×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет


Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет
Няма новини. Днес се надявам всички да сме реалисти, каза съпредседателят на "Демократична България"
Тема в развитие
Мария Габриел обслужи мафията, Пеевски и Борисов взривиха всичко, обявиха от ПП-ДБ ГЕРБ отстъпили две министерства на ПП-ДБ, за да има правителство Пеевски побърза да подкрепи проектокабинета „Габриел“, от ПП-ДБ засега са против Кой ще е eвентуалният ни нов депутат от ГЕРБ – нахъсан бизнесмен от Несебър или най-успешният здравен мениджър в Бургас ПП-ДБ може да не подкрепят проектокабинета „Габриел“ Мария Габриел изненадващо предложи състав на правителство ГЕРБ: Преговорите приключиха, Габриел отива при президента в 16,00 ч. Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ ГЕРБ и ПП-ДБ още не са се разбрали, дадоха си нов срок - 24 часа ПП-ДБ готови да дадат 7 министерства на ГЕРБ, за да продължат заедно ГЕРБ обявиха на извънреден брифинг, че преговорите са провал, отиваме на избори
виж още
скрий
19 Март 2024, Вторник, 10:49 ч.
Автор: Флагман.бг

Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката

Малко преди 10 часа започна последният кръг от преговори между ГЕРБ-СДС и ППДБ в опит за съставяне на коалиционно управление. Към 9 часа тази сутрин само един от съпредседателите на "Демократична България" Христо Иванов бе пристигнал в парламента за преговорите за съставяне на кабинет между двете основни политически сили ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Няма никакви новини. Обсъждаме всичко, в момента нищо не мога да съобщя. Надявам се да продължат обсъжданията, но към момента нищо не можем да съобщим. Надявам се днес да сме реалисти", бе лаконичен пред журналисти той.

От думите му стана ясно, че на срещата снощи, продължила до 21 часа, не е постигнато съгласие. След него пристигна Делян Добрев от ГЕРБ, който не е част от преговорния екип, но сподели, че не е оптимист да се намери решение и да не се отива на избори. Добрев коментира спора за министъра на отбраната Тодор Тагарев дали запази поста си, но по думите му "не си заслужава заради министъра да не се стигне до разбирателство".

Въпросът ще има ли правителство все още няма отговор - ясно е само, че на този етап няма разбирателство за министерските постове в евентуален кабинет. Днес в 12 часа се очаква Мария Габриел да отиде с мандата при президента Румен Радев. Това е поставеният последен срок от ГЕРБ за преговори за съставяне на правителство.

Както вече Епицентър. бг писа ябълката на раздора са няколко министри в предложения от Габриел кабинет, като най-конфликтната точка е Тодор Тагарев като военен министър. До 12 часа днес трябва да бъдат финализирани преговорите между двете коалиции. Няма отговор от президентсвото дали държавният глава ще е в състояние да приеме в 12.00 часа Мария Габриел, както самата тя съобщи вчера.


В категории: Политика


12
Коментара по темата
12.
Diana
20.03.2024 13:40:19
0
0
христо иванов добре се наигра
11.
Време е
19.03.2024 12:34:24
2
5
Ристьо , фащай лодката и отивай да пиеш кафенце при Доган !
Там ще кажат какво да правите !
10.
Айде
19.03.2024 12:05:42
2
8
Всички вън! Бойковци, Кирчовци, Пинокиовци, Копейки, Дългучи и Корнели.
Радев също вън! Идват нови времена
9.
До 8
19.03.2024 11:56:38
3
2
Какъв е съвместния контрол на ППДБ, когато ГЕРБ иска военния, външния и премиера да са техни? Че те ГЕРБ и ДПС и малкото ДПС (ИТН) имат 120 човека и дори парламента не може да ги спре да си правят какво решат.
8.
До 5
19.03.2024 11:37:11
5
11
Това може да се случи ако герб управляват сами Не забравяй че управлението е съвместно Има съвместен контрол Нищо не може да направи министър на герб Без съгласие от ПП ДБ и обратното. Заради тагарев да се ходи на никого не нужни избори Си е чиста глупост нищо повече.
7.
S
19.03.2024 11:33:21
6
15
Всеки който е гласвувал за ристио да му изсъхнат гениталите.
6.
До 5
19.03.2024 11:30:50
2
5
Благодаря за добрия анализ !
5.
До 4
19.03.2024 11:27:22
5
14
В друга статия един пич обясни много подробно защо ГЕРБ и ДПС искат да сменят Тагарев на всяка цена и то от МЕСЕЦИ. Причината е и същата, поради която ГЕРБ се дърпат не от кабинет, а от споразумение, в което е описано изчистването на агенции и служби от съмнителни за съюзниците ни субекти. Има общо и с това, че като кацне модерен самолет на някоя съюзническа страна на наше летище, веднага арестуват няколко военни наши дето слухтят около пистата. С военен министър на ГЕРБ и ДПС е на кантар дали не е по-добре да няма кабинет въобще. Реално се връщаме на кота 0, където никой няма доверие на БГ в област сигурност.
4.
Някой
19.03.2024 11:20:08
8
4
Ама от тагарев ПП ДБ веднъж се отказаха без проблемно По настояване на бсп .Въпреки че тогава ситуацията беше съвсем друга. Ще е голяма тъпанарщина да се откажат от постигнатото до сега Да се откажат от възможноста да завършат реформите А за това имат вече и споразумение с герб...Заради тагарев??? В това Тагарев или държавата няма никаква логика
3.
Факт
19.03.2024 11:18:18
2
19
ГЕРБ искали нови избори, щото не им се поема отговорност да управляват сега. Искат на нови избори да правят не-коалиция с ДПС и БКП явно. Колко години още ще позволяваме на тая шайка да държи България в безизходица? По 100милиона за избори до дупка, за да угодим на Борисов да стане лидера на партията с най-много победи без да управлява в историята на света?
2.
Шиши Магнитски
19.03.2024 11:00:03
11
23
Ицко, ела да седнеш в скута ми. Направил съм ти мазно турско кафе. Знам, че го обичаш!
1.
Хахаха
19.03.2024 10:56:23
12
13
Някой вярва ли на Пинокио
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори