×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семир Абу Мелих: Г-н Зафиров, в политиката трябват принципи, не лични нападки, но явно в тях ви е силата


Семир Абу Мелих: Г-н Зафиров, в политиката трябват принципи, не лични нападки, но явно в тях ви е силата
Според Семир Абу Мелих Атанас Зафиров не е разбрал или не иска да повярва, че техният министър Таня Андреева е поискал да се върнат парите за Спешния център в Бургас
11 Август 2014, Понеделник, 15:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Бившият депутат от ГЕРБ зададе три фундаментални въпроса към Атанас Зафиров

„Г-н Зафиров, в политиката трябва да има принципи, а не лични нападки, където явно ви е силата.“, така бившият депутат от ГЕРБ-Бургас Семир Абу Мелих отговори на атаката на Атанас Зафиров (виж нашата тема в развитие).

Според него Зафиров няма смисъл да се бие в гърдите, че Министерството на здравеопазването е платило 250 хил.лв. за Инфекциозното отделение, защото това не е някакъв жест на добронамереност към Бургас, а част от задълженията на министър Таня Андреева.

„Що се отнася до твърдението ви, че не било истина, че бившия вече министър Таня Андреева поиска от МБАЛ-Бургас да върнат парите за ремонт на спешния център сте се объркал, не разбрал или не ви се иска да повярвате. За този акт има документи и ако искате мога да ви ги изпратя или предам лично“, допълни Семир Абу Мелих.

През медиите той зададе и три въпроса на Атанас Зафиров, давайки му месец и половина за размисъл:

1. Защо вашето правителство не осъществи обещаната реформа в сектор здравеопазване?
2. Защо вашето правителство спря изграждането на четирилентовия път „Бургас – Слънчев бряг”?
3. Кой назначи Делян Пеевски?


„Пожелавам успешна кампания на г-н Зафиров. Дано БСП в областта да има поне двама народни представители в следващия парламент, за да можем да работим заедно за развитието на областта“, завърши Семир Абу Мелих с известна доза ирония. В 42-ото Народно събрание „Коалиция за България“ спечели четири мандата в област Бургас.

В категории: Политика


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
Факти
14.08.2014 13:06:42
0
0
До 1 Листа се прави с хора, които имат познания и опит в икономиката и знаят какви са проблемите на бизнеса, а не с хора които си нямат представа за нещата от живота. Не разбирам каква ще е разликата ако той е депутат, болницата е била на добро ниво преди да стане такъв, не си мислете, че той има голяма полза от това че е депутат.До колкото знам във Великобритания кралицата е най- богатия човек, а не просяк, не разбирам логиката Ви. Сития човек не би се поблазнил от храна.
38.
Мира
13.08.2014 11:48:09
0
2
Аз не знам болница в която да не се плаща раждането в Бг, така че не мисля че това е важното в случая. Въпросът е защо се мразим, престанете бе хора.......критикуваме този човек, все едно само той има бизнес, поне е дал работа на много хора, защото държавата какво им дава висене на борсата и нищо повече, така че нека го има частния сектор поне да има все още къде да работим, защото иначе всички трябва да бягаме навън.......необходимо ли е?
37.
До кадърните тролове на манго
12.08.2014 23:54:20
1
2
Понеже сте много кадърни и образовани, не можете да направите разлика в икономическото състояние на България през Февруари 2013 и Август 2014. Научете се да четете ЧИСЛА. Защото, ако не знаете, а Е ЯВНО, че не знаете икономиката е точна наука, за разлика от ИСТОРИЯТА, която се мени ПОСТОЯННО!
36.
До фактИлогията!
12.08.2014 23:38:22
2
1
Не разказвайте история на България! Всеки човек, който иска да си отвори очите ще ги отвори.какво ми говорите, че в Дева Мария не се плаща за раждане на дете? Айде, който много знае и се прави на умник, да влезе да им види сайта! Не може да просиш от касата и да влачиш от народа! Даже са си сложили такса за акушер и акушер-гинеколог. Наглост и безочие!
35.
Елисавета
12.08.2014 16:23:05
0
4
Аз мисля, че няма лошо с депутатите да имат пари, защото ако нямат, ще са още по надъхани и алчни да присвоят нещо. А и в случая с господин Семир, мисля че човекът се е доказал и дава хляб на достатъчно хора, за да го критикуваме ида му гледаме в канчето. Аз лично ще се радвам, ако нашият град има още едно здравно заведение и да има повече конкуренция, и без това не се влага много в сатрите болници, така че нека има нова с нова и по модерна техника........из мислите на една будна гражданка....... Успех
34.
1
12.08.2014 16:12:42
2
1
До 32, имате интересна интерпретация на моето изказване. Моята идея за възлагане на проверките на кандидат депутатите е не с цел да бъде "мачкан" работецият бизнес, а е с цел очевадният конфликт на интереси на Семир и компанията му. Стигнали сме до там че в ГЕРБ депутати стават хора които имат пари, стандартно както си беше едно време в БСП. В абсолютен цинизъм уж се защитават интересите на обеществото. Факт е работещата болница на господина,качеството и т.н. но не може обаче същата да работи под закрилата на депутата собственик. Ако искате да служите на обществото не трябва да има конфликт, а не само в случая проформа липсва такъв като излезеш от дружеството и сложиш д-р Сгурова управител и през ней продължаваш "да си работиш схемичиките с НЗОК". Апела ми е мислете по листите в ГЕРБ.
33.
@@@
12.08.2014 13:12:01
0
3
Чудя се не измряха ли тези червени бабички. Изгониха цяло поколение извън пределите на страната! Ако искат да дадат шанс на младите да останат и работят в собствената су държава - ДА НЕ ХОДЯТ ДО УРНИТЕ!
32.
!!!!!
12.08.2014 11:56:26
2
5
За пореден път показваме каква нация сме.Никой не вижда конкретните резултати,които се постигат а само се плюем.Не мога да разбера какво значение има кой каква вяра има и какъв бил.Плюете по ГЕРБ,а БСП какво направиха в този мандат...Политиците трябва да се съдят по делата си,а не по вярата.Г-н Абумелих е един от малкото в парламента,който говори от практиката и личният си опит,а не хвърля излишни думи в пространството.И когато го наричате "арабина" не се ли замисляте,че има много българи,които не милеят така за родината си и родният град както той....
31.
Факти
12.08.2014 11:09:17
2
4
Първо до 1 Правилно нека пратим проверка от ДАНС на всички фирми който са инвестирали в България, който си плащат данъците и намалят безработицата нека ги мачкаме и подтискаме те рано или късно ще се откажат. Правилно Зафиров няма бизнес за какво му е да работи нали е по-лесно да да живее от кражби и от рушвети да работят маймуните да стават хора, той е прасе не трябва да работи той чака да му хвърлят нещо. От тоя вашия манталитет сме на тоя хал и икономиката не е пред разруха. Следващите,vodolaza и Гинка Димитринка, освен, че се изказа неподготвена и не запозната или просто е решила да излъже както прави Зафиров за това какво е заплащането за раждане се забелязва и, че е скарана с българския език, а обвинява другите, че са сложили фесовете, а тя лично не зачита българското слово и с цялото си безочие защитава Зафиров който беше и е подлога на ДПС, благодарение на него и БСП, ДПС управляваше. Каква наглост не Семир иска и говори на турски език, той е човека който се определя като българин и който помага и милее за България, а не Зафиров продажника който допусна турци да ни управляват и да говорят от трибуната в народното събрание, че трябва да се говори на турски и да се прекланят пред османците които поробиха и поругаха българския народ. Към Вaленсиaнa, като гледам колко си неграмотна е нормално да ти е празен хладилника, допускаш елементарни правописни грешки, вместо да се излагаш пред хората с неграмотните си писания, опитай да си намериш някаква работа препоръчвам да започнеш като чистачка в някоя тоалетна без това си свикнала да ближеш задници. Специална молба към Зафиров, моля Ви намерете си по-грамотни хора да Ви хвалят и подкрепят в жълтата преса, Вие сте достатъчно неграмотен да го направите сам, но поне като ни крадете парите и ги давате на вашите тролове, поне да са по кадърни и образовани като за начало поне да могат да използват кирилица
30.
Фактологична
12.08.2014 11:08:04
0
3
До Г-жа Категорична

Да ви припомня „коренчето“, което защитавате!

На 9 септември 1944 г. е поставено началото на комунистическата диктатура.

Месец по-рано, г-жо Категоична под диктовката на Москва на 26 август 1944 г. ЦК на БКП (БРП) издава окръжно №4, което призовава комунистите, Отечествения фронт (ОФ), народните маси (разбирай лумпените) заедно с армията „да се вдигнат на смела и решителна борба за незабавно скъсване съюза с хитлеристка Германия, за изгонване на войските й от България, за общи действия с другите балкански народи срещу завоевателите, за демократична власт..."

По същество това е сигнал на комунистите за извършване на въоръжен преврат срещу законната власт в България, подкрепен от окупационната 200-хилядна съветска армия! На 8 септември сутринта Червената съветска армия нахлува в България а на 9 септември 1944 г. правителството е свалено, налага се комунистическа диктатура (наричана „народна демокрация") и започва поредната голяма касапница над българите!...

Новото правителство на Отечествения Фронт (ОФ) е оглавено от професионалния превратаджия Кимон Георгиев. Новите измекяри под диктовката на Москва веднага обявява война на доскорошния си съюзник Германия и българската армия е пратена да гине за чужди интереси, вместо да укрепи българската власт в Беломорието и Македония.

Изтеглянето на българските войски от двата района оставя беззащитно българското население, подложено на зверства, грабеж и убийства от страна на гръцките андарти, сръбските и албанските ултранационалисти и комунисти.

Комунистите изпращат на фронта срещу германците елита на армията - офицери, подофицери и войници, в по-голямата си част членове на патриотични организации. Те биват пратени на първа бойна линия, а партизани, доброволци и политкомисари стрелят зад тях.

Така абсолютно безсмислено България дава 35 000 убити и хиляди инвалиди.

Целенасочено по този начин е унищожена част от цвета на нацията, а страната окончателно загуби Беломорска Тракия, Македония и Западните покрайнини, освен това е заставена да изплаща огромни репарации.

Корен ли е, роза ли е...
29.
до 28
12.08.2014 09:47:09
2
4
Абумелих може и да не знае тези големи български личности и дати, на него това му е простено. Но непростимо е за тези които знаят и без всякакви скрупули, най безочливо и нагло докараха България и българския народ до просешка тояга.
28.
Категорична
12.08.2014 01:13:01
3
7
Г-н Абумелих, Вие знаете ли кой е Васил Левски?
А Ботев?
А Вазов?
А да не би случайно да сте чували за хан Кубрат?
А знаете ли какво е 681 г. за България?
27.
Гинчето
12.08.2014 00:48:52
4
9
Я му проверете на тоя финансирането на болницата. Нека стане ясно на тия доблестни бургазлии патриоти!, как се въртят 12 милиона в две болници. Той е просто един бизнесмен, който гледа личния си, не ОБЩЕСТВЕН интерес.
26.
Гинка Димитринка
12.08.2014 00:39:29
5
5
Дам... Жалко, много жалко. Много се загрижил манго за парите на данъкоплатците. Нека си гледа в неговата паница, да не бере грижи за държавната пара. А пък вие драскачи, имащи се за по интелигентни от попова лъжичка, ходете да гласувате за Ердоган на 5ти.... Доброволно слагате фесовете и чалмите
25.
Някой
12.08.2014 00:14:09
2
4
Те БСП като друго не могат, плюят и нападат. Толкова са жалки, че направо се чудя кой и с какъв акъл може да гласува за тях. Тези които гласуват за тях са или психично болни или с ниво на интелигентност на попова лъжичка. Ами как няма да са ви празни хладилниците и джобовете, като толкова ви акъла, палячовци.
24.
Vladi
11.08.2014 23:56:01
5
4
Какви принципи, г-н Абумелих?! БСП ако имаха достойнство и чест, нямаше така безпардонно да крадат народа и от здравето на народа да грабят...
23.
%ۤ*(
11.08.2014 23:48:49
5
3
Аз не разбирам защо трябва да четем нападките тук, а Андреева не е задържана за злоупотреба със служебно положение?!?!?!
Тази си гушна комисионната, направи се на ощипана госпожица и се фръцна. Г-н Абу Мелих, г-н Зафиров... тези въпроси някой много отгоре ги решава. БСП ще си платят за това...скоро!
22.
Вaленсиaнa
11.08.2014 23:10:17
5
5
Сaмо Зaфиров ще го сложи нa място тоя. Спокойно, всучко излизa нa яве, ще се види скоро кой колко взимa и зa рaждaне,и ружветче.... Поробените,без войнa. Aз вярвaм сaмо и единствено нa г-н Зaфиров. Стигa герб,стигa лъжи....хлaдилникa е прaзен,токa пaк скaчa .....идвa герб и товa е сaмо нaчaлото....нa мизериятa!
21.
vodolaza
11.08.2014 23:04:38
2
1
Ei palqchovci i kifli,ot koga slojihte fesovete ve, kak ne vi e srab, kakvo pravi toq arabin tuk i v politikata.che i interviu dava,kak ne vi e sram ve prodajnici,fesove. Zafirov li,samo i edinstveno toi shte go opravi,ta toi edinstven se protivopostavq na prodajnite fesove. Samo napred Zafirov,nie istinskite balgari sme s teb!!!!!!!!!!!
20.
vodolaza
11.08.2014 23:04:38
3
2
Ei palqchovci i kifli,ot koga slojihte fesovete ve, kak ne vi e srab, kakvo pravi toq arabin tuk i v politikata.che i interviu dava,kak ne vi e sram ve prodajnici,fesove. Zafirov li,samo i edinstveno toi shte go opravi,ta toi edinstven se protivopostavq na prodajnite fesove. Samo napred Zafirov,nie istinskite balgari sme s teb!!!!!!!!!!!
19.
1
11.08.2014 22:02:57
3
5
Много си притесняват всички кандидат депутати от лични нападки, в тази връзка предлагам всички кандидати да им бъдат назначени спешни пълни данъчни ревизии на всички свързани с тях фирми и като физически лица, проверка от ДАНС, Комисия за отнемане на незаконно придобито имущество. В срок до един месец да има резултати и да стане ясно кой кой е. Сигурен съм че Зафиров ще излезе чист по простата причина че няма бизнес, но дали така ще окажат нещата за други кандидати? Особено кандитите Семир, Бойчев, Снежина :}
18.
.
11.08.2014 21:53:02
4
8
Идват избори, всеки ще си направи избора но само погледнете горната снимка - арабин "силно загрижен" за парите за здраве и Данчо Ментата от ДПС загрижен за турските интереси и се питам НЯМА ЛИ БЪЛГАРИ? Къде сте? Чалмите и резаци ни управляват напъхали се във всички партийки и смучат ли смучат малкото останала българска пара а ние се караме. Какво да изберем на следващите избори? Хубаво мислете.
17.
Радина Вълкова
11.08.2014 21:07:08
6
8
До Гинкa димитринка- А вие госпожо кога сте раждала в болнницата във Ветрен, защото аз раждах нормално преди 3 месеца и си тръгнах със сметка под 70 лева, а не 500. Браво иначе на т.нар. от вас арабин, поне казва нещата право куме в очи
16.
страх майка
11.08.2014 19:53:43
2
5
страх ви гони... ма много я разбираш значи тази политика,че и тази на Ердоган си разшифровала....тюх да му се и невиди...нямам нищо общо ни с общини ни с агенции... Танас го питай ти за тЪквиз служители, Танас, който ходеше с едни списъци да кадрува.потейки се като пор вилнееше, кадруваше със "замах"..пък за този от ГЕРБ не съм
загрижена, ни го знам ни искам да го знам...злорадствам за търбухчо...мнооого приятели зачеркна...в името на "ползу рода"...пък кратък му беше депутатлъка...
15.
странджански нерез
11.08.2014 19:51:47
6
8
Гинке, селянке мила. Арабухата може и да е всякакъв, но след него има нещо и то полезно, за хората в този град. Никой не кара жените да ходят да раждат при него насила, ходят с желание, знаеш ли защо, защото е хубаво, затова. След дебелия комунист няма нищо освен зловонните му физиологични отпадъци. Некадърната министърка се подигра с града ни и с нас, ако и това не ви накара да прогледнете за какви хора става въпрос, значи сте много тежък случай. Бъди здрава, че да не ти се налага да ползваш услугите на арабина. Държавната болница е съсипана, благодарение на тези, които защитаваш.
14.
*********
11.08.2014 19:11:34
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Гинка Димитринка
11.08.2014 19:00:14
6
5
Щоту! бати ти Бойку ходи да му подгъзува на Ердоган, За туй душко! Ма те таквиз хорица КЪТ теби, дету цел ден стуят в общината и си клатят краката и чупят пръсти на клавиатуръТЪ, няма от де да знаят таквиз Иментарни нища!
12.
Мари гинке-димитринке,
11.08.2014 18:52:40
5
8
мари моме писано, та нали танасчо до сега се кланяше. Та нали досега бе голям авер с ДПС-арите. Що ги пращаш хората сега при Ердоган.
Не си забравила предполагам с коя партия бай ти Танас "управляваше" до сега........
11.
гинкa димитринкa
11.08.2014 18:41:01
11
11
Семире, крaдец долен! Ти ли бе, ти ли ще ми се прaвиш нa светицa бе, aшколсун? Дето взимaш по пет стотaкa зa рaждaне и в същото време смучеш от клинични пътеки? Глупaци сте Вий люде, които зaщитaвaте крaдливия aрaбин. Слaгaйте фесовете и хвaщaйте aвтобусa зa Стaмбул, дa се клaняте нa Ердогaн. Прост нaродЕЦ!
10.
Брат Му на Винету
11.08.2014 18:34:26
7
10
семире,тъй и тъй се за парите на болниците ти е дерта ,Я ,КАЖИ КОЙ СВИ МАНГИЗИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА БЛИЗО ЕДИН МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ЛЕВА ,ТА БЕЛКИМ СЕ РАЗБЕРЕ ВЕДНЪЖ ЗА ЗАВИНАГИ КОЙ И ЗА КАКВО ГИ СВИ ТЕЗ ПАРИ, ТЪЙ ЛИ ПЪК НИКОЙ НЕ ЗНАЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ВСЕКИ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ
9.
до 5
11.08.2014 17:43:34
11
7
Еми дай да ни управляват араби като имат етика. Какви хора сте, не знам....
А иначе този на снимката не ми е ясно ква етика има при положение, че до вчера той правеше личностни нападки. Чак толкова бързо не забравяме.
8.
от кв. Банево
11.08.2014 17:15:51
14
9
Ей много сте прости селяни странджански, на тоя мазен арапин ли вярвяте бе е е е, крадлив , миризлив, лъжлив и т.н Да ви дойде на гости Ви пожелавам, издухайте го подлоги. Браво на Атанас
7.
*********
11.08.2014 17:02:19
7
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
възмутен
11.08.2014 16:55:58
4
10
Ами тя министърката сама си призна господин Зафиров,как да не е вярно.Като говорите за истини и неистини поне чуйте преди това какво е казано .
5.
abf
11.08.2014 16:53:57
6
15
Тоя Зафиров е протеже на Манджуков и за никакъв чеп не става,просто въздухар без грам реално покритие!Арабите поне имат някаква етика,а тая свиня е просто на хранилка!
4.
help
11.08.2014 16:20:17
8
21
Абе то това момче Зафирката не е добре. Не му обръщайте внимание
3.
Петър
11.08.2014 16:15:50
8
23
Зафиров, Зафиров какъв глух петел си ти....как един път не излезе подготвен по някоя тема, пак стана за смях.
2.
бургазлия
11.08.2014 16:12:27
5
21
В "нормалните"страни гражданите на съответния град ценят кой народен избранник ,какво е направил за града си.И пет пари не дават за това от коя партия е бил.Същото важи и за кметовете на градовете.Така ,че спрете да си ги мерите и работете за града си,ако искате да Ви уважават и поздравяват.От махленските свади само губите уважение...
1.
morskia
11.08.2014 16:01:09
14
23
хахахахаах
Семир е пич! То на този Зафиров освен да му се подиграва човек за друго не става
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори