×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков: Никога не съм ял пица с кристали


Кирил Петков: Никога не съм ял пица с кристали
"Част от охраната на НСО, която ми беше зачислена, когато бях премиер, е имала за цел да ме следи", заяви експремиерът
21 Април 2024, Неделя, 14:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Асен Василев никога не е откраднал и стотинка, гарантирал Петков

"Не съм ял пица с кристали, никога не съм употребявал наркотици. Част от охраната на НСО, която ми беше зачислена, когато бях премиер, е имала за цел да ме следи". Това заяви бившият премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в предаването "ЕвроДикОФ".

Той твърди, че никога не е употребявал наркотици. Анализатори и политолози искали по 20 хил. лв. месечно, за да гарантират отразяване на тезите на правителството "Петков". 

Съпредседателят на ПП научил от приятели, че двама от охранителите, зачислени му от Националната служба за охрана, когато станал премиер, имали за задача да го следят. 

"Отивам при шефа на НСО и питам може ли тези двамата да бъдат сменени с други. Той казва, че не може. Питам как така не може и казвам, че ако до утре не бъдат сменени, ще му иска оставката. Той казва: "Не може да ми вземете оставката". Това беше първият ми досег до т. нар. перманентна власт. Оказва се, че така са структурирани всички служби в България - премиерът не може да ги сменя. Видяхме, че акад. Денков поиска оставката на шефа на ДАНС, а той му каза: "Гледай си работата", разказа Кирил Петков и добавя:

"Taка е структурирано, че много хора в тези служби са от 30 години. Така е направено законодателството в случая - с два подписа на президента и премиера, че никой индивидуално да не може да направи смяна. И още по-лошото е, че много от тези шефове на служби ги държат с прокуратурата и то по такъв начин, че те да не отговарят нито пред народа, нито пред премиера, нито пред народните представили. Имам информация за един шеф на една от големите служби - ДАНС, ДАР, военно разузнаване, НСО, срещу когото има досъдебно производство и този човек не е свободен".

"Сядам аз на бюрото като премиер и след месец идват едни хора. Пак няма да казвам имена, но всички българи ги знаят. Казват: "Добър ден. Ние сме независимите анализатори, независимите политолози. Ако имаме с вас договор за 20 000 лв. на месец, ние си се оправяме с телевизиите къде да се появяваме, къде да не се появяваме. Ние говорим точките, с които вие искате да излезете".

Експремиерът отказал тази оферта и, по думите му, като резултат получил по 300 очернящи статии на месец. Сред компроматите била и тезата, че употребява наркотици:

"Оказа се, че ядем пица с кристали. Оказа се, че крадем милиарди. Отричам на 100%, даже на 1000% - никога през живота си не съм взимал наркотици - нито като малък, нито като тийнейджър, нито като студент. За адреналин карам кайт, сноуборд, парапланер. Замислих се защо не кажат направо, че Киро взима наркотици? Защо трябва да кажат, че Кирил взема пица с кристали? Защото трябва да звучи популярно, за да стигне при максимално много хора".

Относно случая с отстранения главен секретар на МВР Живко Коцев Петков се обяви за това да бъде разследван абсолютно всеки. "Ако има пачки, да се разследва. Обаче, представи си - идваш при мен, аз съм главният прокурор и ти казвам, че ако не си подпишеш оставката, ще те разследвам. Ти какъв си? Бог ли си да раздаваш правосъдие? Ами ако е престъпник? Пускаш ли го този престъпник да си ходи на свобода, защото си е дал оставката? Ами ако е невинен и го заплашваш? Това е големият проблем", според Кирил Петков. 

Подобно на тезата за употребявани от него наркотици, се завъртяла и тезата за Коцев и евентуалните му връзки с контрабандисти: "В момента, в който той сподели, започнаха пачки да изскачат отвсякъде: "Имаш пудел с Живко Коцев, пудел с пачки, нямаш пачки с Живко Коцев, но имаш пудел" ... И тук е хитрото подаване като с пицата - ако беше само пачки, нямаше да е интересно. Но ако кажеш пудел с пачки, изведнъж всички говорят за пудели".

Асен Василев пък никога не е откраднал и стотинка, лично гарантирал за него Петков.

"Аз за много малко хора си слагам главата в торбата, но гарантирам за Асен Василев. Като кауза. За академик Денков и още някои от най-близките си съратници мога да си заложа всичко, че една стотинка не са откраднали. Защото всеки един от нас преди да влезе в политиката си изкарваше парите през бизнеса", посочи съпредседателят на ПП-ДБ.


В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
42
Коментара по темата
42.
Има ли
23.04.2024 21:43:37
0
2
Евреин в задругата, все има провал...и после не съм е...л, не съм крал и не съм ял...
За първи пък ти вервам....дори се чудя как така каза истината...
Мангал
41.
Кире
23.04.2024 21:37:56
0
2
Става въпрос коги се мандрусахте у минисерскиу съвет с ленчето бе..
А она пишеше по стената с червилото Ай ла вю...
40.
Един българин
23.04.2024 12:45:00
0
5
Докога този нещастник с неговия невнятен български ще се появява по всички медии? Сега трябва да си четкат реномето, защото предстоят избори, а идиоти които да гласуват за тях вече трудно се намират.
39.
Моше Нико гнъсен
23.04.2024 10:58:43
0
7
Не беше чаластрил и Лена на парапета, пък какво излезе накрая?
38.
Иванчо от приказките
23.04.2024 00:17:14
1
5
То и двойно гражданство нямаше ама излезе лъжа сега не се кълни много че твоя Спецов какво правеше из Швейцарските банки когато бяхте на власт сина ми го е питал като го е видял той казал че е на симпозиум чак пък в банката айде бе сина ми е охрана там тъй че ги разправяй на децата тия твои чесни съратници нищо неса открадна ли
37.
Егея Димитрова
22.04.2024 16:43:43
1
9
Абе ние на очите си ли да вярваме или на инфантилни олигофри???!!!
36.
До15
22.04.2024 09:37:26
3
21
С допускане в политиката на хора като лъжеца Киро, чалгаря Славчо и русопоклоника българомразец Костадинов доказва, че милиони българи са олигофрени.
35.
Чекист
22.04.2024 09:27:37
2
23
Киро е зле с граматиката и не само с нея, защото не познава "Закона за двойното отрицание", тъй като "никога не съм ял" = "някога съм ял!" ;)
34.
БайХой
22.04.2024 08:57:29
4
25
Ма те никога не били крали. Те се разпраха направо, Бойко не е крал толкова нагло, а тпй си е рядък наглец в кражбите. 11 милиарда кредити потънаха, но те не били крали. Няма толкова нагли като тези!
33.
Хаха
22.04.2024 02:08:57
8
37
Той става смешен тоз .Понеже ги прекараха и няма как да крадат повече.Тяхната схема бе много елементарна.Ще вземаме заеми .С тях ще вдигнем заплатите и хората ще ни обичат и гласуват пак за нас и всичко е наред.Абе фин.министър в бг Василев а в Америка можело и доживотен затвор да му дадат.Другия техен човек пък излъгал банката с 30 милиона и в България е кмет на Варна.То това изобщо нее нормално.Те са си престъпници
32.
Киро Честния
22.04.2024 01:33:45
7
37
Значи нали знаете,че аз никога не лъжа.Нито за канадското гражданство,нито за Харвард,а още по-малко пък за Ленчето или че никога няма да се коалирам със статуквото.Затова въобще не трябва да се съмнявате за наркотиците и в почтеноста на Асеня.
31.
Аmerican way
22.04.2024 01:04:56
3
22
Кирчо язък че бай Петко баща му е ДС на никви ДС чингеджийски мурафети НЕ го е научил
ПЪРВО и основно правило направи КОМПРОМАТ за врага и за подчиненените се
ДДС измама,хазаргна зависимост,ГЕЙ снимки,Педофилия,14 гжд малалетни циганки,Малки момченца,жена-мъж алкохолик и тн
ВТОРО хравило чистка и преВербовяне ня бевшите подчинени на ГЕЛБ
Трето прочистване ва Министердки съвет ат бръмбари и мини камери и СЛАГАНЕ на ТВОИ нови такива
Чегвърто НИКОГА НЕходи в хотели,имения,къщи за гости на РУСКИ ЛУКойлски агенте от Правец ,Китени Приморско, или в хотули на Благоевградски памаци в Сандански свързани с кинти от АМ Хемус и ГЕРБфирми
И последно правило Като правите ЯВКИ крийте се по ЛОВНИ вили високо и навъгре в гората да НЕ привличате внимание ,пазарувайте амфетиэи белоэот ДОВЕРЕНИ дилъри хрез трети лица
И както пише "Сун Дзъ " Изкуствато на войната
Удари ВРАГА по НАЙ-милото(СНИМКИ от 1989 год затвора Панкрац,Фабриката за контр.цигари в Крайморие,Фабриката за Амфети-каптаган в Гоцеделчевско,Трафика на ЧОВЕШКИ органи за Испания и Израел,2та шофьори на ТИР Лазов и Кепов обезглавини в Ирак,Връзката с биткойните на Ружа,Контробанда на горива с Россия)
30.
ХХЛ
21.04.2024 23:08:26
1
7
ДЕБЕЛЯН VS ВИНЕТУ
ПЪРВИ РУНД .

РЕФЕР НА РИНГА : V B , nickname :
ЧЕ..П .

ШОУТО ЗАПОЧВА ... ХА БАКъЛЪМ..
29.
Защо
21.04.2024 21:25:25
8
45
Излъгахте хората бе Кико, назначихте всички близки и роднини и некадърни Ваши хора, влязохте в ундурма с двамата бандюги, а те накрая Ви дръпнаха килимчето. Мислиш че Бянкята забрави че го арестува, сега се готви ти и Рашъна
28.
AcaciyTrendafilov
21.04.2024 21:17:25
8
36
Може и да е прав Кирето, него кристали ме не трЕбат, той си е роден с криптонит в задното отверстие, що да се харчи за други кристали! Иначе нито той, нито Асен и стотинка не са откраднали, ако лъже да му умрЕ кварталния от гъдел! Сал един Соломон Паси, кат' тризначките по телевизора го следи, ама президента неиска да му съдейства да му гръмна кинескопа! VPVD!
27.
Тодоров
21.04.2024 21:04:36
8
39
Но една канадка изяде българска пица с абсолютно " прост " българско харвардски кристал !
26.
ХАСАН
21.04.2024 20:58:49
7
53
ГЕНЕТИКАТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОЙ КАКЪВТО БАЩАТА ДОНОСНИК МРЪСНИК ТАКЪВ Е И СИНЪТ ЧЕ И ПО ЛОШО
25.
ГАНЧО
21.04.2024 20:48:21
4
53
СИГУРНО НЕ СИ ЯЛ И БОЙ ОТ БАЩА СИ ДОНОСНИКА ОТ ДЪРЖАВНА НЕСИГУРНОСТ
24.
Да
21.04.2024 20:02:56
10
54
И никога не лъжеш
23.
007
21.04.2024 19:33:37
4
26
До 6.А ти явно си още по-тъп щом си вярваш.
22.
seahorse
21.04.2024 19:24:22
5
31
На Кирчо му искали 20000лв Не се оплаквай Кире,в Бургас сеговори ,че някой си е поискл и получил едни Мазди 6 и години си вършат работата !
21.
Уф
21.04.2024 18:33:29
34
18
Флагман, преписвате от бг мама в темата за политика. Ама това са стари статии. Блеснете с нещо по прясно де.
20.
!
21.04.2024 17:50:55
12
71
Кирчо, Кирчооо...голямо падение...жалка история!
19.
ХХЛ
21.04.2024 17:48:02
58
15
БББ (Бочко от Банкя и Бейрут)
БББ (Биеш, Бомбиш, Бягаш)
БББ (Банг, Банг, Банг), отърване Нема, Боче. За теб и всичките ти надути балони...
Ферщеен Зи, Зи Топ???
ПС. Помиярите ти да правят като вятъра.
18.
Защо
21.04.2024 17:46:01
9
71
Сега го казваш....Защо не го каза като беше ,,премиер"...а
17.
ХХ
21.04.2024 17:12:24
15
86
Как Киро Лъжеца да каже друго? Той НИКОГА не казва истината.
16.
пепи
21.04.2024 17:09:26
11
88
Кире ама ти като лъжеш май само ти си вярваш не знам дали ядеш пици с кристали но по вероятно да защото не помниш много неща Асенчо излъга и окраде съдружника си с програмата която продаде на китайците за което плати след това огромна сума да се отърве от затвора Това е досоверно казано от съдружника му Второ от Америка съдят Асенчо за измама с ипотеката на къщата на Чаталджа Е Кире кристалите не прощават и мозъка ти е останал наполовина За снимките с Иарите да не говорим скрий се и не давай интервюта че хептем ще залезете или по добре всеки ден по някоя телевизия
15.
Обаче Бай... пуделите на ПП-ДБ мафиотите
21.04.2024 16:19:33
29
145
Трябва да си пълен олигофрен, за да гласуваш доверие на Киро,Кокорко, Сапуна, Хазарта или за Лена на Миро и Киро!
А бе малоумници, сменяйте си памперсите редовно, защото само от снимка на Бойко се насирате!
Кога най-накрая ще го проумеете.
Кирил Петков е идиот, Асен Василев е мошеник, а Христо Иванов е некадърник!
14.
Хахах
21.04.2024 16:04:03
18
99
Тия като са на кристали си мислят ,че са жертви на мафият , в реалният живот са част от мафията.
Който пачки вади от пачки умира.
13.
....
21.04.2024 15:49:20
18
99
И става все по-безпощадно ясно, че пуделът е октопод! La Piovra на "Промяната". Новата опорка на пуделите за прикриване на гранд-корупцията и контрабандата, в които са уличени ключови фактори от ПП-ДБ, знаете ли какво гласи? Седнете да не паднете, като чуете полета на мисълта: снимките, пачките, Паскал - нищо от това нямало значение. Ама, нищичко, ей! Важното било, че " те са невинни " . Някой си "отмъщава", стараят се да внушават пуделите, то значи няма нито корупция, нито пачки, нито контрабанда, а Рашков, Коцев и сие от ПП-ДБ са невинна жертва на mafiata.
Клета клетост. Срамота срамотна.
Дъно!
Дошли от Сицилианската долина, бандитите от промяната да крадат в особено големи размери и да се тъпчат с кристали .
Щяха да строят 5 моста над Дунав, тунели, завод за електрически автомобили , но от пътуване до чужбина и назад на държавна издръжка и корупционни практики не им остана време нещо да направят . Много дълбоко гърло имат, потънаха огромни суми от държавната софра.
12.
Бау бау
21.04.2024 15:22:59
8
51
Бау,бау ………..
11.
ПП/ДБ на сборище в „Медите Спа Резорт и Вили“
21.04.2024 15:17:33
21
107
„Простоидиотите“ запристигаха с луксозни автомобили, като бройката им е около 100 човека. Над които бди и наета охрана.ПП/ДБ „виповете“ се бяха събрали някъде другаде, извън ПП простолюдието.
Нощувка в спа хотела варира между 200 евро и 400 евро, изключвайки супер лукс суит и вилите, които са по-скъпи.
Много милиони са щипнали от митниците, като се махнаха 700кг хероин бе заловен за мъка на Кристалния Киро и мъжествения Асен!!!
10.
Асен Василев излъга и за метро в Пловдив
21.04.2024 15:07:31
24
115
Ясно е, че по време на избори се лъже много, но тази глупост ми идва в повече. Миналата неделя Асен Василев е застанал пред гражданите на Пловдив на Римския стадион и им казал, че той е вкарал проект за метро в Пловдив (градска железница) до летището в Плана за възстановяване (съответно трябва да се изпълни до лятото на 2026 г.). Разговорът е качен и в страницата на партията.
Такъв проект в българския План за възстановяване и устойчивост (който беше изработен през 2021 и одобрен през 2022) няма – не съществува.
То и Асен Василев не обичал мъжки ласки...
Има ли кой да им вярва на тези измекяри?
9.
До петия коментатор
21.04.2024 15:02:44
55
19
Кой си ти бе, умния милиционер.
8.
Аре бегай ве
21.04.2024 15:02:14
68
38
Колкото боче кухото не е имал чекмедже с кюлчета и евра.
7.
.
21.04.2024 15:00:14
95
37
Кирил Петков в предаването "ЕвроДикОФ".

Хора гледайте цялото интервю и после коментираите. Не се хващайте на тези които са искали само за едно показаване по телевизията наколко минути хвялба, по 20 хиляди лева и им е отказано. Тези които сега пълнат сутрешните предавания на най-гледанит телевизии и сипят, кал, и манипулирани снимки с пудели и пачки и други снимки на хора с пудели за да могат най -тъпите да забравят че няма снимка на хора с пачки, а само един пудел с пачки. Преди обаче имаше един шопар с пачки, кюлчета и ГЛОК.
6.
Обаче
21.04.2024 14:55:54
92
38
флегман ни дума за парите от САЩ за Украйна!!!
Сигурно още няма опорни от кремъл.
Свинска държава, свински медии!
А за Петков, налазили са го шиб@ни милиционери! Толкова им е капацитета!
Вие ако сте тъпи, вярвайте на свинчо и шиши!
5.
ПП са алчни и глупави едновременно!
21.04.2024 14:54:34
29
115
Най-смешното е, че ПП си въобразяват, че са много умни и контролират политическото си участие, схемите и плановете си, работят с някакъв измислен размах и считат, че като дърпат пари, значи разбират и владеят ситуацията. Всъщност тъкмо алчността и парите са тяхното бързо приключване.
Дадоха им властта! И те я загубиха от тъпоумие и неоправдано, та чак жалко чувство за превъзходство. Никога не подценявай умен враг,
4.
Тончо
21.04.2024 14:32:12
85
40
Пица с кристали наистина звучи по-екзотично и пикантно за читателите на пеевските лайномети, отколкото да бяха написали, че употребява наркотици. И по-лесно се отчита, като дойде време задкулисиета да се разплати с помиярите журналисти,. Пускаш в гугъл "пица с кристали" и ти изкарва справка на кой лайномет по колко да платиш.
3.
Вуйчо
21.04.2024 14:31:12
5
113
Тест за нарко на цялото Народно Събрание,Всеки ден на влизане и излизане!
2.
Ко викаш
21.04.2024 14:30:35
28
128
Абе, ти и Лена не си барал, под полата .Никой не ти вярва пич.
1.
Пешо дрогата
21.04.2024 14:23:49
14
102
И ас батку,кълнъ се
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори