×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Пловдивски пастор пуска пипала на пирамида в Бургас, снощи десетки млади хора изгоряха с по 60 лв.


Внимание! Пловдивски пастор пуска пипала на пирамида в Бургас, снощи десетки млади хора изгоряха с по 60 лв.
Велчев/Делчев в черен костюм набира интелигентно жертвите. Той каза, че е бизнеспредставител на Сейв къмпани интернешънъл, която се оказа ООД, регистрирано в Пловдив на 26 март 2013 г.!
04 Юни 2013, Вторник, 20:12 ч.
Автор: Флагман.бг, Катя КАСАБОВА

Днес жертвите със сигурност търсят поне по петима балъци, които да запишат на по-ниското ниво, за да си избият парите
Сега е моментът да правиш пари или да се оправдаваш! Ние произвеждаме милионери! Ние стоим зад предприемчивите българи! Ще ви направим финансово независими! Докато пазарувате вие ще печелите!

С тези призиви, на фона на мощна динамична музика и показването на портретите на успели световни личности започна т.нар.бизнеспрезентация в зала „Компас“ на бургаския  интерхотел „България“ на 3 юни вечерта. Наш репортер влезе под прикритие, след като буден гражданин ни алармира, че към залата са се втурнали много млади хора – момчета и момичета, сред които се мяркат съмнителни типове, облечени в черни костюми, както и такива с явен външен вид на мутри-охранители.

Пред мултимедията като водещ се изправи строен младеж в черен костюм и бяла риза, представяйки се за Атанас Велчев или Делчев – не се чу ясно, тъй като на фамилното име водещият сниши глас.

 
Ако видите този надпис и лого, да знаете, че зад него стоят пастор Светослав Петров –  заможен бизнесмен от Пловдив и съдружникът му Станчо Рангелов
„Аз съм бизнеспредставител на SCI – Сейв къмпани интернешънъл , това е българската компания на предприемчивите българи, която вече се развива и в Европа“, обяви Велчев/Делчев.  След това започна да пуска слайдове на разни статистики от САЩ, според които населението се деляло на 1% богати, 4% финансово независими, 5% - хора на възраст над 60 години, които още трябва да работят, 36% - починали и 54% - финансово зависими. На присъстващите млади хора от региона водещият  обеща да ги превърне отначало във финансово независими, а после и в милионери. При това не с работа, а като им осигури възможност да живеят от пасивни приходи – тъй както живеят богатите от спестяванията си в банките и наемодателите на скъпи имоти. Велчев/Делчев непрекъснато цитираше някакъв японски гуру, който му бил дал рецептата за бързото забогатяване и така около 40 минути с филмчета и музика, той успя да убеди новодошлите, че трябва само срещу 10 лв. да попълнят регистрационен формуляр, после да платят 50 лв. и да получат бизнескарта, с която  да почнат да печелят. Условието – да навият още поне пет свои приятели, които да се включат. Разбира се, Велчев/Делчев намекна, че може и да не почваш от най-ниското стъпало, а направо да си купиш т.нар. бизнесцентър с готови клиенти, но не конкретизира каква е първоначалната инвестиция. Внушението, което бе постигнато -  започваш веднага да печелиш, защото в картата са описани  търговски обекти, които ще ти предложат стоки и услуги с намаление. За да печелиш още повече бонус точки обаче ти трябва да привличаш нови и нови „жертви“, наричайки ги, според терминологията на SCI,  приятелски кръг. Така оформящата се финансова пирамида на поредния фараон бе наричана през цялото време „мрежов маркетинг“ .


 Пловдивски измамници набират в Бургас балъци за поредната пирамида, влезте и вижте какво обещават“, подшушна ни гражданин в коридора към зала „Компас“
Флагман.бг успя да се задържи в залата само в първата част, преди да са почнали събирането на личните данни за попълването на регистрациите и успя да снима водещия Атанас, ако изобщо това е истинското му име. Нашият екип разпозна сред присъстващите знакови фигури от престъпния свят в региона, някои от които фалирали в края на миналия век, както и други позабравени лица от подземния живот, тъй като са се изселили от Бургаска област. Но какво правеха те в тази зала – облечени прилично и създаващи впечатление, че са част от вътрешния кръг?

Какво установи проверката ни днес: зад гръмкото название „Сейв къмпани интернешънъл“ООД в информационната система Дакси стоят двама души от Пловдив. Това са Светослав Владимиров Петров – на 38 г. и Станчо Николов Рангелов – на 33 г. Фирмата е регистрирана на 26 март 2013 г.! Разследването ни продължи със съдействието на пловдивски колеги, които разпознаха Светослав Петров като евангелски пастор – председател на Националния християнски център и на Българската божия църква „Християнски център жътва“. Той и съдружникът му Станчо Рангелов въртят няколко търговски обекта в Пловдив, между които и   ресторант.

Със сигурност снощи в зала „Компас“ изгоряха поне 70 млади бургазлии с по 60 лв., които днес опитват да си върнат, търсейки поне петима сред приятелите си, за да ги зарибят.


 Светослав Петров (вляво) и Станчо Рангелов в един от пловдивските им търговски обекти. Снощи тези две лица седяха сред публиката в Бургас и се правеха на гости, Снимка Цветелина Ангелова








Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
101
Коментара по темата
101.
batemityo
13.09.2013 12:29:41
1
5
Пазарувай и пИчели

Искам да съм бизнес-партнер, мамо
Беемве да дрифтам до откат
Мацките да шашкам искам само
с Ес Ци Ай-я да съм най-богат.

Искам да съм АЗ тук важна клечка
Кинтите да бачкат зарад мен
Беемве паркирам на пресечка
Всеки МЕН да гледа - бизнесмен.

Лузърите нека ми завиждат
Яд ги е, че немат беемве
тук при мене кинтите прииждат
в карта сейв са, не във портмоне.

С поглед мазен аз франчайза внасям,
за да просперирам; Ех мечти!
Кинти за фар’она аз ‘ше снасям
бизнесмен да ставам аз, . . . почти
100.
Vassiko
10.09.2013 16:10:37
0
1
http://www.lyoness.com

:) така е...като е копи - пасте
Това е линка към международната компания, която нашите юнаци копират
99.
Vassiko
10.09.2013 16:07:23
0
0
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/01/21/1029208_jesus_saves/
98.
Vassiko
10.09.2013 16:06:14
0
0
Сори, но не е измислено ! ето линк към "откриваторите". Идеята не е лоша, но се съмнявам дали в по късен етап ще се включат големите хранителни вериги, където се пазарува най-много. Чудно ми е само как са създали софтуера за кеш-бек трансферите. Копи-пасте от линка ли по горе.... :)
97.
Цитиращ
02.08.2013 18:10:39
5
1
Лицето Радослав правилно е цитирал Точка 14 от закона. Там гласи, че пирамидалните продажби, ЧИЯТО ОСНОВНА ЦЕЛ НЕ Е ПРОДАЖБИТЕ НА СТОКИ И ПОТРЕБЛЕНИЕ са забранени. Тази компания е сключила договор вече с над 1300 търговски обекта, където се продават стоки, услуги и има потребление. Т.Е. това я прави напълно легална. Хора дори скъпите прахосмукачки на Рейнбол са на пирамидална структура! Само, че там прахосмукачката струва 5000лв. Не е като 3000лв, нали? Защо не ги нападате и тях? Ами Орифлейм? Ами Ейвън? Ами Ел Ер? Ами Амуей? Толкова сте сляпи! Вие сте заобградени от мрежови компании! Радвайте се, че има нещо стойностно и то измислено в България!
96.
Радослав
19.07.2013 16:49:13
3
3
Уникално!!!

Пояснение:
уникалното не е в това, че се е пръкнала тази пирамида, изградена от двамата наглеци, уникалното не е това, че особено в настоящия момент на безработица и безпаричие хиляди хора ще се вържат на тази измама, уникалното не е в това, че още повече хора ще загубят спестяванията си, уникалното не е в това, че една група мошеници ще натрупат пари от наивността на тези предимно млади хора....
Уникалното не е в това, че сме зле с късата памет (Лайф чойс, Лекс, Тусон, Ийст уест интернешънъл и много други) и не си спомняме истерията с талони, печати, акции и десетките, може би и стотици хиляди ужилени през 90-те години от нароилите се тогава пирамиди...

Уникалното е, че въпреки законите ни и богатата съдебната практика по подобни случаи този цирей продължава да се надува. Уникалното е , че си имаме множество институции, създадени да предпазват обществото ни от подобни грозни явления и въпреки това още съществува и продължава да засмуква балъци "Компанията" СКИ.


ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
В сила от 10.06.2006 г. Обн. ДВ. бр.99 от 9 Декември 2005г., изм. ДВ. бр.30 от 11 Април
2006г., изм. ДВ. бр.51 от 23 Юни 2006г., изм. ДВ. бр.53 от 30 Юни 2006г., изм. ДВ. бр.59 от
21 Юли 2006г., изм. ДВ. бр.105 от 22 Декември 2006г., изм. ДВ. бр.108 от 29 Декември
2006г., изм. ДВ. бр.31 от 13 Април 2007г., изм. ДВ. бр.41
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики
са и следните заблуждаващи търговски практики: ...............
Точка :14.:
създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други
потребители в системата.


Unfair Commercial Practices
Directive 2005/29/EC on Unfair Commercial Practices was signed by the European Parliament and the Council on 11 May 2005. The Directive aims at enhancing consumers' rights and boosting cross-border trading by harmonising divergent national rules on business-to-consumer commercial practices. The new legislation outlines "sharp practices" which will be prohibited throughout the EU, such as pressure selling, misleading marketing and unfair advertising. Certain rules on advertising to children are also set out. Through this legislation, EU consumers will be given the same protection against aggressive or misleading marketing whether they buy locally or from other Member States' markets. Businesses will benefit from having a clear set of common EU rules to follow, rather than a myriad of divergent national laws and court case rulings, as is currently the case.
The Directive was published in the Official Journal on 11 June 2005 and its provisions must be applicable in the Member States by 12 December 2007. The Commission is working with the Member States and stakeholders to make sure that the Directive is transposed into national law in a timely and accurate manner.
The deadline for transposition is 12 June 2007. Several Member States are late in transposing the Directive into their national laws. The Commission will take all necessary steps to address late or inadequate transposition.
The Commission will publish a list of national transposition measures to improve transparency and update the list regularly:
95.
Razocharovan
13.07.2013 15:18:40
1
8
Аз също бях измамен с 3000 лв. Мой приятел също. Приятели на мой приятел също и пр. Това е наистина пирамида. Отделно, този т.нар. „пастор“ създава секта, възползвайки се от религиозното невежество на голяма част от българския народ, особено атеистите. Той ги заребява там, след това се прехвърлят в ЕС СИ АЙ и започват да заребяват хора, възползвайки се от факта, че повечето хора обичат парите и са материалисти, отделно и че са в лошо финансово състояние. Този мошеник, който не е пастор, защото няма богословско образование, нито е бил в манастир, макар и протестантски. Не можеш изведнаж да кажеш, че си пастор, та даже и жена му и приятелско семейство, които съставляват пасторски екип. Много скоро тази пирамида ще бъде разбита. Жалко, за религиозноневежите хора в България. Второ, аз влязох, защото приятел, на когото имах много доверие, ме убеждаваше, че може да се прави бизнес. Отидох на презентация и започнаха да ми говорят за едни космически суми, което ме усъмни, но за съжаление преди това бях дал 3000 лв. Моята грешка бе, че първо не отидох на презентация, за да видя, за какво става въпрос. Трето, нарочно слагат всеки път, пред входа на Конгресния център в Панаира лизинговите Бе Ем Вета, за да хванат материалистите, особено тези, които обичат колите. Така се започва. Казват, че вече имало 33 000 души. Второ, едва 1/8 са активни от тях, т.е. купуват си храна дрехи или ходят на кафе за 3-4 лв. Бизнеспартньор над мен ми се оплака, че има в своята мрежа над 150 души, от които са активни само 25 души и от тях печели по 40 лв. месечно. А официално се води, че взима 10 000 лв. Да, ама не. Колите не са техни. Отделно, тези коли харчат страшно много. Ходят на различни презентации с тези коли, като плащат всички разходи те. Е, тогава, къде излиза печалбата. Онези двамата Светльо Петров с жена му и двете му деца, постоянно киснат в Дубай, Станчо рангелов, също е по чужбина. Печелят доста от будалите отдолу. Първите бизнеспартньори са основно момчета от много заможни семейства, но глупави, наивни и алчни. Светльо и Станчо са ги надушили, че имат пари и са ги заребили, та да разработят всичко. Т.е. те също познават много богати... Втората стъпка бе, да започнат да заребяват и бедняците от сектанската му организация „Християнски център жътва“ на ул. Тракия, 57а в гр, Пловдив. Посетих този сайт. Пълни глупости. Все едно гледат американски проповедници, които станаха милионери, а даже и милиардери. Той е сханал много добре начина им на говорене, начинът на промиване намозъка и пр. те се радват, пляскат му и пр. Жалка гледка. Опитва се да каже, че едва ли не неговата вяра е най-правилната и най-истинската. Всичко е тръгнаало от тях., Няма да навлизам в богословски лекции за Християнството, схизмата и многожеството секти, които се появиха. Така, че хора. ВНИМАВАЙТЕ!!! Не се захващайте с тях. Изгорях с 3000 лв. Не посмях да агитирам приятели, защото повече нямаше да ме погледнат!!! А за тези, които са заребени и с промити мозъци, ще пожелая- правете, каквото искте, съсипвайте се, унищожавайте се, но не пипайте мнозинството от българския народ, който е изтрадал и е измъчен. Не се възползвайте от немотията на хората, от проблемите им и пр.
94.
Pepa
01.07.2013 23:29:20
2
5
Този репортер поне да беше слушал и 50% от презентацията или толкова са му възможностите да осмисли казаното. Още в заглавието няма коректно и правдоподобно мнение.
93.
Борислав Гичев
16.06.2013 20:45:58
4
1
Към Петя Савова:

Не знам кои са неотговорените въпроси, ако искате задайте ги към мен и ще Ви отговоря. Относно клипчето - много ясно, че има неща взаимствани от там, както и от други компании, както и плана на възнаграждение е комбинация от 2 основни типа МЛМ бонус планове. В наше време нищо не е ново, но това да комбинираш елементи от няколко места, за да създадеш нещо различно и уникално си е талант. А лайънес просто не е за БГ и никога няма да се развие тук, добре че има пари които наливат отвън, че да се крепят - вижте колко обекта имат.....
То и за facebook идеята не е дошла свише, ама изкарва милиони и много други примери има но няма да ви отегчавам с това. Дайте работещ аналог на SCI с такъв ръст в първата си година и да говорим... Само под секрет да спомена, че когато преди година в БГ беше РАНДИ ГЕЙДЖ, не само той самия се позаинтересува от SCI и каза "Ако го имаше в USA щах да съм там" и не само той самия, като един от най-големите специалисти в МЛМ определи SCI като нещо уникално и като " ИСТИНСКА МЛМ КОМПАНИЯ ОТ НОВИЯ ВЕК", а и беше искрено учуден, че на вечерята с него преди семинара, 90% от гостите бяха от SCI и пита няма ли други МЛМ компании у нас....

Към Silva:
Да старо е и да има и неверни данни в него и да ФБР и други инстанции разграничават пирамида от МЛМ. В пирамидата се печели само от включване на нови хора, в МЛМ от продажбата на продукти.
SCI предлага продукти и услуги, които дават от свяо страна достъп до милиони продукти и услуги, което според цитираната от Вас класификация води до извода, че SCI е МЛМ компания и всеки аналог с фараонските гробици е целенасочена спекулация.

Повече няма какво да се каже :)
92.
Silva
11.06.2013 16:19:10
1
4
mnogo podrobno opisano go ima tukvapreki 4e e staro mai ve4e : https://www.facebook.com/notes/kris-bojinova/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%B9-%D1%84%D0%B0%D0%B9-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA/10151204963729332
91.
Петя Савова
11.06.2013 14:07:33
1
0
тъй, като не получих отговор на въпросите си , а и за всички заслепени БПартньори на ""Пастора " и Станчо Рангелов - изгледайте клипчето на тази страница- http://www.lyoness.net/bg/wie-funktioniert-lyoness.aspx - и след това продължете "да вярвате " , как тази гениална идея е дошла с висше. За заинтересованите и имащи питания - скайпа ми е kris200685
90.
Борислав Гичев
09.06.2013 09:09:05
4
0
Чудя се дали най-после му просветна на тоя човек, че пише глупости и се покри да не се срами повече или просто за толкова му бяха платили (Алоето на LR, както и много други продукти на MLM компании са си страхотни и аз също ги ползвам) пък било то и в алое?! Как мислите?
89.
за анонимус
08.06.2013 08:13:54
0
1
със алое ли ти платиха ???
88.
Борислав Гичев
08.06.2013 07:31:35
1
3
Извинете за печатните грешки, писах на крак, от телефона и още сънен....
87.
Борислав Гичев
08.06.2013 07:30:12
4
4
Аз ще продължа да пиша факти, а не просто да изливам кофите с помия. :) Само ще си позволя в тона та изказванията ти да кажа за фишека, че няма как да стане - няма място, защото там си пъхам спечелените пари от SCI :) Продължавам нататък: кое тоно е провакацията не е ясно, освен това няма нужда да изплувам, аз съм си открит отначало, за разлика от анонимните....
Не желая да се маха статията, тя помага, защото в БГ има хра които мислят проверяват фактите - отдавна са наясно колко са продажни медиите у нас. Така че БЛАГОДАРЯ - Имам 6 нови запитвания за бизнес партньорство след последния коментар от този линк www.smartlife.sci.sc - ще почерпя, та да не си толкова гневен и да не се чувстваш прецакан. Пак необоснованите квалификации няма д акоментирам, не обичам да се поватрям - умните разбират от първия път!
Иначе че има неспечелили от SCI - вярно е. На никого не сме обещавали да спечели - ние даваме възможост, а всеки си преценя как и доколко ще я оползотвори и колко точно ще спечели. От личен опит казвам - не са спечелили тези, които са дошли с нагласата, че с SCI се забогатява бързо и лесно, без да се бачка, но няма такъв филм. с SCI всеки може да успее, ако отдели време, енергия и вложи усилия, но за разлика от другия тип бизнес, тук можеш да се пенсионираш след 5-10 години, не след 40.
Въпросната статистика - IP проследяване на хоста, не показва нищо, освен това, че хоста е в САЩ, с което не споря по никакъв начин. Статистика би показала колко време този хост е бил DOWN за последните 5 години и сравнение с БГ хостовете, за да видят хората защо е избран той, както и каква скорост предлага, както и колко други големи и надеждни БГ компании се хостват в САЩ - това би било СТАТИСТИКА.
Но колко мили е от нас пък е още по ненужно, уроци по география може да преподавате на някой в 6ти клас. И в Австралия да беше - все тая, фкта е че хоста е по-добър от предлаганите в БГ, които не могат да покрият капацитета на компанията. Доволен съм, че е там, това само издига SCI още в очите ми, защото, както се казва тази компания е минала "The Extra MIle" за да осигури за мен и останалите успешни в нея хора такава платформа която за 1 секунда праща инфото на 5728.8 miles, връща го, успява да ми прати и СМС с това инфо напълно безплатно и на секундата виждам колко печеля. Супер а?
86.
anonymous
07.06.2013 23:09:51
0
0
Remote Address
sci.sc
IP Address
31.13.228.21
Base Domain
daticum.com
Country
United States
Region
Unknown
City
Unknown
Latitude
38
Longitude
-97
Area Code
Unknown
Postal Code
Unknown
Distance from Last
(as the crow flies)
5728.8 miles

Хост към "Българската фирма"
http://31.13.228.21
Пълна пародия..

Distance from Last
(as the crow flies)
5728.8 miles
85.
anonymous
07.06.2013 23:05:17
2
2
Здравейте Борислав Гичев,

Провокацията и истината изплува над водата! Не запознатият, невеж, разочарован, и ядосан от фактите сте вие! Не съм споменал, колко от разочарованите Б.П. на SCI пишат в тази статия, молят се да се премахне, отчаяно търсят неуки БЪЛГАРИ за да си избият паричките, може би вие сте един от тях, затова и реагирате така, моята цел беше да изплуват тези като вас след моят коментар. Всичко е описано точно и ясно, всеки средно статистически Българин не би се вързал на подобен тип необмислена пирамида или "мултилевъл маркетинг" - глупости от А до Я. Много хора се излъгаха и не спечелиха нищо, SCI спечелиха достатъчно и мисля, че е време да затихне като всички останали.

Ето малко статистика за неукият Г-н.

Host trace to
sci.sc
12 hops / 22.2 seconds

1. dreamhost.com
2. dreamhost.com
3. cogentco.com
4. cogentco.com
5. cogentco.com
6. 154.54.89.98
7. cogentco.com
8. Unknown
9. Unknown
10. neterra.net
11. daticum.com
12. daticum.com - САЩ
84.
оффффффф
07.06.2013 22:46:15
3
1
В Бъгария има близо 50 мултилевъл компании, дори има и подобна, която работи с карти и на същия принцип, обаче за нито една от тях не се пише, защо ли ?
не се развиват и не са фактор!!!
от три години само серат по вестниците подобни статий а компания се развива най добре в България!!! Да ви е честито !!!
83.
към анонимус
07.06.2013 22:40:33
0
1
с тебе няма смисъл да се спори.
"не спори с глупак,ще паднеш на нивото му, а той ще те победи с опит"
така като те гледам от LR си ти, само те пишат подобни простотии.
82.
Anonymous
07.06.2013 21:49:57
2
4
Гичев, що не си забиеш един фишек в гъза ? ! Глупак !!!
81.
Борислав Гичев
07.06.2013 11:44:04
4
2
КЪМ anonymous ( защо ли все анонимно се изказват такива СПЕЦИАЛИСТИ?! )
Kакто вече казах е хубаво да се говори с факти, не с предубеждения. Освен това неуместата употреба на някои думички, с чието значение не сме наясно , но пък ни звучат добре повече пречи, отколкото помага.
И така, започвам точка по точка с фактите:
0. Още преди да започнете обявявате, че ще съобщавате за дискусии, но както е видно по-долу, дискусии няма, а само вашето необосновано на факти мнение. 
1. Мрежова пирамида – измислен от вас термин с неясно значение. В терминологията по темата съществуват термините Мрежова Компания и Финансова Пирамида, като са крайно различни и се отличават основно по начина на печалба. Мрежовата компания предлага продукт или услуга ( в случая на SCI – софтуерна платформа, СМС услуги, карта даваща достъп до още хиляди продукти и т.н.), докато Финансовата пирамида се гради на регистрационни такси, без продукт и за печалба е необходимо безкрайното привличане на нови „РИБИ“ както вие казвате. Няма пирамида просъществувала повече от 14 месеца – можете да го проверите защото е факт, както е и факт, че SCI съществува и се развива от 2010г.
2. Освен да квалифицирате хората по свое подобие, защото всички искаме другите да са като нас, обяснение за как работи „пирамидата“ нямате, камо ли пък дискусия. А друг факт е, че точно невежите и незапознатите никога не се и няма и да се включат в това начинание, точно защото са такива. По темата Български граждани само ще посня, че интерес им и от чужбина и вече доста чужди граждани си направиха фирми в БГ, само за да участват в SCI, но сигурно и те са невежи и незапознати, или може би не......
3. SCI е създадена и регистрирана в РБългария, това че по света има много подобия е нещо нормално и е хубаво, че българи са взели нещо добро и са го пригодили за БГ реалността, вместо да цъцкат, да се оплакват и да заклеймяват всичко ново и различно като измама.
4. Нямам идея какво сте ТЕСТВАЛИ, факт е че МЛМ бизнеса стартира в САЩ, за няколко години е заклеймяван като нелегален бизнес, след което е официално признат от конгреса. Прочетете малко преди да ТЕСТВАТЕ.
5.
5.1. Заслужава си да започна бизнес с най-евтиния и с най-голям потенциал за растеж и печалба франчайз в БГ. Губят тези, които не знаят какво правят. Ако бяхте попрочели или поне бяхте ТЕСТВАЛИ системата, щяхте да сте наясно, че инвестицията се възвръща, дори да не „ЗАРИБЯВАТЕ“ и дори и да не правите бизнес, само от личното потребление с отстъпка, което нито някой може да ви отнеме, нито някой може да преустанови. То така или иначе се случва, аз предпочитам да купувам по-евтино от вас.
5.2. Ако мислите, че не печелят, обяснете защо го правят, може би за да могат да спорят с такива като вас?! Ако искате да видите кой колко печели, моля пишете ми и ще ви разпечатам справка . Аз не съм анонимен.
5.3. Всеки решава колко да яде, но истината е, че апетита идва с яденето, но за да започнеш да ядеш, първо трябва да дадеш, да прочетеш, да прецениш и да запонеш нещо да правиш. Ако гледаш отдолу и те мързи да се мръднеш – наистина е по-добре ГРОЗДЕТО ДА Е КИСЕЛО....
5.4. Б.П. към момента за над 5000 ОТ МАЛКО НАД 30000 КЛИЕНТА, КОЕТО Е 16.66%. Тествайте си математиката моля, може и да ви е от полза някой път. Освен това клиентите средно по 500 – 2000лв годишно, в зависимост от потреблението си и то само срещу еднократни 50лв., така че истината е, че всички печелят – като във всяки МЛМ бизнес – той на това се гради.
5.5. Аз ще ви кажа – виртуална схема не е нужна, когато им реална, работеща, законово, данъчно и счетоводно издържана система, която за 2 години се разрастна не с 10% а десет пъти!
6. Браво за уменията – страхотно изглежда, остава да оправите фактологията и ще е идеално! А за тези които обичат да мислят и преценяват сами: www.smartlife.sci.sc
7. Разбира се, че няма да са. Проверете downtime за последните 5 год. На който и да е БГ хостинг сървър и получавате отговора защо. Все още няма как да получите такъв сървис от БГ хостинг. Yahoo.com не опреснява на 1 секунда, а SCI – да. Затова хостинга е там, за д ае сигурен, бърз и достъпен от всякъде. А системата си е интегрирана с НАП, нищо, че се хоства в САЩ.
Кое точно беше съвет не разбрах, но не бих съветвал никого да се води от вашите глупости. Статистика също не видях. Останете си анонимен, да не ви се смеят хората!
Ето още един факт – цитат от вестник „Стандарт“ от 23 Юни 2012:
„Преди няколко месеца читатели на "Стандарт" се усъмниха, че пловдивската фирма "Сейв Къмпани Интернешънъл" действа като пирамида, което стана повод за серия от публикации. Направените проверки на МВР обаче доказаха, че фирмата е легитимна. Нещо повече компанията не само няма нищо общо с познатите схеми от близкото минало, но предлага уникална услуга на своите клиенти.
Управителите на дружеството Станчо Рангелов (вдясно) и Светослав Петров, които имат опит в САЩ и Германия, разказаха защо "Сейв Къмпани Интернешънъл" предизвика толкова голям интерес.“
Тук можете да прочетете цялата статия: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-23&article=414121
Ако някой има нужда да се свърже с мен – SKYPE: bngichev
80.
Alex
07.06.2013 00:10:37
8
4
Самото подзаглавие показва колко добре информирана е авторката на тази статия!!! Въпросните 50 лева се избиват точно един месец! Да не говорим, че идеята е много добра и си заслужава инвестицията! Всеки такъв проект има пирамидална структура и естествено, който е на върха на пирамидата печели най-много! Само, че за разлика от другите такива бизнеси, тук не трябва да продаваш на близките и приятелите си продукти със съмнителни качества и да ги караш да купуват всеки месец..... всеки си решава колко и къде да харчи! На мен си ми превеждат спестените пари в началото на всеки месец! Никой не карам насила, приятелите ми сами искат да се включат като потребители, а някои дори и като бизнес партньори... на никой не се обаждам да го питам колко е похарчил и колко хора е довел! Но въпросната авторка, явно е една долна и завистлива женичка, която освен да бълва змии и гущери по всичко случващо се, друго не може да прави! Само за сведение на останалите, собствениците на компанията, сами поканиха НАП и прокуратурата да направят разследване и нямаше никакви доказателства за това което пише в горе написаното съчинение! Предлагам да компанията да включи и някой секс шоп в търговците. Тогава аз лично ще подаря една карта на авторката, за да може да си закупи най-големия вибратор за да се почеше където я сърби....
79.
?
06.06.2013 22:54:36
3
3
Едно е сигурно колеги - докато не излезем на чужд пазар, каквито и доводи да вадим няма да успеем да затворим устите на драскачите и на доцентите по пирамидите, така че не се хабете.
78.
Марин
06.06.2013 22:17:28
2
2
"Внимание! Пловдивски пастор пуска пипала на пирамида в Бургас, снощи десетки млади хора изгоряха с по 60 лв." Още от заглавието на статията виждаме че тази статия е писана за 5 мин и е абсолютна боза. Тези 60 лв от къде ги взехте г-жо Касабова като картата струва 50 лв. С тези свободни съчинения можете да пишете само домашните на децата си. Поздрави и успех в журналистическата ви кариера!
77.
anonymous
06.06.2013 21:50:43
1
3
Здравейте,

За начало ще съобщя за следните дискусии!

1. Какво е SCI? - SCI е мрежова пирамида от която можеш да печелиш ако си умен, успееш да зарибиш Н брой Български граждани и си в екип от също толкова умни Б.П.
2. Как работи пирамидата? - Пирамидата е доста коварна в сравнение на изминалите и затихнали невежи създатели на подобен тип измамен бизнес! Пирамидата ( прееби другарче ) работи в следствие на Н брой невежи, незапознати, зарибени или омагьосани БЪЛГАРСКИ граждани и 10% запознати, умни и безмилостни "Български граждани"
3. Пирамидата наречена SCI не е създадена в Република България!
4. Всички тестове от наша страна водят до САЩ!
5.1. Заслужава ли си да започвате нещо от което ще загубите?
5.2. Ако мислите, че всички печелят погледнете моята презентация към 6. по долу.
5.3. Не бъдете лакоми, ако не можете да се справите с този тип Бизнес!
5.4. Печелившите от всички лакоми за "бързо забогатяване" са 0.001% от всички! Или така наречените търговци и Б.П.
5.5. За край ще ви кажа, не започвайте нещо, ако предварително не сте си нарисували виртуална схема как да се справите с него!
6. Моята презентация до момента към развитието на SCI - http://imageshack.us/photo/my-images/844/scif.png/
7. Всички виртуални сметки, офиси, родословни дървета и т.н. не са в България! Сайта е в САЩ задвижва се в САЩ потдържа се в САЩ при закупен хост сървър от http://daticum.com


Всичко по горе са съвет и статистика от нашият екип! Поздрави: anonymous
76.
anonymous
06.06.2013 21:50:43
0
4
Здравейте,

За начало ще съобщя за следните дискусии!

1. Какво е SCI? - SCI е мрежова пирамида от която можеш да печелиш ако си умен, успееш да зарибиш Н брой Български граждани и си в екип от също толкова умни Б.П.
2. Как работи пирамидата? - Пирамидата е доста коварна в сравнение на изминалите и затихнали невежи създатели на подобен тип измамен бизнес! Пирамидата ( прееби другарче ) работи в следствие на Н брой невежи, незапознати, зарибени или омагьосани БЪЛГАРСКИ граждани и 10% запознати, умни и безмилостни "Български граждани"
3. Пирамидата наречена SCI не е създадена в Република България!
4. Всички тестове от наша страна водят до САЩ!
5.1. Заслужава ли си да започвате нещо от което ще загубите?
5.2. Ако мислите, че всички печелят погледнете моята презентация към 6. по долу.
5.3. Не бъдете лакоми, ако не можете да се справите с този тип Бизнес!
5.4. Печелившите от всички лакоми за "бързо забогатяване" са 0.001% от всички! Или така наречените търговци и Б.П.
5.5. За край ще ви кажа, не започвайте нещо, ако предварително не сте си нарисували виртуална схема как да се справите с него!
6. Моята презентация до момента към развитието на SCI - http://imageshack.us/photo/my-images/844/scif.png/
7. Всички виртуални сметки, офиси, родословни дървета и т.н. не са в България! Сайта е в САЩ задвижва се в САЩ потдържа се в САЩ при закупен хост сървър от http://daticum.com


Всичко по горе са съвет и статистика от нашият екип! Поздрави: anonymous
75.
Осъзнат
06.06.2013 20:42:48
0
6
Не съществува такова нещо - да печелиш без да работиш. За да се случат печалбите в тази фирма е небходим труд. Всеки, който се включва, прави ОСЪЗНАТ избор за това и не се скрива никаква информация. Подкрепям хората, които казват, че не се включват да "избиват" парите си, а да печелят нещо повече. Истинско маркетинг училище! Имам и една задача - намерете човек, който да се оплаче, че се е включил в SCI! Успех!
74.
СЦИ
06.06.2013 17:32:08
0
6
Само да кажа, г-н Светослав Петров не е от Пловдив. Идва от Добрич и там е участвал пак в пирамидална структура и е завлякъл доста хора. Само да им кажа на тези хора тя прокуратурата не спи.
73.
Моеихей
06.06.2013 14:28:35
2
2
Е нека и аз да кажа,Скъпи хора в такива пирамидални структури ви предлагат да печелите без да работите ето там е уловката,лакомията!а хората са казали Лаком гъз,кръв .........!
72.
Мария
06.06.2013 14:28:17
2
6
Не мога да повярвям, че хора, които стават и лягат с името на Бог, могат да таят толкова омраза и злост! Не съм си ги представяла така. Нещо не е наред!
Поздравявам Касабова за статията!
71.
I.Valkov
06.06.2013 14:08:31
5
2
Г-н К
Първо не съм си купил Бизнес партньорство за 3000 лв. за да ги избивам, а за да направя 100000 пъти повече. Аз съм бизнес партньор от 25.01.2013 и вече до момента съм получил над 2000 лв. и хората с които правя този бизнес определено не са идиоти!!!
Компанията с създала уникално удобство от което могат много хора да спестяват, да печелят пари от препоръки и да печелят пасивни доходи срещу 50 лева еднократно!!!!!!!!! Май накрая ще се окаже че идиота си ти понеже да не си си направил труда да разбереш как работи компанията.
70.
Гошо
06.06.2013 14:01:16
1
2
Искам да попитам вече реализираните бизнеспартньори останаха ли им приятели, или набълбукаха и тях, за да си върнат лептата!
69.
Борислав Гичев
06.06.2013 13:25:46
3
6
Чета и се смея, по колко пъти на година някоя измислена медия ще пуска такава платена статийка. Явно колкото по силни и големи ставаме, като ФАКТОР НА ПАЗАРА в България, толкова повече завситници и злобари ще има. Някой беше писал по- долу, че всичко ново е добре забравено старо... ТАКА е, затова нека Ви припомня,че периодично, през 3-4 месеца излизат такива статии, ( въпреки че сигурно няма да е пълно, защото не мога да следя всяка мижава медийка какво пише :) ), а за периода на излизането им клиентите на SCI станаха от 4500 вече над 30 000.
И така: 03.01.12 - http://www.blitz.bg/news/article/126390
после на 7ми - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-07&article=394994 после поне стандарт опроверга твърденията на базата на ПРОВЕРКА НА ПРОКУРАТУРАТА: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-23&article=414121 Но пак не спряха и продължават: http://www.desant.net/show-news/25822/ и още: http://tv7.bg/dobro-utro/news/9718431.html , което беше доста смешничко, чак Том Круз замесиха :) ЗАТОВА СЕ СМЕЯ! Които има малко поне в главата и мисли сам за себе си, нека се посмее с мен. Който няма - дано БОГ му даде, с "ПАСТОРА" ще се молим за него! Още довечера на презентацията във ВАРНА! За да не съм като другите голословен и скрит зад ник, това е истинското ми име, а това ми е SKYPE: bngichev
Ако някой се нуждае от повече ФАКТИ!
68.
parduhala
06.06.2013 10:34:38
1
5
abe ne si li e firma da proizvejda neshto kvi sa tiq piramidi I taxi I gluposti , moshenici ste mamkavi
67.
Петя Савова
06.06.2013 09:33:34
0
3
г-н Blue Diamond - няма как или много трудно ще направят това, по простата причина, че в света действа ОРИГИНАЛА - КОМПАНИЯТА, КОЯТО Е ПАТЕНТОВАЛА ТОВА НОУ-ХАУ - където доста добре е работил и г-н Станчо Рангелов - само , че прекалената алчност или не знам как да го нарека, на българина - си казва - абе аз що не взема да копирам квото мога от този международен холдинг (който между другото е единствената европейска карта действаща във всички щати на САЩ) и да си направя компанийка и да пробутвам на простия българин - кой за колкото има - я карта за 50лв. , я онлайн офисче за по 600, 1800 или 3000лв, пък що не и два офиса - за 6000 лв. А и извън Б-я нали се сещате, че никой няма да подведе по психо приказките на "великия Пастор" - там хората искат реални доказателства, сертификати и т.н. - за да могат компании като Билла, Лидъл, ОМV, ЛукОйл, Макдоналд, Ейсър, Нокия, Ейпъл , Спортина, Кипа, Кика, Хилтън, ..... и т.н., и т.н да са търговски партньори на този холдинг. Разликата според мен се измерва в безкрайност.
Жалко е за нас българите, че за всяко хубаво нещо, което дойди в България, се намират едни такива тарикатчета, които да го фалшифицират и да подведат обикновените хора.
За всеки, който иска да продължим диалога по темата - нека се свърже на скайп с мен - kris200685
Желая Ви всичко добро !
66.
Петя Савова
06.06.2013 09:12:39
0
8
г-н Георги Александров - щом сте : " мрежовик и ментор, част от мултинационален екип професионалисти в областта на мрежовия маркетинг и консултирам хора от стотици компании по целия свят." - моля отговорете на следния ми въпрос : В коя МЛМ компания спонсора получава процент веднага от регистрацията на новия член???? Не е ли това първата предпоставка за да Ви светне лампичката, че нещата вървят към чиста финансова пирамида ( макар всичко в нашия живот да е в пирамидална структура) - но тук говорим за пирамида, където хората изгарят с пари (сериозни при това) , макар за г-н, Д-р или "Доцент" - Черкезов - това да са никакви пари????
Ще се радвам поне от Вас да получа отговор, щото от Г-дата , които са изключително доволни от SCI и са забогатели благодарение на тази корпорация - отговор не получих- само заплахи и обиди - а това определено не съответства на тона на един ГОЛЯМ БИЗНЕСМЕН
65.
наивник
06.06.2013 06:31:28
0
4
Д-р Черкезов, очаквах от вас да сте благ и смирен човек, а не да си служите със заплахи към имащите различно от вашето мнение. Ще мине време и ще се разбере кой е бил прав и кой е грешал. Относно автора на статията пепелянката, в която се съмнявате, няма нищо общо с тази медия. Явно има и други "пепелянки", които е вярват във вашите светли намерения. А когато човек е чист, не си служи със заплахи и обиди, а оставя "невежите" да се налудуват, докато фактите докажат правотата му.
64.
Blue Diamond
06.06.2013 00:37:13
5
4
Всеки път, когато се появи статия за SCI се повишава рейтинга на компанията. Дори и отрицателната реклама пак е реклама и още повече сплотява редиците на SCI. Не смятате ли, че прекалено много внимание се отделя на тази компания. То не бяха телевизии, не бяха статии, коментари и т.н. В средите на мрежовия маркетинг това е най-коментираната българска компания. Според мен времето ще покаже как ще се развият събитията. Нека да видим какво ще се случи с тази компания след 5 години, когато се пренасити българския пазар и се изчерпат възможностите за нови клиенти, търговци и бизнес партньори. Ако реализират идеята да влезнат във всяка европейска страна и да развият бизнеса извън България - тогава всички трябва да се поклоним на българския гений и на силата на българския дух. Успех на най-новата българска мрежова компания!
63.
SCI - ДА ТИ ПАДНЕ БИЗНЕС ОТ НЕБЕТО!
05.06.2013 23:59:38
7
1
http://zele.bg/view.php?id=328303
62.
Ессиаева....
05.06.2013 23:55:31
7
2
Бъди разумен "БЪЛГАРИНО", носи си главата на собствените си рамене и слушай внимателно със собствените си уши!!!!!!!!!Що за злоба???????Що за завист???????????Готови сте да загърбите българското си, заради невежи злобари,които са готови да оближат чуждия задник само за да са №1 сред множеството невежи злобари!!!!!!!! Всички проверки във всички инстанции вече са направени!!!!!!!! И констатацията е, че това е единствената подобна компания, в която законово,данъчно и правно всичко е издържано!!!!!Всеки интелигентен човек може да го провери и сам да се убеди в това! Всички тук написани идиотщини са били абсолютна загуба на време!
"..... поради що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН....."
61.
Георги Александров
05.06.2013 23:18:07
10
13
Първо, изумен съм от некомпетентното мнение на медията. Отново ли ще говорим за вещици и ще всяваме психоза? Аз съм мрежовик и ментор, част от мултинационален екип професионалисти в областта на мрежовия маркетинг и консултирам хора от стотици компании по целия свят.
Първо, НЯМАТЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че тези хора са „изгорели". Нито че тази компания мами.
Второ, къде са вашите професионални интервюта с водещите, с потърпевшите, с „жертвите", с лидерите в компанията? Вашата статия е клевета и целяща сензация, БЕЗ ДА ПОЧИВА НА РЕАЛНИ ФАКТИ.
Какво означава, че вашият репортер влязъл под прикритие? Това е много ниско и непрофесионално ниво на работа - да не би да е имало някакъв контрол на врата и не са пускали журналисти?
Аз не съм част от тази компания и много от нещата в тяхната презентация може да не са напълно фактологично издържани. НО Е ФАКТ, ЧЕ ОСОБЕНО ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА МРЕЖОВИТЕ БИЗНЕСИ ДАВАТ ПРЕКРАСНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗКАРВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ. С вашата тенденциозна статия вие затваряте вратата на МНОГО ХОРА, които биха могли да получат такива доходи и да променят своето финансово състояние в момента. ЧУДЯ СЕ, НА КОГО ТОЧНО СЛУЖИТЕ С ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ??? ЗАЩО ВМЕСТО ДА НАСЪРЧАВАТЕ БИЗНЕС ИНИЦИАТИВИ, ВИЕ ТЕНДЕНЦИОЗНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ГИ ПРЕСЛЕДВАТЕ??? Засрамете се! Създайте нещо вместо просто да хулите. Ако имате доказателство, заведете дело или дайте на прокуратурата тази компания. Но ако нямате доказателства, не говорете глупости!!!
60.
anonymous
05.06.2013 22:47:35
2
8
Прегледайте моята презентация :)
http://imageshack.us/f/844/scif.png/

Поздрави и дано да съм бил полезен ( anonymous )
59.
Man United
05.06.2013 22:44:41
3
3
"Божията фирма", "пастори", "евангелисти", "обикновенни шарани"... ще повърна... разберете !!!
58.
Man United
05.06.2013 22:31:23
1
7
Смях! Класическа "мултилевелинг" схема за балъци.Има една приказка:
"Всичко ново, е добре забравено старо!"
Имам и приятели, закачени на тази схема при същите тези лица.Обяснявам... обяснявам... ама...
57.
??????
05.06.2013 21:07:04
3
8
I az sum hodil na prezentaciata na tazi Tribukvena Piramida.Poneje i az se zanimavam s tunki izmami mnogo mi haresaha tezi momcheta.Idvat sus shorti i teniska slagat po edin kostum i zapochvat po scenarii yavno daden ot PASTORA koeto me navyava na misulta che nai starata izmama v sveta e VIARATA v horata narecheni mesiite na gospod koito pronikvat v slabata psihika na horata i tochat parichki
56.
Σκατούλες στιν μάπα σας
05.06.2013 21:04:35
6
9
Тази тема започва да ми прилича на порнография - 10 постоянни човека плюят и разправят как това е една голяма пирамида без изобщо да са запознати и от друга страна двама свети братя които защитават СЦИ, от време на време се включва и някой нов разбирач на пирамидите.
Разликата между доскоропознатите ни пирамиди и СЦИ е че при пирамидите ако спрат да се привличат нови клиенти цялата пирамида рухва, докато при СЦИ системата ще продължи да си работи, просто ще спрат големите печалби които правят бизнес партньорите в момента от привличането на нови бизнес партньори. Тогава ще се печели само от потреблението. А колко ще се печели от него зависи единствено от това доколко ще са привлечени големи супермаркети, бензиностанции и строителни маркети. В момента се изгражда клиентската мрежа и е нормално да се печели главно от вноските на новите бизнес партньори и картодържатели.
Да има риска, на всички които сме се включили ни е ясно това. Но просто съотношението риск/печалба е доста голямо и ние сме решили да си вложим парите в нещо което лично за нас има голям потенциал.
Като сте големи разбирачи и познавате всички схеми за измама, пуснете сигнал към НАП, към прокуратурата един път завинаги "да спрат тази пирамида" която промива мозъците на заблудените хора като нас. Вече има ново правителство, нов главен прокурор, скоро и нов шеф на НАП. Така че до момента СЦИ ако се е ползвала с някакви протекции, сега вече няма да ги има. Сега е момента да ни помогнете, като разобличите тази "добре изградена пирамида СЦИ". Във вас ни е надеждата да ни изкарате от матрицата.
Повече нямам намерение да пиша или да чета тази боза.
Поздрави и успех на всички!
55.
Българин
05.06.2013 20:10:53
3
4
LR-овските въшки пак се размирисаха, еййй не спряха да си плащат за смешни репортажи
54.
млад меринджей
05.06.2013 19:52:18
2
5
ха хахахах ... мой приятел ми сподели преди три седмици, ходих и на презентация, нищо общо няма с това което е написано , колко плащат за да се напиши подобна хуиня ????
53.
Go Giamand
05.06.2013 19:42:11
1
7
Класическа финансова пирамида скрита под формата на "Пазаруваш и спестяваш" и Мрежов маркетинг . Такива ги има много по света . Има нарушение на един основен принцип на Мрежовия маркетинг. Да се плащат бонуси на бизнес партньорите от регистрация. В случая под формата на Франчайзинг. Единствено в Мрежовия маркетинг се плащат бонуси от направен стокооборот. Друго много важно ,което е нарушено. Цената на картата не отговаря на нейната себестойност. Има още много други нередности .......
52.
Черкезов
05.06.2013 18:56:30
4
6
Сега се сетих, Касабова, Скат, всичко е политическа поръчка срещу нас.
Цялата работа е че ГЕРБ пресираха пасторите ни, за да може да ги подкрепим на изборите с нашите 100 000 гласа!!
51.
Марин
05.06.2013 18:47:28
6
0
Разбрал недоразбрал решил да напише някаква статия по сигнал на някакъв си човек. Такива драскачи като вас много в нашата гладна държава. Г-жо КАСАБОВА можете да предложите и на мъжа Ви да направи предаване по СКАТ за тази пирамида.
50.
navy
05.06.2013 18:15:52
2
6
Най-трагичното е, че в нашата бедна държава... само 2-ма на 100 души са наясно с този вид структури...
49.
Петя Савова
05.06.2013 17:49:42
1
4
Но има време да заплашва - така ли??? Много интересно - като Ви кажат истината и разобличат лъжите Ви - защо ставате заети и се покривате ??? И как
човек завършил Институт по Хранене - става лекар и Доцент ??? Хорааааааа отворете си очите - какви хора следвате и кого защитавате!?!?!?!? Относно културното държание - не аз бях тази, която си позволи да се държи грубо. И накрая - Боже пази академичната ни общност, че и там напълнили се с измамници и лъжци - сещате се на какво ще научат следващите поколения
48.
Prosperyti
05.06.2013 17:27:57
8
1
Савова,
Доцент Черкезов е зает човек, в момента лекува пациенти. Тъй като няма време да пише в треторазрядни пискюли, може да го намерите да отговоря в темата на инвестор!!
И малко по-културно се дръжте с човек представител на академичната общност в България!!
47.
Борис
05.06.2013 17:18:19
0
7
Черкезка, нали го говорихме вече, бе завоевателю?! Обеща да си пиеш хапчетата и да чакаш СЦИ да покори Хонг Конг. Вместо да потърсиш сметка на виновниците, че ти бавят експанзията на 10 морета, 3 океана и 6 континента, както би направил крупен инвеститор като теб, ти пак тролваш по сайтовете...
46.
Петя Савова
05.06.2013 16:53:11
1
8
Д-р Черкезов - в другите си коментари бяхте доста сериозен и дори заплашителен "БИЗНЕСМЕН" - защо сега обърнахте тона ???? Истината не Ви се харесва май!?!?!? Като не са пари тези 3000лв. - защо ги вземате - обяснете ни! "...че сме корпорация за социално слаби несретници. " - че нали това обяснявате на вашите презентации - как ще направите тези хора милионери . Защо не продължите темата за създаването на вашата "КОРПОРАЦИЯ" ??? И премахнете в презентацията си думите - мрежов маркетинг - това, което предлагате е УНИ Маркетинг и няма нищо общо с мрежовия маркетинг. И още нещо - факта, че веднага получавате пари от самото включване на друг бизнес партньор и от продажбата на карта - това по-скоро определя "КОРПОРАЦИЯТА" ви като пирамида нямаща нищо общо с МЛМ
45.
Кибик
05.06.2013 16:39:29
2
8
Маалеее, докторе, докторе!!! Вие май доста мразите СЦИ, че така да се изказвате. Как досега пастора не ви е издирил да ви накара да замълчите завинаги. Те такова уронване на престижа на фамилията няма никъде. Вие ще я бутнете Корпорацията с коментарите си.
44.
Д-р Черкезов
05.06.2013 16:26:38
15
1
Петя, 3000лв пари ли са?!
С тях можеш да се насладиш на 2 елитни компаньонки за 2вечери...
Такива хора за които 3000лв са пари, ние не приемаме в нашите редици.
Нещо сте се объркала че сме корпорация за социално слаби несретници.
43.
Петя Савова
05.06.2013 15:49:15
3
8
Като сте толкова доволни - защо продължавате да искате по 3000 за онлайн офис???
"...да се подиграват с една империя която е съградена от нищото преди 3г. след божието провидение осенило ума на един просветлен и смиран духовник по време на дълбока тридневна великденска молитва. " Д-р Черкезов - много Ви моля преди да се изказвате така, попитайте основателите на SCI от къде са плагиатствали като са я създавали!?!?!?!?!?! Махнете си розовите очила и вижте реалността (или по-скоро научете истината за създаването на SCI)
42.
Петя Савова
05.06.2013 15:43:37
1
5
Идеята наистина е иновативна и според мен това е бъдещето - създаването на големи потребителски общности. НО .... Относно SCI - изключително бледо, побългарено копие на оригиналната идея, която вече е стъпила в цял свят. Господа ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ - като е толкова печеливша вашата корпорация - що не подарявате картите си , а ги продавате по 50-60 лв???
41.
Д-р Черкезов
05.06.2013 15:32:50
18
3
От името на всички млади, светли и духовни хора в България, призовавам този бълвоч наречен статия...де се премахне!
Ако не я махнете до 1 час, ще информирам съвета за електронни медии за нарушаване на законодателството.
Д-р Черкезов
П.П.
Ако грешницата Божиновица е писала статията, и някой знае, моля да ме информира незабавно. Защото тя вече и 2 опрощения на греховете от Пастор Петров, но аз ще взема мерки да няма 3 ти път компромис!!
Неможе разхайтени бургазлийки които два пирона не са забили през живота си, да се подиграват с една империя която е съградена от нищото преди 3г. след божието провидение осенило ума на един просветлен и смиран духовник по време на дълбока тридневна великденска молитва.
40.
TukBeHuK
05.06.2013 15:27:52
4
1
След това започна да пуска слайдове на разни статистики от САЩ, според които населението се деляло на 1% богати, 4% финансово независими, 5% - хора на възраст над 60 години, които още трябва да работят, 36% - починали и 54% - финансово зависими.

Интересна статистика - особенно тази част: 36% - починали
39.
Кире
05.06.2013 14:53:02
1
12
А трите хиляди изби ли си ги? И ако да, останаха ли ти приятели?
38.
Кирил Атанасов
05.06.2013 14:48:40
17
3
Работя от повече от година с тях. Много съм доволен. И аз се набутах 50лв. в началото. Избих ги първата седмица.
37.
Шишарката
05.06.2013 14:45:49
1
11
Поета го е казал: ,,ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ И БАЛЪЦИ ЗА МИЛИОНИ,,
36.
E60
05.06.2013 14:24:37
1
14
Нормална пирамида от средата на 90-те години от сорта дай ми 100 лева, намери си 5 балъка да ми дадат още по 100 лева и ще ти върна твоите 100 лева. И така до безкрай. Системата би функционирала ако ресурса балъци е безкраен, демек все ще се намери някой идиот да си загроби левчетата там. Че балъци има безброй е ясно, само че системата функционира до време и след това фалира. Набутват се тези най-последните яхнали каручката. Тези седнали на предните места са си избили парите. 2-3 костюма, малко клипчета и музика, едно две лизингови БМВ-та с лого на фирмата, някаква безмислена карта за покупки с отстъпка и е готов бизнес модела на века. Как не се научиха тея хора че със седене по кафета и рисуване на крайници богат не се става. За целта са нужни само 3 неща - РАБОТА РАБОТА и пак РАБОТА! Дерзайте
35.
Николай Иванов
05.06.2013 14:19:38
2
6
Не само, че това е доста семпло направена пирамида наподобяваща тези от 90-сетте години, но и въпросния Пастор използва "вярата" на хората в църквата, за да продава малоумния си пирамидален бизнес модел, което вече си е напълно аморално и дори наказуемо! Тарикатите са си тарикати, но дали има закони в България, които да ги спират?
34.
Ядосан Млад Бургазлия Напомпан и Татуиран
05.06.2013 13:58:15
3
12
Абе вие тука повечето май не разбрахте че СЦИ няма нищо общо с Бургас. "Корпорацията" е божие дело родено в лоното на корпоративно-евангелистката мисъл, а именно градът на тарикатите и иноверците Пловдив. От там са и най-многото Бизнес Партньори и търговски обекти. Така че да си имаме уважението не ми обиждайте града. Относно СЦИ мога да кажа че имам доста приятели вътре и е пълна набутвация за шаранчета. Айде...
33.
navy
05.06.2013 13:50:37
1
5
ХА ХА ХА ХА

А.М.И.Н
32.
Черкезов
05.06.2013 13:32:15
15
3
Сега заради тези клевети срещу светлите ни братя от СЦИ, ще има прокурорски постановления!!
Тук усещам дългата ръка на пепелянката Божинова!!
Който вдига ръка срещу светлото ни братство ще бъде отсичана, но не физически, а пространството ще накаже хората които го правят. Кармичния отпечатък е най-тежък, когато хулиш просветлен човек като Пастор Петров, който е и националното богатство на България, но докато го осъзнаете ще си платите глоби от 20 000лв. за публични обиди и черен пиар.
31.
Жоро
05.06.2013 13:20:24
3
5
... Кеф, живота явно си тече и се обновява, защото виждам че се е появило новото поколение олигофрене, рядящи се на опашка да се разделят с някой лев... Тоест, докато има балъци /риби/ ще има и рибари, а в Бургас, не знам от въздухът ли, от слънцето ли, такива наспорил Бог...
30.
apostol
05.06.2013 13:12:05
0
3
bokluci kradlivi smurt!
29.
Митко
05.06.2013 12:07:51
0
13
Нищо не продават разменят си пари едни на други и се радват :))
28.
Аноне
05.06.2013 11:47:29
0
11
Като е просто що не го обясниш простичко? Какво продавате в тази компания? Стоки ? Труд ? Ноу хау ? Какво ? Какъв е продукта на вашия бизнес ? Ясно е че глупаците които са се хванали като теб ще хвалят тази пирамида нали трябва да намират други себеподобни алчни и неграмотни....
27.
Анон
05.06.2013 11:17:54
10
5
Всичко в тази компания е просто, но не е за прости хора драги читатели и преди да изградите негативно мнение от пошла статийка на псевдо репортер се информирайте по подробно
26.
читател
05.06.2013 10:52:54
2
6
"Млади хора" - в Бургас (а и не само) под тази фраза се разбира татуировани, напомпани и адски тъпи батки и тяхните филирани мякащи кифли. С такива само пирамиди могат да се правят - та вие какво искате - в заводи ли да работят? Изтървахте си децата, до тук беше с Бургас.
25.
GALAKSI
05.06.2013 10:34:16
1
7
Алчността и ниската образованост и слабата памет са истинската причина переодично да се появават такива пирамиди! Честото на новото неинформирано поколение глупаци! И естествено, че първите по време ще спечелят и последните ще изгорят за да светят първите!
24.
БАЛЪЦИ
05.06.2013 10:23:55
1
9
Сметката е проста: За да си избиеш 3000 лв. трябва да намериш 6 други малоумника, тоест още 18000лв. Тогава ако и те намерят още такива ще започнеш да печелиш. (класическа пирамида) Има и втори вариант: да изхарчиш 60000лв.в обектите на SCI и ползвайки отстъпката от 5% да си избиеш три-то хиляди...дерзайте
23.
sokol
05.06.2013 09:54:40
3
5
водещия се казва Стоян Атанасов 88 набор
22.
мони
05.06.2013 09:28:25
2
4
преди половин година ми обясняваха тази пирамида, стори ми се, че има нещо гнило не се хванах, но познавам много хора, които са се излъгали и са инвестирали...
21.
ddd
05.06.2013 08:13:12
1
6
тези не само са измамници, но и неграмотници. Не се пише "видио", господа.
20.
оффф...
05.06.2013 07:22:50
2
8
Фирмата НЕ е регистрирана на 26 март 2013 г.! Познавам хора, които ме зарибяваха за нея преди точно две години. Как да вярвам на статията тогава?
19.
Kristian
05.06.2013 01:59:18
28
8
Това което е представено като информация от вашия "репортер" са пълни съчинение, Г-жо КАСАБОВА бихте ли споделили с нас кои ви плати на вас и вашият екип за да се озовете точно там щом сте толкова отворена? за да разберат и всички които четат тези статии кои пастор спонсорира вас. аз лично присъствах на тази презентация затова и се меся и тя нямаше нищо общо с това което описвате вие, не съм пристрастен но това което правите е грешно, понеже сте промит мозък, казвате че някои друг промива мозъци за да им промиете мозъка, не е ли иронично?! ако сте толкова уверени в това което казвате намерете тези лица които са изгорели с 60 лв. както казвате и аз лично ще се погрижа за тяхното х10 на тази сума ако е вярно това което казвате и настоярам да потвърдите но не забравяхте че камерите не са само у вашите ръце. Аз съм сигурен че вие сте по-корумпирани и от полицаите в тази държава и ви е***т в г******е - вие се радвате но всъшност вие пропадате. ако имате малко достоинство излесте с факти и най-малкото това което ви споменах, аз не съм част от тази компания, но намирам идеата за иновативна в мрежовият маркетинг и не мисля че би трябвало да правите нереални коментари. Моля кажете кои плати на вас за това и посочете хората които са изгорели нея вечер нали статията е посветена все пак да се оплюе компанията и да се каже че са изгорели хора, доведете ми ги специално от нея вечер защото аз лично бях там, всичко съм записал, видио/аудио ако искате и до съда ще стигнем но ви съветвам да спрете това което правите или да излизате с реални факти а не измислици. Осъзнаите се!
18.
SSS
05.06.2013 00:03:08
4
17
Бургас града на Батките, тарикатите и далавераджиите.Колко балъци имало само,ще ви правят милионери лелееее.
17.
К
04.06.2013 23:17:43
4
26
Вълков, щом си бизнеспартньор е нормално "да си доволен" ;) То иначе няма избиване, братче. Бъди доволен и като мухоловка хващай новите мухи, дето да цакат на фирмата по 3 бона, от които да ти се подхвърлят на тебе 300 кинта и ти да си "доволен". Що не дойдеш при мен, всъщност? Обещавам, ако ми водиш по трима идиоти, дето да ми дадат по 3000 лв., да ти давам по 500 за всеки на момента. Познато ли ти е?
16.
fdss
04.06.2013 23:17:23
3
11
NAP da se aezira i vesnaga da gi razsledva tuk e napisano vsi4ko firmite, imenata im oshte utre da gi privikat.
15.
AY
04.06.2013 23:15:59
15
9
Г-жо Касабова,ако Вие имате претенции да сте журналист...то аз съм трамвай ! :Д
14.
aaa
04.06.2013 23:14:24
4
16
bravo na saita za razsledvaneto. taka trqbva da se pravi i tezi hora da se pokazvat. obsheatvoto trqbva da gi aadi tqh a zashto ne i prokuraturata
13.
koko
04.06.2013 23:11:58
4
9
izmamnicite zapo4vat da hvarliat dimki zashoto gi razkiha i iskat sega da otklonqt vnimanieto ot sebe si.
12.
Ники
04.06.2013 23:00:11
23
10
Репортерката "под прикритие",съвсем нормално да не е разбрала нищо,понеже беше
порядъчно подпийнала.И мисля ,че в това състояние доста е написала.
11.
Тайния обожател на Касабова
04.06.2013 22:44:31
21
4
Пълни глупости пишете Касабова!
10.
I.Valkov
04.06.2013 22:39:32
30
9
Скъпи майстори на жълтата преса моля ви поне се информирайте и разберете как работи компанията аз съм Бизнес Партньор в тази компания и сам много доволен. Не знам колко са ви платили за да напишете тези глупости, но явно са достатъчно, че да ставате за смях
9.
без
04.06.2013 22:24:19
4
14
Фирмата е създадена на 4 януари 2010г-справка в Търговски регистър, където предполагам сте проверили, но давате грешна информация . На 26 март 2013г. имат промяна в Учредителния акт. Проверявайте си инфото, ставате смешни.
P.S. Не съм защитник на SCI. На мен също ми беше предложено да стана бизнес партньор преди около 5 месеца, но не приех.
8.
Николова
04.06.2013 22:08:45
3
15
Както го е казал класикът: Докато има телета, ще има и касапи. Значи има много глупави хора, които лесно се доверяват на всеки, който им обещае бързо забогатяване. Нито Галакси, нито Фърст чойс са хванали декиш.
7.
Бургас
04.06.2013 21:41:47
3
15
Докато има балъци - ще има тарикати ! ! !
6.
Крис
04.06.2013 21:37:21
4
17
Хахахаха, още ли бродят из Бургас тези... Нека да добавя- инвестициите в бизнесцентровете са от 600, 1800 и 3000 лв. Бизнесцентровете работят като продаваш бизнесцентрове, демек въздух. Така или иначе, докато има кой да ги дава тези пари, ще има и такива, които да ги взимат. Тъжна работа.
5.
Чочко
04.06.2013 21:30:58
4
11
Че то тва нещо е в градът ни поне от 3-4 месеца.Мои приятели ме зарибяваха, но и те се открехнаха и напуснаха.
4.
Къци
04.06.2013 21:04:39
3
24
Дежа вю! Този филм вече сме го гледали. Спомнете си "Галакси". Бая народ изгоря в мечтата си една сутрин да се събудят милионери! Ще цитирам Къци Вапцаров, който казва: Докато има шарани, ще има и рибари!
P.S. Статията е чудесна, стига да има кой да я прочете!
3.
Истина
04.06.2013 20:58:38
2
20
Да се сезира прокуратурата да го разследва. Най-малкото НАП да провери дали е издавал касови бележки. Писна ми от измамници които гледат да ти изсмучат последните пари.
2.
ddd
04.06.2013 20:52:33
3
14
това ще е така докато има балъци да се връзват на тези глупости. Колкото и добри манипулатори да са тези убавци на всеки трябва да му светне че е измама
1.
Бургас
04.06.2013 20:45:43
6
30
Браво! Страхотна статия! Нека балъците да се светнат и като го видят тоя мушмурок да го ошамарят! Кой знае колко хора са изгорели от тая пирамида...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори