×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Готви се преврат срещу Путин, пазят го с екстрасенси


21 Ноември 2022, Понеделник, 14:21 ч.
Автор: Флагман

Президентът на Русия не смее да си покаже носа извън бункера

Федералната служба за охрана (ФСО) на РФ се готви да защитава Владимир Путин от държавен преврат с помощта на екстрасенси.

С това е свързан тайният “план за морално-психологическо осигуряване на преминаване на оперативното управление на ФСО от мирно към военно време”, който публикува The Insider. Във ведомството смятат, че противникът се стреми да постигне “намаляване на психологическата устойчивост на личния състав, морална дезориентация и неспособност да оказва съпротива”.

За целта врагът използва телевизията, радиото, печатните СМИ, социалните мрежи в интернет, книги, брошури, листовки и плакати, смятат авторите на плана. Враговете на Русия могат да използват граждански движения, неправителствени и религиозни организации, за да обработват роднините на офицерите от ФСО.

Също ФСО смята, че противникът използва хипнотизатори. По думите на организацията възможно е да бъдат използвани програмни отметки, звукови и визуални ефекти в компютърните игри и други научно-фантастични глупости. За реализацията на плана отговаря Александър Комов, заместник-директорът на ФСО. Той оглавява група нещатни съветници на ведомството, в която влизат астролози, черни магове и екстрасенси.


В категории: Войната в Украйна


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
13
Коментара по темата
13.
Дивак 19
22.11.2022 12:08:46
0
1
А аз до днес си мислех, че подобни неща се организират тайно и в дълбока конспирация а не със знанието на целия свят. Браво на нашите СМИ (и специално на Флагман) че са се добрали до такъв секретен план и ни информират своевременно!
Ееех...Много им се иска на някои ,ама няма да стане!
12.
Ноунейм
22.11.2022 08:56:09
0
1
Много тъпо написано....Сериозен човек като Владимир Владимирович и целия екип в Кремъл работят със стратегии ,военни планове,дългосрочни икономически планове,както и с дипломация,каквато нито един даул от западните политици не може да приложи.С екстрасенси може да се занимава само такъв малоумник както Боко,или някой друг тъпак от бг политиците.
11.
Вълшебник Илиан
22.11.2022 03:12:29
1
0
Няма закачате дудето от кремъл ша въ затрия с копанарски кабадан магии. Нали знаете че съм свако на Хари Потър
10.
12
21.11.2022 18:47:19
1
5
Тая простотия е писана само от Божидар Божков.
9.
Цирк Балкански
21.11.2022 17:45:18
9
10
Тази дребна рядко тъпа уралска маймуна е твърде ценна за да бъде убита. По-добре след ареста да ни я подарят. Ще я турим в клетка и ще я караме да прави мамунджелъци и размива украинските деца.
8.
Помо
21.11.2022 17:16:28
2
5
Много големи простотии и се публикуват,Видно е че хората са психично болни,за нормални коментари няма място,.Тука трябва да има различни мнения.Един лош коментар по ГЕРБ не се побликува.Явно работите с парите на мафията...
7.
Пурко
21.11.2022 16:24:19
0
11
Не е глупав този, който пише простотии, глупав е който вярва!
6.
Гост
21.11.2022 16:23:08
9
7
Дано го ликвидират .
5.
БГ
21.11.2022 15:26:49
1
8
А, кой му лее куршум........... щот познавам една леля ...... много е добра.
4.
333
21.11.2022 14:55:33
3
7
GLUPAVATA PROPAGANDA PAK SI ISMILIA NOVINI HAHAHAHA. HEM VI BIAT I PAK SI IZMISLIATE NOVINI.
3.
Вяра
21.11.2022 14:50:28
3
15
Що за простотии ? Мислех, че при Вас работят хора с по-високо ниво.
2.
Сигурно
21.11.2022 14:38:37
0
8
Са наели маг илиан и катерицата беатрикс заедно с маг фидан и сина му
1.
мисля
21.11.2022 14:30:17
3
9
Източник : бесарабси фронт най - вероятно !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори