×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нетаняху не е по-различен от Хитлер, обяви Ердоган


Нетаняху не е по-различен от Хитлер, обяви Ердоган
Ердоган неколкократно е обвинявал Нетаняху във "военни престъпления" във връзка с ударите на Израел в ивицата Газа
Ключови думи: Израел, Газа, Турция
27 Декември 2023, Сряда, 15:59 ч.

Турският президент свърза израелските атаки в Газа с отношението към еврейския народ от страна на нацистите

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че израелският премиер Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер, и свърза израелските атаки в Газа с отношението към еврейския народ от страна на нацистите, предаде Ройтерс, съобщава БТА.

Говорейки на събитие в Анкара, Ердоган също така повтори критиките си към подкрепата на Запада за Израел, като добави, че Турция е готова да приеме учени и университетски преподаватели, които са изправени пред преследване заради възгледите си за конфликта в Газа.

Ердоган неколкократно е обвинявал Нетаняху във "военни престъпления" във връзка с ударите на Израел в ивицата Газа и е призовавал за изправянето му пред международен съд.


В категории: Политика


13
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
13
Коментара по темата
13.
Чудно
15.01.2024 13:02:15
0
1
Защо ли Турция е толкова напред? Антипод на свинята Бойко, който за 10-12 години ни разказа играта е Ердоган, който през това време също общуваше с всички, пак пътуваше навсякъде и правеше всичко необходимо, но за СВОИТЕ поданици, докато нашият буци- всичко само и само той да се урЕди, а България- каквото кажат от запад- това да става. Не случайно турците излязоха с телата си да го пазят, когато имаше опит за военен преврат, защото разбират че собствената ти държава е над всичко! И щатите не са изконно лоши, но докато не работят за своя вместо за интереса на световните банкери, няма да им проличи...
12.
Хахо
27.12.2023 22:34:08
5
3
Да бе, Ердоган е най-чистият човек! Кюрдите ако можеха да говорят! Ердоган=Хитлер! Колко човека вкара в затвора? Невинни! Като кажеш А, трябва да кажеш и Б!
11.
антифес
27.12.2023 19:25:24
13
6
Заптието защо не каже същото за Путлер а ? Смее ли?
10.
Българин
27.12.2023 18:31:36
6
21
ООН доказа че Израел Великобритания Сащ са расисти и терористи. Избиваики бременни жени и деца.
9.
1
27.12.2023 18:07:49
18
8
копейкаджии нещастници коментари
8.
7
27.12.2023 18:06:34
9
13
ердоган елиминира кюрди
7.
Tangra
27.12.2023 17:17:51
7
24
Тезе евреи в Ерусалим нападат и свещениците християни.
6.
Toni montana
27.12.2023 17:15:26
7
32
Еврейте са най-голямото зло, те управляват америка, големите медии, големите инвсетиционни фондове и общо взето каквото се сетите където има пара. Дългите носове са зло.
5.
Вярно е
27.12.2023 17:13:12
6
26
Прав е султана
4.
Ердоган ага
27.12.2023 16:49:58
8
27
Прав е рязаното ефенди.
Няма спор, няма второ мнение!
3.
лъжливото овчарче
27.12.2023 16:32:10
5
18
Последно от вчера,на 80 души са откраднати органите и за това се знае и мълчи.
2.
Възмутен
27.12.2023 16:13:53
9
33
Един път да сме на едно мнение с изкуфялия ислямист с мустака! Еврейте избиват мангалите като хлебарки! Под претекст че имало тунели или подземни скривалища бомбят наред болници и училища и жилищни сгради. Голяма част са строени с пари на европейския данъкоплатец, еврейте да плащат за възстановяването после!
1.
всеобщо мнение
27.12.2023 16:04:07
9
41
ГНУСНИ ЕВРЕЙСКИ ТЕРОРИСТИ
ИЗЧАДИЯ НА АДА
АНАТЕМА
ЕРДОГАН Е ВЕЛИК ПАТРИОТ-ЕВАЛА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори