×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ 10 на скандалите в шоубизнеса за 2022 година


03 Януари 2023, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Флагман

Юлиан Вергов и Диана Димитрова бяха в епицентъра 

В топ 10 безспорно първото място заема сагата между актьорите Диана Димитрова, сочения за насилника й Юлиан Вергов и Владимир Карамазов. По-рано звездата от медицинския сериал „Откраднат живот“ призна, че тя преди пет години е станала жертва на физически тормоз пред погледите на едни от най-изявените имена на родната снимачна площадка. Двамата с насилника й имали интимни отношения, а личната дрязга завършила с удари в лицето и ритници.

За да докаже, че действително е жертва, художничката сподели кадри на насиненото си лице. Толкова силно стисках зъби, че започнаха да се чупят в устата ми, спомня си тя. Въпреки че Диана даде официални показания пред съда и е решена насилникът да си получи заслуженото, Юлиан Вергов мълчеше до скоро, а Карамазов подкрепи приятеля си.
И до сега реакциите са противоречиви, тъй като звездата загатна за проблема, превръщайки случилото се в новина № 1, без да даде точна информация.

Неслучайно мнозина определиха действията й като безсмислен пиар, а други яростно се застъпиха за нея, защото тя повдигна една от най-наболелите теми.

С бой пък се заплашваха директорът на Сатиричния театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов и актьорът Филип Буков. Първо Милото от „Седем часа разлика“ обиди младока за визията му, а той го заплаши с директна саморазправа. Проблемът между двамата продължи няколко седмици, а финал на сблъсъка сложи по-възрастният мъж, осъзнал грубите си намеци.

Номер три – обществото изригна срещу певицата Рут Колева.

Прокуратурата започна да разследва известната изпълнителка след реализацията на професионална фотосесия в Перущица. Качена върху символична костница част от мемориален комплекс, посветен на загиналите три поколения в Априлското въстание, Рут успя да разгневи масата заради еротичния дрескод.

Оказа се, че нито тя, нито екипът са знаели за историята на мястото. Кадрите бяха коментирани от местните, кмета и управляващите, от действащи политици и лица от елита, дори от министъра на културата Велислав Минеков.

„Това, което имаше обаче, беше апокалиптична разруха, надписи „Що е черно на сапун“, свастики, вулгарни изрази на английски език, грозни графити, купчини боклук и падащи плочки. Районът около въпросния саркофаг миришеше на урина, тягостно е. А самият той беше покрит с боклуци, които почистихме преди заснемането на кадрите“, обясни Колева и обеща, че ще даде дарение за частична реставрация.

Словесни битки белязаха и най-шумните разводи през годината.

През декември главните роли са поверени на бившите съпрузи Орхан Мурад и Шенай, които за първи път разкриха шокиращи факти от връзката си. Певецът издаде, че не децата, а той е бил изгонен на улицата, и заяви, че жена му е била зависима, както и малката му дъщеря Сузанита, и всичките му пари в миналото отивали за дрога.

За да му създадат проблеми умишлено не плащали тока вкъщи и поради натрупване на задълженията са му запорирали сметките. Шенай даде стопроцентова различна версия – тя заяви, че е била оставена без стотинка на улицата, заедно с двете й деца, както и че в продължение на месеци Мурад не се е интересувал от състоянието на бременната си дъщеря.
Тя изтъкна, че причина за раздялата са системни изневери, потвърдени на по-късен етап от голямата им щерка Александра. В момента двамата водят имотна битка за мезонет за близо половин милион, от която нямат намерение да се отказват лесно.

Разводът на Алекс и Дани Петканов не само шокира феновете, но беше и тема дълго след това, пише Галерия.
Младите родители, които преминаха през лъжи, обиди и изневери, успяха да намерят път към себе си и да започнат нов живот – това обаче се оказа непосилно за Лудия репортер, както е известен риалити любимецът, който издаде, че е бил непрекъснато мачкан от половинката си.

Месеци след разлъката красавицата призна, че е искала максимума от него, но не това е било правилно. Сега той се носи на крилете на любовта, докато тя продължава да тъжи за разрушеното си семейство.

Не може без скандали и в попфолк средите!

През август певецът Константин се изправи през Темида. Причина за това се оказа подалата жалба 17-годишна девойка, твърдяща, че е била изнасилена от звездата в апартамента, където ежегодно отсяда в морския курорт Слънчев бряг.
Тя разказала пред полицията, че има неофициална връзка с бившия пайнер, но решила да говори за отминалите събития, оставали й тежка травма. Столичанинът обяви, че случилото се между тях е било по нейно желание, което потвърдиха и много от близките му приятели.

А зад мълчанието стоели заплахи от страна на девойката и нейната майка, които го изнудвали за пари – двете разполагали със скандални кадри, доказващи изневярата на певеца.

Надя, както традиционно през годините прощава, не коментира развитието и разбира се, не напусна мъжа си.
Второ място в лекия жанр се заема от ексдвойката Теди Александрова и Емрах Стораро и техният скандал за 21 хиляди лева. Според блондинката синът на Човека глас – Тони Стораро, не само й дължи пари, но и не е изплатил голям процент от сумите на екипа, който е работил по последните му парчета. Причина за краха на показната им любов бил битов скандал – наследникът счупил носа на половинката си.

Поне това бе първото обяснение на русокосата фурия. По-късно каза, че заради това, че е 11 години по-малък от нея, Стораро-младши си прави пиар на неин гръб, за да увеличи славата си. А той обясни, че непрестанно е бил преследван и всеки ден е получавал съобщения, в които певицата обяснявала колко много значи за него и при край на връзката би посегнала на здравето си. Към момента двамата не поддържат отношения, а според близки до знаменитата музикална фамилия Стораро се е издължил отдавна.

Не по-малко хапливи обръщения си размениха големите звезди Андреа и боксьорът № 1 у нас – Кубрат Пулев.

„Това, което наричате косми, е белег от рак, който се наложи да оперирам миналата година, благодарение на най-добрия хирург в Турция. И тази новина старателно криех от феновете си дълго време, дори и от близките си в това число семейството ми и Кубрат. Така че ви пожелавам никога да не ви се случва“, изрева певицата на стори в Инстаграм, а по-рано обясни, че най-големият стрес й е причинил именно спортистът. Тя също призна за изневерите на Пулев, които се оказаха много повече от очакваното, като според злите езици той не само е кръшкал, а е правил на другите жени скъпи подаръци, на една от които – даже апартамент.

„Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно, е как човекът, до когото си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си с лъжи от рода на „Тя е болна“, „Тя ще се самоубие“, „Тя е съсипана“, „Тя е луда“, „Тя е на тежки лекарства“, а всъщност да молиш жената до себе си „Моля те, роди ми дете“, „Бъди моя съпруга, стига с тази кариера“…. Не бих казала, че съм глупаво момиче.

Явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи“, с тези думи някогашната голяма звезда на Пайнер даде да се разбере, че връщане назад няма и сподели, че една от любовниците дори му е родила дете.

Последният скандал, който избухна шумно, но спази неписаното правило, че всяко чудо е за три дни, бе между режисьора Людмил Иларионов и Софийската митрополия, която се закани да свали едно от най-новите му видеа, част от проекта на Лорена – „Крадена любов“. Клипът, който е заснет на територията на православния храм „Свети Петър и Павел“ в село Ковачевци не се понрави на духовниците, които категорично сметнаха поведението на изпълнителката за непристойно.

„Не виждам защо да се съобразя, нищо не сме нарушили… Снимахме един клип, хубава песен, със страхотен текст. Ако те имат претенции, че това е техен имот, поне да го поддържат. Отидете да видите какво е там – пълна разруха…. Църквата има повече от 8000 такива църквички и храмове, повече от половината са в разруха и изоставени. Те си търсят скандал. Ако това е камбанария, трябваше да има камбана. Камбана няма. То изглежда като тераса с ръждясал кръст отгоре“, коментира Иларионов, чиито думи обаче не се харесаха на меломаните и повечето от тях го нарочиха за виновник и провокатор на целия скандал.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара по темата
5.
Дон Амичи
03.01.2023 13:31:18
0
1
Той е в порно индустрията играе ролята на Рон Джерами най великия порно актьор....тоест в секси шоубизнеса е.....
4.
4.
03.01.2023 13:18:47
0
7
да го духат и да се плющят в дебелите,виснали дупета.
3.
ВИП
03.01.2023 13:17:19
0
12
лайнца.Това са клоуни,които се имат за много важни.Колко такива ВИП семейства има,а всъщност са само вредители,цирк и панаир.
2.
Бай....
03.01.2023 13:13:40
0
4
Нечистоплътен ПОМИЯР !
1.
Уан куесчън
03.01.2023 12:20:19
1
10
И в какъв шоубизнес участва Вергов?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори