×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази дама първо бе жена на известен режисьор, а сега е съпруга на министър


12 Август 2023, Събота, 13:31 ч.
Автор: Флагман

Спортният министър е с красивата Преслава

Министърът на спорта Димитър Илиев се е развел със съпругата си Венера заради тръпката си към млада красавица, от която вече има дете. Славният рали шампион понастоящем живее с хубавицата Преслава, която пък е бивша законна съпруга на известния режисьор на чалга клипове Люси Иларионов, пише вестник Ретро. 

На семейството на българския Шумахер му се носеше славата на едно от най-здравите в спортните среди. Пилотът и вече бившата му половинка Венера, която навремето бе водеща на предаването „Моторшоу“, минаха под венчилото на 23 февруари 2008 г., а сватбата им в елитния софийски хотел „Шератон“ събра над 300 отбрани гости.

Илиев на сватбата с първата си жена Венера 

Пред кума си Пламен Кралев – друга легенда в автомобилния спорт, младоженците се врекоха във вечна вярност, но се оказа, че обетът им е изтраял кратко. Семейната им идилия приключила след появата на бившата манекенка Преслава в живота на настоящия спортен министър. В последните години красавицата избягва публичността, но някога бе сред известните модели у нас и дори грееше на страниците на мъжката библия „Плейбой“. Само шест месеца след развода на Димитър с първата му жена Венера моделката го дарява с дъщеричка, което означава, че е била бременна от рали състезателя още преди той да узакони раздялата със съпруга №1. Понастоящем обаче драми между двете жени на Илиев няма, а Преслава е в добри отношения и с дъщеря му от първия брак – Руми.

„С Венера се разведохме цивилизовано. Руми е добре, живее активно и щастливо. Иначе има такива моменти в живота на човек. Когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай“, коментира семейната сага министърът на спорта.

В последно време шефовете на спортното ведомство са все с пикантен любовен живот, достоен за сюжет на сериал. Димитър Илиев обаче има да гони предшественика си Радостин Василев, който се прочу като един от най-големите донжуановци в политиката. Освен че прескача от партия в партия, той често сменя и половинките си. Само за последната година е бил засичан да кръжи край четири различни млади и атрактивни красавици. Официално той се разведе с майката на сина си Нина през миналата година, а малко след като раздялата им стана публично достояние, се разбра, че бившата на известния с прякора Руди Гела политик е родила от полицейски шеф.


В категории: Политика


13
Коментара по темата
13.
;-)
22.08.2023 12:08:38
0
2
Това е много, много стара новина. Защо претопляте стари манджи? Илиев е разведен от 8 години.
12.
До 11
15.08.2023 09:23:07
0
2
Не са те превръщали като малък?
11.
:)
15.08.2023 08:49:41
4
4
тази дама е к у р в а като всички останали дами в България, първо им го сладал един, а после отишла и си отворила краката за друг :Д К У Р В И. заливането с куселина им е малко
10.
От трън на глог
14.08.2023 20:04:09
1
5
Тъжна е съдбата на красивите жени
9.
?
14.08.2023 16:31:51
1
7
Този момък, без да омаловажавам постиженията му, ако не беше известен, с тази селска физиономия друг път щеше да си намери такава мома.
8.
Мей
14.08.2023 11:53:22
3
6
ВСИЧКИ ДО 1 СА КАТЕГОРИЯ МЕГА КРАДЕЦ И КУРВА. ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ. НАКРАТКО КАЗАНО, НО ПРЕДЕЛНО ЯСНО.
7.
ALF
12.08.2023 19:39:21
3
11
Пълно е с тъпаци в тази държава?
6.
Морални уроди
12.08.2023 17:59:32
7
25
Има ли поне един нормален Министър , в този кабинет ?
Министър Председателят е ненармалник !
Женен за шефката си в катедрата, за да и отгледа децата. За награда та кара всеки който, пище научен труд да вписва и плъха Денков като съавтор.
И накрая го прави и " академик".
Мухльо !
Асен Василев... какво да го коментираш. Анално податлив. Майка му и сестра му живеят в Полша.
Завъдил си някакъв тъпкач, който го карат с кола на НСО.
И т.н. и т.н...
5.
Сладка
12.08.2023 17:38:59
5
18
Не е от любов. Просто хитри, по- интелигентни к@рви се навъдиха.
4.
Габи
12.08.2023 16:43:37
3
31
Много е грозно и лицемерно когато развелите се родители казват, че децата им не страдат и се чустват супер щастливи. Такива родители са егоисти интересуващи се само от своите нагони.
3.
Да
12.08.2023 15:48:14
6
45
Големи мъже! Нямам думи! Да оставиш жена си и детето си заради някаква друга! Онзи пък се крие и оправдава с един парапет! Третият пък го снимали с пачки, кюлчета и гол намазан с олио! "Големи мъже", затова сме на това положение!
2.
Любовник
12.08.2023 14:28:13
2
38
Надушилае повече пари
1.
Шушу
12.08.2023 13:53:26
2
41
Та голяма новина! Добре, че я разбрх ! Как ли щях да заспя, иначе?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори