×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кученца, тлъсти пачки и корумпирани политици в ОПГ – това не е сценарий, а реалността


Кученца, тлъсти пачки и корумпирани политици в ОПГ – това не е сценарий, а реалността
И само като си помислим, че вероятно след няколко месеца всичко това ще е забравено и разводнено
11 Април 2024, Четвъртък, 11:00 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

А поддръжници и дори лидери на партии скочиха да плетат завъртени сюжети, преплитайки истини, инсинуации и откровени лъжи, за да ги защитят

През последните дни се нагледахме и наслушахме на обяснения, оправдания и откровени идиотии, изречени от устата на хора, имащи себе си за интелигентни, които хора затънаха в абсолютно слабоумие, вместо да се скрият някъде и поне да изчакат бурята да отмине – за нещо повече е ясно, че нямат нито морал, нито сили, нито топки. Поддръжници и дори лидери на партии скочиха да плетат завъртени сюжети, преплитайки истини, инсинуации и откровени лъжи, за да защитят уличени в контакти с контрабандисти, откровени измамници и издирвани дори от чужди прокуратури.

Живко Коцев

Все още продължава сагата с Живко Коцев, макар президентът Румен Радев да подписа указ за прекратяване на правомощията и освобождаване от длъжност на главния секретар на МВР. Коцев, използвайки прийомите на някой мутрафон от подземния свят, опита да се измъкне – поне временно, като изведнъж се оказа в лошо здравословно състояние и се покри в болница.

Вече бившият главен секретар от седмица е главно действащо лице по всички новини, след като бяха публикувани негови снимки в компанията на задържаните вече контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, Не по-малък интерес предизвика негова снимка, на която се хвали със скъп часовник, подарен му от въпросните, както и различни кадри в далеч по-интимна обстановка, на която се вижда как се глези на СПА с баща и син.

Нека да асимилираме – това е лицето, от което се очаква(ше) да бори корупцията, а то се въргаля(ше) с престъпници, получава(ше) скъпи подаръци от тях и гушка(ше) кученцата им. И за да е пълен фарсът, вместо това му поведение да бъде моментално порицано от всеки нормален политик, се появи дамата, съвместяваща безброй позиции в ПП – Лена Бориславова, която рече и отсече, явно изразявайки позицията на партията, че „На лицето на Живко Коцев е изписано, че не е престъпник”.

За какъв Шенген можем да говорим въобще, за какво доверие у нас сред партньорите ни, когато водещи фигури, доскоро управляващи, се надпреварваха да обясняват, че снимките не доказвали нищо, били част от личния му живот. Вероятно това откровено слабоумно изказване на говорителката на ПП не успя да убеди голяма част от наблюдаващите този цирк, поради което беше пусната и

Тежката артилерия в лицето на Бойко Рашков

Бившият министър на вътрешните работи в кабинета на Кирил Петков, към момента депутат от ПП-ДБ заяви, че Коцев бил притискан от вътрешния министър Калин Стоянов и и.ф. главен прокурор Борислав да подаде оставка. Макар Рашков да се метна на амбразурата да защитава Коцев, вторият набързо му заби нож в гърба, като даде показания, че знаел за тъмната страна на баща и син Димитрови, но поддържал връзки с тях именно заради... Рашков. Става все по-заплетено, нали? Или точната дума е шизофренично.

Хубаво, обаче малко след това, явно разбирайки, че Коцев се опитва да излезе чист от цялата помия, Рашков смени плочата и от защитник, се превърна в обвинител на вече бившия главен секретар на МВР, заявявайки, че Марин и Стефан Димитрови са били доведени на гости в дома му по случай неговия рожден ден от... Коцев. Снимка, на която се виждат всички посочени лица, има, но кой кум, кой сват, знаят само замесените. Едно е безспорно – всички те се познават отлично.

"Главният секретар на МВР дойде с тях. Аз също ги познавам, разбира се. Но какво да кажа - тия назад, тия напред?Като дойде някой на гости у вас и ви поздрави за съответен празник, нали не му правите справка за криминалното настояще?, сопна се Рашков, добявайки: „Младият човек ( Стефан Димитров) обича да парадира с познанства с известни лица. Главната цел е да се представи, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи нива".

Циркът продължи с Настимир Ананиев,

Който се обяви за жертва на политическа бухалка, след като стана ясно, че вчера жандармерията и полицията са провели операция в негови офиси. Ключовият момент е, че Софийската градска прокуратура извършва действия по европейска заповед за разследване по искане на прокуратурата в Антверпен, Белгия, където се води дело за организирана престъпна група, незаконен трафик на упойващи средства и психотропни вещества, изпиране на приходи, придобити от престъпление с участието на белгийски физически и юридически лица и български юридически лица.

Това не попречи на Ананиев да заяви, че е атакуван политически, което пък даде криле на поддръжниците на ПП, които мигом обявиха Лаура Кьовеши, Белгия, целия ЕС, та чак САЩ, за акцията. Макар и казано между другото, Ананиев се изпусна, че над него е имало чадър, защото нашите управници не са изпълнили европейската заповед за разследване от Белгия, която датира отпреди 8 месеца, а видите ли, сега се били сетили.

И ако мислите, че това е всичко, жестоко се лъжете. По същото време в сайта „Гласове” се появи протокол от разпита на Александър Йоловски, проведен на 29.10.2023г., по време на който разпит той обяснява, че му е било наредено да прави каквото и както му кажат, включително да му подават фирмите, които да печелят поръчки от министерството, което той оглавяваше към онзи момент. Ако случайно сте забравили,

Александър Йоловски е бившият министър на електронното управление,

Който – по негови думи, изречени още миналата година, Кирил Петков е заплашвал детето му, за да изпълнява спуснатите му заповеди. От публикувания протокол става ясно, че освен Петков, Асен Василев, депутата от „Да, България“ Божидар Божанов и Васил Величков, приближен до съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов, също са му оказвали сериозен натиск.

Йоловски и семейството му вече 6 месеца са под охраната на Национална служба „Охрана“ (НСО) именно поради тези заплахи. Протоколът от разпита е публикуван ТУК.

И не бива да забравяме Капо ди тути капи, родния Остап Бендер, за когото се говори, че взима решенията, а именно

Асен Василев

Който освен в случая с Йоловски, се появява и в показанията на Живко Коцев, който в разпитите си пред разследващите от Комисията за противодействие на корупцията е разказал, че бившият финансов министър имал връзка с цигарената контрабанда на Никола Николов - Паскал, който е в центъра на скандала с Агенция "Митници". Василев настоявал МВР министърът Калин Стоянов да назначи близък до контрабандистите за началник на Хасковската полиция.

С извинение – майката си трака! Мислехме, че по-зле няма накъде, но ние наистина уверено орем дъното, щом се оказва, че по един или друг начин, голяма част от управляващите през последните месеци, както и депутати са замесени не просто с контрабандисти, а направо са си част от ОПГ, което е нямало скрупули да заплашва дори и техен министър чрез детето му. Това, ако сте забравили, са тези, които щяха да донесат промяната, новия морал, същите, които говориха, че ще изкоренят корупцията и вредния модел, действащ у нас. Та ние по-престъпни елементи надали сме имали някога във властта – не в най-новата ни, в цялата ни политическа история.

И само като си помислим, че вероятно след няколко месеца всичко ще е забравено и разводнено, всички замесени ще се окажат невинни, а изнесените данни ще са потопени в следващите умопомрачителни епизоди, произведени от родното политическо блато, където надпреварата отдавна не е кой е добър и кой лош, а кой може да се задържи по-дълго на повърхността, извличайки повече дивиденти за себе си и шайката около него, докато продължава да съсипва страната.


В категории: Политика


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
52
Коментара по темата
52.
мда
11.04.2024 19:02:44
4
7
Моме, обяснението, че на лицето му пише, че не е престъпник наистина е малоумно, но малко по-разумно от обяснението, че Мата Хари ти внасяла милиони евро и кило злато в спалнята докато спиш, за да го снима. Знаем, чии задник ближеш, но моля за обективност.
51.
Бургас
11.04.2024 18:23:23
8
13
На флагман им се плаща от герб, не харесвам глупостите на ПП , но ГЕРБ и ДПС заедно , са крали много повече , а за Тех такива статии няма!
50.
камен
11.04.2024 16:54:38
5
21
Сега прочетох идиотското изказване на Киро простия Те щели да дадат 11 процента на пенсионерите пък сега само на бедните Киренце пак не си разбрал опорките на Ленчето 11 процента ще се дадат като увеличение от 1 юли а това са добавки за Великден на бедните Асенчо не даваше нищо за празниците Второ радвал се че служебното правителство щяло да бъде за кратко ама не се радвай бе Киренце то може да изкара и 4 години ако има избори до безкрай пак не си в час прекалил си снощи с пиците
49.
“С извинение – майката си трака!”
11.04.2024 16:37:02
14
8
Викинцее, направо майката си джаскало! Евала речник, жаргон и изказ.
48.
асен
11.04.2024 15:06:58
3
37
Поне Борисов го снима жена на леглото за пачките не е сигурно а тези само голи с мъже на плажа в сауната с пудели пълна педерастия и содомия
47.
Ясно стана мерака на Простото
11.04.2024 15:01:45
5
33
Кирил Петков-Простото се оплака, че Главчев не го поканил да участва в съставянето на служебния кабинет :))))
46.
Ко ко речи
11.04.2024 14:50:50
13
7
Бъхъ
Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също
45.
XX
11.04.2024 14:27:41
12
16
До 45

"Забрави и за инфлацията и цените по магазините... И за това трябва да благодарим на ПП-ДБ..." - мухахаха... На неграмотния про'с'так пак другите са му виновни...
Абе про'с'так, нали 85% гласувахте за ЕС и НАТО да ви командват? Какво са ви криви от ПП,че СТЕ толкоз про'с'ти?
44.
До ХХ
11.04.2024 14:18:12
4
28
От теб няма по-голям про'с'так, чекиджия и пияница. Какво прави младото лейтенантче, въртиш ли му още бибитки ?
43.
до 24
11.04.2024 14:13:07
5
20
Забрави и за инфлацията и цените по магазините... И за това трябва да благодарим на ПП-ДБ...
42.
ХХ
11.04.2024 14:11:29
8
30
ХХ-ристинке, пак започна да сереш мазни тръцули. Спирай, умириса целия сайт.
41.
до 15
11.04.2024 14:09:43
7
34
Не съм чул Боко да признава за кюлчета и евра, но за сметка на това Живко Коцев си е признал чистосърдечно за снимките и защо е на тях с контрабандисти. Дали в кухата ти глава има останало поне малко мозък за да направиш разликата?
А бе как ви избират от ПП за тролене? По върховна простотия ли?
40.
ооо
11.04.2024 14:08:00
2
19
и аз искам да парадирам, че познавам лица по високите етажи. .. Желаещи от тези етажи да ме заведат на спааа...??
39.
XX
11.04.2024 14:03:52
33
7
ПП-ДБ СА мафия, а европеидните СТЕ неграмотни про'с'таци!
38.
ХХ
11.04.2024 14:02:26
28
6
До 38

"За всички посолства това е най-важното дело за корупция в България, абсолютно всички ще го наблюдават ..." - да видят дали ще настъпят техните хора и ако ги осъдят - ще се изнесат от тук.
Посолствата и парите от ЕС корумпират. Факт!
37.
XX
11.04.2024 14:00:45
28
10
85% СА про'с'таците дет гласуват за евроценностите.
Лошо няма!
36.
Партията на Пуделите са крадци
11.04.2024 13:48:31
4
36
За всички посолства това е най-важното дело за корупция в България, абсолютно всички ще го наблюдават и от това ще зависи отношението към страната ни. Не искате да знаете реакцията в Австрия за това, че полицай номер 1 на България покровителства контрабанден канал, а премиерът ни Денков го защитава. Особено в контекста на Шенген, не ви трябва изобщо да я знаете.
При така подредените звезди, хороскопите изобщо не са хубави. Мхм.
А ако и сега нямате отговор защо ППДБ искаха да сменят шефовете на всички служби, не излизайте от къщи с повече от 20 лева. Ще ги вземат. Вие сте родени жертва.
35.
*********
11.04.2024 13:39:32
4
33
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
Иде Видовден
11.04.2024 13:37:27
5
42
Първи в списъка за ревизии и проверка са Асен Василев, Настимир и Бойко Рашков с неговата група контрабандисти, около които вони отвсякъде на корупционно блато и пачки. Няма да бъдат пощадени Лорерите и всички министри ма ПеПетата начело със строителния министър Андрей Цеков и неговите схеми в АПИ, чийто шеф вече и изгонен и хвърлен в ръцете на СарафOFF за далавети и незаконни действия.
33.
Най-хубавото предстои,ПП-ДБ в пандиза
11.04.2024 13:35:22
7
47
В ПП/ДБ се готви голямо предателство от вероломния враг, което ще опустоши душите на жълтоаветната общност, която вече бяга като разбити авари.
КПК – Комисията за противодействие на корупцията вече погна с проверки Настимир, Живко Коцев и корупционерите на контрабандната сага с пачките и Бойко Рашков. Хрътките вече са пред вратата на Асен Василев – мозъкът на схемите на Промяната!Няма да се изненадам, ако в хода на кампанията Пеевски-Борисов ползват и бухалката Спецов срещу Пепедебе. Ей така – за назидание.
32.
Борисов взе своя сладък реванш
11.04.2024 13:29:52
6
57
Асен Василев още днес се връща в парламента като редови депутат, за да не бъде арестуван по показанията на бившия главен секретар на МВР Живко Коцев, че е бил глава на контрабандата заедно съгражданите му от Хасково и митичния бос Паскал.
Борисов ги остави да лаят по него, да се катерят на негов гръб, но накрая ги вкара в задънена улица и ги принуди да му се молят публично да ги остави на власт. В най-новата ни история Народното събрание не помни такова политическо унижение, такъв срам.
31.
Мата Хари
11.04.2024 13:25:20
41
16
А вашия любимец простака от Банкя Чекмеджан с пачките и кюлчетата и къщата в БарЦелона с младото гадже много бързо го забравихте нещо! Това което го видяхте всички на снимките беше само мостра, дебелия от Банкята има много повече от това ама е скрито...
30.
ПП-ДБ са мафия
11.04.2024 13:22:23
8
44
На въпросите за МВР, пачки и пудели имам много кратък отговор – още преди тези компрометиращи снимки стана ясно, че цялото ръководство, барабар със заместник министрите и главния секретар от ППДБ, е там не за реформи или борба с корупцията, а за нещо друго.
29.
Бай....
11.04.2024 13:17:24
43
18
Най-големият контрабандист е Толупа.
28.
Muhlqri
11.04.2024 12:59:27
16
45
Гранд-корупцията на ПП/ДБ започва да излиза все по-крещящо на повърхността. Транзитно преминаване на контрабандни стоки без проверки и комисионни в особено големи размери в чували и самосвали, хасковски дилъри в клуба, Асенката Гея ръководител на ОПГ.
Пране на пари, обслужване на клиенти от чужди държави , извършване на услуги без ръце Насти сутиена, пришълците от Сицилианската долина Киро Олигофрена все измет ,отрепки, развалини, утайки, дъно, тиня....
27.
Умните и красивите имат елфи!
11.04.2024 12:58:16
12
42
Единствено Прокопи и Соросоидните НПО-та са за "добрите сили" на промяната!
Всъщност феите на ДБ са повече от тролове във ФБ – това са хора, които призовават за кървави метежи, разпространяват пропаганда и са готови на всякакви противообществени прояви, за да заявят човеконенавистната си идеология. Бъдете внимателни, ДБ феи дебнат отвсякъде!
ПП са алчни и глупави едновременно! Но най-лошият им недостатък е, че непрекъснато подценяват противника, харесва им да му се подиграват, да го заплашват, да го рекетират. Много груба грешка.Най-драматично загубиха измисленото си предимство от фалшивия си маркетинг, че НЕ са корумпирани. ТЕ СА КОРУМПИРАНИ. И то… те са прекалено арогантно за скорошната си поява корумпирани. Да не говорим, че дойдоха с „ала-бала“ на власт, което е престъпление.
26.
XXX
11.04.2024 12:55:05
16
14
Това е нашият политически елит, добре ги вижте. После чакаме да се оправи държавата. Помислете си за , кого да гласувате после.
25.
На Хари мата шурея
11.04.2024 12:49:42
52
27
Всичко и всички срещу пИдалите. Много помия много нещо. И това няма да помогне. Пак ще са втори, и пак ще му го набиват сух, сух без вазелин на банкянския престъпник и ОПГ-то на чекмеджето. Само заради това ще гласувам за тях.
24.
The Muppet Show
11.04.2024 12:34:36
13
41
Правителството на Сапунджиев мишока 8 месеца е държал политически и прокурорски чадър над Настимир Ананиев и не е позволил да се изпълни европейското искане от Белгийската кралска прокуратура за претърсване изземваме от неговите офиси. А искането е било за 3 месечен срок. Това си призна по БТВ самият той в опит да се защити!
23.
всички
11.04.2024 12:30:30
52
24
Всички да гласуваме за ПП ДБ за да може Асен Василев да вдига пенсии и заплати и да ни повишава стандарта на живот а не да слушаме глупости за някакви мазнинки
22.
написаното
11.04.2024 12:25:46
47
17
Написаното са пълни глупости. Скълапени сюжети съшити с бели конци
21.
оффф...
11.04.2024 12:24:05
50
22
Бойко го сгащват с РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА - аудио записи, снимки - коментират го само един ден и ЗАБРАВЯТ.

На Настимир му правят проверка за наркотици, каквато могат да направят НА ВСЕКИ, на когото си пожелаят. Дори на баба ти. И сега чак до изборите ще го дъвчат по всички медии.

Ето така дами и господа, мафията си прави каквото иска, а тези, които се осмелят да предложат РАБОТЕЩИ РЕШЕНИЯ биват хвърляни на лаещите безполезни субсидаджии като ИТН и Възраждане.
20.
Rtf
11.04.2024 12:23:26
11
38
Когато от участник в политическата, се пренесеш в криминалната хроника. Sic transit gloria mundi, Киро. Не, не си го превеждай като "СИК транзитира Глория в Миндя". Питай Найо за правилния превод.
Пуделите вече обявиха ли се срещу "модела на завладения ЕС", след като има европейско разследване срещу Насти?
19.
Parahod
11.04.2024 12:22:39
32
13
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА :
МИЛОСТ....
18.
Ало,Ванъо
11.04.2024 12:17:31
44
27
Бойко Борисов: Ало!

Ваньо Танов: Ало!

ББ: Какво пра`иш, Танов?
ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...
ББ: Не бе, т`ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.
ВТ: А-а-а...
ББ: Т`ва му е ЕГН-то. Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.
ВТ: Еми...ще го реша веднага.
ББ: Айде виж го и ми звънни!
ВТ: Добре!
ББ: Айде!

Разговор 2
Ваньо Танов – Павел Манченко

Павел Манченко: Да, моля!

Ваньо Танов: Ало, Манченко, здравей! Танов съм.

Манченко: Слушам. Добър вечер!
ВТ: Много късно сигурно ти звъня?
Манченко: Няма проблем.
ВТ: Николай Методиев Вучев имаш ли?
Манченко: Да, имам.
ВТ: Къде си го преместил?
Манченко: Ми, той е от тия ТЕЛК-аджиите мисля... При нас някъде в сградата, нямам спомен вече... Те нали са шестнайсет. Трябва да проверя точно. Или е в (не се разбира, но вероятно е някаква абревиатура като МК или МСА ) или е някъде. Какво да го пра`име?
ВТ: Рита футбол...
Манченко: (Смях) Така ли стана? Еми..., футболист човека.
ВТ: Да... а къде беше?
Манченко: Беше на терминала на пътниците. На Терминал 2.
ВТ: Тря`а да го връщаме на Терминал 2.
Манченко: Добре! Ще го върнем в понеделник.
ВТ: Пиши го в понеделник, като дойдеш...
Манченко: Добре! ОК, добре.
ВТ: Айде.
Манченко: Айде, приятна почивка!
17.
Народе,
11.04.2024 12:12:04
31
21
Мафията е впрегнала медии,мвр министри,Данс,прокуратура и др.зависими субекти.
Чекмеджетата $а отворени.
16.
MT
11.04.2024 11:58:22
11
40
ПеПеляшки, за вас България е мащеха! Удавете се по пътя за островите!
15.
две
11.04.2024 11:54:14
46
32
Когато показаха Боко с пачките и килчетата, това беше фотошоп. За тези обаче е без съмнение истина
14.
*********
11.04.2024 11:47:28
45
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
ТБС
11.04.2024 11:46:50
16
45
Единственият начин тези да не видят власт е като премахнат машинния вот. За съжаление това да е нож с две остриета. Крайното решение го знаем, но НПК то ни е го е забранило.
12.
асен
11.04.2024 11:44:52
30
51
Платените драскачи на ПП много рано се събудили след пиянска вечер и веднага се задействаха Пишете колкото си искате глупости ГЕРБ пак ще бъде първа политическа сила а ПП не знам колко ще се срине дано е повече За дребни стотинки и пиене и нещо повече сте готови и майките си да продадете боклуци
11.
*********
11.04.2024 11:44:37
42
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
*********
11.04.2024 11:39:03
45
36
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
9.
*********
11.04.2024 11:33:20
46
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
8.
я
11.04.2024 11:32:01
14
70
Шокиран съм как Денков Кирето Ленчето скочиха да защитават Коцев Това в една нормална държава не може да се случи властта защитава контрабандисти приема подаръци пари и после казваш че по лицето му личи че не е престъпник Ами това е главната фигура в МВР даже при съмнения този човек няма работа във това ведомство пък той си изпя всичко и защитниците му даже не си посипаха главите с пепел ами мълчат сега като ни чули ни участвали в подкрепата ПП цялата им партия работи като частна фирма премяташ някой и печелиш пари само парите са им в главите те и за друго не са се върнали в държавата защото в другите ги подгониха за измамите им и почнаха да ги съдят
7.
Българин
11.04.2024 11:25:39
25
29
Всички са маскари в българската политика!
6.
*********
11.04.2024 11:23:42
48
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
Викинцеее
11.04.2024 11:20:28
49
45
Що не пуска такива статийки за ОПГ коги гроб бяха на власт и Лойко беше премиер? Тогава ОПГ нямаше ли?
4.
KORK
11.04.2024 11:19:17
48
35
а ГАБРИЕЛ като зам.премиер ,и министъра на вътрешните работи-не знаят нищо а? ми за каво ходят на работа тогаз ?
3.
*********
11.04.2024 11:15:48
51
30
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Гешефтурата
11.04.2024 11:10:39
48
41
И пак да гласувате за партиите от Сглобката- ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.
Всеки истински идиот и купен циганин, с радост ще даде гласа си за тези партии!
1.
*********
11.04.2024 11:10:04
53
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори