×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семир Абу Мелих да не дърпа езика ми, за да не кажа колко пари взе неговата болница при ГЕРБ


Семир Абу Мелих да не дърпа езика ми, за да не кажа колко пари взе неговата болница при ГЕРБ
Атанас Зафиров се похвали, че с усилия на бургаските депутати от БСП и добрата воля на министър Андреева за Бургас са отпуснати 450 хил.лв. за кръвния център и инфекциозното отделение
11 Август 2014, Понеделник, 15:31 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

В сектор „Здравеопазване“ за една година направихме повече за Бургас, отколкото ГЕРБ за четири, категоричен е бившият депутат от "Коалиция за България"
-Г-н Зафиров, миналата седмица бившият депутат от ГЕРБ Семир Абу Мелих ви призова да се извините на бургазлии за назначаването на здравния министър Таня Андреева.

-Стана обичайна практика вече бившите народни представители от ГЕРБ да използват всякакви доводи, за да дават създават една фалшива реалност по отношение на свършеното и несвършеното от народните представители от „Коалиция за България“. По една странна закономерност обикновено си изтриват ръцете с мен. Такъв опит направи лицето Семир Хюсеин Абу Мелих, който преди няколко дни в доста остър стил апелира към мен да се извиня на бургазлии заради Таня Андреева и да поема отговорност за спрените средства за изграждането на т.нар.“малко пироговче“. В тази връзка държа да дам няколко обяснения: Не само нямам никакви намерения да се извинявам за Таня Андреев, а напротив - благодаря й за всичко, което направи като министър на здравеопазването за МБАЛ-Бургас. Съвсем накратко ви изброявам нещата, които се случиха: На болницата с наше съдействие и това на министър Андреева, бяха отпуснати 200 хил.лв. допълнителни капиталови разходи за кръвния център. Другото, което удобно се премълчава е капиталовият трансфер от МЗ къв МБАЛ-Бургас от 250 хил.лв., които ще бъдат използвани за дейности по строително-монтажни работи на Инфекциозното отделение. Това са масрафите на ГЕРБ, приятелите и колегите на г-н Абу Мелих, които излъгаха, че за това отделение целият ремонт е платен. Този разход тежеше на болницата, натоварваше я с лихви и по никакъв начин не помагаше за възстановяването на МБАЛ-Бургас. Смея да твърдя, че това лично аз съм го издействал след многократни разговори с министър Андреева. По отношение на въпросните средства също научих, че тези пари са спрени. За справка на г-н Абу Мелих, те не са 400 хил.лв., а 426 хил.лв. Можеше поне да си направи труда да види колко е точната сметка. Аз също бях притеснен, когато научих, че има някакви притеснения в министерството, които подтикват за тази стъпка. На мен ми беше обяснено от министър Андреева, че има основание да се смята, че може да бъде опорочен конкурса по определяне на изпълнителя на този ремонт, от определени среди, не от БСП. Използвал съм цялото си влияние и авторитет, за да не допусна това да се случи. Успях да издействам да бъде даден достатъчно дълъг гратисен период – до 25 август, когато трябва да бъдат върнати тези пари. Това е времето, в което болницата може да убеди новото ръководство на министерството, че няма основания за тези съмнения. Казвам ви цялата истина, всичко останало е спекулация, грозни лъжи и опит за прехвърляне на вината от болната на здравата глава и то точно от г-н Семир Хюсеин Абу Мелих. И да не ми говори, че цялата кампания БСП щяла да се оправдава за свършеното в здравеопазването, защото по този начин ме предизвиква и дърпа за езика аз да го попитам по време на управлението на ГЕРБ да каже колко милиона отидоха за неговата болница. БСП може с гордост да се хвали за направеното в сектор „Здравеопазване“ за тази една година, защото за МБАЛ-Бургас беше направено повече, отколкото за предишните четири години, когато управляваше ГЕРБ.

-Какви са съмненията за Спешния център. Това, че болницата е преминала на директно договаряне с проектант, без да провежда обществена поръчка ли (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ)?

-Не съм запознат, но по думите на министър Андреева имало съмнения за завишаване на цените и евентуален бъдещ натиск на ръководството при обявяването на конкурса за изпълнител. Ще направим каквото е по силите ни, за да разберем какъв е проблемът. Надявам се, че в това време ръководството на болницата ще може да увери Министерството на здравеопазването, че има възможност да организира и проведе прозрачна и честна процедура.

-Кой е извършвал натиска върху ръководство?

-Трябва да попитате Таня Андреева. Аз цитирам нейни думи. Каквото мога да направя – ще го сторя.

-Г-н Зафиров, има ли напуснали членове на БСП, предвид факта, че вече не сте във властта, а и имате алтернатива в лявото политическо пространство – АБВ? Вчера стана ясно, че цяла организация капитан Георги Карлов преминава към проекта на Първанов.

-Доколкото знам за капитан Карлов той има много противоречива политическа биография и не приемам за изненада преминаването му в АБВ. Не знам и доколко той е бил активен член на БСП и какво влияние има изобщо в партията. Лично аз нямам впечатления той да е имал някакво влияние или да е човек, който може да формира нагласи в БСП.

-Приемлив вариант ли е водач на бургаската листа на „БСП-Лява България“ да стане Драгомир Стойнев, предвид сериозната кампания, която върви в момента срещу него и от партията, и извън нея?

-След всичките атаки срещу Драгомир Стойнев по отношение на подписване на договора с „Уестингхаус“ някак си встрани остана цялата работа, която той свърши за „Южен поток“. Там има много фирми, десетки, стотици, които крепят бизнеса си на базата на свършеното от Драгомир Стойнев за „Южен поток“.

-Ще успеете ли да се преборите поне за второто място в Бургаската листа?

-Имате предвид в личен план ли!? За мен е по-важно второто място в бургаската листа да бъде социалист от региона.

-Имате ли ваш кандидат за гражданската квота, който евентуално да заеме тази позиция?

-Не, но се надявам да излъчим достоен кандидат.

-Да очакваме ли това да бъде някой от кметовете в региона, избрани като независими, например кметът на Несебър Николай Димитров?

-Ще си позволя да не конкретизирам, а и аз не съм председател нито на общинското, нито на областното ръководство.

-Любомир Пантелеев влезе в Националния предизборен щаб. Знак ли е това, че той няма да бъде в бургаската листа?

-Не, няма такава зависимост по никакъв начин. Любомир Пантелеев е един изключително опитен, доказан специалист в правенето на избори и лично според мен неговото участие в националния предизборен щаб ще помогне за нашата кампания в региона.



49
Коментара по темата
49.
ДО ЗАФИРОВ
13.08.2014 12:04:52
3
1
Ей надут плондер твоята шия да не е от трушия!
48.
АБВ
12.08.2014 13:23:46
1
2
Първанов, шампион! Нищо не остана от столетницата. Жалки са!
47.
ttttt
12.08.2014 13:16:34
2
3
Г-н Зафиров, вашата поскомунистическа реалност я знаем!
46.
Истината
12.08.2014 09:58:54
1
8
По смешно и неоснователно обяснение за спирането на парите за болницата не бях чувал. Нероден Петко, имали били съмнения, пари се спират когато има нарушения, а не съмнения. Но какво ги интересува тях, че болниците тънат в разруха и, че болните излизат по - болни. Истината е една спряха парите защото вече не са на власт и няма да могат да ги откраднат защото не е тайна, че навсякъде където успяха сложиха техни хора, но разбраха, че няма да е за дълго. Дори и Семир Абу Мелих да е получил пари за болницата си, си личи къде са инвестирани, тези пари вътре в нея, Всички ходят там защото, обслужването е добро, а болницата е в отлично състояние тя е еталон и за пример как трябва да изглежда една болница. Никой не спомена хилядите доволни пациенти и тези на, който той помага без да заплащат. За коментарите долу няма смисъл да говоря те си личи, че са дело на БСПарски тролове виждаме все едни и същи смешни никнеймове и селски и ниско интелектуални коментари vodolaza и лудата фенка на Зафиров Вaленсиaнa
45.
SAM
12.08.2014 09:36:36
1
6
ЗАФИРОВ, КАЖИ БЕ КАЖИ ЗА ПАРИТЕ, СТИГА СИ ПЛАШИЛ, КОЛКО ЛОШ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ, ИЛИ ИМАШ НЯКАКЪВ ИНТЕРЕС КАТО ЗАПЛАШВАШ САМО БЕЗ ДА ДАВАШ КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ.
КОЛКО ПАРИ Е ПОЛУЧИЛ СЕМИР И БОЛНИЦАТА МУ И ЗАЩО? 2, 5 ИЛИ 10 ЛЕВА ИЛИ КОЛКО МИЛИОНА И ЗАЩО?
КАЖИ В ИМЕТО НА НАРОДА НЕДЕЙ ДА БЪДЕШ МИШОК.
Да не стане като сигнала на БАРЕКОВ?
44.
емигрант
12.08.2014 08:50:41
0
0
Аз няма да коментирам словата кои какво направил или не , Просто е малко несериозно , оставете господа хората да оценят с времето това .
Аз ще се обърна към Вас депотати -няма значение от коя сте партия- България е социалистическа или капиталистическа, Ако е второто в реален капитализъм има разграничение на двата сектора.Аз работещият имам осигуровка и тя отива в държавния сектор- имам карта и се лекувам . Ако искам клиника там плащам или имам здравна медицинска застаховка . Лекаря тук на запад няма право на работа в двата а в единия сектор .
Ако започнете от тук ще имате реална реформа.
43.
uff
12.08.2014 05:32:41
1
3
ааа бе дундъо.... ако му я няма болницата ние къде ще ходиме , бе? в държавна болница стъпвал ли си скоро, бе? взел, дал ама му работи болницата,нали?
42.
koHфiTюр
12.08.2014 01:26:06
2
4
Maрмалад, подвизаващ се тук под номер 17, пък голям разбирах от здравеопазване и здравни реформи се извъди...
Като те гледам по всички теми са такъв... Ама най-добър си по плюенето на БСП... Разбирач... Пф
41.
до бургаската интелигенция
12.08.2014 01:15:28
0
3
Забравихте ли как Левски увисна на бесилото бе предатели невежи?
40.
Гинчето
12.08.2014 00:55:57
3
7
Наско, какво му се обясняваш на Абумелих. Не си губи времето с хора, като него. Тя здравната система за това е такава. дълги години всеки гледа да ИЗДРАПА към себе си, УЖ за здравето на хората, та и той така. Държавната болница, че ни е зле - НЯМА СПОР! Но аз не вярвам, че този човек е честен и доблестен и, че е заобичал българите. По скоро това е престорена добронамереност - просто бизнес
39.
до Андреева
11.08.2014 23:59:59
8
6
Зафиров, пожелавам на твоята ексминистърка на море да дойде, крак да счупи, 3 часа линейка да чака, в спешното на МБАЛ Бургас да я закарат и тогава цялата болница де що мъж има...през нея да мине. Ще плаче после във ветренската болница да я преместят, ама и там големия да срещне :D
38.
[opar
11.08.2014 23:42:39
8
9
Ей, свиня, крадете пари и си правите далаверите на гърба на болните. Били спрели парите защото евентуално може би се съмнявате, че някой можело принципно да проведе нечестно търговете и конкурсите... ама чуйте се бе! Измекяри такива. БСП е крайно време да се затрие като партия.
37.
vodolaza
11.08.2014 23:15:21
4
4
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
36.
vodolaza
11.08.2014 23:15:21
4
3
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
35.
vodolaza
11.08.2014 23:15:21
3
2
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
34.
vodolaza
11.08.2014 23:15:20
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
33.
vodolaza
11.08.2014 23:15:20
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
32.
vodolaza
11.08.2014 23:15:20
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
31.
vodolaza
11.08.2014 23:15:20
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
30.
vodolaza
11.08.2014 23:15:20
1
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
29.
vodolaza
11.08.2014 23:15:19
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
28.
vodolaza
11.08.2014 23:15:19
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
27.
vodolaza
11.08.2014 23:15:19
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
26.
vodolaza
11.08.2014 23:15:18
2
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
25.
vodolaza
11.08.2014 23:15:18
1
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
24.
vodolaza
11.08.2014 23:15:18
1
1
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
23.
vodolaza
11.08.2014 23:15:18
2
2
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
22.
vodolaza
11.08.2014 23:15:17
3
2
Nasko,prashtai go toq v Mozanbik ili ot kadeto....Stiga s tezi leshoqdi. Imame nujda ot chesni hora,za blagoto na narodani,imame nujda ot teb.
21.
Вaленсиaнa
11.08.2014 23:12:18
7
5
Смело нaпред Зaфиров,ти си нaшият водaч!
20.
Raiko
11.08.2014 22:29:17
6
7
Ох, горките бесепари, ни лук яли ни лук мирисали. А какво направихте вие със здравеопазването през годините когато герб не бяха се пръкнали като партия. Помня и вие само крадяхте... всички сте еднакви
19.
К
11.08.2014 22:22:20
5
10
Семирчо загрижен за нашето здраве?! Попитайте персонала му за какви пари работи! Та те от глад ще измрът- не от болести! Какви глупости пишете по-долу в защита..., тъпанариии!!!!! :)
18.
Ivaiko
11.08.2014 21:15:16
0
9
Стига сте си вадили кирливите ризи, а вземете се научете че нещата ще вземат да се получават когато работите заедно без разделения. Уж се борите за премахване на дискриминацията - религиозна, етническа и пр. време е да се спре и разделението на политически групи. В парламента сте защото народа все пак ви е избрал, работете за него, не за себе си и не си чешете само езиците, че ми писна от простащината и от мизерията в която живее обикновения българин
17.
mapmalad
11.08.2014 21:14:27
4
10
Коментиращите тук в огромен процент изобщо не са наясно със структурите в здравеопазването като се започне от министерството премине се през здравната каса и се завърши с болниците и джипитата.
Коментарите им са безхаберни а самите те невежи в тази област.
Самата реформа е сгрешена изобщо и нито едно правителство не иска да я спре защото процесът ще е много труден за изпълнение.
Що се отнася до Зафиров и той като останалите коментиращи си няма никаква представа а коментира от позицията на политическа пиявица която вероятно ще се пенсионира като професионален политик щото едва ли може да прави нещо друго.
Семир Абумелих е бизнесмен и като такъв естествено е да си гледа интереса и причината е така конструираната здравна реформа щото представя пациента като ходеща торба с пари.
Парадокса в системата е че се плаща за болен а не за здрав.Поради тази причина касата е обречена на вечен фалит .Ще настъпи момент в който всички българи ще се окажат болни на 100% .Болниците за да искарат заплатите на персонала си надписват пациенти ,джи питата получават грешни пари за записани пациенти /безумие/Просто не ми се коментира кашата е голяма.
16.
Валентин
11.08.2014 21:11:13
4
9
нищо лично, но ако БСП беше толкова велико и с чисти бели ризки здравеопазването и всички ресори в България щяха да са в идеално състояние, но не са и това е факт
15.
учуден
11.08.2014 18:58:59
4
2
Ех, как се именоват само..."воеводата"...
"Бай боре Холмса".....тц,тц,тц...
14.
Гинчето
11.08.2014 18:56:22
11
18
Атанас Зафиров, крайно време е тоя мангал да разбере къде се намира. Това, че си е купил депутатското място с парите на хората, които ходят да се лекуват и му плащат невиждани суми, а той в същото време смуче и от касата, не го прави ДОБЛЕСТЕН ЧОВЕК. Целия град ходи да ражда в Дева мария и му пълни банковата сметка. Изкарай му кирливите ризи на тоя фес!
13.
Али Баба
11.08.2014 18:55:28
7
13
Тоя пък какъв алчнееш тип е. Що някой не му провери болницата, в която са налети нашите пари?
12.
Бай Боре Холмса
11.08.2014 18:45:59
6
12
танасе , що не го пита за ПАРИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА ,КОЙ ГИ ВЗЕ,ЩО ГИ ВЗЕ ,КЪДЕ СА , НАЛИ ,УЖ МНОГО МИЛЕЕ ЗА ТЕЗ ПУСТИ ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ . НЕ Е ЗДРАВЕТО МАЙЙЙЙЙЙЙЙ, ПАРАТА ,ПАРАТА МУ ТРЯБВА НА ТОЯ . изгонете комисионерите от болницата и работата ще върви ,права е МИНИСТЪРКАТА усети ги веднага схемите там .
11.
.
11.08.2014 17:13:40
11
18
Призоваваме Ви г-н Зафиров извадедете цялата истина за чалмата на яве за да знаят хората как се завъртат над 12 милиона през двете болници и че в ГЕРБ има много хора за чистене е не пак де се редят в листите
10.
факти, моля
11.08.2014 17:09:27
10
15
Кой какво е взел не е ясно, ако е взел неправомерно, има си ред, да се докаже, но е факт, че парите за МБАЛ-Бургас са спрени и отговорно за това е правителството на БСП.
9.
наблюдате
11.08.2014 17:08:30
9
10
Какво все се съмнявате ,нали до сега вие управлявахте.Значи нещо тука не се получава.Щом започнахте и по ваше управление да се съмнявате ,работата нещо не става.
8.
by the way
11.08.2014 16:56:40
13
23
Гербаджийския мангал реве защото му спряха кранчето!Това са остриетата на гроб,мангали, калинки, любовници и намерени по бензиностанциите,а знаем кои се навъртат там!!!
7.
BURGAS
11.08.2014 16:53:48
17
16
Какъв авторитет пък имаш ти бе Флинстоун, че нещо не мога да се сетя......Лично ти, лично ти, кой те познава тебе?
Няма бивши депутати от ГЕРБ, същите тези и в следващото Народно събрание ще влязат. А ти къде ще се криеш, не мога да те мисля.....Няма го вече приятелчето ти Станишката.....
6.
Милица Минкова
11.08.2014 16:23:26
14
18
Как да каже, като не знае ми само си говори, защо не спрете да се джавкате и да обиждате хората....работете за града заедно, но то с комунист как се работи, като той иска всичко за себе си.
5.
войводата
11.08.2014 16:16:16
20
21
Прав е Зафиров, прав е с оценката си относно помощите в здравеопазването и още по-прав за мильоните, които се наляха в болницата на мангала от ГРОБ, ама се чудя що трябва да чака да го дърпат за езика, за да каже ами не си я каже истината директно, че хем да му затвори мръсния кефалник на мангала, хем да знаят хората как се крадат парите им и как се печелят още повече мильони на гърба на болните и нещастни хорица ...
4.
Еколог
11.08.2014 16:08:44
2
17
Ами кажи бе човек.... какво чакаш!?
3.
Елисавета
11.08.2014 16:01:42
29
20
Много лесно поставяте епитети на хората, БСП какви са, за една година почти не заличиха държавата. По бързо да идва 5 октомври. ГЕРБ Победа
2.
Bai Ivan
11.08.2014 16:00:07
16
13
exxx Гуцито пак се изказало неподготвено
1.
мелина
11.08.2014 15:41:06
18
30
Какво друго да очакваме от лъжливото циганче Семир?? Май не е чел приказката за лъжливото овчарче.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги 
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори