×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Предприемачът и иноватор Николай Киров влиза в надпреварата за кметския стол в Сунгурларе


Предприемачът и иноватор Николай Киров влиза в надпреварата за кметския стол в Сунгурларе
Готов съм да сваля досегашния модел на управление, казва кандидатът на ГЕРБ, който е и водач на партията
Тема в развитие
виж още
скрий
26 Септември 2023, Вторник, 14:19 ч.
Автор: Флагман.бг

ГЕРБ регистрира листата си за Общинския съвет

Предприемачът Николай Киров влиза в битката за кметския стол на Сунгурларе. Той е кандидатът на ГЕРБ и водач на листата на партията.

„Влизам в изборната битка с ясни цели и реални решения за подобряване живота на хората в Сунгурларе. Искам да променя досегашния модел на управление, който е неефективен, неработещ и пагубен за обществото. Моите основни задачи ще бъдат да се запази обликът на града, да се привлекат инвестиции, чрез създаване на добри условия за инвеститорите и изграждане на Индустриална зона. Вярвам, че с моя дългогодишен опит в управлението на бизнес модели мога да създам изисквания за бъдещите фирми, а именно да поставя условия около 40% от неквалифицирания персонал да бъде нает от региона. Тази мярка е ключов фактор за задържането на младите хора тук“, каза кандидатът за кмет.

Днес народният представител Галя Желязкова, общинският координатор Красимир Добрев и част от общинската структура на ПП ГЕРБ регистрираха листата от 17 кандидати в Общинската избирателна комисия 17 за общински съветници и 9 кандидати за кметове на населени места.

„Сигурна съм, че с тази кандидатура ще се постигне успешният път на развитие в Сунгурларе. Убедена съм в професионалните умения и доброто му сърце. Николай Киров има качествата да реализира всички поставени цели, да създаде работещи политики за хората в общината“, сподели депутатът Галя Желязкова. 

Депутатът Галя Желязкова, общинският координатор Красимир Добрев (вдясно на стола) и вторият в листата Чани Стойчев регистрираха листата в ОИК-Сунгурларе

Николай Киров е роден в село Грозден, община Сунгурларе. Споделя, че като съпостави години назад и наблюдавайки днес разрухата в общината, в него възниква идеята като един успял човек да пренесе своят опит от бизнеса в подобряване на региона. Счита, че малките населени места заслужават по-голяма подкрепа от държавата и по-добро управление на местно ниво. Винаги е подавал ръка на хората, вярвайки в добротата и каузата да помагаш. 

„Една община не би била успешна без подобряване на нейната инфраструктура, създаване на обща програма за всички училища и детски градини за облагородяване на зелените площи, повече детски площадки за игра. Изключително важен елемент, който е залегнал в моята програма, е да създам идеен проект за образователната и социална инфраструктура в целия регион“, допълва Николай Киров. 

В общинската листа на Сунгурларе ГЕРБ залага на доказани специалисти, нови лица, основно идващи от гражданската квота и разпознаваеми общественици в града. Сред тях са известният общопрактикуващ лекар д-р Бисер Атанасов – носител на наградата „Почетен знак на Община Сунгурларе”, и началникът на Общинска служба Земеделие Милка Стоева.

На второ място в листата за общински съветници на ГЕРБ е настоящият кмет на село Прилеп Чани Стойчев. Той споделя, че трябва да се обединим срещу сегашният модел, който се е разпространил в две партии и в продължение на четири години общината понася трудности.

„Моят опит вече 8 години като кмет ми дава увереността да се изкача на по-горно ниво, за да направя промяната, за която толкова години се боря не само в село Прилеп, а и в цялата община. Като общински съветник бих бил много полезен на моите съграждани с експертна оценка и познания в административните процеси“, Стойчев.

Ето и цялата листа за общински съветници:
1. Николай Киров 
2. Чани Стойчев 
3. Милка Стоева 
4. Светлана Атанасова
5. Бисер Атанасов 
6. Исмаилхака Халил 
7. Халил Ахмед 
8. Николай Пенков 
9. Мирослав Мирков 
10. Кено Дяков 
11. Миран Ангелов
12. Димо Димов 
13. Ферди Хюлми 
14. Асен Михалев 
15. Пантелей Панделиев 
16. Димо Христов 
17. Василка Сугарева 

Ето ги кандидатите за кметове по населени места:
1.    с. Вълчин - Мустафа Мустафа 
2.    с. Грозден - Цонко Беев 
3.    с. Климаш - Бекташ Хюсеинов 
4.    с. Костен - Ахмед Мустафа 
5.    с. Лозарево - Елена Добревa 
6.    с. Садово - Иван Иванов 
7.    с. Славянци - Асен Михалев 
8.    с. Съединение - Ферди Хюлми 
9.    с. Черница - Димо Христов

Николай Киров е български предприемач. В зърнопроизводството прилага модерни практики, които са с европейски стандарти на качество. 

Машинен инженер по селскостопански техники, той придобива своето висше образование в Русенски университет "Ангел Кънчев", а средното специално във Военноморско училище – Бургас. През 90-те години прави специализация в САЩ чрез международен фермерски обмен. Семейно положение: женен, с две деца и пет внуци. 

Професионалният си път започва като гл. инженер в Аграрно-промишлен комплекс – Бургас. Създава частни инициативи и е собственик на фирма „МЕССУ“ Сунгурларе. Вече повече от 25 години развива селското стопанство в землищата на Сунгурларе и Карнобат. Предприемач с постоянно насърчаване на инвестиционни политики, с цел създаване на биологични продукти за по-доброто здраве на хората.  Обществена дейност: Председател на Съюза на зърнопроизводителите в Бургас от 2008 година до сега, член е на Управителния съвет на Националната асоциация на зърнопроизводителите и член и президент на Ротари клуб Пиргос Бургас (мандат 2018-2019).




70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
България Всички новини
Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили
Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори