×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдът пусна вкъщи Нуран от наказателната бригада на лихварите в Каблешково, бил само шофьор на биячите


Съдът пусна вкъщи Нуран от наказателната бригада на лихварите в Каблешково, бил само шофьор на биячите
Гюнер Сюлейман и Нуран Бекир бяха с мярка за неотклонение задържане под стража. Според прокурора Бекир само е возил останалите трима яки кредитни инспектори
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Май 2014, Понеделник, 18:18 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка Боряна ТЕНЧЕВА

Окръжният съд го пусна под домашен арест

Окръжен съд – Бургас пусна под домашен арест наложената на Нуран Бекир от групата на коравите кредитни инспектори, подсъдими за побоя на длъжник по кредит в Каблешково. Магистратите промениха днес досегашната му мярка за неотклонение задържане под стража. Той е разследван по обвинение в изнудване, придружено с причиняване на лека телесна повреда и отнемане на имущество, което е извършено от две и повече лица. За деянието, извършено на 09 април 2014 г. в с. Каблешково, са обвиняеми общо 4 лица, служители на фирма за бързи кредити „Вега-1” в Айтос. Още на 11 април 2014 година четиримата обвиняеми – Сами, Кенан, Нуран и Гюнер, поискаха да си отидат вкъщи като въпреки здравия си външен вид се изкараха тежко хронично болни. Тогава Районен съд – Поморие е наложи на Нуран Бекир и Гюнер Сюлейман мярка за неотклонение задържане под стража. На 12 април 2014 г. съдът е отхвърлил искането за изменение на мярката за процесуална принуда в по-лека. Обвиняемият и неговият защитник обжалваха пред Окръжен съд – Бургас този отказ. Адвокатът пледира, че първоинстанционният съд не е взел предвид новите обстоятелства по делото, въз основа на които искат изменение на мярката за неотклонение. С разпитите на двама от разследваните било изяснено, че Бекир присъствал на мястото на престъплението като шофьор на автомобила, а самото деяние било извършено от други лица. Събрани били доказателства, установяващи точно кой е нанесъл побой на пострадалото лице. Според защитника предходното условно осъждане на подзащитния му не обосновава опасност той да стори престъпление. Не била налице и опасност да се укрие. Бекир и адвокатът му помолиха съда да му бъде определена по-лека мярка за неотклонение.
Представителят на Окръжна прокуратура – Бургас намери за основателна молбата на Бекир за изменение на постановената му мярка за неотклонение задържане под стража. След прецизен анализ на събраните доказателства държавното обвинение прави извод за семпло участие на обвиняемия в деянието, предмет на разследването. Той е работил като шофьор и изпълнявайки служебните си задължения е превозил останалите трима до местопрестъплението, уточни прокурорът. Той посочи, че разследването е в начален момент, а останалите трима обвиняеми за деянието са с мерки за неотклонение домашен арест. Прокурорът приема, че изменение на мярката за неотклонение задържане под стража в домашен арест, ще бъде адекватно спрямо извършеното от Бекир и не би попречило за разкриване на обективната истина.
Определението на Окръжен съд – Бургас е окончателно.

В категории: Поморие


6
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
dolen
20.05.2014 00:03:12
0
2
неционалисти*
5.
do 4
20.05.2014 00:01:45
1
6
Така ще е ,братле. Докато наще националисти обичат повече русия, от колкото България, така ще е....за жалост....
4.
МВР - отново зле
19.05.2014 21:43:48
0
6
Браво пуснаха още едни бандити на свобода. В България явно е далавера да биеш хора и трудно мога да се те осъдят за това. В щатите никога и в никакъв случай нямаше да ги пуснат преди да полежат поне 3 години.
3.
Матриот
19.05.2014 18:13:39
5
11
Еми то и аз викам Аман от малоумници расисти ама и на мен няма кой да ми направи и кефа да ви запука по квадратните глави. Като чуете турчин и пощръклявате, все едно турците са ви виновни, че сте дотам малоумни, че да не можете да се похвалите с нещо друго, освен че сте българи. Поне да правехте нещо за България... само мрънкате и оглушавате орталъка със тая вашта сляпа и празна агресия!
2.
kafa
19.05.2014 17:54:43
3
13
Кафа от рязани бургии! Защо не организират една бригада с качулки и да ги разсипят някъде из селата докато малтретират хората?
1.
Cvetanov
19.05.2014 16:48:30
1
4
Domashen arest ili na svoboda, na tezi im e teglena 4ertata, pishete gi ne vyzvrashtenci. A moge i da gi samoubijat golemite lihvari, ce kuhite rezacite izportiha biznesa i dyrgavata gi nalazi.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори