×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският публичен дом е в апартамент на бившия зам.-правосъден министър Деница Вълкова


Бургаският публичен дом е в апартамент на бившия зам.-правосъден министър Деница Вълкова
Това е имотът на Деница Вълкова – настоящ съдия от Апелативния съд, зад тази врата на ет.3 в бл.32 в ж. к. „Братя Миладинови” се вихрели долнопробните проститутки
06 Ноември 2014, Четвъртък, 17:20 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимки Авторът

Около 10 ч днес пуснатата под гаранция 19-годишна маман се изнесла от жилището, разказват потресени съседи


Публичният дом в бургаския ж. к. „Братя Миладинови” е бил устроен в апартамента на бившия зам.-правосъден министър от правителството на ГЕРБ - съдия Деница Вълкова, която с днешна дата е съдия по наказателни дела в Апелативния съд на Бургас.
Това съобщиха за Флагман.Бг запознати. Вълкова дала под наем жилището през агенция, а наемателите-сутеньори сем.Христо и Катя Моневи се нанесли в началото на лятото.

Още с идването на семейство Моневи съседите се усъмнили, че има нещо нередно, тъй като мургав млад мъж непрекъснато водел различни момичета в апартамента,  а пред входа денонощно спирали таксита, които ги карали по адреси.

През август за пръв път тук имало мащабна полицейска акция, при която е издирвано непълнолетно момиче от Стара Загора. Униформените претърсили всички апартаменти в блока по сигнал на бащата на жертвата на трафик. Но какъв е бил резултатът е неясно. Учудващо е наемодателката съдия Деница Вълкова да не е знаела поне за полицейската операция в нейния имот.
Онзи ден полицията окончателно разби долнопробния вертеп на 3-тия етаж в бл. 32 в бургаския ж. к. „Братя Миладинови”.

Зад тези плътно спуснати щори  проститутките правели оргиите,
от които сем. Моневи печелели до 1500 лв. за частно парти


„Във вторник през нощта пред блока имаше поне 40 полицаи, които изведоха с белезници семейството и няколко от жените”, разказаха пред наш репортер съседите от блока.
„Откакто дойдоха тези двамата – Катя и Христо, нямахме и миг спокойствие. Денонощно асансьорът бучи, лампите светят. Отпред  спират таксита, различни мъже и жени се качват в апартамента на съдия Деница Вълкова и вдигат страшен шум, купоните продължават до зори и целият блок не спи, че собственикът на този имот не е знаел какво става, е най-малкото неприемливо”, коментираха още хората от блока с апартамента за разврат.

Около 10 часа днес пуснатата под гаранция 19-годишна маман Катя изнесла останалия багаж от жилището и върнала ключа на домоуправителката на входа. Катя Монева изчакала телевизионните включвания пред блока тази сутрин да приключат, все още криейки се с бебето в свърталището на проститутките. Мургавият й приятел, който друг път регулирал сеансите на проститутките, помагал с пренасянето на багажа.


Името на съдия Деница Вълкова се свързва със серия от криминални и правни скандали през годините, някои от тях стигнаха до Европейския съд по правата на човека  – виж части от биографията й в нашата ТЕМА В РАЗВИТИЕ

В категории: Бургас


Автор
7
Коментара
Съдят сина на Байдън
Съдят сина на Байдън 04/06/2024, Вторник 07:48 1
Рецепта за киш с тиквички и бекон
Рецепта за киш с тиквички и бекон 03/06/2024, Понеделник 21:00 0
7
Коментара по темата
7.
Мая
11.11.2014 14:38:34
2
1
Жалко е Касабова, че водиш толкова дълго време битка с една от малкото свестни съдии и жени в България. Също така е малко гадничко да водиш битка с човек, който в твоя случай преди години не е имал свободата на човешки избор, да не те осъди, а е трябвало да спази закона и да го направи. Жалко е, че не си го разбрала досега, това, че сме еднакви пред закона, какъвто и да е той. Защо не обвиниш тези, които "коват" законите, какво удоволствие извличаш да цапаш един свестен човек, който си е свършил работата? Иди на психиатър, получи помощ, но си оправи злобата, хубава жена си все пак, що за репутация си създаваш? На некомпетентен и несправедлив журналист и човек?
6.
c3c77
07.11.2014 17:17:17
5
3
Дали отдаването под наем на апартамента не е параван за съдийката? Може би наемателите са въртели бизнеса от нейно име и с нейна протекция.
5.
44643
07.11.2014 12:55:40
4
2
Жалко, готини момичета имаше там. Бачкаха със старание и кеф :)
4.
аз
06.11.2014 21:02:22
1
1
http://e-vestnik.bg/13475
3.
ха
06.11.2014 18:04:03
3
12
Курвенска държава,курвенска политика,курволяк навсякъде!!!
2.
Ххх
06.11.2014 17:49:01
5
4
Касабова,"долна проститутка" си ти.Много са си хубави момичетата само дето ни развалихте рахатлъка с вашите пияр акции...
1.
ALF
06.11.2014 16:31:12
4
10
´´Това е имотът на Деница Вълкова – настоящ съдия от Апелативния съд, зад тази врата на ет.3 в бл.32 в ж. к. „Братя Миладинови” се вихрели долнопробните проститутки´´

Drugo si e da sa kato vas - Visoka proba
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фалшив тест за наркотици след блъснат пешеходец остави машинист без работа Фалшив тест за наркотици след блъснат пешеходец остави машинист без работа Мъжът твърди, че никога не е употребявал дрога, но бил изхвърлен от БДЖ Проф. Рачев с прогноза за турбо жега, ще гърми обаче до петък Проф. Рачев с прогноза за турбо жега, ще гърми обаче до петък  Лятото ще бъде малко по-топло от нормалното, прогнозира климатологът Очакват се порои и градушки до петък? Климатолог съветва да не бягаме от мълнии Очакват се порои и градушки до петък? Климатолог съветва да не бягаме от мълнии Вижте какво ще е времето днес Овенът да визуализира успеха, за да си изпълни мечтите, а Рибите да внимават с авантюрите! Овенът да визуализира успеха, за да си изпълни мечтите, а Рибите да внимават с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 юни 2024, вторник  Сексоложка посочи 6 малко известни вида оргазъм и как да ги постигнете Сексоложка посочи 6 малко известни вида оргазъм и как да ги постигнете Аналният секс все още е до голяма степен тема табу, но все повече жени го пробват – и доста им харесва Докато кмет открива празника на децата, мъртвопиян заби колата си в магазин в Черноморец Докато кмет открива празника на децата, мъртвопиян заби колата си в магазин в Черноморец Дрегерът му посочил 1,89 промила алкохол 7 ясни знака, че просто не сте създадени за връзка 7 ясни знака, че просто не сте създадени за връзка Причината някои хора да са сами, не опира до липса на късмет 2 зодии през месец юни ще се сблъскват с огромни обрати в живота, ето какво им предстои: 2 зодии през месец юни ще се сблъскват с огромни обрати в живота, ето какво им предстои: Ето кои са те  Хиляди прииждат за нестинарската магия в сърцето на Странджа тази вечер Хиляди прииждат за нестинарската магия в сърцето на Странджа тази вечер Цяла плеяда от ректори на български университети гостува в село Българи, идват държавници и много родолюбци Созопол ще има любимо място за снимки – две магаренца, Общината търси скулптор с конкурс Созопол ще има любимо място за снимки – две магаренца, Общината търси скулптор с конкурс В процедурата на общината могат са участват, както професионални скултори и художници, които са се доказали като имена на българската култура, така и студенти със свои произведения и проекти
Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Рупърт Мърдок сключи брак с 67-годишната пенсионирана руска молекулярна биоложка Елена Жукова Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Куршумът се заклещил в бижуто около врата на мъжа и така той се отървал само с дребна драскотина Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори