×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гаджетата на тази красива българка винаги са били милионери


07 Април 2024, Неделя, 16:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Първи в списъка с любовните завоевания на синеоката брюнетка обаче е Георги Илиев, с когото имала афера в края на 90-те години, а после Косьо Самоковеца 

Ако трябва да определим жанра на живота на Цеци Красимирова, то той до голяма степен прилича на крими-екшън с моменти на романтична драма. Фаталната красавица далеч не е типичният модел, а по-скоро лошо момиче, увличащо се по оръжия, татуировки, екстремни преживявания, а и не крие, че пуши марихуана. Цеци е родена на 24.01.1980 г. в Мездра, но още в ученическите години се мести в Елин Пелин, за да се запише в местното хореографско училище.

„В града всички ме познават“, признавала е манекенката в свои интервюта. Забелязват я и от агенция „Визаж“ и едва на 17 години се явява на конкурса „Мис Шопкиня“ с бащиното си име – Красимирова, което много й допадало. Фамилията й е Петкова, но не е известна с нея. Печели безаполационно конкурса „Мис Шопкиня“.

Още същата година е избрана за най-добър модел на България. След като слага короната, красивата нашенка отива на конкурса най-добър модел на света, в който се състезава за приза с още 80 претендентки за короната. Неочакваното се случва – Цеци Красимирова става най-добрият модел на Европа за 2007 г.

Модни агенции от Италия и Франция я затрупват с примамливи предложения за работа. Но тя решава, че детето, което е напът, е по-важно от кариерата й. Тогава Цеци е едва на 18 години. Ражда дъщеричката си Джудит, която й е одрала кожата.По-късно се разделя с бащата на детето – треторазрядна мутра, но него си остават приятели. Напълнява близо 30 килограма след раждането и изпада в депресия. Никой не може да си представи, че някога ще се върне на модния подиум. Цеци обаче не се предава и доказва, че може.

Прави всичко възможно и смъква излишните килограми само за два месеца и половина. Казва, че това е един от най-трудните й периоди. Единствената й храна, са ябълките. Пие по 3-4 литра минерална вода. Блъска във фитнеса от зори. Завръща се победоносно на модния подиум. „Мъжко момиче, което все се бори само с живота, непредвидима, избухлива, интересна, фрапантна, жената вамп, жената хиена, буен нрав, силен характер“ – така шефката на агенция „Визаж“ Евгения Калканджиева определя Цеци Красимирова. Двете си остават близки приятелки, въпреки че няколко пъти имат тежки сблъсъци на егото. Популярността среща фаталната красавица с богати и влиятелни мъже.

Тя се залюбва с мафиота Косьо Самоковеца, който е лудо влюбен в нея и дори се готви да й предложи брак. Самоковеца бе убит на площад „Дам“ в Амстердам, а Цеци бе ранена в главата от същия куршум. Зловещото парче остава в кухината под едното й око.

„На системи съм… Куршумът е в мен. Влязъл е през дясната ви вежда и е заседнал на 1 см. от главната артерия, много близо до мозъка, само че в носната кухина... Лекарите казват, че за първи път виждат такъв случай като моя, Опасяват се, че ако ми отворят главата, може да стане още по-зле. В момента моите лекуващи лекари се консултират с най-различни свои колеги, дали куршумът може да остане завинаги в мен. Според тях съм извадила невероятен късмет. Убиецът е стрелял само един път. С един куршум, който е минал през Косьо и е влязъл в мен“, споделя преди 21 години манекенката.

Фаталната жена успя да се пребори за живота си и да се възстанови напълно, за да води пълноценен живот. Голямата любов на Красимирова е именно щедрият Косьо Самоковеца, който я затрупва с диаманти и подаръци. „Да. И каквото и да говорят сега за него, за мен той ще си остане един от най-невероятните мъже, с които съм била. Той ме научи как да бъда силна и да не се огъвам пред трудностите. Той често обичаше да казва: „Това, което не ме убива, ме прави по-силен“. Беше силна личност, въпреки че в обществото го възприемаха като някакъв примитивен мафиот“, призна преди години брюнетката с очи на хъски.

Личният живот на манекенката винаги е бил коментиран. Скандалите се редуват един след друг. Клюката я сочи за любовница на Малкия Маргин – Николай, на всесилния бос на ВИС-2 Георги Илиев, както и на Коко Динев. Тя не коментира отношенията си с тези мъже. Цеци обаче никога не е крила любовната си връзка с Георги Иванов – Гонзо, както и с Владимир Цолов – синът на един от най-заможните родни бизнесмени Цоло Вутов. Именно след края на връзката си с Вутов, Цеци се залюби с все още законния си мъж Майкъл Струмейтис.

Първи в списъка с любовните завоевания на синеоката брюнетка обаче е Георги Илиев, с когото имала афера в края на 90-те години. Той й подарява луксозен апартамент на столичната централна улица „Витошка“ в близост до НДК, който фаталната красавица продаде преди години за доста сериозна сума в евро.

Дълго време тя топли чаршафите на Главния, а когато той се насища на ласките й, започва връзката й с Косьо Самоковеца. Контрабандистът вече е щастливо женен за къдрокосата ромка Ангелинка, когато се залюбва с Цеци Красимирова. Той не изоставя законната си жена заради манекенката, просто си живее и с двете.

След разстрела му и възстановяването на Цеци, която е ранена при покушението срещу бандита, тя се връща в България и започва куп любовни авантюри, предимно със спортисти. Най-популярният от тях е Георги Иванов – Гонзо. Фаталната манекенка от Мездра пленява новоизгрялата звезда на „Левски“ още преди почти 20 лета и години наред го върти на малкия си пръст с безкрайни раздели и събирания заради несполучливия си улов на въшливи с пари бизнесмени. Цеци и Гонзо са запазили приятелски отношения и до днес.

Някои дори подозират, че още имат интимни отношения. „Поздравих Георги Иванов за избирането му за шеф на БФС и му пожелах здраве и успехи. Той е истински мъжкар и съм сигурна, че ще се справи, ще се пребори с предизвикателствата на този пост. Подкрепете го, дайте му доверието, което клубовете му дадоха“, така коментира Цеци Красимирова избора на футболиста Георги Иванов за нов шеф на БФС. „Аз в сърцето си съм левскарка. Винаги съм подкрепяла всички от любимия ми отбор през годините. Закърмена съм със „синия“ отбор от малка, тъй като и дядо ми и баща ми са върли левскари и много често ме водеха на мачове“, допълва красавицата. „Гонзо е най-добрият човек, когото познавам, обичам го, той е в сърцето ми“, твърдеше Цеци Красимирова през 2015 г., а днес отрича двамата да са имали интимни отношения. Някъде през 2016 г. се появяват слухове за връзката й с Малкия Маргин.

Двамата се сближават в Испания, където живееха по това време. Любовта пламва бързо и страстно. Всички в България знаят за отношенията им, но разбира се, Цеци никога не си признава. Връзката им изкара около година и приключи тихомълком.

По-късно Красимирова се сгоди за ексцентричния милионер с американски паспорт Майкъл Струмейтис.

Годежът се случи в най-важния ден в живота на Красимирова, както го определи самата тя. Става дума за стрелбата в Амстердам, при която загина тогавашният й любовник Косьо Самоковеца, а тя оцеля като по чудо с куршум в главата. Косьо бе застрелян на площад „Дам“ в Амстердам на излизане от бижутерски магазин в компанията на Цеци Красимирова, която бе ранена в челото от рикоширал куршум. Именно на 6 декември 2018 г. Майкъл предложи брак на избраницата си.

Двамата вдигнаха пищна сватба в Испания, като организацията на събитието бе оценена на над 1 милион евро. Уви, съюзът им изкара само 3 години и двамата са се разделили още през есента на 2022 г., но доскоро Цеци се опитваше да скрие раздялата им.

Едва преди няколко седмици призна, че са в процес на тромав развод. Майкъл е изпълнителен директор и един от основателите на „Advanced Nutrients”. Това е най-голямата корпорация за производство на органични торове за Америка и Канада. Това е и компанията, която го прави милионер.

Другият му бизнес е производството на марихуана за медицински цели. От първия си брак има дъщеря – Вейда, която живее в Палм Спрингс, заедно с бившата му съпруга. Самият Майкъл има огромно имение, оценявано на 16 млн. долара, което е кацнало на един от холивудските хълмове.

Притежава и частен самолет, както и коли за няколко млн. долара. Според публикации в западни издания бизнесменът печели по 100 млн. долара годишна и е известен още като „Кралят на марихуаната“. С Цеци се познават от близо 15 години – период, в който ту се събират, ту се разделят, женят се, но сега вече окончателно са взели решение да прекратят брака си. Като причина Красимирова изтъква факта, че за 5 години, цели 14 пъти са й отказвали виза за Америка. Тя уж не знае защо, но се оказва, че причината се крие в тъмното й минало с наркобосове като Косьо Самоковеца и Георги Илиев. „Никога няма да й дадат виза за Америка, тъй като я водят като гадже на мафиот, пострадала при атентат и е в списък за наркотици“, разкриват запознати. Дори връзките на Струмейтис в случая не помагат. Сега Цеци си е в България и се опитва да подреди живота си отначало.

Източник: Уикенд


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 0
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 1
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 1
2
Коментара по темата
2.
Развод
07.04.2024 22:03:02
0
4
Лошия чичо сам не и дава виза понеже била мутреса
1.
Мими
07.04.2024 16:53:26
3
23
с тая ли намерихте да ни занимавате, добър пример е , а стига вече
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори