×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС се отрече от Илия Андонов, кандидата им от Ямбол, заплашил журналистка и семейството ѝ с убийство


ДПС се отрече от Илия Андонов, кандидата им от Ямбол, заплашил журналистка и семейството ѝ с убийство
Въпросният Илия Андонов се оказа кандидат-съветник от ДПС, самозабравил се насилник, бил изнервен, бил пиян, бил неадекватен, твърди колегата Дани Атанасова
16 Октомври 2023, Понеделник, 18:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Защо с една скалъпена история часове наред тормози и изнудва невинни хора, поставяйки живота им в риск , пита колегата ни Дани Атанасова

ДПС се отрече от кандидата за общински съветник в Ямбол Илия Андонов заради поредица от нарушения. Ямболският бизнесмен облепил магазините си с плакати на кандидат за кмет на Ямбол, който не е от партията, която го номинира за съветник. Това според либералите е грубо нарушение на вътрешните правила в партията на Ахмед Доган, която никога не призовава за преференциално гласуване.

Междувременно журналистката Дани Атанасова от Бургас съобщи, че същият Илия Андонов е заплашил с убийство нея и родителите ѝ. Репортерката от bTV сама сподели историята във Фейсбук профила си.

Ето какво написа във Фейсбук Дани Атанасова:

"Днес аз и близките ми бяхме заплашени с убийство и изнудвани от кандидат за общински съветник на ДПС в Ямбол. Разбира се, няма да крия името му – Илия Андонов (шести подред в листата на ДПС, б.ред.). Дали е свързано с работата ми - все още не знам, дали е случайно - не мисля. Това, което знам, е , че часове наред родителите ми са заложници в собствения си дом, заключени и затворени, докато по вратите им блъскат и звънят всякакви мародери.

С две думи – една от тези ужасни истории, които не ти се вярва, че някога ще преживееш… И която реших да разкажа, защото трябва да знаем какво имаме срещу себе си.

Накратко - родителите ми се прибират днес следобед и разбират от съседи, че пред дома им са идвали непознати мъже и са ги издирвали по име. Паралелно с това започва и телефонен терор - звънят им непознати номера и настояват, че са откраднали кучето им, което спешно трябва да върнат или да оставят на уречено място 5000 лева.

(разбира се, това с кучето е абсолютна глупост, и предтекст )

В същото време пред вратата ни продължават да идват хора, която звънят и блъскат, за да се разправят с тях. Излишно е да описвам ужаса на майка ми и баща ми, подложени на подобен терор в дома си…

Опитах се да говоря с един от хората, които звъняха на родителите ми, да му кажа, че това с кучето е лъжа, че никой не го е взел. Не ме изслуша. Започнаха обиди, заплахи за убийство, как ще ни довърши всички с „по една лопата в главата „….жестока гадост. Оставих мама и татко полуживи в къщи, с триста заръки да заключат и да не отварят, и пуснах жалба в полицията. Въпросният господин Илия Андонов се оказа кандидат за съветник от ДПС, самозабравил се насилник над възрастни хора. Бил изнервен, бил пиян, бил неадекватен. Чул изгубеното си куче да лае точно от нас и решил да влезе в къщи, да умори родителите ми , или да им вземе 5000 лева.

След четири часа в полицията, все още не съм сигурна дали родителите ми са в безопасност, дали аз или по-точно работата ми не е причина за тази грозна, насилствена акция срещу семейството ми.

Въпросите са много- откъде и как този господин, абсолютно непознат за нас, откри имена, данни, телефонни номера и адрес на родителите ми? Защо с една скалъпена история часове наред тормози и изнудва невинни хора, поставяйки живота им в риск ?

Отправените заплахи за убийство имат ли тежест за въпросното деяние , и кой дава гаранции, че ще спре, само защото е предупреден от полицията ?

Отговорите ще дойдат с времето, а сега се надявам единствено семейството ми да преживее този шок. Благодаря на всички, които ми помогнаха, имам истински приятели!"

Няколко часа след публикацията на Дани Атанасова от ДПС в Ямбол публикуваха на Фейсбук страницата си съобщение, в което се казва, че Илия Андонов вече не е част от общинската листа на ДПС. "Причината е, че в магазини, собственост на кандидата, по договорка с кандидат- кмет на друга партия, Андонов е решил да облепи обектите си с рекламни материали. ДПС в Ямбол има своя кандидат за кмет и листа. Партията не толерира и преференциалния вот, което е другото нарушение, което санкционираме. Молим, всички твърдения за извършени неправомерни действия от наши и чужди кандидати да бъдат проверени от компетентните органи. ДПС не е разследващ орган и се надяваме прокуратурата да разследва всички кметове, общински съветници и кандидати за тези постове, за да се управлява област Ямбол от неопетнени с престъпления лица. Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и ДПС от днес ще сезира органите на реда за всеки опит да бъде купен гласа на ямболските граждани!", пише в страницата на ДПС от Ямбол. 




7
Коментара по темата
7.
*********
17.10.2023 09:31:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Гешев
17.10.2023 08:15:24
0
2
Този симпатяга със славянската физиономия не ми прилича на помак
5.
Дпс
17.10.2023 08:13:16
0
3
Този е от нашите хора
Моля ви не го закачайте
Гласувайте за нас
Ние ще ви оправим
Ние сме крадливи и честни момчета и момичета
Ще ви помагаме както сме помагали досега с Бат Бою още много години
И ще предаваме властта на своите внуци и те да ви помагат
Айде със здраве

Ваш :Аамет Доганев
4.
Хахаххха
17.10.2023 03:44:20
0
3
Илия кога не е пиян играе в казиното барабар с любовницата си,добре че е майка му на тоя млад меринджей.
3.
Кочо до 1
16.10.2023 21:57:44
0
5
Недей обижда идиотите :)
2.
Аз да попитам
16.10.2023 21:54:57
0
6
Какъв колега ви е който и да е журналист?
1.
Бай....
16.10.2023 20:13:28
1
15
Вижте му муцуната ! Типичен идиот!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори