×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

89-годишен дядо даде почти 9 000 на телефонни измамници


12 Октомври 2022, Сряда, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Престъплението - по старата схема за неотложна операция

89-годишен мъж от град Тервел е станал поредната жертва на телефонни измамници, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич. Престъплението е извършено от мъж и жена, представили се за лекар и полицай. 

Те се обадили на домашния телефон на потърпевшия вчера сутринта и заявили, че синът му е пострадал и има нужда от неотложна операция. Двамата поискали от възрастния човек 20 хил. лева. Няколко часа по-късно той успял да събере сумата от 8950 лева и я предал на непознат мъж пред дома си.

Съобщил за случая в полицията същия ден в 16.00 часа. От Областната дирекция на МВР - Добрич информират, че е образувано досъдебно производство.


В категории: Крими


Коментари
Флагман.БГ Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър 16/05/2024, Четвъртък 17:21 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков катастрофира с автомобил на НСО Кирил Петков катастрофира с автомобил на НСО ПТП-то е причинено от внезапно изскочила кола от път без предимство 37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна 37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна Мащабното мероприятие се организира от БКА – ИКО България, с председател световният шампион Шихан Емил Костов Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис В раницата му ченгетата намерили буркан с глави суха зелена тревна маса Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Това, разбира се е голям купон, а и учителката е притисната от новите морални норми и няма да може да го изхвърли от стаята за да не бъде дадена под съд за дискриминация Скандални разкрития за федерацията по вдигане на тежести, парите отишли за екскурзии в Куба и Швейцария Скандални разкрития за федерацията по вдигане на тежести, парите отишли за екскурзии в Куба и Швейцария Извършени били много сериозни нарушения, което е причина за спряното финансиране от страна на Министерството на младежта и спорта към нея Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър Церемонията, с която ще бъде отбелязано началото на летния сезон у нас, ще започне в 18 ч., пред портите на Старинен град Несебър Брутално евтини череши на пазара в Бургас, но размерът им има значение Брутално евтини череши на пазара в Бургас, но размерът им има значение Климатичните промени донесоха и нещо хубаво по нашите географски ширини Спортна зала "Младост" ще е домакин на боксов турнир за Купа Бургас Спортна зала "Младост" ще е домакин на боксов турнир за Купа Бургас Домакин и организатор на проявата е боксов клуб „Роял“, входът е свободен НАП проверява 40 лица, заподозрени в участие в престъпна група за строителни измами НАП проверява 40 лица, заподозрени в участие в престъпна група за строителни измами По първоначална информация строителната бригада обещавала извършването на ремонтни дейности на покриви и огради, договаряли си определено заплащане, но след това променяли условията си и изнудвали клиентите си да им доплащат големи суми Американец, издирван от Интерпол заради порно с деца, е задържан в Благоевград Американец, издирван от Интерпол заради порно с деца, е задържан в Благоевград Мъжът може да получи до 20 години затвор
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори