×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Улица вече свързва индустриална зона „Мадика” в Бургас с АМ „Тракия”


Улица вече свързва индустриална зона „Мадика” в Бургас с АМ „Тракия”
Пътната отсечка дава възможност районът да се превърне в още по-предпочитан от потенциалните инвеститори, подчерта кметът Димитър Николов
12 Януари 2023, Четвъртък, 14:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Община Бургас пое ангажимент и целенасочено инвестира средства и усилия в изграждането на инфраструктура

Новата улица, която трябваше да свърже АМ „Тракия” с индустриална зона „Мадика” в Бургас, вече е факт. Пътната отсечка ще даде шанс на предприятията, фунцкиониращи в зоната, да се развиват още по-бързо от сега, с което пък интересът към мястото от страна на инвеститори се очаква да се засилва. Два от вече реализираните проекти в „Мадика” са МБАЛ „Сърце и мозък”, както и предприятието за опаковки в хранително-вкусовата промишленост „Сидоренко Фудтех” и „Сидоинвест”.

Сега новата улица, дълга 400 метра, свързва бул. „Проф. Яким Якимов“ със зона „Мадика“. Вече е готова връзката от болница „Сърце и мозък“ до главния републикански път I-6 Бургас - „Ветрен“, дълга 300 метра. Работи се по локала, правещ обратната връзка – от републикански път I-6 Бургас - „Ветрен“ към зона „Мадика“. Неговото изграждане трябва да приключи тази година.

2023 ще е годината на бургаския кв."Мадика", идва строителен бум

„За да обезпечим нормалната дейност на инвеститорите, като добър партньор ние влагаме общински средства за изграждането на съвременна довеждаща инфраструктура в „Мадика“. Новите отсечки дават перспектива за развитие както на съществуващите, така и на бъдещи нови предприятия в зоната, тъй като така се осъществява връзка с магистрала „Тракия“!“, каза кметът Димитър Николов.

Сградите в новия кв."Хоризонт" в Бургас никнат като гъби. Квартал на бъдещето или поредното бетонно гето?

Друга бизнес зона, която има нужда от нова довеждаща инфраструктура, за да заработи на пълни обороти, е Фаза 2 на Индустриален и логистичен парк – Бургас, разположена близо до „Меден рудник“.

Очаква се завършването на Северния обход да подобри транспортното обслужване и да привлече нови инвеститори в още една перспективна бизнес зона на Бургас – тази край така наречения Пети километър.

В индустриална зона „Мадика” дейност развиват и редица други малки и средни предприятия, а интересът към изграждане на нови е сериозен. Затова Община Бургас пое ангажимент и целенасочено инвестира средства и усилия в изграждането на инфраструктура, която да подобри комуникациите в района.

 




В категории: Бургас


16
Коментара по темата
16.
Шушляк
12.01.2023 20:43:23
0
4
Онзи ден ми се стори, че един полицай беше клекнал в храстите и се облекчаваше, изглеждаше напрегнат. След час, като минах бяха разпънали камерата и снимаха, точно там !
15.
Кмета обеща
12.01.2023 19:02:54
0
8
Кмете, сети се още къде беше обещан път и преди колко години беше! Още чакаме!
14.
Тъпаци
12.01.2023 18:48:22
1
10
А защо развалихте пътя на входа откъм Сарафово и то направихте с 2км по-дълъг остър завой ?
13.
Аз
12.01.2023 18:45:59
1
16
Сложете малко асфалт и на продънена отсечка от табелата Пети километър до Бухлевата воденица бе, Кмете! И там се строят нови сгради, минават коли и камиони... Там живеят и работят ХОРА сега, а не след години. На Флагман също не му пука. Една снимка не пускат, камо ли статия да направят за района.
12.
До 11
12.01.2023 17:53:32
0
16
Одрин ....като дойдат турците....
11.
Лост
12.01.2023 17:46:30
1
16
А "Одрин " кога?
10.
Да не забравяме
12.01.2023 16:45:47
1
26
че преди месец в Бургас се изсипа регионалния министър Караджов , барабар с целия си антураж, плюс бургаския кмет с още по-големия антураж, обикаляха , гледаха , кимаха и обещаваха, как до Нова Година , северният обход ще заработи поне в едната посока и "Арена Бургас "също ще заработи!
Северният обход трябваше да "грейне" като един гирлянд на входа на Бургас !
Грейна гирлянда на обещанията !
Колкото до локала, който щял да стане "през 23 година" и да свърже главния път с ей този на снимката , става дума за има-няма 200 метра път...Що пък да не го строят една цяла година ?!
9.
АПИ
12.01.2023 16:39:32
1
27
И от кога пътят Е 871 Бургас Ветрен е автомагистрала .
8.
Душа и гъз
12.01.2023 16:08:21
1
13
Голямо благодарско
7.
ДН
12.01.2023 15:54:00
2
26
Идустриална зона - спално гето - Мадето.
6.
Индустриална зона Мадика...?
12.01.2023 15:08:42
2
38
Това не беше ли името на новото спално гето в полето, което възхваляваха наскоро?
5.
Амиго
12.01.2023 15:08:07
1
48
Улиците в Бургас са леш пълно безобразие кал,дупки няма маркировки.Това ли заслужихме?
4.
Ханко Брат
12.01.2023 15:07:54
2
27
Я уточнете.... И дустриална зона или Топ квартал?!
3.
Ханко Брат
12.01.2023 15:07:13
3
23
Я уточнете.... И дустриална зона или Том квартал?!
2.
f
12.01.2023 14:45:34
2
49
300-400 метра асфалт и вече топновина!!Хората по света тази отсечка я правят тихомълком и за 1-2 седмици, тук половин година мотаене и накрая предизборно хвалене...
1.
xx
12.01.2023 14:44:10
2
49
300-400 метра асфалт и вече топ новина!! Хората по света тия отсечки ги правят тихомълком и за 1-2 седмици, тук половин година мотаене...ама си е предизборна похвала, все пак...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Той е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Ремонтът им е по-скъп от оборота, каза един от собствениците Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Недопустимо е магистър да взима колкото хигиенист, каза председателят на Съвета на ректорите Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си локация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК
И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори