×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преди 20 години срещна мъжа си на погребение и се влюби до полуда в него


13 Февруари 2024, Вторник, 15:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Биляна Гавазова разказа интересни подробности за живота си

“Невероятна емоция е да се върна тук. Много съм развълнувана. Влизам в дома си“, призна преди седмица Биляна Гавазова в предаването на Би Ти Ви „Преди обед“, където бе гост коментатор. През 2022 г. неочаквано Гавазова реши да се оттегли от журналистическата професия и да поеме в нова посока.

С приятелката си Тереза Захариева-Апостолова основаха пиар и маркетинг агенция, която по думите й се развива, успешно. “Откакто съм започнала да работя, съм се занимавала само с журналистика и винаги съм била на много големи обороти. Да, има и негативи – пропуснала съм моменти със сина ми Алек. Но решението да напусна Би Ти Ви няма нищо общо с натовареността, а с начина, по който започнах да се чувствам в един момент, разкрива Гавазова, която 11 години бе сред знаковите лица на медията. За този период трупа опит като репортер и водещ на сутрешните и обедните новини, както и на популярната потребителска рубрика “Чети етикета“.

И точно, когато е на върха на славата, екранът й стеснява… .Нямах пълна свобода да правя нещата по начина, по който исках, и сметнах, че е дошъл моментът за промяна. Може би някъде се разминаха моите очаквания с това, което реално се случваше. Но няма лоши чувства и скандали шок и бомба. Уважавам много колегите и се радвам, че съм имала възможност да трупам опит в толкова голяма и престижна телевизия“, опровергава слуховете за раздор с бившите си работодатели Гавазова. Всъщност напуска телевизията импулсивно, без конкретна яснота за бъдещето. Не е имала идея да поеме в нова посока или медия. Просто е имала нужда от почивка, да си избистри съзнанието, да реши какво да прави и къде, ще се чувства по-добре. Предлагат й различни оферти, част от тях да е водеща в друга медия, но нищо я устройва, пише Минаха години.

„В един момент се появиха ангажименти, които са по-близки до това, което правя в момента, и те ми дадоха още по-голямо вдъхновение да създам с Тереза агенцията ни. Хората ме търсеха за модератор и консултант на различни събития, за дейности, свързани с пиар и комуникации. Така по естествен начин дойде детето ни „Би енд Ти Комюникейшън”, спомня си бившата тв водеща. Твърди, че не казва сбогом на екрана.

“Никога не мога да затворя тази врата. Би било неразумно и самонадеяно да кажа, че това е краят. Ако съдбата е решила, че мога да се върна и ако се появи правилното предложение и в правилния момент, съм готова да го направя. Но сега съм фокусирана в новото си начинание и за мен това е важно в момента“, категорична е Гавазова. Красивата водеща разкрива, че като дете в родния Шумен не е имала големи мечти – искала филия с лютеница, да кара колело и да играе белот с момчетата. „Нямаше телефони и разсейване. Нашето детство беше истинско. Сега то минава на бързи обороти“, спомня си Биляна.

Такова безгрижно детство иска да даде и на сина си Алек, който е най-голямата радост и щастие на известната си майка. „С него се гордея най-много. Алек се появи в момент, в който кариерата ми вървеше нагоре, тъкмо бях станала водеща на сутрешния блок. За секунда не съм имала колебание кариерата или детето. Много желан и обичан е синът ми. Денят, в който с Тодор разбрахме, че Алекс е на път, е най-щастливият в живота ни“ признава Гавазова.

Съпруга си – бизнесмена Тодор Христов среща преди двадесетина години в родния Шумен при доста необичайни обстоятелства, на погребение на общ приятел. Не си обръщат кои знае какво внимание. В началото на 2014 г. се срещат отново и този в път любовта ги връхлита. В онзи период Биляна е наранена от току що преживяна раздяла и е твърде подозрителна към ухажванията на шуменеца. Тодор обаче е търпелив и не след дълго успява да покори сърцето на съгражданката си. Година по-късно стават родители и на малкия Алек.

Днес с ръка на сърцето Биляна признава, че се чуваства късметлийка, но не заради славата, от чийто плод е успяла да вкуси, а най-вече заради семейството си. „Те са най-голямата ми слабост и най-големият ми страх е да загубя някого от тях“, казва Гавазова и определя Тодор като „най-добрия мъж на света“. „Той постоянно ме изненадва, защото е много грижовен. Най-ценното е, че винаги мисли за това как се чувствам, дали съм изморена… Тази грижа и мисъл за мен ми дава страхотно спокойствие“, благодарна е на съдбата журналистката. А дали мислят за второ дете – Божа работа. Засега са щастливи с техния Алек и затова, че посрещат изгрева всеки ден заедно.


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори