×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Магазинът с падналия таван в мола бил пълен с клиенти, високите стелажи спасили хората от гибел (ОБНОВЕНА)


Магазинът с падналия таван в мола бил пълен с клиенти, високите стелажи спасили хората от гибел (ОБНОВЕНА)
Част от окаченият таван на дрогерия "Лили" се изсипа неочаквано, стелажите успяха да го задържат за да не смаже главите на продавачките. Четири линейки и три полицейски дойдоха на мястото на инцидента
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Август 2013, Събота, 11:21 ч.
Автор: Флагман.БГ Снимка Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Полицията не е уведомила Инспекцията по труда, няма и официално становище от пиар агенцията на търговския център

Полицията не е уведомила Инспекцията по труда в Бургас за падналия таван в мол Галерия снощи. Инцидентът като по чудо не взе жертви. Гипсокартони, вентилационни системи се изсипаха над главите на продавачките в дрогерия "Лили", която се намира на първия етаж до входа на хипермаркета "Карфур". Магазинът бил пълен с клиенти по време на инцидента. Единствено стелажите със стоки са успели да задържат огромната маса да не се изравни със земята. Настанала паника за секунди, хората пищели от ужас, успели обаче бързо да излязат от помещението.

«Не съм запознат с инцидента, най-вероятно защото няма пострадали на работното място», коментира пред Флагман.бг директорът на Инспекцията по труда в Бургас Павлин Васков.

Според запознати повреда във ВиК тръби е причината за срутването. Именно затова са се наводнили и магазините до дрогерия «Лили». Други служители в мола обясниха пред Флагман.бг, че водата е от задействалата се от алармата противопожарна система. Повече от 12 часа от пиар агенцията на мол «Галерия Бургас» мълчат. До този момент няма официално съобщение за поредния срутен таван на магазин в търговския център.

Още след инцидента магазинът беше отцепен, охраната не позволяваше на медиите да се доближат до дрогерия "Лили". Днес обектът е затворен.

Преди малко повече от година - на 25 юни 2012 падна тавана на магазин Андрюс. Тогава пострадаха продавачка и техник, които бяха откарани в болницата с „разкъсно-контузни рани“ по ръцете




В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
Вили
12.08.2013 11:56:35
1
2
А, сега се зачетох по-задълбочено в информацията и виждам,че все пак се споменава някаква пиар агенция. Ами в такъв случай... блазе им на Галерия за хората, с които са се обградили
12.
Вили
12.08.2013 11:55:00
1
1
Неадекватна работа, кой ги е учил тия от Галерията как се реагира при кризисни ситуации? Нямат ли професионалисти, които да им помогнат да отиграят инцидента? Толкова ли им се свидят парите, че не си наемат професионални пиари, които да им пазят имиджа и да не допускат интерпретации в случай на инциденти?
11.
до банкера
10.08.2013 22:50:58
1
8
много си тъп. предполагам, че по твоята логика, Цветан Василев е платил на Бесовете да бутнат тавана за да оплюят Галерия Бургас. Евреите трябва да запалят една свещичка, че няма жертви - вчера в Андрюс, днес в Лили, не ми се мисли утре на кой магазин ще падне тавана.
10.
Банкер
10.08.2013 20:12:35
4
8
Еей това Бесове са най-продажната кочина. Септична работа. То е ясно, че ви плаща Цветан Василев да плюете по Галерия, но така едва ли ще успеете да вдигнете рейтинга на провалената му перачница за пари, наречена Странд. Колкото и да се пънете не можете да изгоните хората от Галерия и да ги натикате в обора на Странд!
9.
Потресен
10.08.2013 19:31:55
2
6
Така е :) от другия мол събориха тавана в ПР акция за да покажат, че при тях като няма таван - няма какво да падне ... епично глупаво заключение. Иначе Галерия пак са неадекватни като предния случай с Андрюс, няма ли да си наемат нормален ПР отдел?!
8.
бдителен
10.08.2013 19:13:36
2
3
Сигурно просто случайно наред с този вървят хвалебствени материали за другия мол. Прозрачничко
7.
бдителен
10.08.2013 19:13:36
2
3
Сигурно просто случайно наред с този вървят хвалебствени материали за другия мол. Прозрачничко
6.
то взе да става обичайно
10.08.2013 16:09:48
0
3
защо го пишете като новина?
5.
българин
10.08.2013 15:32:58
0
2
бесния: що не вземеш да пишеш на кирилица и тогава да си даваш мнението, че нещо много трудно ти се разчита.
4.
до 3
10.08.2013 15:15:58
0
6
имаш грешка.работника падна от скеле не му е падал таван
3.
Besnia
10.08.2013 14:51:25
3
6
Galleria Burgas mnoo vzeha dase izlagat veche o6te predi otkrivaneto na mola pak v edin ot magazinite se sruti tavan i togava zagina edin ot rabotnicite v mola izliza che ne6to mola nee stroen kachjestveno posle kak horrata da vlizat vnego da pazaruvat spokoino izliza che vseki edin ot tavanite na magazite moje dase sruti nad glavite na klientite kvo praim togava.
2.
репортерката
10.08.2013 14:34:47
1
7
Магазин Лили бе един от любимите на репортерката, както и "Зара" и "Скандал". След видяното вчера, авторката буквално изпитва ужас да влезе в мола, защото ако се беше случило в "Зара", там няма стелажи, които да поемат огромната тежест... Нужна е цялостна инспекция на този мол!
1.
бургазлия
10.08.2013 13:27:15
1
4
репортерката, нещо не ги харесваш май тия от галерията. я с карфур ще се дъвчеш, я направо с мола. да нямаш някое магазинче в района и да ти дръпнаха клиентите, че си толкова заядлива с тях. :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори