩЕ И ОЩЕ...
НА КОЙТО ПАРИТЕ ЗА ТАЗИ РАБОТА СА МУ МАЛКО И СЛУЖБАТА МУ ТЕЖИ, ИМА ПРАВО НА ИЗБОР - ДА ЗАПОЧНЕ ДРУГА (ПО-ЛЕКА И ПО-ПЛАТЕНА) РАБОТА!!! ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР - СТИГА ДА МУ СТИСКА СТАНЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА!!!!!!!!
86.
и аз до кокото
29.12.2014 21:26:52
1
2
г-не, лекарите са учили толкова години и работят в болница, каква база на сравнение може да има? Единият труд няма нищо общо с другия, що за мисъл имате? Никой тук не прави съпоставка между двете професии. Докато разсъждавате така - нито лекарите, нито полицаите, нито учителите ще са наред. Ако ви се вържа на акъла - ще попитам колко лекари са умрели по време на изпълнение на служебния си дълг? И още един въпрос - колко хора са умрели от лекарски грешки????????????.......много, въпреки цялото им учене. Последна справка....детето от Разград. Но целта не е да се сблъскват професии...всеки си има място, въпросът е друг, никой не закача лекарите, а системата на МВР. Така че си учете и лекувайте правилно, полицаите изобщо не ви бъркат
85.
До кокото
29.12.2014 20:56:20
1
2
Това,че полицаите не са учили по 5-7 години за да придобият образователна степена-магистър или доктор,не означава,че не са достойни за уважение.СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!!!! Тези хора се блъскат за нашето спокойствие.Защо като стане нещо не звъните на лекарите,а звъните в полицията?????
84.
кокото
29.12.2014 08:09:44
2
1
В болницата в Бургас за две и половина години умряха 13 лекари.Някой да е коментирал условията им на работа и защо умряха тези хора,които се пенсионират трета категория?Гледате им само мзаплатите,а колко години са учели и какво значи да си лекар,не е важно.Тъпи завитливци с мозък на орехче.
83.
кокото
29.12.2014 07:59:35
1
2
Дали само от патриотизъм се натискат да стават полицаи/гранични и други такива/?Според снимките основен критерий да станеш полицай е да не си под сто килограма и да изглеждаш като главния секретар на МВР.
82.
чичо Ванко
29.12.2014 07:50:12
0
2
Ада започва от Средец улиците приличат ма лунен пейзаш горе в Г. Ябълково не ми се говори но ИНЖЖЖЖ Жабе се вози и нехае защото тои пътува само по добър път Бургас Средец
81.
eeee
28.12.2014 13:06:03
1
5
Да ви наэначат и камериерки да ви исчистят, че явно няма кой да почисти КОЧИНАТА.
80.
еее
28.12.2014 12:42:14
0
4
ние бяхме по на 20г и сме пприживели по страшни и мизерни моменти. това не е професия эа аптекари.
79.
До КОНЧИТА ВУРС
28.12.2014 02:33:00
0
6
Ако тези момчета за лигави и реват,представям си ти колко ще ревеш ако си на тяхно място...кървави сълзи ще рониш да се прибереш на топличко...мамини дечица такива....затова България е на този хаос-заради такива като теб.И казарма махнаха,и мъжете моми станаха...добре,че са тези мъже,които знаят какво да правят като застъпят на служба,а не да си мислят,че пистолета е детска играчка.
78.
Анонимна 1
28.12.2014 02:23:08
3
9
До коментар 69:
Ядосвам се,че нападат хората без да знаят на какво са подложени...тези момчета/мъже не 900,а 2900 трябва да взимат,защото се морят като кучета на тази граница в нечовешки условия,както се вижда по снимките,грижат се за реда по районите си,служат за да можем ние да спим спокойно...а тук ги оплюват все едно си пият кафенцата по кръчмите...я се замислете бе хора...на кого звъните като имате проблем,към кого се обръщате...към полицията...Осъзнайте се...не е лесна тяхната работа и ситуациите,в които изпадат.Те не са кандидатствали за границата,това не е избор...това е по задължение.Засрамете се,че се погуби човешки живот,а вие плюете колко са некадърни и как се оплаквали...познавам много полицаи и един не съм чула да се оплаква от работата,която върши,макар и за мизерните заплати,които взимат.Сигурна съм,че мнозинството от всички,които плюят и нареждат взимат двойно и тройно заплащане...но това сме българите-гледаме все чуждата паница...ЗАСРАМЕТЕ СЕ...
77.
човек
27.12.2014 21:46:07
1
12
хора, които които критикувате момчетата и напомняте за старата школа - не забравяйте, че няколко пъти е подчертано в статиите по темата, че това не са нито военни, нито гранична полиция, това са момчета - полицаи към РУП, Охранителна полиция. Те са докарани на границата без да познават местност, поставени са в небивали условия без да са обучени за това. Грешката изобщо не е у тях, а в тези, които решават какво се случва с границата ни.
76.
старата школа
27.12.2014 21:33:07
0
11
Вечна памет на момчето.Жалко че така нелепо си замина.Момчета,коментатори и т.н. 10 години служих в гарнизон Средец като офицер и ще ви кажа че постоянно играхме занятия по границата,да не влизам в подробности за местност,обстановка и път.Камионите ЗИЛ 131 ги караха наборни момчета на по 18-19г и бяха перфектни.Този инцидент за мен е свързан с техническа неизправност.Пътя го знам много добре и не ми се вярва токова лесно да се изгуби контрол над машината на този участък.А тези които не са били там,моля да не си правят труда да коментират.Бллагодаря Ви
75.
stz
27.12.2014 19:08:54
1
4
elate da vidite kak patuvame za rabota v rudnisite na mini marisa istok kakva kal kalvi kolovozi
74.
.
27.12.2014 19:04:10
0
6
тоа ЗИЛ 131 е със три моста и шест задвижвани колела ,минава и под вода , как се е обърнал в дерето ,като даже и спукани гуми не го бъркат . има пак нещо гнило в цялата работа крият пак нещо
73.
КОНЧИТА ВУРС
27.12.2014 17:27:04
4
6
абе да идва армията и тия моми по границата да се връшат на топло,че ореваха всичко в сълзи. Да поклон пред момчето, но тава се случва и в нмого други фирми в бг. ама никой ни дума обелва, какво става сус семействата им. ДРУГАРИ
72.
N
27.12.2014 15:11:18
3
1
Съболезнования за загиналото момче.
Всичко това показва,че пазенето на границата трябва да премине в ръцете на частните Сотове.Така ще се сменят по начесто.Те разполагат с много коли,по богатички са.След,като държавата дава толкова,защо хората да мрат.
71.
AНОНИМНА
27.12.2014 13:29:10
1
8
Как може да сте толкова злобни и безсърдечни ... 1 човешки живот си отиде , за да се запази златната ни ГРАНИЦА , а вие много разсъждавате от вкъщи ! Едва ли някой може да си представи ужаса, който са преживели тези хора ! Защо за 900лв. трябва да се прежалиш, че да отидеш на работа ! Това е то БЪЛГАРИЯ ...
70.
oven
27.12.2014 13:06:04
1
9
А до тези който казват ,че полицайте взимат 900 лева и реват,питам: Защо не станете полицай и вие,да отидете в гората щом няма да ревете?
69.
до Анонимна 1
27.12.2014 13:03:32
1
7
Не си хаби думите,тези 62 и 68 са малоумници явно.Ако бяха изчели постовете щяха да разберат,че никой не е искал да работи там,просто през месец те задължават да отидеш в гората,без значение дали си на КПП пристанище,КАТ,корабен механик,командир на кораб по река Дунава и други.
68.
национала
27.12.2014 12:14:35
9
6
ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ В КАКВИ УСЛОВОЯ РАБОТИТЕ БЕ ЛИГАВИ ГРАНИЧАРИ. А НАВЪН В ЧАСТНИТЕ ФИРМИ ДА НЕ БИ ДА Е ПО ДОБРЕ ДА БАЧАКАШ И ДА НЕ ТИ ДАВАТ ЗАПЛАТА. ТОВА Е ДНЕШНАТА ГАНИЧНА ПОЛИЦИЯ САМО ШАЙКА ОТ ЛИГАВИ СЪЩЕСТВА....ПС. ИМАМ ПРИЯТЕЛИ КОЙТО ВИ СЛАГАТ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ И ТЕ СЪЩО БАЧАКАТ ТАМ..........
67.
Анонимна 1
27.12.2014 11:45:20
2
6
До коментар 60
прав/а си,няма как да няма мърша...както казваш винаги има...и това,че заради няколко служителя на МВР,макар и голяма бройка,всички се слагат под общ знаменател...
До всички оплюващи:
да професията е избор,но като си избрал да работиш към районно управление,не означава,че си избрал да мизерстваш в кал и студ,да празнуваш празниците далече от семейството си,да караш смяна по 20 час,от които 4-5 са само пътуване като някакви чували с картофи.... това не е избор,това е задължение....мислете малко преди да говорите....
66.
До 61
27.12.2014 11:30:33
2
6
Ами да напусне като не му харесва.
65.
Размисли
27.12.2014 11:27:28
2
5
Що да е виновен Зила. Ми нали и други такива се движат по същите, а и по-лоши пътища натоварени с дърва и не се обръщат. На този спирачките ли са отказали, гума ли е спукал, нещо счупило ли се е, не ни се казва.
Пише се, че службата на граничарите била трудна.
Професията е избрана доброволно и в борба с конкуренция. Избрана е да се докажеш, да получаваш повече пари или по ред други причини. Чудя се защо самите полицаи плачат.
Просто да декларират, че не искат да пазят границата, независимо, че са гранични полицаи. Например да пазят само КПП-та на границите, по пристанища и летища. Там има кафенета с климатици и интернет, зимата топло, а лятото приятно хладно.
Всеки момент можеш да напуснеш, а мястото ще се заеме веднага с желание.
64.
The one
27.12.2014 11:09:34
0
0
I ne se pomeshtavame nikude tova koeto ste snimali e prosto mqsto v seloto ot koeto trygvame kum granicata s vuptostnite zilove.
63.
The one
27.12.2014 11:04:55
0
1
Tova ne e pytq po koito se minava...nagore e tinq nagore nqma pyt .
62.
painkiller
27.12.2014 10:23:51
1
8
Има ли загинал човек винаги е трагедия,но нека сме реалисти,никой,никого на сила не държи..ако не те устройват условията си тръгваш,това важи за всички сфери...
61.
един от тях
27.12.2014 09:34:34
2
5
51,52,55 Глупаци! Давам пример:по Нова телевизия на обяд вчера един униформен ,каза че е от 1-во РПУ.Той не е кандидатствал за границата,а за града но кой го пита?Не да ми говорите "той станал полицай,сега се оплаква"
60.
:)
27.12.2014 07:47:45
0
3
do АНОНИМНА 1
prava si koqto i da si 4e ne vsi4ki sa takiva
narodopsihologiqta kazva: vav vsqko stado ima marsha
az shte dobavq: edno stado ne se sastoi samo ot marsha
59.
qdosan ot tapotatii
27.12.2014 07:44:35
2
4
do 4udq vi se
namsva se profesiqta za6toto e po vreme na rabota i e svarzano s izpalnenie na konkretni zada4i POPRINCIP ne specifi4ni za OHRANITELNA POLICIQ
da ima i drugi katastrofi no kolko ot jertvite im sa se vozili kato kartofi v kamion na 30 godini ne zashtoto sa izbrali a zashtoto sa gi zadaljili
e tova e SASHTESTVENATA razlika
da imash izbor
mnogo si otvoren kato ti e dale4 ot zadnite 4asti
rejat zaplatite,iskat da mahat socialni pridobivki,usloviq na trud NIKAKVI,
chudq se ako napusnem vsi4ki kakvo shte stane v REPUBLIKA BALGARIQ
58.
един от многото
27.12.2014 00:26:12
0
2
...и друго-момчето е от катерите на Дунав.Ако е искал щеше да започне работа на Турската граница! А уш МВР е девоенизитана структура. ТОЛКОЗ
57.
един от многото
27.12.2014 00:17:01
1
5
Дрънкалници! Никой не се замисли защо спят в Сарафово? на хотела на? Защото то май?! не е на границата.Офф! Апропо-ако ги(ни)нямаше нямаше да са 20000 а 2000000 (за който разбира)
56.
Чудя Ви се
26.12.2014 23:26:23
6
8
Защо намесвате професията на пътниците. Катастрофа и толкова.
Преди време загинаха 7-8 пътника на магистралата и те бяха с различни професии.
Важното е кой е шофьора, има ли право да управлява това превозно средство и как го е управлявал в момента на катастрофата.
Предния ден е минал по същия участък и не е катастрофирал. Защо тогава не е катастрофирал а чак на следващия.
За да возиш хора трябва да имаш правоспособност, която се получава според законите на БГ, които са много строги и ако искате не да си я купите а да я вземете нормално ще ви се види доста трудно.
Да се провери дали Управлението на Гранична полиция спазва законите за превоз на пътници.
Дано да не излезе наистина, че униформен на униформен "око не вади", както се опитаха да направят, когато пиян граничен полицай уби бебе в село Крушевец при ПТП.
Живота на граничните полицаи е труден и достоен за уважение, но повода, една нелепа катастрофа, на път където трябва просто да внимаваш при скорост 20-30 км/ч колелетата да са в коловоза, защото от това зависи живота на колегите ти не е уместен.
Ако някой граничар или някой негов познат чете този коментар, ги призовавам преди да се качат на превозно средство да се убедят, че на този който ги кара може да му се окаже доверие.
55.
До Анонимбна 50
26.12.2014 22:48:35
4
5
Хоремага има много хубав вид.
Искаш вероятно до него да се построи хотел, където 15-те полицаи да отсядат за 2-3 минути докато им дойде смяната. Персонала на хотела може да се придвижва със смените като им носи топла храна, завивки и памперси със себе си.
От една шофьорска грешка правите за посмешище професионалните полицаи на които им плащат това което любители планинари, гъбари, рибари и любители на природата правят с удоволствие.
54.
51 52
26.12.2014 22:46:31
0
18
Малко уважение ! Защото като имате проблем на тях звъните и на тях разчитате . Че има кретени и в полицията , има . Но момчетата , които съвестно работят и изкарват празниците не със семействата си ,а да ви спасяват задниците, респект към тях ! И не става дума само за катастрофата, да, случват се такива неща. Но ако беше една нормална държава, която създава условия и не експлоатира хората, може би тогава точно в този случай жертви нямаше да има ! Професията е въпрос на избор, но най-сериозните и отнемащи професии - лекарската и полицейска са най-прецакани и най-неуважавани от кретени като вас ! Така че най-добре стига сте писали по сайтовете ,мишки такива, а имайте уважение към хората, които правят нещо за вас.
53.
Анонимна 1
26.12.2014 22:34:35
1
22
Защо пишете глупости и плюете полицаите???Знаете ли колко съвестни служители на МВР има,които си вършат работата и работят в такива условия,в които и куче не би оцеляло.Някой замислял ли се е колко е опасна тяхната служба и пред какви перипетии се изправят всеки ден.Това,че някой си на пътя ви е поискал 20 лв,за да не ви напише акт,не означава,че всички са такива.Стига сте плюли и нападали,а се замислете-вие ако бяхте на тяхното място дали щяхте да мислите така.Във всеки един момент,във всяка една ситуация на тези хора-служителите на МВР им е застрашен живота....ходят да пазят границата,седят там като кучета,без никакви условия,мръзнат на студа,карат по 20 часови смени....сблъскват се с какво ли не по време на смяна,било то там или на района си....Осъзнайте се и погледнете първо себе си,тогава говорете за тях...Не всички полицаи са отрепки...
А на коментар 51 мога да отговоря по следния начин-Това,на което са подложени служителите на МВР,ти сигурно не 20 часа,а 20 минути няма да издържиш щом реагираш по този начин...Да назначават и малоумници,но има и голям брой служители,които с труд са си заслужили поста и си го отстояват пак с труд,а не с близане на задниците на началници и криене по дупките,докато другите им вършат работата....
52.
От Града
26.12.2014 22:30:58
9
3
По този път с камиони произведени от преди 2-та св. война возят дърва, а не катастрофират.
Да не би на магистралите да не стават самостоятелни катастрофи.
Може би ако същия шофьор караше същите хора с някоъ Хамер по магистралата щеше да направи същата катастрофа, а нас щяха да ни обсипват с информация, колко е труден живота на граничните полицаи.
Гранична полиция да назначава шофьори които се ползват за превозване на пътници според изискванията на законите на БГ.
Шофьор на такси или рейс в БГ се става след като имаш необходимия стаж, психо тест и курс за квалификация. Да превозваш пътници без необходимата квалификация е подсъдимо.
Това трябва да се провери дали е така, а не да се говори колко е трудно на полицаите.
Лека му пръст на шофьора, но той просто е бил шофьор на превозно средство с което е превозвал едната смяна и прибирал другата.
Колко са тежки професиите е сложна тема. Миньори(влага, тъмно, страшно), водолази(тъмно, няма въздух), нефтозавод(мирише и взривоопасно), моряци(влага и потъване), пилот/стюардеса на самолет......, космонафт....., войник на фронта....
Ами да ги забраним тези професии без да се взима под внимание, че се борим с конкуренцията за да ни назначат.
51.
От Село
26.12.2014 21:47:37
9
9
Стига сте оплаквали пострадалите, колко им е трудно да работят. За тези пари хора без професия стоят на опашка да си подадат документите.
Да построят магистрала 2000 км, която е на 100 м. от границата ли предлагате. Когато им свърши смяната, веднага да ги постещнат стюардеси с подноси с ястия както в самолетите с VIP зали. Това е професия избрана самоволно. По същите пътища минаваха наряди със същите камиони управлявани от войници изкарали курсовете за шофьори преди 2 месеца и не ставаха катастрофи.
Назначават се хора с протекции и без покритие.
Надявам се разследването да е обективно и да ни се поднесе истината за причината за катастрофата.
Имам познат с безброй самостоятелни ПТП-та, в които според него той винаги е невинен. Валяло дъжд, имало поледица, било тъмно, коня какво правел на шосето, мъглата била много гъста ....., а на въпроса защо другите не катастрофират при същите условия не ми отговори и изобщо спря да ми говори.
Поредния случай на управляване без съобразяване с условията се ползва за постигане на цели без връзка със случилото се.
Вместо да се акцентира на безопасното каране се отбягва точно тази тема, а нали само преди няколко месеца пиян граничен служител с колата си уби бебе в с. Крушевец.
Имаш ли униформа, всеки униформен те уважава и не те проверява.
50.
Анонимна
26.12.2014 20:59:01
0
11
Мир на праха на шофьора!Искам да кажа,че това наистина е т.н "хоремаг" на селото,той е единственото място,където граничарите отсядат да изчакат смяната.Нямат осигурени никакви условия,стоят на студа отвън илиискат не искат влизат в мизерния приспособен хоремаг.Пътя до село Горно Ябълково е разбит,не е правен ремонт от 1978 година,преди докато функционираше границата ,пътя се подържаше , а сега допълнително е разбит от тежките машини,които изнасят дървен материал и може би те са причината да се разбият и пътищата в гората.Нека да се вземат спешни мерки за работата на граничарите и за малко останалите хора в село Горно Ябълково.Това не пътя по който минават колите за границата,показан на последната снимка ,а този път е разбит от тракторите на кмета и хората,които имат къща не могат да стигнат до нея, а остават колата си на 200 ,защото е немислимо да се стигне до нея от коловозите образувани от големите трактори
49.
fgg
26.12.2014 20:45:40
0
13
Старата ограда заедно с кльона бяха идеални,но ги дадоха на подставени фирми за старо желязо да гушнат няколко милиона-сега пак с рушвети и комисионни "построиха" ограда със съмнително качество...Рибата мирише откъм главата,а не от опашката-тези "депутати","министри" и тям подобни чекиджии да се огледат малко и да се вземат в ръце,че иначе ще има още трагедии,като тази.
Системата ни за охрана на границата ни е тотално объркана и сбъркана-я идете само 300-400 метра по на юг-охранителните пътища на турците са бетонни и тук-таме асфалт...
48.
доня ниня елзаска
26.12.2014 19:40:55
7
4
ЗАЩО КАТО СТАНЕ ЕДИН ТАКЪВ САКАТРЪК И ВСИЧКИ МИШКИ ИЗЛИЗАТ ОТ ХРАЛУПИТЕ И ПОЧВАТ ДА ПИШАТ КОЙ КАКВО МУ Е НА ТЪПАТА КРАТУКА..........АБЕ СМОТАНИ ТЪПАНАРИ И ЦИВИЛНИ ГАРГИ ВСЕКИ ДА СИ КОМЕНТИРА НЕГОВАТА КЪЩА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЩА , ЗАКОИТО НЯМАТЕ ПРЕДСТВА.....
47.
csscs
26.12.2014 19:13:33
2
16
Защо не кажете , че в гората няма палатки вече и момчетата си правят с подръчни материали ? Нормално ли е смяната им да приключва в 8 ,а те да се прибират в 12-1 вечера ? Нормално ли е полицаите от Охранителна полиция да ходят в гората , да пазят границата ? Изобщо има ли нещо нормално в тази държава ?
46.
csscs
26.12.2014 19:13:33
2
11
Защо не кажете , че в гората няма палатки вече и момчетата си правят с подръчни материали ? Нормално ли е смяната им да приключва в 8 ,а те да се прибират в 12-1 вечера ? Нормално ли е полицаите от Охранителна полиция да ходят в гората , да пазят границата ? Изобщо има ли нещо нормално в тази държава ?
45.
stefan
26.12.2014 19:00:18
1
19
КОЙТО Е ХОДИЛ В КАЗАРМА В ЗВЕЗДЕЦ ЗНАЕ: И ТАМ НЕ БЕШЕ ДОБРЕ, НО СЕ СТАВАШЕ МЪЖ! ТЕХНИКАТА НЕ Е ВИНОВНА, НО Е ЛОШО ПОДДЪРЖАНА! ПРАВИЛНИЯТ ВЪПРОС Е ЗАЩО? КЮМБЕТО: В ЗВЕЗДЕЦ С ЕДНА ПЕЧКА ЧУДО СЕ ОТОПЛЯВАШЕ СТАЯ 250 КВ.М И ТАВАНИ 3.5 М - ПРИ ТОВА ИДЕАЛНО! ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НЕ Е В ТЕХНИКАТА И ОТОПЛЕНИЕТО, А ЧЕ ЗАКРИХА ЗАСТАВИТЕ И ГИ ОСТАВИХА ДАРОМ НА МАНГАЛИТЕ! ЗА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ - САМО ХУБАВИ ДУМИ! ЗА ГРАНИЧАРИТЕ - ПОКЛОН! А ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ - ДА ДАДЕ ПАРИ ДА МУ ПАЗИМ ГРАНИЦАТА!!! ЕДНА БЕДНА И МАЛКА БЪЛГАРИЯ ЛИ ДА СЕ СПРАВЯ С ТОВА????????!!!!!!!
44.
колега
26.12.2014 18:55:54
1
4
ddd и Vv и двамата сте идеоти
43.
Гост
26.12.2014 18:46:23
0
19
Това ще тежи на съвестта на тъпите политици, дето първо махнаха огражденията и охраната по границата. Сега имаха 2 г. да изградят нова ограда срещу нелегалното прекосяване на европейската граница, но ни обясняваха колко недемократична е тя и пак крадоха от изграждането й. В САЩ, Израел и Испания може, само тук сме много големи демократи и хуманисти. А за условията на труд на полицаите, няма какво да коментирам ... И те трябваше да се оплачат в медиите по-рано, а не да чакат да има смъртен случай. Но в България все чакаме колата да се обърне. Трябва да се мисли предварително, защото после излиза скъпо. Кога ще го научим?
42.
КОЛЕГА
26.12.2014 18:18:42
4
9
Много сте прости всички.горе на границата има само палатки и заслони,които е ходил в казарма знае това.ГАДИ МИ СЕ ОТ ВАС.ДО 12;ела ама не ти стиска,но си вземи памперси защото ще се осереш като пеленаче
41.
армията
26.12.2014 18:09:53
3
5
Скоро ще включат армията на границата и ще олекне малко на колегите
40.
граничар
26.12.2014 18:06:54
1
26
Koгато разрушаваха кльоновете и разформироваха Гранични войски, всички или викахте "Браво, да живее демокрацията" или мълчахте като мушнати гайди, а сега "що така стана". Ами така - като ни е толкова акъла така ще е и по-зле ще стане, спокойно.
39.
do 26
26.12.2014 18:03:09
6
6
майкати да иба ,боклук долен
38.
колега
26.12.2014 18:02:48
1
9
Този ЗИЛ е ужас .Трябваше ли това да стане.Този ЗИЛ скъса предна лява гума.Трябваше да му сменят брезента преди 1 месец.
37.
Пиргос
26.12.2014 17:55:53
3
9
Жалко за момчето,мир на праха му!Но тези прехвалени европейци така ли искат да охраняваме границата им???С джуганите!Безочие!
36.
Петко
26.12.2014 17:55:37
1
23
КАК НЕ ВИ Е СРАМ................да дрънкате глупости ,врели не кипели ....алкохол , мрънка ли,големи заплати и какво ли още не , човека си отиде ,дали полицай или пастир или градинар,първо е човек ,а вие си стойте на топличко и си пишете вашите простотии , няма такава Българска простотия , може само да поднесете съболезнования на семейството му и да замълчите ................. е това сме ние българите ,ЗЛОБНИ ПОМИЯРИ без никакъв морал и човещина .................ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО за една такава нация с едни такива долни хора ............................ Поклон пред паметта на загиналият и най искрени съболезнования за роднините на загиналият и бързо и леко оздравяване на пострадалите
35.
До 26.
26.12.2014 17:47:33
1
16
Защо дрънкаш глупости ,не те ли е срам ,ти ли ги тества за алкохол ,че си толкова убеден в това,ааааааааааааааааааааааааааааа ,смешник долен ,срамота е да плюеш по хората ,дали полицай или не всички са хора ........
34.
потресен
26.12.2014 17:45:54
3
19
Касабова когато публикуваш снимки пояснявай от къде са понеже жалките хейтъри гледат само как да осерат и без това достатъчно осраната публикация а ако не знаеш питай ще ти кажем какво си снимала и не се излагай повече Това мили шибани хейтъри е кафето в горно ябълково там където става смяната на транспорта от бусове на камиони и обратно бирата в ъгъла си е там и сега а полицаите сядат там да се сгреят понеже винаги единия камион идва по късно а докато не се съберат всички няма тръгване що се отнася до заплатите на учителите съм съгласен че са ниски но не виждам къде е вината на полицаите за това ще умрете от злоба удавихте се в собствените си лайна на коледа типично по бургаски дано господ ви награди подобаващо
33.
123
26.12.2014 17:38:52
2
9
A nqkoi zamisli li se predi da mrunka za kasite ot bira dali tva ne e horemaga v selo i edinstvenoto mqsto kadeto mojesh da se stoplish i da hapnish neshto? Mai ne! Samo pliuete ama ako vi izpunat na taq granicca posrednoshti nasreshta vi doidat 30-40 talibana she pulnite gashtite nali....jalki ste.
32.
hahaha
26.12.2014 17:36:13
2
5
Vseki tukabrazbira ot policiq,armiq,uchiteli,medicina i pluene tva e za.sajalenie palni mizernici s drebni dushichki koito vse gledat v drugata panichka i vinagi nqkoi im e vinoven i vonagi drugata e nai lesna tva sme nie balgarite i za tova.shte.sme si mizerni shtoto sme si takiva. Samo nqkoi da vnimava.da ne rodi
31.
BLACKSAILOR
26.12.2014 17:18:27
14
6
До коментатора Георги: Дано Коледа и Нова година донесе на теб и целият ти лайнярски род ужасна смърт.Говно.
30.
работлив
26.12.2014 17:16:21
11
16
Като са им малки заплатите на учителите да си намерят друга работа, като са им тежки условията на полицаите и те да я сменят. Отидете в някоя частна фирма да видите за какви -пари- и -условия- на труд иде реч.
29.
до 23
26.12.2014 17:12:41
3
14
Явно след 500 години робство- Роба си е РОБ= за 1-на мизерна пенсиийка- мълчи и тегли Ярема на КРАДЛИВИТЕ ДУПЕТАТИ
.ВИЕ ТУКА Във Форума много се оплаквате АМА пред ВЛАСТА ЛИЖИТЕ И ЛАЗИТЕ В КРАКАТА ИМ.
28.
bastuni
26.12.2014 17:10:18
4
5
A neshto za kasite ot bira v ugula? ????!!! Kak I zashto sa se poyavili tam?!! I imat li vaobshte myasto tam......A I v takiva promishleni kolichestva. ... Leka mu prast na zaginalia. ....
27.
rorito
26.12.2014 17:09:07
9
4
Abe 6norhel armiqta ne e da pazi granicata. ТЯ е съвсем друго и ако започне да я пази тия от граничка требва да си ходят бре момче. Само рантутници са тия от граничаната. ААА да не забравиш шефа им от Средец, където все е едното око гледа и на кафето по обяд ми пие малко аперативче
26.
БУРГАС
26.12.2014 17:06:11
18
11
преди да се обърнат бая алкохол са обърнали
25.
бай нас
26.12.2014 17:06:00
8
17
Сега да вземем да ревем за лошите условия. Прав е колегата с комента , където пише,че само с голям рушвет се влиза в тази система. Преди години моя син Стоян искаше да кандидатсва ама още като отиде да пуска документи и го отказаха. Една дебела лелка му казал,,момче не си пъни всичко е решено само ще изгориш с пари...........
24.
batman
26.12.2014 17:04:50
4
16
Добре защо след като имаме армия и по цял ден да ми ядът странджанки на кроношпа каква им е работата ? нямам нищо против ама по цял ден нищо не вършат ? Някой знае ли за какво имаме армия ?
23.
ss
26.12.2014 17:02:03
1
4
Bravo Flagman! Ei tova e journalism!!!! davaite napred!!!

Svoboda na slovoto!!!! Neka da vidiat vsicki do kude sme ia dokarali.
22.
Георги
26.12.2014 16:54:15
15
26
Работата им уж много лоша,но само с връзки и рушвети се става полицай.Като и военен.Най нескопосаните стават полицахюй защото рушветите си текат,заплатата не е лоша,пенсионираш се млад,и потна вода през живота си няма да пиеш.Не ги съжалявам изобщо. А какви са тия 9 каси от бира там на втората спирка?Къде дават на работа бира да се пие?Печката гори,телевизора работи,а те ако работеха нямаше да има такава престъпност.
21.
мълчачнието на агнетата
26.12.2014 16:50:15
3
16
ПАК мълчите и на НИКОЙ НЕМУ СТИСКА ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОРЕДНАТА СМЪРТ на ПОЛИЦАЙ от БЕЗХАБЕРНИТЕ И ПРЕСТЪПНИ КЪМ НАРОДА ПОЛИТИЦИ В НАРДОТО СЪБРАНИЕ !!!! Мълчанието и страха на АГНЕТАТА
20.
nepoznat
26.12.2014 16:50:07
6
25
К'АДЕ СТЕ ГО СНИМАЛИ ТОЗА ЛУКС,ОТИДЕТЕ НА САМАТА ГРАНИЦА И СНИМАИТЕ ПАЛАТКИТЕ
19.
Mnogo Prost natrod
26.12.2014 16:48:57
3
12
Kakvato ni e darjavata takiva sa I povecheto komentarcheta, MIZERNI, kakvito sa ni upravlqvashtite takiva sa I povecheto ot vas Skatavki znaeshti Samo da govorqt! Znaete li kakvo e da chakasate maja si po 12-18 chasa bez da znaete Dali shte se pribere kato znaete v kakvi usloviq rabotqt Osbobeno po granicata? Davat Im po Edna vafla I edna mineralna voda za 18 chasa, tragnali ste da mi govirite za race v djoba I kufteta, Zli ste otvratitelni ste znaete Samo da tarsite pod Vola tele, zaslujavate mizeriqta v koqto jiveete daje. I vi e Malko
18.
До номер 6
26.12.2014 16:44:17
2
36
И аз познавам едни 240 идиота, които стоят в ръцете в джобовете на топло. Техните заплати са с 5 пъти по-високи от заплатата на един редови полицай.Ходят с наскоро закупени нови автомобили на работа и даже си увеличиха заплатите с над 400 лв. Ти сещаш ли се кои са тези господа?Ако не се сещаш да те закарам при тях на жълтите павета?! Не ми говорете глупости колкото да не заспите, защото ако мобилизират мъже за запаса и ви изпратят там ще запеете друга песен.Тогава ще видите каква е реалността. Съболезнования на семейството за младото момче! Мисля, че думите вече са излишни!
17.
кражби
26.12.2014 16:43:11
4
13
То ЗИЛА не е Виновен -той Горкия е останал от Българската Народна Армия д0 1989г. Сега като избрахте "ДЕМОКРАЦИЯТА" на ГЕРБ БСП и СДС може скоро и ПЕША ДА ХОДИТЕ ДО ГРАНИЦАТА
16.
!!!
26.12.2014 16:38:38
1
13
Това ,най-вероятно са полицаите,които не са могли да заминат на границата и стоят в пункта в селото.Стига сте плюли драскачи-неграмотни.Всички Ви са виновни и полицаи и учители.Ами,Вие къде се намирате-при кадърните(обаче простаци).
15.
Вальо
26.12.2014 16:37:57
4
5
А ние 1,6 месесеца като обикаляхме по каеаулу за тоз дет духа кво да кажем и със тея същите зилове
14.
hubava rabota nqma
26.12.2014 16:36:53
3
7
Toz puk q zamalchi po dobr,hubava rabota nqma!I tqhnata ne e lesna,da gledat trupove,da se zanimavat s kradci i ubiistva,da budat zaplashvani postoqnno i da gi e strah da ne se sluchi neshto na semeistvata im,pff po dobre spri da komentirash,lesna rabota nqma!
13.
Кандидат граничар
26.12.2014 16:35:57
11
19
За 1000лв. и аз ще стоя във фургона. Ще ям кюфтета и ще пия бира(втората снимка касите в дъното). Светла му памет на момчето, но това е инцидент случва се. И в моята служба загинаха хора, но никой не съобщи за тях.
12.
iskam I az
26.12.2014 16:35:43
9
10
Golqm kef I az iskam tam za po 900 leva v kashturkata na toplo 100 pati po dobre ot v nas elate da vidite kak jiveq s 250 leva polzvam neta na sasedite I koi kvoto mi dade
11.
воиник
26.12.2014 16:33:40
2
12
С такъв Зил са ме превозвали и мен като бях войник ,пътищата какви трябва да са асфалтирани ли и при такъв път какъв автомобил може да мине оттам
10.
bb
26.12.2014 16:31:43
6
30
Коментари доста,аз ще добавя един и нека да спрем -до 2000г бяха момчета на 18-20г и бяха мъжки момчета ,не хленчеха за заплати и пари,а ипълняваха дълга си по охрана на Границата на родната България,охраняваха я много добре въпреки мизерията в която живееха-имаше и жертви ,но не се оплакваха-гордееха се ,че са Граничари, а сега какво???ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА МОМЧЕТО ***
9.
г-н Ганьо Чорбаджийски
26.12.2014 16:19:45
21
30
Печка,кюфтета,книжки си четат,на сухо ,на топло,1 болтче през живота си не са произвели,900лв заплата ,че и се оплакват? Да дойдат на моята работа 1 ден да видят как се работи с трифазен ток по покривите на сградите в дъждове,студове и виелици,от където ако паднеш ще станеш на палачинка на земята и да ги питам тогава как е
8.
Георги
26.12.2014 16:19:06
9
35
Изкарайте ония мързеливци кадровите военни дето не работят и по 10 дни в месеца а работата им се състои основно в пърдене и лешперене .Малко и те да намръзнат не да мъкнете полицаи от цяла българия .
7.
Тираджия
26.12.2014 16:13:04
8
30
Жалко за загиналия полицай. Полицаите да ги пребират от границата, защото те се правят, че работят, а държавата се прави, че им осигурява условия. Не може по пътя за Малко Търново ежедневно да се придвижват по 10-ина бежанци, а полицията да я няма никаква. Преди няколко дни в градинката преди колодрума 30 бежанци и 10 полицая, които не могат да вземат решение какво да правят.
6.
da
26.12.2014 16:10:34
25
23
Ами лоши условия ама къде другаде дават 900 лв. (чисто) за седене край печката с ръце в джобовете ?
5.
ГЕРБ
26.12.2014 16:03:29
9
10
ГЕРБ ще ви СПАСИ ,ГЕРБ И БСП И СДС -то ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПАРТИИ ВЪ ЕБЪТ И МРЕТЕ ВСЕКИ ДЕН--- ДОКОГА БЕ НАРОДЕЕЕЕЕЕ ........
4.
Морски
26.12.2014 15:59:28
10
27
Не можахте ли да публикувате други снимки, а не маса с кюфтета и полицай с ръце в джобовете гледки на които всички сме се нагледали.
3.
От Бургас
26.12.2014 15:59:06
4
16
Катастрофи стават и по модерните магистрали. Там пак намираме кого да обвиняваме.
Камионите и да не са допотопни пак ще затъват, а може би такива са по-безопасни.
Трябва да се шофира съобразно с пътната обстановка.
2.
един от многото
26.12.2014 15:56:57
10
25
Мизерията всъщност е доста по-голяма но,за жалост нямаме право да говорим
1.
Румен Кирчев
26.12.2014 15:49:36
10
47
Жалко за загиналото момче и семейството му. Условията при които работят на границата вероятно наистина са тежки, но полицейската професия изисква качества, като себеотрицание,чест,справедливост и много други които за съжаление по-голямата част от състава нямат.Станали са полицаи защото е държавна работа и заплатата им е сигурна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори