×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общински съветник обвинен за фалшива подписка в подкрепа на кмета Николай Димитров


02 Септември 2011, Петък, 14:04 ч.
Автор: Веселин ВАСИЛЕВ

Общинската съветничка Антоанета Данаилова твърди, че не познава жена на име Руска Иванова

Мръсните игри и ударите под кръста в битката за властта в Община Несебър вече започнаха. Интересно писмо, което може да предизвика огромен скандал, ако се окаже вярно, пристигна вчера на електронната поща на сайта. То е подписано от жена на име Руска Иванова, която обвинява общинския съветник Антоанета Данаилова във фалшифициране на подписка за издигане на сегашния кмет на Несебър Николай Димитров за втори мандат.

Ето и самото писмо: „Искам да споделя нещо интересно. Бях на работа в къща „Гранат“ в Слънчев бряг, която е собственост на Антоанета Данаилова, жител на град Несебър, в момента общински съветник от партията на действащия кмет (партия „Български социалдемократи – б.р.). Един ден ни връчи напечатани листове,  в които от стари списъци попълвахме през няколко реда с колежките имена, ЕГН и подпис. Отначало не се замислих какви са тези списъци, но след  1 месец се подписах в подобен списък за подкрепа на партия. Тогава си спомних,  че това са същите листи и осъзнах, че съм съучастник във фалшифициране на подписката за партия, която дори не знам коя е. Тя раздаваше на познати същите разпечатани листи и на другия ден й ги връщаха попълнени. Моля да проверите всеки ред от списъците и ако съм права, да се анулират и се потърси отговорност от гореспоменатата. Моля за вашето съдействие и разкриване на истината.  За горенаписаното  нося отговорност“.

Днес се свързахме по телефона с Антоанета Данаилова, за да я попитаме първо дали изобщо при нея е работила жена на име Руска Иванова и едва след това да разговаряме за въпросните списъци. Общинската съветничка обаче категорично отрече да познава Руска Иванова и веднага затвори телефона, след което престана да го вдига повече.

Обадихме се на рецепцията на къща „Гранат“ в Слънчев бряг и без да се представяме помолихме да ни свържат с Руска Иванова. „Няма как да стане, защото тя вече не работи тук“, отговори момичето на рецепцията, но отказа да каже кога точно и по каква причина Иванова е била освободена.

Дотук е ясно едно – общинският съветник от партията на несебърския кмет Антоанета Данаилова скри, че познава жена на име Руска Иванова, която доскоро е била неин работник. Доколко е вярна историята с фалшифицираната подписка в подкрепа на Николай Димитров засега не е ясно. Но фактът, че Данаилова предпочете да затвори телефона, вместо да разговаря с нас, остава съмнителен. Разбира се, редакцията е готова да публикува нейното становище, за да се види дали наистина сегашният кмет използва непозволени методи, за да остане във властта, или клеветят него и общински съветник от партията му в писмо по мейла. По принцип истинността на подписки, в които участват стотици хора с реални имена и ЕГН-та, но част от подписите са фалшифицирани, е много трудно да се оспори, защото предполага огромно разследване, с което никой компетентен орган не би се заел, твръдят юристи.

На миналите избори Николай Димитров се яви като независим, но бе водач на листата на партия „Български социалдемократи“.


В категории: Несебър


18
Коментара по темата
18.
ruska Ivanova
13.09.2011 18:48:36
0
2
Прочетох защитите и истинските изказвания аз наистина съм работила там 2 месеца без трудов договор без почивен ден.Ако искате вижте побликациите на телевизия Скат плюс от 3 .09.11г а що се отнася за подписката незная за коя партия е била защото чесната А.Данаилова нямаше смелоста да ни кажи попитайте и момичето от регистратурата в момента е там.Ааз се разболях От преумора и с бъбрична криза.И болничните за 1мес няма да ми се платят защото не е внасяно доо Жалко за хората които са гласували за нея просто не са я познавали.
17.
несебърка
06.09.2011 15:25:09
1
6
Толкова е честна тази Данаилова, че преди години се опита да измами чрез имотни далавери и невярни документи и собствения си брат Георги Данаилов.
16.
koze nostre/нещо наше/
05.09.2011 22:11:33
6
4
Няма да се учудя ако Николай Димитров се е обрязъл.Какво от това че несебърлии не го искат.Диневи и Дуган го назначиха за кмет.
Кара служебен мерцедес за 200000 лева.
А неговото протеже Тодорка Желязкова
директор на СОУ Любен Каравелов се вози на
микробус за 100000 лева.Коментара е!!!!!??????
15.
МОЛЯ!!!
04.09.2011 23:34:38
5
9
МНОГО МОЛЯ, АБСОЛЮТНА ИСТИНА Е НАПИСАНОТО, ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ РАБОТИ БЕЗ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ, ПОЛИЦИЯТА СИ ПИЕ КАФЕТО ТАМ И ОСИГУРЯВА ПРОТЕКЦИИ, НЕКА ДАНЪЧНИ И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА ДА СЕ РАЗХОДЯТ ИЗ СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ДА СВЪРШАТ МАЛКО РАБОТА... БРАВО НА РУСКА ЗА СМЕЛОСТТА!!!
14.
българка
04.09.2011 20:57:46
13
7
ПЪРВО НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЯМА ЛИСТА ,ТАКА ЧЕ ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА ,ВТОРО НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО НА ИЗБОРИТЕ ,ЗАЩОТО НЕБЪРЦИ СА ДОВОЛНИ ОТ НЕГО
13.
Пострадал
03.09.2011 17:37:50
3
8
Тази е толкова честна колкото огъня е мокър.Работил съм при нея,такава нагла и компелксирана лелка
12.
ІІІІІІІІ
03.09.2011 12:18:46
4
4
Въпросната Данаилова подкрепя Димитров в неговите далавери. Това е действителността. Колкото до Диневи - истината е , че тя просто си тъче на два стана. За всеки случай.
11.
...
03.09.2011 11:46:28
12
3
Как е възможно да се обръща внимание на подобни неща... Въпросният имейл може да бъде пуснат от всеки един гражданин, който за жалост иска само и единствено да всява подобни мисли в хората по неизвестна за много от нас причина. Г-жа Данаилова е уважаван много от хората жена, постигнала и направила много и винаги е била съвестен гражданин на община Несебър. Тази въпросна община е на всеки известно колко апетитна би могла да бъде за мнозина и как всеки би направил всичко и какви ли не конспирации по адрес на хора, чието име по някакъв начин е замесено в общинските въпроси, но малко са истинските граждани, които имат глас в тази община и съвестно подкрепят интересите на съгражданите си и мога да кажа, че г-жа Данаилова е един от тях!!! Моля, спрете да пишете глупости, защото малцина от вас са запознати с това как стоят нещата днес там и този глупав имейл има само една цел и най-жалкото е, че нямайки си работа хората плюят и говорят какво ли не без основателни прични със измислени истории от "измислени" жени!!!!!!!!! Моля пишете реални неща, истински неща за истински истории, не подобни глупости както е казал по долу някой- само, за да си пълните страницата! Запълнете я с нещо смислено! Бъдете хора, бъдете човеци, мислете... помагайте, не бъдете злобни и да говорите просто, за да се каже нещо!!!
10.
аз
03.09.2011 11:01:21
2
3
бреййййййй голяма защита. ще вземат да и порастнат крилца на антоанетка. не я защитавайте чак толкова, а си върнете мисълта малко назад.
9.
отдавна
03.09.2011 08:48:29
1
2
данаилова отдавна не е в листата на кмета и ако е събирала подписи,това е за съвсем друга партия.и напълно законно
8.
Славея
02.09.2011 22:34:19
5
7
За доброто на Несебър е депесарския зет да си ходи!
7.
другия
02.09.2011 20:11:44
5
2
За непросветените Антоанета Данаилова не се разбира с кмета от близо година и за предстоящите избори работи за партия "МОРЕ". Белите конци, с които е съшита историята личат от далече. А е възможно и самия кмет да си е пуснал мейла..
6.
Несебърлия
02.09.2011 19:32:10
8
6
Както винаги българина предпочита да плюе без да мисли и гледа! Антоанета Данаилова е един от малкото останали честни и принципни хора. Не може да говорите така заради измислено писмо без дори да познавате човека! Само се чудите с какво да си напълните страницата!
5.
избирател
02.09.2011 15:51:41
6
8
Тези незаконни методи са присъщи за Николай Димитров. Не бих се учудил, ако се опита по този начин да спечели изборите. Арогантното му и крадливо управление дотегна на всички. Да си ходи час по-скоро заедно с крадливия си антураж!!!! Няма да го изберем пак - два пъти не може да ни излъже.
4.
Спас Димов
02.09.2011 15:38:50
6
7
Това е поредната далавера на кметчето. Страх го е дори да се яви на честни избори. И това ми било мъж.
3.
Димо
02.09.2011 15:31:58
6
9
2 прав си.не е подлец КРАДЕЦ Е
2.
чужденеца
02.09.2011 15:29:38
4
6
хахахаха абе кое му е подлото на НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ не е ли по подло да го плуете без да се знае от кои и да пускате фалшиви имейли кое от казаните обвинения срещу него е доказано вие маи ви е много готино да сте подлеци а да се оправдавате с другите СМЕШНИЦИ
1.
Социал
02.09.2011 14:54:24
6
5
Николай Димитров е един подлец.Така събира подписи за кмет защото дори и жена му няма да гласува за него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани 
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори