×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлия заключи майка си пред входната врата на ул. "Раковска", тя извика пожарна и патрулка


Бургазлия заключи майка си пред входната врата на ул. "Раковска", тя извика пожарна и патрулка
За секунди на място пристигнали екипи, жената излъгала, че му било станало лошо и е сам вкъщи
26 Февруари 2024, Понеделник, 18:18 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

След битов скандал синът решил да изгони майка си и щракнал патрона

Бургазлийка вдигна на крак  пожарна и патрулка, след като съобщи на тел. 112, че на сина й му е станало лошо и е заключен сам вкъщи. За секунди пред кооперацията на ул. "Раковска" №40 пристигнали екипи от униформени. 

На място те обаче установили съвсем различна ситуация. Оказало се, че бургазлията и майка му се скарали. Мъжът изгонил жената навън и щракнал патрона. Майка му започнала да чука по вратата, но отвътрне не се чувал никакъв звук. Жената изпаднала в паника, но вместо да извика ключар, подала сигнал в полицията с невярна информация, като изобщо не обяснила какво се е случило преди това.

Пристигналите на място униформени се качили на етажа, когато позвънели на входната врата и синът видял през шпионката кой е, веднага отключил. Обяснил пред полицаите и пожарникарите, че майка му е излъгала. Казал, че се чувства добре и че просто я изгонил от апартамента, за да не продължи битовия скандал. 

 




В категории: Бургас


12
Коментара по темата
12.
До 11
27.02.2024 08:57:16
2
1
Ей сега ще се оправи с дигиталните валути. Ще си получават безусловен базов доход, ще рупат хлебарки, ще си бодат трътките с безброй ваксини и само пеш или с кулулото, че като им спрат за 24 часа дигиталния портфейл ще премръзнат през лятото дори. Успех!
11.
Хахаха
26.02.2024 20:48:25
3
48
35 годишен син заключил майка си отвън, защото му казала да отиде на квартира и не му дала да харчи пенсията. Напълни се с мързели в тази държава.
10.
Запознат със семействотото
26.02.2024 19:55:24
5
23
Това е Румчо- наш тиквен ялов майчин останал до гъза на старата си майка-вещицата Злата, сакън некоя булка да не си събуе чехличките и влезе наготово в хотела от Соца с пристроени нужници!
Укусури го детето тая бабушкера.
А иначе е симпатяга-висок,снажен.
Малко е с говорен,умствен и интелектуален дефицит но иначе нищо му няма..!?
Най вероятно е намерил някоя дърта пиростия да му яде парите и е решил завалията да заключи това ЧУДОВИЩЕ и малко да си поживее.....
9.
До 5
26.02.2024 19:49:42
22
10
Другарю Дебил има полети до Ю Корея и прекачване с брониран влак до С .Корея. Там е жив вашия мечтан комунизъм.
8.
Бай....до 3
26.02.2024 19:47:11
7
13
Ти евангелистки гей ли си, а ?!
7.
От Фрапорт
26.02.2024 19:19:44
7
46
Иначе искат полети. Градът се напълни само с наркомани, кукундели и скандалджии, дето гонят майките си.
6.
Pozitivna
26.02.2024 18:55:02
2
65
В БУРГАС НЯМА УЛИЦА "РаковскА"..има Георги Сава РаковскиИ...
5.
Хората
26.02.2024 18:52:03
6
72
За 34 години демокрация. Хората се побъркаха! Никой вече не изслушва другият. Всеки напада всеки. Емоционални хора има по улиците. На кръстовищата се бият и плюят. В магазините викат и се блъскат. По телевизията се плюят. В предаванията за развлечения викат крещят, като Ангелов и неговите простотии. Един готвач пък кара по джанти около София. Пълна скръб и отчаяние е.
4.
Ами
26.02.2024 18:37:27
9
31
Пукнете ги от бой сега и двамата, да се научат
3.
Вашето име
26.02.2024 18:37:17
44
34
Поредния кукундрел аналрусороб зрител на ТВ Алфа и БСтв. Проучете го този русороб маргинал защо живее при майка си и защо не се отделил.
Колкото такива познавам всички са русороби и плюят България, демокрацията, ЕС и Галактиката, всички са им виновни и искат диктатура и твърда ръка, защото са. Меки китки русоробски. Затова чакаха да ги освободи путин и ксдировците.
2.
Грамотност нулева
26.02.2024 18:25:21
10
38
Бургазлия заключи майка си пред входната врата на ул. "Раковска"
----
Флагман, я ми обяснете как я е заключил пред входната врата! Не ли е срам от глупостите които пишете?
1.
Вашето име
26.02.2024 18:24:02
16
72
Това е някое леке с промит мозък, продукт на демокрацията. Не му е купила сок от банан и е решил, че трябва да я остави да спи навън. Бахти лайнара
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори