×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Данъчен изнудва Диян Боксьора, искал 10 хил.лв., за да спре ревизия на фирмите му


Данъчен изнудва Диян Боксьора, искал 10 хил.лв., за да спре ревизия на фирмите му
Бандитът-рицар Диян Гайтанов обича да показва перфектното си епилирано тяло в любимите си заведения по морския бул.“Богориди“
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Септември 2012, Събота, 12:11 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка Катя КАСАБОВА

Бандитът сам се яви в съда, за да разкаже случката и хвърли в шок заседатели и публика

Подсъдимият за сводничество Диян Гайтанов – Боксьора – една от знаковите фигури на подземния живот в Бургаско, се оказа почтена личност. Той сам се яви в съда, за да окаже съдействие в започнало дело за подкуп срещу данъчния служител Красимир Костадинов. Костадинов е от НАП-Ямбол и бе арестуван през август м.г., след като поискал от собственика на бургаската автокъща „Тони“ - Антон Марков да му подари лека кола, за да преустанови данъчна проверка на бизнеса му. Марков бе пипнат в момента, докато джиткал с почти новото си, но непрехвърлено още „Рено Меган“ из бургаските улици. Между другото, докато проверявал фирмите на Антон Марков, той спял без пари и се хранел в хотела му „Авеню“. Престоят в Бургас, докато „одитира“ бизнеса на автоджамбазина обаче му се сторил недостатъчен, за да уплътни цялото си свободно време и затова данъчният решил да „респектира“ между другото не кого да е, а самия Диян-Боксьора. За целта се завъртял в автомивката му в центъра на града – срещу МБАЛ-Бургас, известна като сборище на сводници и проститутки, както и на ченгета, миещи колите си без пари. Срещнал се с Боксьора и го заплашил, че всичките му дружества светят на „червено“ в компютъра на НАП, което значело, че са на загуба умишлено и че дължат ДДС на държавата.

За да покрие нередности в автомивката, в пункта му за изкупуване на метали в Царево, както и в новия строителен бизнес на Боксьора, държавният служител си поискал 10 хиляди лева. Този факт не бе известен на съда до момента, в който в съдебната зала доброволно като свидетел се появи самият Диян Гайтанов-Боксьора. Срещу него в Бургаския окръжен съд едновременно върви наказателно дело за сводничество, по което почти през седмица той се явява в качеството на подсъдим и в коридорите  налита да бие репортерите, дръзнали да го запечатат с фотоапарати. Този път Боксьора се извиси с целия си атлетичен и добре епилиран вид, с прекрасни бицепси, прозиращи под вталената риза, за да могат медиите да отразят почтената му постъпка.

Боксьора разказа на съдия Денчо Стоянов как нахалният данъчен го принуждавал да ходи няколко пъти до Ямбол, за да му носи разни документи, возил го до Царево и обратно, за да разгледа пункта за металите, оказвал пълно съдействие на проверяващия, като се надявал да го убеди, че търговската част от бизнеса му е чист и не бива да го изнудва. Независимо от това Костадинов настоявал първо за 10 хиляди лева, но постепенно, започнал да намалява мизата до 5 000 лв. Боксьора отказал да му даде и тях, след което отишъл в МВР и написал с подробности воаяжите и срещите си с бирника. Делото срещу наглия ревизор продължава на 11 ноември 2012 г.

Малко известно за Боксьора е, че той е твърде набожен и всяка неделя ходи с 13-годишния си син на църква. Както и че той е най-големият герой при спасяването на хора от горящата сграда на ХЕИ-Бургас през зимата на 2008 г. Поне 10 служители бяха извадени живи от пожарникарите благодарение на това, че Боксьора държеше върху раменете си стълба на тераса от съседната сграда на Стоматологията. Героизмът му обаче не бе зачетен от управляващите и когато областният управител Любомир Пантелеев награждаваше полицаи и пожарникари след екшъна, Боксьора не бе повикан за поздрав. Причината – бил криминално проявен и не заслужавал внимание. 

В категории: Крими


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
13
Коментара по темата
13.
nz
01.10.2012 08:21:43
0
4
do ssssss kyde prochete che ima tatosi az nemojah da razbera mai vseki si chete taka i si gi navyrzva neshtata che i se palqt na vsichkoto otgore
12.
калъча
30.09.2012 19:07:27
1
2
Браво на Боксьора - пич е -не пич ,а държанието му е такова.Ако поне малко журналята изявяване с писанията си тук се бяха позаинтересували ,нямаше да пишат глупости ,къде и как се подвизава.Например сутрин си пие кафето в голям бургаски хотел,собственост на двама братя от св.Влас и цял ден кисне във фитнеса на новооткрития МОЛ.Касабова малко трябва и журналистически нюх,нещо което го няма в бюлетина на МВР.
11.
grajdanin
29.09.2012 23:51:46
2
3
e da vi kaja sled tova "priznanie" koeto mu pravqt vsi4ki v komentarite i togav6niq oblasten upravitel EDVALI AKO SE NALOJI NQKADE PAK 6TE Q DARJI GADOVE SMA4KANI NEBLAGODARNI
10.
Майтап
29.09.2012 22:14:56
1
12
Между другото.. майтапа на страна, но наистина държеше стълбата.
9.
StSs
29.09.2012 20:37:49
0
5
Тези Бесове след като писаха толкова много за Ивето от Несебър сега взеха да се мазнят и на Боксьора - айде нема нужда. Религиозен бил, герой бил - може и да е така. И на вас ли ви мие колите без пари?
Гад от класа е и много бих се зарадвал скоро да срещне своя Лисичков, който да се погрижи за него и да ни даде повод за почерпка. Старите боклуци на Бургас е време да се пенсионират.
8.
аз
29.09.2012 15:19:56
0
14
Кате, Кате......толкова ли няма кой да те нае*е, та да мирясаш малко. той този кретен значи не бил криминален измекяр, а бил достоен рицар бре!!!! леле, ами че орден Стара Планина да му се даде! Може и Нобелова награда. А след това на тебе трябва да ти вземат дипломата за журналистика и да ти я бутнат там където трябва...там откъдето ти идва таланта да пишеш такива малоумни статии!
7.
мишки
29.09.2012 15:14:49
0
11
вие от редакцията срещу някой друг лев изкарахте този бандит по-голям светец и от папата! хахахаха драскачи корумпирани и бездарни!
6.
XXX
29.09.2012 14:26:39
2
4
Значи вече е достатъчно голям за залата и отдавна е на амфетки
5.
боксьорова
29.09.2012 14:18:22
2
2
сина ми е точно на 12 години!
4.
За мутрата боксьор
29.09.2012 14:17:14
1
9
а вярно ли е че тая мутра диан боксьора дето утрепа една проститутка от бой а друга една направо я уби и това се знае от всички - бил набожен? Боже,мутрата набожна,какво ме интересува колко е годишен сина му,простаци.
3.
kok
29.09.2012 13:54:26
0
3
Боксьора не само, че няма татуси, но и синът му не е 13 год., но при журналистите фактите нямат значение.
2.
До 1
29.09.2012 12:41:37
3
7
Екип на Бесове.бг посети Боксьора,съблече го дибидюс гол и установи че наистина няма татуси,което означава че не е комплексар като другите мутри дето целите са ошарени като папагали.Браво на Боксьора - пич е
1.
sssssss
29.09.2012 12:29:37
2
5
Този път Боксьора се извиси с целия си атлетичен и добре епилиран вид, с прекрасни татуси по бицепсите, за да могат медиите да отразят почтената му постъпка. Хаххахахахах Само където Диан няма татуси ама няма значение :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвличането на сина на полицейския шеф Пълен обрат с отвличането на сина на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори