×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращо! Плейбоят Валентин в горещ сайт за запознанства като необвързан, докато планува сватба с Валя, която се самоуби (СНИМКИ)


Шокиращо! Плейбоят Валентин в горещ сайт за запознанства като необвързан, докато планува сватба с Валя, която се самоуби (СНИМКИ)
Лъсват нови факти около тайния любовен живот на приятеля на загиналата Валентина Иванова, която се самоуби, скачайки от Моста в Бургас – Валентин Георгиев. Ченгето упорито е търсел жени в нета, определя връзката си като „нищо сериозно”
14 Юни 2014, Събота, 11:58 ч.
Автор: Флагман.бг

„Сладурче, кефиш ме”, хвърля му се неангажирана мацка под скандалния му профил



Нови факти около тайния любовен живот на приятеля на загиналата Валентина Иванова, която се самоуби, скачайки от Моста в Бургас – Валентин Георгиев, лъсват днес. Наш читател ни изпрати профила на полицая в сайт за запознанства, където ченгето с псевдоним valkatag се представя за свободен мъж, който търси жени от 21 до 35 години. Информацията там за плейбоя все още е актуална, въпреки че последните публикувани снимки са  от  11 февруари 2013 година. В графата далиима вразка, свалячът е писал „нищо сериозно”. Предполага се, че точно в този период Валя и Валентин са били най-влюбени. Пред Флагман.бг Валентин бе заявил, че с красивата Валентина имали 2-годишна безоблачна връзка. В същото време той си е търсел жени в нета. Ченгето пише още, че няма деца, но би искал да има.

„Сладурче, кефиш ме, пише потребителка, хванала се на въдицата му. Фенките му никак не са малко.
Флагман.бг публикува преди седмица фотосесия, с която полицаят блести със снимки в сайт за манекени. Валентин позира с професионален замах на фотосите. Там той също е с името valkatagg.
Припомняме, че дни след изчезването на момичето БРП бе образувала преписка по "отвличане", която може да бъде трансформирана в друго престъпление, ако се появят данни за това. От прокуратурата мълчат в момента дали срещу Валентин има заведена преписка.

Според мнозина, които още се вълнуват около нелепата смърт на Валя, разследванията по "изчезването" и "разпознаването на трупа" са опорочени, прокуратурата трябва да образува преписка или досъдебно производство за закононесъобразно разследване от страна на Второ РПУ и възпрепятстване на разследване от страна на Валентин с цел укриване на престъпление. Сигналът за изчезване на пълнолетно лице е приет от II РПУ неправомерно по-рано от 24 часа след изчезването и поради това не е регистриран като писмен сигнал.Разследването е започнало по първоначално внушени от Валентин обстоятелства. Валентин е попречил на обективното разследване, като неправомерно е провел разпит в таксиметровата фирма и на таксиметровия шофьор.
Лицето, което е възпрепятствало разследването (Валентин), е разпознал трупа, което прави "разпознаването" недостоверно, тъй като той няма брак с момичето.

Ето и още снимки, публикувани във въпросния сайт за запознанства:






В категории: Разследване


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
51
Коментара по темата
51.
Дядо Митко
28.08.2014 15:53:23
0
0
Към Кремена коментар 39.Мило момиче съгласен съм с теб но имай предвид,че господина е служител на МВР и ако някой се опита до обвинява то той обвинява МВР,а това е недопустимо.И 100 пъти да подновяват разследването резултата ще бъдат съшите,защото те ще се извършват от хора със същия морал
50.
Аз
29.06.2014 21:30:31
1
4
Има ги на стената и във Фейсбук те са публични и всеки може да ги види.
49.
неразбрала
29.06.2014 16:43:51
2
2
Къде пък ги видяхте тези снимки в профила на майката???
48.
Аз
27.06.2014 14:49:13
4
7
Историята става все по заплетена.
Аз пък не мога да си обясня държанието на родителите и ... В профила на майка и има снимки от 22.06. където тя видимо се забавлява ,танцува и т.н ,леля и също присъства на снимките ?!? Малко ми е странно всичко това .ясно ми е ,че няма да скърбят цял живот но има нещо смущаващо поне за мен
47.
KOI, KOI, KOI ?
19.06.2014 22:21:44
2
14
TOI E .... KORUMPETRO KUKA, TOI E !
46.
слуховете и неяснотите пораждат омраза
17.06.2014 11:36:11
4
20
Много си информиран, бе 45-ти? Пък се усеща, че не си и безпристастен, въпреки, че обвиняваш другите, че заемат страна. Цитат: "Това момче е уникално чувствителен и прекрасен човек,от когото много хора би трябвало да вземат пример за човещина и доброта." Как го разбра, откъде? - от това, че с тумба мутри е заплашвал диспечерката на таксиметровата компания да даде името и адреса на шофьора или от това, че после е налетял насред Бургас на шофьора със заплахи и се е укротил само след разговор с някой по телефона? Откъде, бе джанъм, го разбра, че е такава душица след като скритите му писания издават, че вече изпуска нерви и открито заплашва? Много си вътре в "истината"! Нека, като е толкова чувствителен, като е раним, добричък, невинен и т.н., а пък мразен и обиден от хората, които не му вярват, та нека наистина се яви с лицето си и лично да даде една пресконференция и да се защити!
Ако е чист и искрен какво му пречи? Нека сам защити името си открито! Хайде, чакаме!
45.
Истината поражда омраза
16.06.2014 22:52:57
13
5
Виждам,че доста хора със свойте коментари директно обвиняват Валентин Георгиев в убийството на Валя,без да разполагат с никакви конкретни факти за неговата вина.Те се опират единствено на своето пристрастно предчувствие и негативни симпатии,породени от скритите им всекидневни наблюдения върху неговия фейсбук-акаунт.Гарантирам ви,че Валентин е вече проверен обстойно от полицията и не само от полицията.Всички съмнения върху него паднаха отдавна.Уверявам ви,че този човек,който предизвиква вашия гняв,не е такъв,за какъвто го мислите.Това момче е уникално чувствителен и прекрасен човек,от когото много хора би трябвало да вземат пример за човещина и доброта.Подобни нападки показват в какво сме се превърнали ние,българите,заразени от убиващите душите ни завист,злоба,ревност,недоверие,параноя,егоизъм и бездушие.Тази трагедия превърна голяма част от обществото да превърнат скритите си комплекси в въображението да се превърнат в прозорливи детективи и психоаналитици.Никой не може да ви спре да играете в филмите,които ви харесват,но ви моля,осланяйте се повече на фактите,отколкото на личните ви чувства.Не произнасяйте подобни неоснователни обвинения и присъди към никого,без да сте уверени в това мнение.
Аз също не вярвам в самоубийството на Валя и смятам,че е убита насилствено.Надявам се,че скоро ще излезе някаква доказателствена следа,която ще накара прокуратурата и МВР да подновят разследването,което да открие истинския виновник.Това трябва да се случи,за да може да се изчисти не само името на Валя,а и на всички нейни роднини и близки.Никога не бива да забравяме,че убиецът на Валя е на свобода и се крие сред нас,вероятно и пише коментари във Фейсбук с фалшив профил.
44.
отворете си очите
16.06.2014 22:05:35
17
4
Престанете да обвинявате Валентин,всички който пишат против него се ръководят от визията му, не може всички да са красиви като вас. Лично не го познавате за да го изкарвате убиец, наркоман, побойник, разбойник, имал сайтове за запознанства, манекен ами вижте кога са отворени тези сайтове, дали тогава е имал връзка с Валя или виждате без да разсъждавате, защото така ви изнася, искате той да е убиеца, да ама не е.Вие не се ли превръщате в убийци като отправяте обвинения без доказателства и факти, значи ако се самоубие мотивите за това негово решение ще сте вие. Преди твърденията ви за убийство го обвинявахте,че той я подтикнал да се самоубие.Бъдете хора, ако вас ви обвинява обществото в нещо което не сте направили как ще се чувствате ...........
43.
BRAT GALEV
16.06.2014 21:19:01
3
15
Toz kompleksar na jivo e absoluten ubitak, vervaite mi. Javno epusnal maceto na nekoi ot shefovete, ta sled kato e stanala zavarkata, e posledvala i izdynka ot strana momiceta ... sled koeto e zamylcala zavinagi.
Njama druga pricina i logika, kukite da vkarat shemata za udavjaneto, sto procenta sa samoubili momiceto i zahvyrlili zad bunite na Port Burgas, mjastoto e perfektno izbrano,a i do tam rjadko se dopuskat hora.
Ako ne sym prav, da izlezne toja katadjia s liceto si pred mediite, da dade publicno preskonferencia i zashtiti svojata teza, da se vidi ot horata, dali ja priemat za prava i dostoverna. Njama i ne raboti shemata "licnia mu jivot", policai sas kompilacija snimki vav fasebook za vrazkata si s momiceto, njama kak da se pokriva zad teza za licni neshta.
42.
momi4e
16.06.2014 15:26:20
0
10
Sly4aq e dosta zapleten no istinata rano ili kasno shte izlezne .
41.
ivan
15.06.2014 22:51:58
0
13
vsichki sme do nqkakva stepen labilni , tova ne garntira che shte se samoubiem. Zashto e vzela telefona na taximetroviq za da se vurne s nego? i kak izobshto se e udavila s kamuk na vrata li e skochila? koi v burgas ne moje da pluva makar i malko
40.
ВАЖНО!
15.06.2014 15:30:00
2
27
ДО РОДИТЕЛИТЕ НА ВАЛЯ: ПОДАЙТЕ ЖАЛБА ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР С ИСКАНЕ ЗА НЕЗАВИСИМА ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА И ЕКСХУМАЦИЯ НА ТРУПА! ИСКАЙТЕ НОВО, НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ! ИМАТЕ ПРАВО НА ТОВА!
39.
Кремена
15.06.2014 15:13:56
1
32
Първо само да кажа не познавах ангелчето Валя,не познавам и Валентин,но съм жена и съм обвързана и в тази връзка,ако аз видя подобен профил на моето момче в подобен сайт за запознанства- това би ме съсипало... не знам дали бих искала да спра да живея,но със сигурност бих си загубила ума. Ако недай си боже се случи нещо с мен някога, бих се наранила най-вече от факта,че нито едина от приятелките ми не излезе с лицето си и с думите си,че и липсвам,че ме е обичала и,че се моли да съм на по добро място. Никой не се е върнал от оня свят да каже от там какво се вижда,но... ако се вижда нещо,то Валя .. е най-нещастния ангел... Приятели на Валя,защо мълчите,защо се държите, като бездушни същества?
Само да добавя... в профилът на Валентин в сайта за запознанства се вижда,че преди седмица е бил последня му вход в профила му... опечален.. страдащ... контактуващ с жени,които си търсят контакти с мъже... Не... това не мога да го приема.Не казвам,че трябва да се затвори в себе си или да скочи от моста,но подобни прояви.. публични... достъпни дори за мен, която нямам профил в никакви такива сайтове(1 от 5-те%)... това е поведение на човек,който не му пука от нищо.
38.
mvr
15.06.2014 13:23:53
3
10
тоя все повече ми напомня за Менашки-откачаници и двамата
37.
bale
15.06.2014 10:48:52
1
20
СЕГА... ПОЛИЦИЯ ЛИ, ПРОКУРАТУРА ЛИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА!
36.
????????????
15.06.2014 10:29:33
16
6
Много филми гледате това ,че вероятно е поебавал и други жени преди смърта и не е крим.престъпление, най- вероятно има болезнени ревности но ако при всички изневери някой се самоубива то 95% от двойките ще са с човек по-малко.
35.
Катоооо
15.06.2014 10:27:52
18
3
Я, отвори който и да е сайт за запознанства да видиш колко женени мъже или деклариращи сериозна връзка искат и се запознават с други хора! Ти голяма моралистка се изкара Касабовице!
34.
До регулировчика
14.06.2014 23:58:55
1
23
Ех, ти ли криво Му се моли, Той ли криво те разбра? Май нещата не вървят точно по план, а? Но си нагъл, вярваш си, мислиш си, че си велик, оптимист си, нали? Ама знаеш ли вица за оптимиста и песимиста?
Песимистът казал: "Не може да бъде по- лошо!", а оптимистът казал: "Може, може!" И твойта същата, мойто момче! Започна ли да ти пàри под крачката? Стана тя каквато стана, от тук нататък... влакчето май ще дерайлира, а? ;)
33.
чайка към гларус
14.06.2014 23:20:17
13
3
Поне аз не се наемам да твърдя ,че е проява на лицемерие поведението му. Създава се такова впечатление ,но то може да е погрешно. Само приятелите му могат да кажат ,както и общите приятели на двойката до колко Валентин е искрен човек.Не мога да знам дали мъка му е истинска, дълбока и изживяна, или е изиграна, когато не познавам лично човека.
32.
чайка
14.06.2014 23:00:56
1
20
За полицая Валентин нищо съм коментирал ,неговото поведение и на мен не ми се харесва. Обаче за умствения багаж на полицай си отговаря напълно.Вие какво очаквате да се държи като английски лорд ли?!
31.
@
14.06.2014 22:50:11
0
15
Хаха, точно така е, с нетърпение чакам пак да се включи
30.
Валентинчо, мамин сладък
14.06.2014 22:42:57
1
33
Издаваш се, тарикат, с всяко следващо писание се издаваш! Вече ти личи от всякъде, изпускаш си нервите и сам се набутваш! Дано се разплете историята, защото със сигурност не е самоубийство! А колкото до неграмотността ти, тя не може да се скрие /пише се прост, а не "прос"/, въпреки че се опитваш вече да не накъсваш думите.
И стига си си измислял версии и да ги набиваш на хората - то не бяха отвличания, секти, китайски вериги, любовници - бивши и настоящи и т.н. Прозрачно е! Все пак не всички са тъпи като теб!
29.
Гларус до Чайка
14.06.2014 22:41:49
1
25
Става дума за едно огромно Лицемерие от страна на полицая, който си джиткал, докато в същото време ревеше че я няма и искаше да усети топлината на ръцете и...
28.
15
14.06.2014 22:39:03
0
10
Защото той по принцип е силов, може да го е хванала в изневяра или той нея и моля те пиши на кирилица
27.
чайка
14.06.2014 22:35:07
17
7
Някой тука съчиняват сценарий за поредицата студио Х!Слънчасахте ли бе хора?! Вярно в България живеем където се случват през последните години какви ли не ужасяващи престъпления и всякакви безобразия, но няма нужда и вие да си ги доизмисляте.Недоверие ви измъчва долавя се ясно! Това може да е последица от липсата на доверие въобще в институциите ,полиция ,съдебни лекари и т н.Помислете дали това недоверие е свързано пряко с конкретния случай, или не вярвате въобще на нищо в тази държава?!Аз мисля, че е второто и в резултата на това сте изтрещяли до там сами да се правите на детективи.
26.
24 mnogo si pros
14.06.2014 22:14:38
14
4
az da ne sam valenti che pisheh taka,che zabolekarq e imal vrazka s neq dve mneniq nqma.ti si mnogo zapoznat s godinite znachi si blizak kaji,koga se e opitala da se samoubie pak sled liubovno razocharovanie li?golqm motiv za samoubiistvo spored men na emocionalno nestabilna vliubena jena v zabolekarq e rajdaneto na deteto mu.spored men toi e prekratil vrazkata i tova q e nakaralo da se samoubie.az pone mislq trezvo i izkazvam motiv dokato tuk nikoi ne kazva zashto priqtelq i iska da q ubie.
25.
Георги Бакалов
14.06.2014 21:42:38
2
20
№"15" ме ПРИНУЖДАВА да кажа НЕЩО БЕЗСПОРНО:В материала си от 9 юни назовах ДРАСТИЧНИ РАЗМИНАВАНИЯ в твърденията на полицията.По-късно в друга медия назовах ФАКТИЧЕСКИ ГРЕШКИ И ПРОТИВОЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ в разследването, което изисква намесата на прокуратурата!Вчера, 13 юни, стана ясно, че в Окръжна прокуратура има развитие - не се знае, дали е преписка или досъдебно производство; ДАЛИ Е СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ЗА УБИЙСТВО или СРЕЩУ КОНКРЕТНО ЛИЦЕ!НАБЛЮДАВАЩИЯТ ПРОКУРОР Димо Маджаров ОТКАЗВА ИНФОРМАЦИЯ!!!Това обстоятелство е известно и на други медии, до понеделник ЩЕ СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ МЕДИИ!В понеделник Красимира Кателиева (говорителката на Окръжна прокуратура-Бургас) ЩЕ ТРЯБВА да си отвори чаровната уста и ДА ЗАГОВОРИ!!! Толкова от мен!Сменям канала!
24.
.......
14.06.2014 21:24:28
2
18
Abe,q ne se izlagai!Kak ne te e srtam da sednesh da pishesh tuk?Kakvi sa tiq lokumi,se opitvash da raztqgash.Kato te hvana shupeto,si sednal da mesish i zabolekarq?Ami,nali toi vie zapoznal s Valq.Tq rabotila tam 4 godini i polunina i ti ne si razbral da li q 4uka li?Ili ne ti e pukalo ot tova?Ako,si sednal da pishesh komentari tuk,ne ti pravi 4est,da opluvash momi4eto koeto e bilo 4ast ot jivotata celi 2 godini!I dori da go e haresvala,ima osnovanie.Kade si ti,i kade e zabolekarq po stylbi4kata na nivata.Obrazovan,mlad,uspql,perspektiven,inteligenten i prosperirash maj.S manieri i vazpitanie.A ti,si tap,ograni4en,grozen i dosta kompleksiran selqndur.
23.
покана
14.06.2014 21:23:37
2
17
https://www.facebook.com/groups/1497233697159059/ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГРУПАТА ДА ОТКРИЕМ ИСТИНАТА ЗА ВАЛЯ, ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ
22.
опо попо
14.06.2014 21:12:47
2
24
много е голяма вероятността Валя да си е намирала приятелите в сайта за запознанства аха.бг ,защото и двамата и последни приятели имат профили там,там контактите и проверени ли са ??????????? Цялото и обкръжение трябва да се мине на детектор на лъжата, но явно полицията още от самото начало няма воля за разследване или им е спуснато нареждане от по отгоре да се замажат нещата.Това се потвърждава и от измислената декларация , която уж баща и простия селянин се сетил да поиска в началото, той тоз не може две приказки да върже, че чак и знаел какви права има СМЕХ!!!!!
21.
@
14.06.2014 21:09:56
2
26
Аз пък се чудя на Куртев- Второ РУ. Да вика валентин да я разпознава????Вместо той да му е основен заподозрян!!
20.
До.......
14.06.2014 21:05:40
1
23
Вие да не сте Валентин ? Както и да е, отговаряме- И да е била влюбена в зъболекаря, той едва ли е замесен, едва ли ще я вика посред нощ на моста и...какво е станало после кой знае. Но докато търсят Валя той да обикаля дискотеките - ебати лицемерието
19.
......
14.06.2014 21:02:48
15
3
kasabova zabolekara,zabolekara toi da kaje.ti pitai.
18.
......
14.06.2014 20:57:31
23
9
a zashto nikoi ne govori za zabolekara koito e bil intimen priqtel na valq i desettina dni sled rajdaneto na deteto na doktora tq e izpadnala v psihichesko rastroistvo,zashtoto e iskala neshto poveche,da ne zabravqme che tova ne e parviq i opit za samoubiistvo i na men da mi slagat roga i az 6te imam profil v sait za zapoznanstva.
17.
Георги Бакалов
14.06.2014 20:55:57
2
28
Малка корекция: „РАЗПОЗНАВАНЕТО” на трупа е недостоверно, НЕ ЗАЩОТО Валентин няма сключен брак с момичето, а ЗАЩОТО тъкмо той Е ВЪЗПРЕПЯТСТВАЛ РАЗСЛЕДВАНЕТО!
16.
ханко брат
14.06.2014 20:45:18
2
38
тоя , ако ставаше за нещо нямаше да е милиционер ,кво да го коментираме . язък за хубавото момиче да си отиде заради скрит педерас не е честно
15.
@
14.06.2014 20:31:39
4
26
Сегашният шеф на ОДП Калоянов, Цеца Рандева и Николай Куртев ПРИЗОВАВАМЕ ВИ да дадете обяснения за този случай. За да се разбере че МВР не прикрива някого! За да няма такива въпроси като в материала по- долу и за да сте чисти пред съвестjа си! Да не стане като с мистерията около убитата зъболекарка. Трупът бил обезобразен? Да не би да е бил обезобразен преди да го хвърли някой в морето?
14.
Sakina
14.06.2014 19:09:56
2
24
Toi e zamesen da go zaprat
13.
аха
14.06.2014 19:01:41
1
32
като му гледам снимките ми мяза на латентно гейче, дали в триъгълника няма замесен някой мускулест левент, ама кандидат за дупарата на сладурчето Валентинчо
12.
c6f62
14.06.2014 18:56:57
3
45
Много неприятна физиономия, чистокръвен селски бек.
11.
сещингс?
14.06.2014 18:52:59
3
24
Ми той много грозен, ма............
10.
хи-хи-хи
14.06.2014 18:51:32
2
26
Коментарите на 6 са адски неграмотни, а......... цитат: "виште в кой век живее те". Това насечено писане е много, много познато. Сега обаче е прехвърлил на кирилица, но неграмотността е същата...
9.
do haha & vaaaa
14.06.2014 18:45:15
3
38
Сензационно! Излязоха наяве скрити факти около Валя! Близки на момичето проследяват последните и мигове!

13.06.2014Общество03416
Сензационно! Излязоха наяве скрити факти около Валя! Близки на момичето проследяват последните и мигове!
Смъртта на красавицата Валя от Бургас потресе цяла България. Мъртвото й тяло изплува преди десетина дни от ледените води на Черно море, но загадките по случая останаха.

Група приятели на загиналата медицинска сестра изпратиха писмо до пик, в което описват покъртителни детайли около последните дни на Валя.

Ето и хронологията на събитията преди смъртта на красавицата (публикуваме писмото без редакторска намеса):

Неделя, 13.04.2014г.

Валя е трябвало да отиде на гости на леля си Иванка, но това се отлага, тъй като приятел на Валентин от Пловдив им е дошъл на гости и те са с него. Само за сведение – същият този приятел не обели и думичка през цялото време, докато Валя се издирваше, не сподели нито една нейна снимка, не писа нито дума в подкрепа на Валя, семейството й или на Валентин. В разговора с леля си, Валя казва, че в момента (в неделя) са на разходка с Валентин и на следващия ден ще се видят с нея да пият кафе.

Понеделник, 14.04.2014г.

Ден с големи въпросителни, ден, за който никой нищо не казва – къде е била Валя, къде е бил Валентин, ходили ли са на работа, не са ли, къде е отишъл въпросният приятел от Пловдив, който вчера дойде на гости? Очевидно Валя не е пила кафе с леля си Иванка, иначе разговорът от вчера нямаше да е последният между тях. Защо поне не са се чули? Никой не казва.

Вторник, 15.04.2014г.

Денят на изчезването на Валя.

Сутринта тя изпраща смс на д-р Илиев, в който му казва, че я боли коремът и няма да отиде на работа, но ако следобяд е ок, ще бъде на линия. Явно не е станала ок, защото така и не отишла на работа. Защо този смс не е проверен от МВР и защо не са попитали доктора за него? Не се знае.

Според лъжливите данни, които Полицията съвсем УМИШЛЕНО разпространява през цялото време, Валя е слязла в Морската градина към 23,30ч. Да, ама не! Към 23,30 баща й я вижда в стаята й, по нощница, пушейки цигара. Казва му, че ще си ляга. Около час след това се облича, поръчва си такси, но не пред дома й, а в средата на квартала, излиза и потегля към центъра на Бургас. В таксито се държи нормално, седнала е отпред (абсолютно противоречащо на информацията, че Валя е в тежка депресия!

Човек, изпаднал в тежка депресия и тръгнал по последния в живота си път, не седи отпред, не се усмихва и не се шегува с шофьора! Би седнал отзад, би плакал или поне би бил мълчалив в тъмнината и тишината!), говорила си е с шофьора, и което е най- важното – КАЗАЛА Е, ЧЕ ОТИВА НА КУПОН С ПРИЯТЕЛИ!!! Около 01.00ч слиза на входа на Морската Градина, плаща, взима телефона на шофьора, за да му се обади да я прибере НА ВРЪЩАНЕ, тръгва по алеята (откъдето след това може да е тръгнала в която и да било посока) и изчезва в нощта!

Сряда, 16.04.2014г.

Докторът чака до към обяд, след което звъни на Валентин (?!?), за да го пита защо Валя я няма на работа. Тук не се знае какво следва, но според „неофициални източници от МВР“, Валентин подава сигнал в Полицията,че Валя е изчезнала. В ролята си на какъв Валентин подава сигнала? Защо баща й не го е направил?!

Историята мълчи, но така, както не се знаеше коя е изчезналата жена, така изведнъж гръмна новината, че баща й е подписал декларация, която забранява да се изнасят каквито и да било данни за Валя, в това число даже името й и снимките й. Може би по тази причина сигналът, подаден за изчезването на жена ЛИПСВА в сводката на МВР! Може би пак по тази причина, месец по- късно, сигналът за намерен труп пак ЛИПСВА в сводката на МВР?! И ако до тук нещата бяха странни, то от тук нататък започна големият ЦИРК!

В главните роли – Валентин и фамилия, в поддържащите роли – знайни и незнайни „приятели“ на Валентин, второстепенната роля беше отредена на медиите, а зад кулисите стоеше…. полицията! Да, точно така! И, моля, ако някой може да ме опровергае, нека го направи, но имам един въпрос – нима всичките тези мастити адвокати, защитавайки малки, големи и още по- големи личности от ъндърграунда и не само, не знаеха през всичките години на прехода, че такова нещо като „декларация, забраняваща на МВР да изнася информация в общественото пространство“ съществува, та ги разнасяха до девето коляно и вееха кирливите им ризи на воля, но пък един простоват, селски човечец го знае, и „принуди“ полицията да мълчи?!

Но да продължим по същество с цирка: МВР отцепи целия район в Морската градина! Пиле не можеше да прехвръкне, докато те „претърсваха“! Претърсваха за какво?! Ако тя е скочила от моста, какво търсят те в Морската?! Наложиха пълно затъмнение над случая, но пък Валентин, пренебрегвайки тотално забрани и желания на бащата на Валя, изнесе де що имаше информация и снимки за нея в интернет!

И оттам като заваляха едни статии (ама не цяла неделя, а цял месец, че и до ден днешен!), преливащи от противоречива информация (за което не можем да виним медиите – без информация, толкова!). Уж всичко беше от „сигурни, но неофициални източници в МВР“, хем едно с едно не се връзваше! Ту „категорично“ заявяваха, че Валя не е засечена никъде на камерите в Морската, тук пък беше засечена, че минава по моста, после се виждало как влиза спокойно във водата, накрая пък вече се виждала как 2 часа се разхожда по моста и си свети с телефона! Като казахме телефон – този прословут телефон изникваше като феникс от пепелта поне 5 пъти!

Първо звънеше, после спря, после го нямаше, после уж бил стоял два дни на мостика, но никой не го взел, после се появи в дома на рибар (неизвестен и най- вероятно несъществуващ!!!), към края на драмата взе, че цъфна на мостика, прилежно „подреден“ до цигарите и запалката на Валя, а най- накрая пък бил намерен от момчето, открило трупа! Дрехите на Валя уж бяха намерени на мостика, уж се виждаше как си съблича якето и си събува обувките, оставяйки ги на моста, преди да скочи, а накрая се оказа, че месец по- късно, ботушите (забележете!) си плуват кротичко около нея?!? Тялото на Катя от Варна изплува чисто голо, защото „теченията и блъскането в скалите свалили дрехите от тялото й“, а Валя за 33 дни си беше напълно облечена, че и с ботушки до нея?!

Целият случай преливаше от пусто в празно, или иначе казано – от лъгане и мазане, към мазане и лъгане, но версията самоубийство се ЛАНСИРАШЕ нон стоп! Умишлено се пускаха МУХИ – днес, че Валя е научила, че е бездетна (безумна и смешна „диагноза“, кой я измисли?!) и за това се самоубила, утре, че е била вманиачена по тялото си и заради килограми си е сложила край на живота, вдругиден беше луда, с психични отклонения, с безброй „случаи“ на самоубийци в рода (една от които – нейната баба по баща, която се оказа жива и здрава и дори присъстваше на погребението на Валя!), после пък бяха китайски триади, после отвлечена за проститутка, после секта, а накрая се опитаха да пробутат лъжата, че е взела наркотици, и за финал, уж била нещастно влюбена в зъболекаря!

Само че една страдаща и нещастно влюбена жена не ходи на сватбата на „любимия“ си с друга жена, и не се снима с красива усмивка със „съперницата“ си! А през цялото това време, главното действащо лице Валентин не излизаше от фейсбук, цъкайки снимка след снимка, не обелвайки думичка, не казвайки нищо на никого, а ако евентуално някой питаше по- настоятелно, получаваше от Валентин грубости, обиди, дори заплахи, и не на последно място лъжи! Като тези, че Валентин абсолютно нищо не знае, ама нищичко! Нищо повече от това, което хората знаели, а всъщност това далеч не е така! Валентин има информация от първия миг!

И ако отново се опита да излъже, че е чиста сълзица, примерен полицай, сломен от мъка, търсейки любимата си, и нямащ нищо общо с личности със съмнителна репутация, то тогава попитайте го, моля, ОТКЪДЕ ТОЙ НАУЧИ ИМЕТО НА ТАКСИМЕТРОВАТА КОМПАНИЯ?! ЗАЩО ОТИДЕ С ЕДНА СЮРИЯ МУТРИ ТАМ, ЗА ДА ЗАПЛАШИ И ИЗКАРА АКЪЛА НА ДИСПЕЧЕРКАТА, ЗА ДА МУ КАЖЕ ИМЕТО НА ШОФЬОРА И КЪДЕ СЕ НАМИРА ТОЙ В МОМЕНТА?! ЗАЩО СЛЕД ТОВА ОТИДЕ И НАЛЕТЯ НА ШОФЬОРА НАСРЕД БУРГАС, НО МУ БЕШЕ ЗВЪННАТО ПО ТЕЛЕФОНА И СЛЕД КАТО НЯКОЙ ПОРЯДЪЧНО ГО СКАСТРИ, ВАЛЕНТИН ПОДВИ ОПАШКА И МИНА В ПОЗА „ПЕРДЕ“?!

Защо всички, които имат глави на раменете си и започнаха да задават неудобни за Валентин въпроси, бяха заплашвани в интернет, като се използваха думи като ДАНС, съд, присъди, и дори лична саморазправа?!?! Самият Валентин също заплашва! Лично! Естествено, имаме го документирано! Защо организира първата „акция“ за издирването на Валя на съвсем друго място от това, на което тя уж е скочила, но самият той НЕ присъстваше?!

Втората „акция“ беше пак в друга посока, и естествено със същия „успех“! Защо през цялото време призоваваше Валя да „се върне“, „да е силна там, където е“, „да знае, че му липсва“ и т.н. и т.н. Защо след като колегите му от МВР заявиха, че има намерени дрехи, той каза, че няма такова нещо?! Те – има записи, той – няма записи! Те – има я на камерите как скача, той – няма я на камерите как скача! Защо, защо, защо… въпроси без отговори! Майката – Пенка Иванова, очевидно уплашена, молеше главният секретар да дойде! Защо? Дали защото не се страхуваше от някого на местно ниво? Дали защото не беше заплашена? Няма как да разберем, а и г-н Лазаров не намери за нужно да отиде. Какво тук значи някаква си майка….

Така изминаха 33 дни, в които тоталната дезинформация заля обществото, хората виждаха, че пред очите им се играе театър, но какво да направят, как се опонира на тези, в чиито ръце е и ножът, и хлябът?! Но да говорим с факти – 33 дни ни беше УМИШЛЕНО втълпявано от „специалисти“, че морето е много студено (сякаш сме на полюсите!) и трупът на Валя можел да „се консервира“ за дълго време, дори години, или да изплува чак лятото, когато водата достигне 20 градуса, защото до тогава дори няма да се подуе, тъй като за това трябвало висока температура (сякаш 14 градуса е лед на кубчета!), че можело да изплува чак в Турция, и т.н. и т.н. приказки под шипковия храст! Но след 33 дни трупът удобно изскочи на място, нямащо нищо общо с Турция, но много близко до мястото на предполагаемото скачане, и за съжаление място, където никой не си направи труда да претърси!

Хората питаха – защо Валентин търси само на Северния плаж?! Защо не и в друга посока?! Страх го е да не намери нещо, което не трябва ли?! Защо не пуснаха катери? Защо още на първия ден, след сигнала, не пуснаха водолази? Защо не опитаха с термокамери? Защо, защо, защо…

18.05.2014г.

Та, както казахме, тялото изплува. И какво се случи? Същите тези, които ни хвърляха прах в очите цели 33 дни, че тялото не може дори да се подуе, за да изплува в тази студена вода, сега излязоха, и разбивайки на пух и прах цялата си собствена теория за горното, заявиха, че тялото е „силно разложено“, „в напреднал стадий на разложение“, „неразпознаваемо“ и т.н.! Моля, направете независимо запитване към чуждестранна лаборатория по криминология и криминалистика, и научете за колко време в такава температура, в солена вода, това тяло би се разложило до неузнаваемост, че и да е „обезобразено“! „Според първоначалния оглед не става дума за насилствена смърт, няма следи от насилие по тялото“ (цитат от МВР). Питаме – как при силно разложен труп прецениха от пръв поглед, че не става дума за насилствена смърт?! Как биха установили задушаване например? Или отравяне? Или прободна рана с тънко острие? Или спукан черен дроб (от евентуален побой!)??? Или мозъчен оток?

И поне още десет варианта, които са невъзможни за установяване при „първоначален оглед“! Но да насочим вниманието си към самото откриване на трупа. Намери го едно (лъжа!!!!) момче (неизвестно), което беше разпитвано още там, на място, без още да е пристигнала следствената група (полицаят, охраняващ мястото дава указания на пазача да не допуска никой, освен следствената група!)!!!! Всъщото време, полицаят, слизащ от патрулния автомобил, задава въпрос на момчето: „Кой беше с тебе?“, момчето му отговаря: „Аз И ОЩЕ ЕДНО МОМЧЕ!“!!! И какво му казва полицаят??? „Нищо, няма да казваш!“ За справка – ФЛАГМАН ПРИТЕЖАВА ЗАПИСА!!! Ние също!!! Какво последва?! БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ! Лично се появи комисар Милен Димитров! Отцепиха целия район! Не допуснаха никой до мястото!

Само за сравнение, нищо подобно не се случи при намирането на трупа на удавената Катя от Варна, репортерите дори бяха допуснати да снимат трупа от една ръка разстояние! Като казахме Катя, да направим едно просто сравнение – при вълнение от 3-4 бала, Катя изплува за 4 дни на същото място! При спокойно море, на Валя й трябваха 33 дни, за да изплува на километър разстояние, така заклещена в тетраподите, че едва я извадиха?!?? Нима?! Какво се случи после? За разпознаване беше извикан…. Валентин!??!? Защо Валентин?! Откъде- накъде и в ролята на какъв?!

Близките НЕ бяха допуснати същата вечер, а беше изчакано до следващия ден, но за сметка на това Валентин беше извикан за разпознаване още същата вечер, дори изчаквайки го да се върне в града, тъй като бил извън него?!?!? И какво се установи от разпознаването на татуировка „във формата на пеперуда“ (нищо подобно!) и пиърсинг на горната устна (при положение, че лицето било изядено от морски обитатели!)?! Че категорично и без съмнение това е Валя ли?! Няколко снимки на дрехи, Валентин каза „Това са дрехите, с които Валя е напуснала дома си, това е Валя!“ (при положение, че той няма идея тя с какви дрехи е напуснала дома си, защото те не са се виждали поне 48 часа преди изчезването й, според неговите думи!), и готово – разпознаването приключи.

Защо никой не каза на тези хора (сем. Иванови), че има право да изискат втора, независима тройна, петорна и т.н. аутопсия и експертизи?! Защо им подхвърлиха само жалката МУХА за второ ДНК?! За какво им е? Проблемът не е дали това е Валя, проблемът е КАКВА е причината за смъртта?! Относно Валентин – защо човек, който твърди, че с любимата си плануват сватба (за която се оказа, че никой техен близък не знае, а напротив, оказва се, че те дори НЕ живеят заедно, както Валентин УМИШЛЕНО заблуждава обществото от първия ден!), не знае, че тя не е ходила два дни на работа и е болна (според доктора), ние не можем да ви отговорим, вие сами си отговорете.

Защо същият този човек не спря да се сприятелява с жени във фейсбук, да харесва снимките им, изглеждащи като снимки на поразсъблечени фолкпевици, да се присъединява към групи, в които има снимки на разголени девойки и вицове, за забавление, докато играе ролята на много страдащ влюбен, също няма да отговорим.

Факт е обаче, че през цялото това време на цирк и пошлост сестрата на Валентин отиде, поослуша се в къщата на Валя, явно се успокои, и после си хвана пътя, а Валентин висеше във фейбук и се радваше на съчувствието на фенките си. Това ли е страдащ човек?! Няма обяснение, няма оправдание! Не е първият, който е загубил близък!

Ние досега такъв страдащ за любимата си човек не сме виждали, за вас не знаем! На фона на тази пародия, НИТО ЕДНА приятелка на Валя не посмя да излезе с лицето и името си, за да каже каквото и да било за Валя – добро, лошо, нищичко! Защо?! Страх?! От кого?! От лошото пиянство на Валентин?! От приятелите му с дебели вратове?! В допълнение към цялостната картина, братът на Валя – Константин, не се появи никога и никъде, не каза нито дума за сестричката си, не го видяхме на плажа да я търси, нищо…. сякаш не съществува! Едва на погребението се показа на дневна светлина, сякаш излязъл от нищото.

И за да е пълна пародията, майката и сестрата на Валентин се нахвърляха яростно върху всеки, дръзнал да зададе какъвто и да било въпрос за Валя, наричайки го злобар, клюкар, и пъдейки го, че не му трябвало нищо да знае – само да споделя снимките и да мълчи! Вместо както всички нормални хора, които имат изчезнали близки, да бяха излязли да кажат – Валя е висока еди колко си см, за последно се предполага, че е била облечена с еди какво си…. те ни баламосваха с лъскави снимки и шикозни тоалети, като на всички ни беше ясно, че Валя надали е тръгнала с тези рокли посред нощ към Морската градина.

И така, времето си минаваше, кашата беше пълна, хората шушукаха, но не смееха да се обаждат много- много, и нормално, след всичките тези заплахи и нападки! Валя изчезна, нямаше я 33 дни, после я прибраха набързо, скрита- покрита, без никой да я види, дори родители, роднини, близки, приятели… но пък Валентин нали я разпозна?! Е, това беше по- важно (за някого)!

Всичко си дойде по местата, трупът замина към гробището в Лозово в затворен ковчег, а някои хора обърсаха потта от челата си! Кои? Оставяме на вас да разкриете! Ние ви дадохме всичките тези жокери, за да ви помагат по пътя към истината! Защото Валя го заслужава! Само така тя ще почива в мир!

И накрая ще завършим така: Почивай в мир, Вале! Не сме те забравили!!!

Няма да се откажем!!!
8.
ахаха
14.06.2014 18:41:08
2
22
аз нямам спомен,точно Касабова да е осъдил някой до сега?А Вие, знаете ли за нещо подобно?
7.
haha
14.06.2014 18:32:06
22
11
аз ако съм на негово място щях да заведа дело срещу Касабова и да го спечеля без проблем. Доста погазване на правата му има тук така че делото ще свърши за 1 ден
6.
vaaaa
14.06.2014 18:29:11
39
11
Престанете да го коментира те . Всеки е свободен да се регистрирва където иска , да си ка4ва каквото иска . Вие не сте хората да го критикува те . 99 процента имат регистрация в сайтове за запознанства , а и все пак не живеем в каменната ера . Отворете малко тези о4и и вище в кой век живее те .
5.
''''''''&#
14.06.2014 17:49:44
5
35
Може ли,това да е модела за подражание,и образец за служител в системата на МВР??Гледам и не вярвам на очите си!?Каква безупречна визия,каква елегантност и прилежност!Какъв респект и сериозност само?А,малките момченца мечтаят,като пораснат да пазят хората от лошите.
4.
@
14.06.2014 17:34:27
5
28
Потресени сме от това което става ясно за него. няма ли да се самосезира прокуратурата? Или поне началниците му?
3.
lili
14.06.2014 17:30:30
2
24
abe ebati ovchara kakvomu haresvat na maytikozna kuka
2.
к
14.06.2014 17:25:13
2
27
Бях гледала профила на Валентина миналата година мисля по това време се е обвързвала няколко пъти с него, това означава, че са се поскарвали
1.
оттегчен
14.06.2014 17:07:28
3
27
Що ни занимават с тоя охлюв?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори