×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Йосиф Спиридонов влиза в битката за кмет на Созопол с впечатляваща програма


Йосиф Спиридонов влиза в битката за кмет на Созопол с впечатляваща програма
Дипломатът има визията, познанията и контактите, за да изпълни програмата си за Созопол, а до него е силният отбор на "Български възход" в Созопол
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Октомври 2023, Събота, 16:51 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Някои от идеите му изглежда са изпреварили времето си, а други предлагат иновативни решения, които умело се съчетават с традициите 

Бившият служебен премиер ген. Стефан Янев пристигна в Созопол, за да декларира подкрепата си към кандидата за кмет и листа на „Български възход“.

В морската община младата формация вкарва в битката за кмет интересна номинация, която може да се превърне в изненадата на вота – Йосиф Спиридонов, почетен консул на Република Южна Корея.

Дипломатът управлява сериозен бизнес, има и контакти на високо правителствено ниво в азиатската страна.

Йосиф Спиридонов от дълго време се опитва да помогне със знания, опит и идеи на Созопол, но споделя, че не е срещнал нужната подкрепа в местната власт, което го е накарало да се впусне в тази битка.

Той никога не е членувал в партия. Разкрива, че визията му за политиката е съвпаднала с тази на „Български възход“, а по идеята го запалили Явор Жеков, който е силното лице на БВ в Община Созопол и областният лидер Стоян Грозев.

Финалното решение взел след среща със Стефан Янев, който го убедил, че ако иска да промени Созопол, е нужно да влезе в политиката.

Йосиф Спиридонов е категоричен, че на първо място трябва да се загърбят личните и партийни пристрастия в управлението на Созопол.

„Дълги години общината е арена на партийни битки, а не идейни, които пречат на развитието“, казва той.

„Един кмет или общински съветник е длъжен да работи за гражданите, да подобри инфраструктурата и начина на живот. Не е необходимо да режат лентички, да се правят пиар акции, а да се работи и да се остави хората да те оценят по направеното“, категоричен е дипломатът, който с екипа си е разработил впечатляваща програма за управлението на община Созопол.

Някои от идеите, които Флагман.бг ще представи по време на кампанията, изглежда са изпреварили времето си. Заради това и политически анализатори определят влизането на Йосиф Спиридонов в местната политика като интересен ход, който безспорно ще допринесе за развитието на общината.

Кандидатът за кмет на „Български възход“ предлага иновативни решения, които умело се съчетават с традициите, за да се запази автентичният дух на Созопол.

Йосиф Спиридонов настоява от ден първи следващият кмет на Созопол да поиска рибарския кей от държавата, която в момента налага непосилни такси за рибарите и е на път да откаже много от тях, а с това да убие и традиционен поминък на града.

Друга негова идея е отварянето на пристанището, което сега е паркинг, като пешеходна зона за отдих и събития с интересни кътове за най-запомнящите снимки.

Сред основните му приоритети са откриване на Рибарско училище на остров „Св. св. Кирил и Юлита“, нова транспортна схема в град Созопол, откриване на центрове за безплатни първични прегледи във всички съставни селища, превръщането на остров „Свети Иван“ в туристическа атракция и други.

„Партията ни макар и нова има ясно лице и идеология. Ние сме приятели и съмишленици. Всеки от нас е постигнал нещо в живота си, но това, което ни обединява и прави екип, е желанието на всеки един от нас да допринася за нашите съграждани и сънародници. Ние сме хора, които не само правят анализ на проблемите, но предлагат решение“, каза от своя страна националният лидер на „Български възход“ ген. Стефан Янев, който изтъкна, че е горд от кандидатурата на Йосиф Спиридонов в Созопол.

„Преди време, когато се запознахме с г-н Спиридонов нямах въобще идея, че може да стане част от „Български възход“. Сега, стоейки тук до него, изпитват респект и уважение, че такъв човек, постигнал толкова много, ползващ се с огромно уважение сред хората, е припознал нашата партия. Вярвам, че ще има успех в Созопол“, каза от своя страна областният лидер на БВ за Бургас Стоян Грозев.

В листата №20 в Община Созопол присъстват силни фигури от всички населени места. Водач е кандидатът за кмет Йосиф Спиридонов, втори е мениджърът Явор Жеков, третото място е за харизматичния строителен инженер Илиана Лулева. Следват Яна Николова, Веселина Узунова, Петя Лозкова, Христина Георгиева, Радослав Жеков, Николай Киряков и Златан Буналов.

Йосиф Спиридонов е председател на фондация „Свети Кирик Созопол“, фондация „Созопол – любов и съдба“ и неправителствената организация „Култура, медии и комуникации“  и от години предлага добри идеи за развитието на общината, но не среща достатъчно подкрепа и това го накара да се впусне в битката за кметския стол и Общинския съвет
Лидерът на БВ ген. Стефан Янев определи номинацията на Йосиф Спиридонов за страхотно попадение и подкрепи силната листа с кандидати за общински съветници
Явор Жеков и част от кандидатите за общински съветници на "Български възход"
Предизборният щаб на "Български възход" е на ул."Рибарска" №1 в Стария град. Там се намира малка бутикова галерия, собственост на Йосиф Спиридонов. Това е може би единственото място в България, което от заведение с топ локация, се е превърнало в арт пространство и галерия
Кандидатът за кмет и водач на листата в Созопол Йосиф Спиридонов с Явор Жеков (в средата), ген. Стефан Янев и част от екипа на БВ

 






Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори