×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ обявиха на извънреден брифинг, че преговорите са провал, отиваме на избори


ГЕРБ обявиха на извънреден брифинг, че преговорите са провал, отиваме на избори
ПП не искат да делят властта, те искат да притежават всичко и на всяка цена, твърдят от ГЕРБ
Тема в развитие
Мария Габриел обслужи мафията, Пеевски и Борисов взривиха всичко, обявиха от ПП-ДБ ГЕРБ отстъпили две министерства на ПП-ДБ, за да има правителство Пеевски побърза да подкрепи проектокабинета „Габриел“, от ПП-ДБ засега са против Кой ще е eвентуалният ни нов депутат от ГЕРБ – нахъсан бизнесмен от Несебър или най-успешният здравен мениджър в Бургас ПП-ДБ може да не подкрепят проектокабинета „Габриел“ Мария Габриел изненадващо предложи състав на правителство ГЕРБ: Преговорите приключиха, Габриел отива при президента в 16,00 ч. Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ ГЕРБ и ПП-ДБ още не са се разбрали, дадоха си нов срок - 24 часа ПП-ДБ готови да дадат 7 министерства на ГЕРБ, за да продължат заедно ГЕРБ обявиха на извънреден брифинг, че преговорите са провал, отиваме на избори
виж още
скрий
17 Март 2024, Неделя, 21:11 ч.
Автор: Флагман.бг

От партията постиваха срок на партньорите си от ПП - до утре да решат дали са готови на съвместно управление 

Ако нещо не се промени в следващите часове - отиваме на избори през юни. Това стана от извънредния брифинг на ПП ГЕРБ. Мария Габриел обяви, че ако до утре на обяд партньорите им от ПП не се съгласят да има равнопоставеност в кабинета - ще върне папката с празен мандат.

"Още от самото начало на преговорите се включихме добронамерено и конструктивно. Не говорехме през медиите. Още след първия кръг преговори стана ясно, че имаме общи точки с ПП-ДБ, но имаме и различия. За нас България има нужда от стабилност, но тя трябва да се гради на общи принципи, което означава пълен мандат и равнопоставеност в управлението", каза Мария Габриел.

"Стигнахме и до момента, в който поставихме нашето споразумение. Нека го кажа - спорове за регулатори, съдебна реформа, борба с корупцията ние нямаме. Имаме фундаментално различие по отношение на това ГЕРБ да бъде приет като равнопоставен партньор", каза Габриел.

Тя разказа, че по време на разговорите е чула "много епитети", но не е обиждала колегите си. Чула е и фразата, че случващото се ще има отражение върху кариерата ѝ, включително и извън България.

„За нас спорът се води за това че първата политическа партия трябва да бъде равнопоставена в управлението. Поставихме рамка, предложихме приоритети, състав на правителство да е ясно кой носи отговорност за какво“, каза още Габриел.

Финално от партията на Бойко Борисов предложили да не се договаря в момента ново правителство или споразумение, а да се извърши първоначално договорената ротация - Мария Габриел става премиер, а Николай Денков - вицепремиер. И това е било отказано.

Бившият социален министър Деница Сачева, която е част от преговорния екип бе разочарована от начина, по който са протекли разговорите и обяви, че по-скоро отиваме на нови избори.

„Няма как да се твърди, че ГЕРБ-СДС трябва да бъде гумен печат на реформите и не иска по никакъв начин ние да бъдем включени в управлението. Използвахме времето, в което да се говори за състава на Министерски съвет и разбрахме, че колегите от ПП-ДБ не са готови да поделят властта. Те не са готови и да пуснат властта. Те искат да притежават цялата власт на всяка цена.“, обяви Сачева.

Ние не работим за пазарна демокрация, ние искаме споделена отговорност, каза още Сачева. „Не сме казали, че трябва да са точно пет, шест или осем министри. Във всички министерства трябва да има хора от двете коалиции и трябва да има споделена отговорност, която трябва да бъде достойна“.

Колегите от ПП-ДБ стигнаха дотам, че смятат, че може ГЕРБ да участва на равни начала в управлението на страната едва, след като минат и тези 9 месеца и ние докажем, че сме годни за управление, заяви Теменужка Петкова.

„Тези хора трябва да разберат, че няма как да тестват ГЕРБ, така че да ни се поставят такива изисквания и да тестват ГЕРБ това трябва да е ясно на всички, че няма как да се случи“

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
38
Коментара по темата
38.
Бай....
18.03.2024 11:15:40
1
0
Да е.а майките на всички комунисти и на техните врагове !
37.
Магнетски
18.03.2024 10:24:47
0
4
Боко сигурно Алена му е казала, че ще спечели изборите с много на малко и той рипа вече. Не ми харесват ПП, но триж пъти повече не мога да дишам Герб. Ще гласувам за ПП сега, за да разкараме Боко от политиката, а след 1-2 дано президентът направи собствена партия! Шиши иска да се докаже на тези избори и затова е цялата тази патардия
36.
ХХ
18.03.2024 07:58:51
5
1
Права е Тиквата!
35.
Fi 35
18.03.2024 06:37:32
7
6
Траверсите от промяната дето акостираха на Росенец за баница и сладолед работят на магистралата да изкарат малко евра . Леля Асена все ебан@ ходи, Ристьо седи в скута , Иво голото дупе Шишко го пориха отзад в Сараите, Кики подпира топките на Баце и го клатят с 300. Женички , левите резби от промяната, розовите бузки искат като комсомолско упражнение да лапат суджука. Курветината Лена като баба Яга мустаката и космата.
За Елена Рудолф Миро остава драмата на рогоносец и да носи славата на ордена на рогата.
34.
Хаха
18.03.2024 06:36:03
0
5
Тоя пинокио рецитира някво жалко стихче. Нищо че едно време се изкара професорка.
33.
Тролчета
18.03.2024 06:19:13
3
12
Герберските тролчета са налазили тук. Като гледам реакциите под коментарите, ще рече че хората с право не харесват пенделите от ППДБ, но защитават тиквата. Герберски тролчета. Да не забравяме все пак кои са вднодневкоте и кой ни клати с 200 вече 20 години
32.
....
18.03.2024 04:54:58
5
4
Смятам, че обществеността не трябва да се притеснява, че "промяната" ще се успи днес. Ленчето ще им навие будилника и право в Банкя. Рано пиле, рано пее.
31.
Р. Р.
18.03.2024 04:51:08
6
6
Абе, пътува или не пътува Асенката , важното е Лорер да е добре. Родата на софрата...
30.
И кой е виновен?
18.03.2024 00:10:15
4
9
министър Деница Сачева, която е част от преговорния екип бе разочарована от начина, по който са протекли разговорите
----
Когато не си се справил на преговорите и си разочарован, че няма на кого да прехвърлиш работата?
29.
*
17.03.2024 23:21:07
0
15
Спокойно! Не се изтърва кокала. Ще се разберат. Всичко това е цирк за пред хората!!!
28.
Електорат
17.03.2024 22:56:38
6
13
Малката Шехерезада и ген. Наско как жално плачеха. Дали Посолството ще ги спаси или вече ги е отписало ?
27.
*********
17.03.2024 22:34:00
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
292
17.03.2024 22:32:18
3
15
Борисов, въпреки че никога няма да си променя мнението, че си тиква, ще те попитам. Що не ги разкараш тези мънкащи путьовци, дето в момента плачат със сълзи "по телевизора", за власт? Поне ще си останеш тиква, а не кратуна.
25.
Цв.Цв.
17.03.2024 22:20:01
16
27
Братя българи, събудете се! За кой ли път Боко Тиквата-Борисов се подиграва, гаври с Народа! Остави 3 плюс 1 грации да решават бъдещето ни! Трите, доказали, че са само едни Калинки-Малинки, кукли на конци! Четвъртата , безкрайно неизвестна, ще е същата карикатура! Трябваше неграмотният пожарникар да подсили с още кукундрели екипа! Забрави поцинкованата фурия Караянчева ли беше Карастанчева ли, Цицонка Цачева, специалистката по обслужване изпод масата Каназирева, и....!
Альо, Борисов, няма ли мъже в твойто котило?! Само кифли ли останаха?! Няма ли кифльовци,?! Къде са ти слугите Делян Пелета-Добрев, Тома Шута-Биков, къде е всестранният експерт Томиславчо Дончев, къде е кривогледият плиткоумник Манев ли, Манов ли, къде са.....?! АЛЬО, БОРИСОВ! ТИ КЪДЕ СИ В ТОЗИ ЦИРК, КОЙТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЪТВОРИ?! ПОД ПОЛАТА НА КАСИЕРКАТА НА ТВОЯ НАЧАЛНИК НУЖКЯ ПЕТКОВА, ПОД СУКМАНА НА САЧЕВА, ПОД....?! КЪДЕ ПОТЪНА?!
А СИ БИЛ ГАРД(ОХРАНА, ПАЗВАНТИН) НА САТРАПА ТОДОР ЖИВКОВ, НА МОШЕНИКА НА ДРЕБНО И ЕДРО СИМЕОН НЕЗНАМКОЙСИ ДВЕ, НА П.Н.ПАШАТА, НА.....! ГАРД ИЛИ МИШОК?! ДА НЕ ПОТЪНА В БАРСЕЛОНА?! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ СТАНА ЯСНО, ЧЕ И ТИ СИ САМО ПРОСТ СЛУГА, КУКЛА НА КОНЦИ, А КУКЛОВОДЪТ Е ДРУГ, НЕ СИ ТИ! ВИДЬОВДЕН НАБЛИЖАВА, БОРИСОВ!!!
24.
292
17.03.2024 22:17:19
0
19
В момента гледам втора серия на порнографията "брифинг на политическите сили". Потресаваща гнусотия! Също като първия епизод, с участието на четирите мисирки. Тези ще продадат и майките си, и държавата, и нас, само за да останат на власт още някой месец.
23.
*********
17.03.2024 22:15:29
3
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Zizi
17.03.2024 22:11:22
8
15
Стига сте прекъсвали хубавия филм за втори път, за да слушаме инфантилни оправдания. Драгият зрител има ли право да си гледа филма без да му се натрапват жадни за власт нещастници.
21.
Голям майтап, педалите се правят на мъже
17.03.2024 21:56:18
17
25
Нали така бе 17?
ПП-ДБ наистина са потвърждение на определението за твърдост:
ПП-ДБ мъж е като лайно на дъжд :))))
ПП-ДБ да управляват хора, които презират и мразят, и са толкова нагли, че искат и да те изберат по демократичен път за тази амбиция – това е умнокрасивата психология, която все още няма шанс в България.
Баце ги занули, като ги остави да си разиграват коня, на принципа:
Дай на глупака-педал малко власт и му гледай сеира :))))
20.
Анонимен толуп от банкя
17.03.2024 21:53:34
21
22
Ако бяха НФСБ, Атака, РЗС, ВМРО досега щяхме да сме се разбрали как да усвояваме. Ама нежните не искат да носят отговорност докато ние си берем от еврофондовете.
19.
Voreu
17.03.2024 21:53:30
4
22
Повръщами се от гроб, пп, дпс, възраждане но най ми се повръща от продай българия
18.
Кой гласува за тия кокошки
17.03.2024 21:50:04
15
28
Тия не могат едно решение да вземат взели да определят бъдещето на страната. Ясно е, че Боцко име казал да се правят, че искат да управляват, но всъщност да идат на избори и те вече се чудят как да извъртят, че другите били виновни
17.
Тиквата педал
17.03.2024 21:49:17
39
35
Майка ви гербаджийска боклуци долни. Воденичният камък тиквата е за затвора! Народе събуди се. Герб са за бунището. Да ги изпратим заедно там.
16.
Избори
17.03.2024 21:47:53
28
36
И всички да гласуват да изметем ПП и ДБ от парламента
15.
До 12
17.03.2024 21:45:24
17
29
Нещо си неясен и сексуално неопределен :)
Нали си наясно,че преговорите бяха между жени, Баце бе толерантен към Педалетките и при меките китки ПП/ДБ прати жени за да се разберат по ЖЕНСКИ.
Ще чуем и оправданията на меките китки, но този път посолството ги е отсвирило, защото са крадливи и лъжливи педалетки!
Тагаренко щял да праща ръкавици през юли....
14.
Циркаджии
17.03.2024 21:41:47
30
19
Рекетират и упражняват натиск.
Напълно игнорираха конституцията. Тя не познава подобна глупост като ротацията, а ГЕРБ не могат да водят никакви официални преговори преди да им бъде връчен мандата!!!!!
Обаче конституцията е врата в полето. Виждаме ярка демонстрация, че правилата са формалност, а реално всичко се решава по приумиците на лидерите. Наблюдаваме нова серия от стар филм - добрите не могат да се разберат с лошите. Докато на сцената не се появи Исус Борисов - Спасителя и разпростре безграничната си благодат над папството си.
13.
Има ли флашки,има измама
17.03.2024 21:38:06
20
35
В момента има доста касирани избори, очаква се и в София,
ПП-ДБ са лицето и гъза на мафията и олигарсите, без флашки са за никъде!
Да станем пак европейци, а не венезуелци, флашките на боклука, заедно с педалите-
12.
До 6
17.03.2024 21:36:23
32
22
Написаното от теб е по думите на четири от СПЕЦИАЛИСТКИТЕ на Бойко. Дали е било точно така, или гледаме поредните номера на ГЕРБ? Оня тюфлек не отиде като лидер на преговори, а прати мисирките си. Защо ли? На обяд казва нещо, а само няколко часа по - късно се оказва, че нещата ще са на обратно. Аман от овладяна държава на Бойкотите калинки....
11.
Хо хо хо
17.03.2024 21:34:40
23
40
Нека зануляването на пидалетките започне сега. Вече са в канала, посолството и посолствата не ги ебават дори и да ронят крокодилски сълзи.
Никой няма да си спомня за Киро Кретена, леля Асена и Христо Перчема от скута на Шиши.
10.
Чух че
17.03.2024 21:33:12
38
28
Баце искал да остане в история като лидера на партията печелила най-мн избори без да управлява.
9.
ако не беше жалък
17.03.2024 21:32:11
30
27
щеше да е много смешен този брифинг.Горките политиЧКИ!
8.
На Хари мата шурея
17.03.2024 21:31:39
46
24
ПИдалите не ви дават да крадете ли ваща мама мафиотска. И да има избори те пак са втори. Страх тресе кочината гр0б!
7.
Чистачът
17.03.2024 21:31:38
12
49
ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !!
Само масово гласуване може да спре фалшификациите на флашките !
6.
До №2 Асенчо ти ли си бе тръба?
17.03.2024 21:29:32
19
45
ПП-ДБ щели да тестват ГЕРБ поне 9 месеца и след това да решат дали ще ги допуснат да управляват!!!
Не искали съвместно управление, а ГЕРБ да е гумен печат за безобразията им!
Претенциите на ПП-ДБ са вселенски, а манталитета им махленски!
Далните педали внесли в ЕК предложенията на ГЕРБ, като техни! Долни плагияти, такова им е и образованието.
Изборите решават кой да управлява, но ПП-ДБ са използван презерватив!
Баце ги занули!!!
5.
Капи
17.03.2024 21:27:19
1
28
Време разделно е надрало. Змията хапе най-много,когато....Избори. ОК.
4.
Бургазлията
17.03.2024 21:27:13
30
30
Искали споделена отговорност , ама ПП ДБ да са на топа устата ..няма такива дебили гербаджийски .
И като отидем пак на избори ко ще си направите правителство с ДСП ли? Делян премиер , а Бойко министър на външните работи ахахаха смешници
3.
Карикатура на диктатор
17.03.2024 21:25:15
34
36
Малиии голям страх ги тресе. Айде избори и към магнитски в края на месеца. Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
2.
Голяма изненада
17.03.2024 21:19:46
45
33
ГЕРБ не искат да управляват. Те искат избирателите им да им печелят избори, а те да връщат празни папки. Идва време да управляваш и хвърляш празната папка. Абсолютен политически феномен е ГЕРБ по брой спечели избори без да управляват. Пак за тях гласувайте, пак да не управляват.
1.
ПП-ДБ искат всичко, получиха кур
17.03.2024 21:17:15
25
60
На изборите само машинките ще гласуват за тях, може и някой надрусеняк :)))))
Бой по педалите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори